Total underkastelse

3.4
(5)

Dette er fortællingen om min lyst til total underkastelse – og forsøget på at finde en Master som får rettighederne til mit liv. Det er en fortælling som vil udvikle sig over tid, og hvor du kan være med at at påvirke hvad der sker med mig.


Mit navn er Jonas. Jeg er 17 år gammel, og fylder 18 år om et par dage. Jeg lever hos min mor og to søstre i en mellemstor jysk provinsby. Min far har jeg aldrig set. Jeg går i gymnasiet, og har et halvt år tilbage. Fysisk tænker jeg mig som relativ normal af højde, lidt spinkel, men træner lidt så det hjælper på det. Jeg er 178 cm høj og vejer 62 kg.

For nogle år siden blev jeg klar over at jeg ikke var til piger, men derimod til fyre. Jeg har et eller andet sted altid vidst det, men erkendte det først rigtig da jeg lige var fyldt 15 år. Det var en meget underlig oplevelse som fik mine øjne op for hvad jeg er til.

Jeg har aldrig været den meste populære dreng i klassen. Ikke fordi jeg ikke har haft venner, men aldrig så mange, og jeg har nok mest holdt mig lidt for mig selv. Jeg har et par nære venner, Tobias og Mikkel som begge har fulgt mig gennem min skolegang og stadig gør det. Vi hænger ud sammen, og er begyndt at træne sammen.

Det var en lun sommeraften. Jeg havde været ovre hos Tobias hvor vi havde set lidt film, og hygget sammen os tre gutter. Klokken var lidt over 22 og jeg begyndte at gå hjem. Jeg havde ikke så langt, og gik jeg gennem en stor park, ille det blot tage 10-15 min. En tur jeg ofte havde tilbagelagt.

Da jeg var godt inde i parken kunne jeg både høre- og se en 4-5 drenge, som jeg så det, var det nogle som havde gået på min skole, men som var gået ud for 1-2 år siden. De var vel 16-17 år. Jeg tog ikke meget større notits af dem, udover at de virkede berusede, og larmede en del.

Da jeg kom tættere på, kunne jeg se at det var nogle af de drenge som tidligere havde generet Tobias, Mikkel og jeg. Den ene af dem fik øje på mig, og råbte efter mig. Jeg gik bare videre. Jeg kunne høre de talte sammen og grinte.

Den ene af dem råbte til mig at jeg skulle komme over til dem. Jeg gjorde det ikke. Det fik en af dem til at løbe over til mig. Han hev mig næsten med over til de andre.

En af dem spurgte om jeg havde været ovre ved mine to bøssevenner. Jeg rystede lidt på hovedet og sagde at jeg ikke er bøsse. De grinte bare og sagde at selvfølgelig var jeg det, og jeg kunne lidt at blivet pulet i røven. Jeg afviste det prompte.

Tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Jeg vidste at jeg godt kunne lide drenge, men havde ikke tænkt over det på den måde det lige blev præsenteret for mig på.

Den største af fyrene i gruppen tog fat i mig og spurgte om jeg var klar til at sutte pik. Jeg blev helt paf. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Jeg rystede på hovedet. Han grinte bare tilbage og sagde at selvfølgelig var jeg det.

Han og en af de andre hev mig med ind bag nogle træer. Jeg forsøgte at gøre modstand. Det resulterede i nogle hårde slag i maven. Jeg faldt ned på knæ, og mistede pusten.

De grinte bare af mig. De virkede meget berusede. En af dem grinte mens han sagde “Se, han er allerede klar”. De andre grinte.

Den ene trak sin pik frem. Han sagde at så kunne jeg godt sutte. Jeg sagde ikke noget, men forsøger at komme væk. Jeg bliver holdt fast, og får stukket pikken op i hovedet. Jeg trækker hovedet væk, men det resulterer i en lussing. Åbn så siger han kommanderende. Jeg ved ikke hvad der sker med mig, men jeg åbner munden og får stukket pikken ind. Det er en mærkelig fornemmelse, men jeg forsøger at sutte. Hans pik smager ikke grimt. Jeg kan ikke rigtig bestemme smagen. Salt, surt. Men som sagt en mærkelig fornemmelse.

Han presser sin pik længere og længere ind. Jeg mærker nu hans hår ved min næste, og hans kugler der rammer min hage. Jeg føler at jeg skal kvæles.

Jeg mister fornemmelse af tid og sted. Pludselig begynder han at stønne. Jeg mærker nu at han sprøjter sin sperm i min mund. Det er voldsomt, men jeg har ikke andre alternativer en at sluge. Hans pik bliver slap og han trækker sig ud. En ny fyr står klar med sin pik fremme. Den virker endnu større end den jeg lige har suttet. Smagen er mere ren. Men der er allerede noget sperm som jeg sluger. Efter kort tids mundkneppen sprøjter han også i min mund. Han trækker sig ud imens han stadig sprøjter lidt.

Ham der står ved siden af retter sin pik mod mit ansigt, og sprøjter sin ladning ud over mit ansigt. De andre griner. Den sidste fyr står klar. Hans pik er ikke helt så stor som de andres. Han presser den ind i munden på mig og beordrer mig til at sutte.

Jeg gør som han beder mig om. Jeg er nærmest som i trance. Han mundknepper mig hårdere end de andre har gjort. Der går ikke længe før han hårdt støder sin pik i bund mens han stønner. Han sprøjter sin ladning. og trækker sig ud.

De griner af mig og kalder mig en billig luder. Det er også sådan at jeg føler mig. “Skrid med dig” siger de til mig.

Jeg bevæger mig hjemad. Jeg er ør i benene. Jeg har svært ved helt at fatte hvad der er sket. På én og samme tid irriterer det mig at jeg ikke gjorde mere modstand. Jeg føler mig splittet, fordi jeg egentlig blev lidt tændt af at sutte pik. Mn jeg føler mig billig. Meget billig.

Da jeg kommer hjem skynder jeg mig at vaske mit ansigt, og børste tænder. Jeg går straks ind på mit værelse, og smider mig på sengen. Jeg tænker over hvad der er sket. Min pik vokser og jeg kan ikke lade være med at spille den af – gentagne gange. Det var måske alligevel en fed oplevelse…

Efterfølgende har jeg tit tænkt over det der skete, og på en eller anden måde tænder det mig helt vildt. Jeg har dog ikke rigtig turde forfølge tankerne så meget, andet end på nettet. Jeg har ofte set porno om voldtægt og Master/slave-rollen. Det tænder mig.

I dag lidt over to år efter jeg blev udnyttet af fyrene i skoven, tænker jeg ofte på at få en Master. En som kan bestemme over hvad jeg må og skal. Det drager mig. Måske jeg skulle prøve at finde en Master. Den tanke har jeg ofte tænkt, men altid haft det lidt svært med…

Måske jeg skulle prøve at oprette en profil på en eller anden dating-side…


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.4 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Total underkastelse, 2. del - Min Master ? - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*