Våde drømme (1)

3.9
(8)

Jeg stod i badet i fitnesscenteret. Jeg lod vandet drive ned af mig for sidste gang, inden jeg greb mit håndklæde og begyndte at tørre mig. I båsen ved siden af så jeg den lækreste fyr stå med ryggen til. Jeg havde godt lagt mærke til ham inde i centeret. Han var vel 15-16 år, en lille slank fyr og sorthåret med flotte brune øjne. Måske var det lidt klamt at en 35-årig mand stod og kiggede på en ung fyr i badet, men det var sådan det var.

Vandet løb ned af hans ryg, og jeg fulgte det med øjnene. Det løb ned af ryggen og ned til hans lækre glatte røv, der var let buende og spændstig. Jeg mærkede min pik rejse sig, hvilket var temmelig upassende, men jeg kunne ikke få øjnene fra den lækre drengekrop.

Han vendte sig om, og jeg skyndte at holde mit håndklæde foran min pik. Hans øjne kiggede på mig. Han smilede. Jeg lod blikket vandre ned over hans lækre slanke og veltrimmet overkrop. Mit blik ramte hans pik. En flot slank drengepik i en fin størrelse stod let strittende ud i luften. Han havde en fin buket våde sorte hår for enden af skaftet.

Han kiggede ned af mig og kunne se min stive pik gemme sig bag håndklædet. Så kiggede han mig i øjnene igen, smilede og vinkede med hovedet og blinkede med øjnene som om, han inviterede mig til at sutte ham. Han spredte armene og jeg tog chancen. Jeg smed håndklædet og gik ned på knæ.

Jeg tog den lækre pik i munden. Den voksede sig hurtigt stiv. Vandet fra bruseren var stoppet, så jeg gav mig hen til den lækre drengepik. Jeg suttede langsomt og hurtigt, jeg tog den dybt i halsen og kælede for pikhovedet. Efter 2-3 minutter gryntede drengen, og en svag spænding gik igennem hans krop. Hans sperm skød ud i min mund. Jeg suttede videre, mens jeg slugte hans første skud. Han sendte mere afsted i munden på mig, og min sutten fortsatte. Jeg greb min egen pik og rev i den et par gange. En vild spænding gik igennem mig.

Jeg vågnede med et sæt. Jeg følte mig helt fortumlet. Jeg løftede dynen og kiggede ned på mine boxershorts. De var gennemblødte af min ladning. Fuck, øv, det var bare en drøm. En meget levende og fantastisk drøm. Jeg skiftede undertøj og gik i seng igen.

…………….

Næste dag tog jeg i træningscenteret. Jeg så godt, at fyren fra min drøm var der. Jeg prøvede at slå det hen. Jeg gik i bad, og minsandten om han ikke stod der med ryggen til igen. Min pik rejste sig på ingen tid. Jeg blev forvirret og havde svært ved at skelne drøm og virkelighed. Min liderlighed tog over, og jeg nærmere mig ham bagfra.

Jeg satte først en hånd på hans lækre glatte balle og lagde dernæst min stive pik i hans revne. Først skete der ikke noget, men så vendte han sig om. Han fik et forfærdet udtryk i øjnene. ’Hvad fanden har du gang i…?’, nærmest råbte han. Jeg blev chokeret. Drengen skyndte at tage sit håndklæde og drønede ud af badet. Jeg blev ude i badet lidt, indtil han havde fået klædt om og var gået.

………

Igen stod jeg i badet. Igen stod drengen med ryggen til. Jeg gik hen til ham med mit bankende jern pegende mod hans røv. Jeg tog ham først på begge baller, inden jeg igen lagde min pik i hans revne. Han kom med et lille grynt.

Jeg kørte min pik lidt frem og tilbage i revnen, inden drengen spredte sine ben let. Jeg greb hånden ud efter sæbedispenseren. Jeg trykkede nogle gange og førte hånden ned til hans hul. Vandet fra bruseren var stoppet, så jeg kunne nemt smøre hans hul ind i sæbe. Jeg stak også en enkelt finger ind i hullet, hvilket medførte endnu et lille grynt.

Så satte jeg mit fine glatte slanke 18 cm-jern mod hans hul. Stille og roligt gled min pik ind i ham. Han var stram, men han brokkede sig ikke. Jeg begyndte at han kneppe ham, først langsomt men så i hurtigere tempo. Det var fantastisk. Han bøjede sig mere forover, og det spredte hans hul en anelse mere.

Jeg trak min pik ud, tog lidt mere sæbe, smurte det på min pik og satte den mod hans hul igen. Jeg gled ind i ham og kneppede ham hårdt nu. Han stønnede vildt, så jeg tog min hånd rundt om ham og kørte hans stive drengepik af.

Det tog ikke mange ryk, før han spændte vildt, og hans sperm skød ud i badet. Hans røvhul strammede sig voldsomt om min pik. Jeg gav to tryk mere, stønnede hårdt, og kropsspændingen gik igennem mig.

Igen vågnede jeg med et spjæt og forvirret. What? En drøm igen…?? Jeg kiggede på mine blå trunks udenpå og indeni. Min pik lå badet i sperm. Fuck og øv.

Jeg lå lidt of stirrede ud i luften. Efter mit fejltrin i badet og de konstante drømme var det måske en ide at finde et andet træningscenter…

………

Jeg tog i træningscenteret næste dag. Det var egentlig for at melde mig ud, og så måtte jeg jo finde et andet et.

Jeg cyklede derned og parkerede cyklen i cykelskuret bag centeret. Det regnede, så jeg gad ikke stille den lige foran centeret. Jeg stod lidt og ventede på, at den kraftige byge skulle stoppe.

Ligesom det stilnede af, og jeg skulle til at gå, kom den lækre dreng cyklende drivvåd ind i cykelskuret. Han stillede sin cykel og kiggede over mod mig. Fuck, hvad skulle jeg gøre? Så gik han hen mod mig. Jeg kunne mærke min puls stige… Ville han slå mig? Råbe mig ind i hovedet eller….?

Han havde nogle bløde trænings-joggingbukser på, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på, hvordan at regnen havde gjort dem våde og nu markerede hans bule perfekt.

’Sorry, jeg flippede i går… Jeg blev sgu helt mærkelig… Men det føltes faktisk lækkert’, sagde han så. Drømte jeg nu igen…? ’Ja…?’, fremmumlede jeg. ’Jeg var måske også lige ivrig nok..’, fortsatte jeg.

’Jeg er liderlig nu…. Vil du sutte mig..?’, var det næste, der røg ud af drengens mund. Det måtte være en drøm… Men jeg havde virkelig på fornemmelsen, at det ikke var.

Jeg smilede til ham. Jeg kiggede lidt rundt og førte ham så ind i bunden af cykelskuret. Han havde sat sin taske, og jeg stillede ham op af væggen. Jeg kunne se, hans bule var stiv nu. Igen smilede jeg til ham, og han smilede lidt nervøst tilbage.

Så gik jeg på knæ – præcis som i badet i min drøm. Jeg trak hans våde joggingbukser af. Hans stive pik bankede i hans blå trunks. Jeg trak også dem ned på ham, og ud hoppede hans flotte drengepik. Den lignede meget den, der var i min drøm. Slank og i en fin mellemstørrelse. Han havde dog ikke lige så meget hår for enden af den som i drømmen – det var bare et plus. Jeg kiggede lidt på den og hans glatte boller. Min egen pik bankede i mine træningsbukser.

Så tog jeg den i munden og suttede til. Drengen gryntede med det samme. Hans vejrtrækning blev hurtigere. Jeg slikkede om hans pikhoved og suttede roligt, inden jeg tog den dybere ind i halsen. Så trak jeg den ud af min mund. Jeg kiggede op af ham forbi hans hoodie, han stadig havde på. Han pustede vildt. ’Kan du lide det…?’, spurgte jeg så. Han smilede. ’Fuck ja’, pustede han. ’’Lidt mere så tror jeg, at jeg kommer…’, pustede han videre.

Jeg tog pikken i munden igen og suttede med det samme til. Drengen begyndte at ryste og bevæge sit underliv. Jeg tog den dybere ind i halsen. Det medførte nogle kraftige grynt og et støn kom han også med. Han undertrykte et ’arghh’, da han sendte sit første skud ind i min mund. Jeg suttede videre i endnu hurtigere tempo. Drengen fortsatte med at skyde i min mund. Jeg suttede og slugte hans lækre drengesperm. Det smagte salt, men tændte mig vildt.

Jeg kunne mærke hans orgasme aftog. Jeg suttede lidt videre og hans pik ren for sperm. Den faldt en smule, og jeg tog den ud af munden. Så rejste jeg mig op. Drengen smilede. Jeg trak hurtigt mine træningsbukser ned og greb fat i min stive våde pik. Drengen smilede endnu mere. Jeg rev hurtigt i den nogle gange. Det kunne jeg slet ikke styre. Jeg var totalt tændt. Jeg stønnede og gryntede, da jeg skød mine skud forbi drengen og op af væggen i skuret. Der kom meget. Et eller andet sted havde jeg troet, jeg ville vågne men det skete heldigvis ikke. Jeg fulgte mit sidste skud ramme væggen og drive ned af den sammen ned resten af min sperm.

Drengen smilede igen og jeg smilede tilbage. ’Tak’, sagde han så. ’Det var fandme lækkert!’, fortsatte han. ’Det var det!’, røg det ud af mig. ’Du siger bare til en anden gang’, grinede jeg til ham. Han grinede lidt. ’Til…’, sagde han så. Jeg kiggede lidt underligt på ham. ’Samme tid samme sted i morgen’, sagde han spørgende og trak på skuldrene. Jeg blev forbavset. ’Aftale!’, sagde jeg så. Vi smilede begge to. ’Cool’, sagde drengen, og vi trak begge vores bukser op over vores halvstive pikke.

Han tog sin taske og gik ud af cykelskuret mod centeret. Jeg kiggede lidt efter ham. Så fandt jeg min cykel og begyndte at cykle hjemad igen.

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Våde drømme (2) - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*