Wrestling med hot klassekammerat

4.8
(5)

Mit navn er Kevin. Jeg er 17 år, og går i 2.g. For et par uger siden havde jeg en super frækt oplevelse med min klassekammerat Thomas. Vi spillede begge to fodbold, og havde derfor en fælles interesse heri. En eftermiddag var vi taget hjem til ham, for at snakke lidt – og slappe lidt af, inden dagens træning.

Vi siddet hjemme på hans værelse lidt tid, og snakket en del omkring forskellige ting – blandt andet wretling. Han kunne godt tænke sig at prøve at wrestle lidt, hvilket jeg synes kunne være ganske spændende. Han førte samtalen lidt videre, og ind på emnet omkring hvad taberen skulle. Jeg kunne mærke på ham, at han pønsede på et eller andet, i den lidt frækkere ende.

Vi blev enige om at wrestle, kun iført undertøj. Så vi fik hurtigt det meste af tøjet af, og stod nu kun i underbukser. Jeg rettede lidt på min bule, og kunne mærke med mig selv at jeg var en smule tændt på det som nu skulle ske. Jeg synes at kunne ane at han også var lidt tændt. Vi begyndte så småt at tjatte lidt til hindanden, og hurtigt begyndte vi at wrestle. Jeg fik ret hurtigt overtaget, tror faktisk også han “hjalp lidt til”. På et tidspunkt tag jeg havde lagt ham godt og grundigt ned, tog han fat i mine underbukser – og begyndte at hive dem ned. Min halvstive pik kom langsomt til syne. Han lod som om han kom til at snitte min pik lidt, men jeg forstod godt budskabet.
Jeg rejste mig stille op. Han lå stadig på sengen. Jeg tod min pik, og førte den hen mod hans hoved. Efter kort tid, begyndte jeg at slå ham i hovedet med min nu næsten stive pik. Det gjorde resten – den blev hurtig helt stiv.
Jeg pressede min 21cm pik imod hans mund, som han gladeligt åbnede. Jeg skubbede min pik ind, og kunne mærke hans varme tunge mod min pik. Jeg begyndte at køre min pik ind og ud af hans mund.  Nøj hvor frækt! – Jeg stønnede langsomt. Sikke en følelse.
Efter lidt tid trak jeg min pik ud, og lagde mig på sengen. Jeg bad ham om at bearbejde min pik. Han var ikke længe om at komme over på sengen til mig. Han slikkede nu min pik op og ned af skaftet. Han slikkede også mine kugler, og tod dem blidt i munden. Herefter tog han igen min pik i sin mund, og suttede det bedste han kunne. Han var faktisk ret god!
Jeg tod nu fat om hans nakke, og pressede min pik længere og længere ned i halsen på ham. Hurtigere og hurtigere. Jeg nød det i fulde drag. Jeg pressede ham længere og længere ned, indtil han havde hele min pik inde i hans mund, og nede i hans hals. Sikke en fræk følelse. Jeg kunne mærke på ham at han havde svært ved at tage min pik, men jeg var ligeglad. Jeg nød det virkeligt, at mærke hans ubehag, blandet med liderlighed.

Jeg tog nu voldsomt ved hans hovede, og skubbede det væk. Jeg bad ham sætte sig på knæ på gulvet. Jeg kunne se at hans pik var helt stiv.
Jeg stillede mig foran ham, og pressede igen min pik ned i hans hals. Jeg mundkneppede ham det bedste jeg kunne. Det fortsatte sådan nogle minutter endnu.

Jeg var nu lige ved at komme, bad ham derfor om at sætte sig over på sengen, og spille hans pik. Den var han med på. Jeg tror han var stang liderlig. Jeg stillede mig ind foran ham, og legede med min pik. Det varede ikke længe før han var ved at sprænge. Jeg kunne høre på ham at det var lige før. Jeg tog derfor og pressede min pik mod hans mund, og begyndte at spille min pik. Jeg kunne høre på ham at han kom nu. Han skød ud over sin egen mave, og faktisk også lidt på mig. Kort tid efter skød jeg en kæmpe ladning ind i hans mund, og ud over hans ansigt.

– Sikke en oplevelse!

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*