Hård weekend i sommerhus som ble gummi slave

fanget i bur i weekend i sommerhus
4.9
(8)

Det var fredag jeg skulle i sommerhus med min ven, Henrik og hans bror Ole og veninde Pia. Da vi kom til sommer huset fik vi pakket ud og fik aftensmad.

Så sagde Ole om de skulle starte nu, det syntes Pia var en god ide og kaldte på min ven Henrik.

Han spurgte hvad der er, og Pia sagde at hun og Ole har bestemt, at jeg skal sove med ble og gummibukser i weekenden i sommerhuset, men det vil jeg ikke.

Okay sagde Pia kom med ud på badeværelset, og så tog hun og Ole fat i håret på mig og slæbte mig ud i badeværelset og tog mit tøj af mig, og låste min pik inde i et lille kyskhedsbælte, og så kom Henrik med en ble og gummibukser som jeg fik på, og Pia satte en dildo hårdt op i min røv inden vi gik ind i et værelse hvor de satte mig ind i et lille bur, inden de gik ud af lokalet.

Jeg sad med våd ble med pigge i, de skar i min røv og lår, det var godt jeg havde kyskhedsbælte på så min pik gik fri.

Efter lidt tid kom Pia, og jeg fik en gummimaske på, der var kun en gummislange ved munden så det var svært at få luft.

Jeg kunne høre der kom andre ind lokalet, Pia sagde til Henrik, her er bleslaven, han er din i weekenden, du kan gøre alt ved ham. Jeg blev taget ud af buret og lagt ned på gulvet, noget blev sat til min luftslange, og pludselig var masken og min mund fyldt med pis, jeg måtte drikke det hele så jeg kunne få luft igen. Pia sagde, det var for jeg ikke skal glemme os.

Uden et ord blev jeg rejst op på knæ og fik jeg lov at kravle ind i et hjørne i soveværelset, hvor jeg blev jeg lænket til en kæde i loftet, og jeg fik en sæk der var drivvåd af pis over gummimasken på hvorefter Henrik gik i seng i stuen.

Pia og Ole lagde sig sammen i sengen i soveværelset og i løbet af natten kneppede de godt og højlydt sammen i sengen, alt imens jeg sad på knæ lænket i hjørnet og hørte hvordan de hyggede sig, alt imens jeg fik mere og mere ondt af at sidde i den ubehageliges stilling på gulvet med sækken over hovedet.

Lørdag morgen hørte jeg Pia sagde til Ole de skulle op og spise sammen med Henrik, og jeg hørte de forlod soveværelset og jeg kunne høre de alle 3 sad og snakkede sammen i stuen.

Efter nogen tid kom Pia og Ole med Henrik, der fik besked at gøre mig i stand. Han tog min gummimaske og sækken af, så jeg stod nøgen med dildoen i min røv og kyskheds-bælte på. Henrik fik besked på at tage gummipikken ud, der var lidt lort på spidsen, det fik jeg lov at slikke af. Jeg blev ført ud til badeværelset, blev vasket og min røv blev kontrolleret med en svamp, så de var sikker på der ikke var noget lort tilbage i tarmen.

Jeg kom tilbage til soveværelser, med de forskellige remedier der kan bruges til at få en bleslave til at lystre. Først fik jeg et nyt kyskhedsbælte på, det var et stramtsiddende et, hvor det var svært at få pikken på plads, Henrik monterede også er bælte med en stor oppustelig pik på, gummipikken blev sat på plads i min røv, den blev pumpet godt op.

Igen fik jeg ble og gummibukser på, jeg fik også en kort kæde mellem benene. Det var svært at gå med den store gummipik i røven, det gjorde det ikke bedre med fodlænken.

Min første opgave var at slikke kønsdelene rene på Pia og Ole efter deres natlige samleje, hans pik var stor og slimet, og hendes fisse smagte af hans sæd, jeg skulle slikke til hun fik udløsning. Det rykkede i min pik, men den kunne ikke blive stiv på grund af kyskhedsbæltet.

Ole skubbede mig væk og lænkede mig til sengen, hvorefter han bollede Pia igen, og da de var færdige, startede kusse og pikslikning forfra.

Resten af dagen, gik med at jeg skulle lave mad og servere for alle 3.

Efter aftensmaden holdt Pia og Ole mig fast liggende på gulvet, og mit kyskhedsbælte blev udskiftet af Henrik med et med et med pigge, så det gjorde ondt hvis jeg fik stiv pik, en ny ble og gummibukser på, og han gav mig en gummimaske med en tragt på, der var ingen huller til næse eller øjerne, og jeg fik et bælte på hvor mine hænder blev lænket til.

Jeg blev ført ind i et rum, hvor jeg blev lagt på gulvet og lænket fast, mit hoved kom ind i en kasse, hvad det skulle ske fik jeg at mærke senere.

Jeg fik øjnene fri, men der var mørkt så jeg kunne intet se. Efter en rum tid kom der lys langt oppe. Gummipikken begyndte at røvpule mig, samtidigt fik jeg noget vådt i hoved, noget ramte tragten så det løb ned i min mund, jeg kunne smage det var tis, jeg var et levende lokum, da låget blev lagt på stoppede gummipikken, jeg lå igen i mørke.

Efter et par timer var låget blevet åbnet og lukket mange gange, og gummipikken havde røvpulet mig så min røv var meget øm, pisset nåede op over mit ansigt, jeg måtte drikke alt det der kom for at få luft, endelig stoppede strømmen af pis.

Der gik nok en time hvor jeg lå med pis over mit hoved, før jeg kom fri fra kassen og gulvet og jeg blev smidt ind det lille bur som jeg før havde været i, og pisset løb ned over min krop og det stank, men der var ingen pardon, de havde ikke tid til mig nu.

Jeg hørte de sad og snakkede længe i stuen og fik noget at drikke, inden de endelig gik i seng, og jeg lå hjælpeløs fanget i buret.

Søndag morgen kom Henrik og tog mig ud af buret og mine hænder blev løsnet og gummimasken, kyskhedsbæltet og gummipikken blev fjernet og jeg kom jeg i bad, fik et lavement, en ny buttplug denne gang kombineret med et kyskhedsbælte til pikken så den ikke kunne blive stiv, det var en meget smertefuld oplevelse, igen en ny ble med indlæg, stramme gummibukser, så pik og buttpluggen sad stramt ind til kroppen.

Jeg fik så en bred halsrem om halsen og fra mine hånd og fodremme blev der sat en kæde fra halsremmen ned til hånd og fodremmene.

Så var det bare med at komme op og lave morgenmad og servere for Henrik, Ole og Pia, der også lige tog på mig og mærkede efter om buttpluggen sad som den skulle, mine bryster fik også en omgang, de nev i mine vorter, så jeg fik tårer i mine øjne.

Da Pia så det, blev jeg klædt af, så jeg kun stod med pikken i røven og kyskhedsbæltet, derpå blev jeg spændt op i nogle kroge i loftet og benene ud til siden. Pia gav drengen lov at vælge hvilken pisk de ville bruge, de fik besked på at give mig 20 slag hver, så kunne jeg lære opføre mig som en bleslave skal.

Efter piskningen gav de mig gummihandsker på hænderne så jeg ikke kunne lege med mig selv og jeg blev sat i buret på toilettet, når de skulle pisse blev det ned over mig, det sved i mine sår, men jeg turde ikke sige et ord, der blev jeg resten af formiddagen.

Efter frokost blev jeg hevet ud af buret og kom i bad, derefter blev jeg placeret på alle fire, fik en sadel spændt på ryggen og en gummipik med en hestehale i røven,

Pia kom med pisk og støvler med sporer på, hun satte sig op på mig, jeg fik besked på at kravle ind i stuen, hun brugte både pisk og sporerne. Inde i stuen sad Ole og Henrik med stiv pik, jeg fik besked på at slikke begge pikke til udløsning, alt imens Pia piskede løs på mig.

Da jeg var færdig med den sidste pik drev spermen ned af mig, Pia gav Henrik besked på at tage sadlen af og lænke mig til sengen, kyskhedsbæltet og gummipikken blev taget af mig.

Henrik sagde, han havde fået lov til at bruge mig resten af dagen inden vi skulle hjem, så jeg kunne bare vente mig.

Jeg fik en stor sut i munden, der var smurt ind i sperm fra de 2 mænd. Jeg fik besked på at sutten skulle blive i min mund, han begyndte at kæle for min pik og nosser, så den kæmpede for at blive stiv inde i pikburet, lige før jeg fik udløsning stoppede han og slukkede lyset og gav mig et par slag med hans store hånd i skridtet.

Efter de havde spist aftensmad kom Pia ind til mig i soveværelset, lænkerne blev taget af mig, sutten blev kontrolleret for sperm, derefter fik jeg igen halsrem på og mine hænder blev lænket fast, så jeg ikke kunne spille pik. Henrik tog mig med ned i kælderen og satte mig i gabestokken, mine ben blev spændt ud til siden, så min røv struttende op i luften.

Der var noget jeg ikke forstod, jeg troede vi skulle bolle, han gik foran mig, og fortalte mig hvad der skulle ske Først skulle vi elske, derefter skulle jeg piskes på begge balder med spanskrør.

Det gjorde mig bange, men også ophidset, han tog sine bukser af og afslørede en meget stor pik, han sagde det havde du nok ikke ventet, dit slavedyr, men nu er det mig der bestemmer, han stoppede pikken i munden på mig. Sut så den bliver godt våd, det gør det mindre smertefuldt når jeg røvpuler dig, du er jo kun en sølle ble- og gummislave.

Da jeg havde suttet den pik stiv, gik han om bag ved mig, jeg forberedte mig på at få stoppet den store pik op i mig, i stedet fik jeg nogle slag med et spanskrør, det gjorde ondt på min ømme røv, efter alle de pisk jeg havde fået i løbet af weekenden..

Pludselig stødte han pikken op i mig med en brutal styrke, jeg skreg som aldrig før, han fortsatte med at bolle mig i mindst ti minutter før han fik udløsning, han trak langsomt pikken ud af mit røvhul.

Han sagde, nu skulle jeg sutte pikken til han fik udløsning igen, han stoppede pikken i munden på mig og begyndte at mundkneppe mig, jeg var lige ved at kvæles af den store pik, han kunne bare blive ved og ved, til sidst væltede sæden ned i min hals, så jeg måtte sluge det hele for ikke at blive kvalt og bagefter skulle jeg slikke pikken ren.

Jeg sad i gabestokken med sæd ud af munden og kunne mærke sæden løbe ud af min tarm, nu kan du blive der til jeg får varmet de to spanskrør op, som du skal piskes med, jeg kunne høre han stod og bøjede spanskrøret, nu blev jeg bange, han sagde, jeg måtte vente til de andre kom, så de kunne se når min røv blev banket med masser af røde striber.

Henrik gik så op, og noget senere kom de alle og jeg fik besked på at slikke pikkene ren på Ole og Henrik, og så satte Pia sig og pissede på en stofsæk og satte sutten op i mit røvhul så der kom tarmsaft og sæd på og så satte hun sutten der smagte af sæd og lort i munden på mig og kom den våde sæk over mit hoved, som hun spændte fast ved halsen med halsremmen,

Jeg stod og ventede nogen tid inden jeg hørte Pia fortalte hun og Ole ville have jeg fik piske bogstaver på min røv, og så fik jeg min ble og gummibukser af, og Henrik fik besked på at holde min røv hårdt fast mens Ole og Pia slog på min røv med de 2 spanskrør

Jeg stod totalt fastspændt i gabestokken, efter et stykke tid, kom smerten fra det første bogstav som de tævede ind i min krop, jeg kunne ikke skrige for sutten i min mund,

Pia og Ole tog sig rigtig god tid hvert bogstav, og Henrik holdt godt fat i min røv, det tog nok en halv time før der stod gummi og bleslave på mine baller, jeg var lige ved at besvime så ondt gjorde det.

Jeg blev løst fra gabestokken og fik ble og gummibukser på, derefter blev jeg lænket fast i bagagerummet, hvor jeg lå og ventede på vi kørte hjem.

Da vi kom hjem blev jeg løsnet fra bagagerummet og jeg havde pisset i bleen, det sved i mine piske bogstav mærker efter piskningen, og Henrik lagde mig ind i min seng hvor han lænkede mig fast og mandag morgen kom de så alle 3 og befriede mig, og sagde tak for en god weekend og at de håbede jeg var stolt over nu at være deres gummi og bleslave, og at der vil gå lang tid før de røde bogstaver er væk fra min røv.

Det var en hård weekend, og jeg er sikker på jeg blev straffet ekstra hårdt af min ven samt Pia og Ole fordi jeg ikke straks takkede ja til at være i ble og gummibukser i weekenden i sommerhuset, og en anden gang vil jeg nok takke ja tak hvis Pia og Ole tager min ven og med i sommerhus og hvor de vil hygge sig med at jeg skal bruges som deres slave en weekend i sommerhuset helt på deres betingelser.

Jeg kan se at de har slået meget hårdt med spanskrøret på min bagdel, så bogstaverne er brændt ind som røde striber, og det gør ondt når jeg sidder ned og jeg mindes hele tiden om jeg kun er en ussel gummi bleslave.
Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

About Christian54 15 Articles
Jeg holder meget af bondage med reb og fanget i sække uden mulighed for at komme fri uden hjælp, gerne med en god gang pisk med ridepisken eller et godt reb så kroppen holdes varm på mig som gris

1 Comment

  1. Jeg ville gerne have en hel uge i sommerhuset som slaven, weekenden er jo kun opvarmning, og min flabethed gør mig fortjent til en uge i sommerhuset, for at jeg ikke har nogen fornemmelse af tiden vil jeg have fortjent en sort lædersæk sættes over mit hoved, og låses fast ved halsen med et el-halsbånd så jeg får stød når jeg er ulydig, og der er kun en åbning til munden med lynlås der kan åbnes når jeg skal have pik, vand og brød som fange.

    Jeg er selv ude om det hvis jeg straffes hårdt så ugen forlænges s det er uvist for mig hvor længe jeg holdes som slave i sommerhuset.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*