Leg med reb og andet – fortællinger fra “den sorte bog”

4.7
(3)

Min fyr og jeg holder meget af at lege med reb og andet, hvor han sikrer mig godt med stramme reb, så både han, mig selv og andre kan få glæde af min usle krop.

Hver gang han har haft mig sikret, skal jeg skrive i vores sorte bog med reb og andet om hvordan jeg blev brugt og glædede mig over, at min ven igen havde sikret mig godt med dejligt reb og andet.

Jeg vil gerne dele vores bog med andre, så jeg håber der er andre her på siden der har gode ideer til hvordan min ven kan sikre mig på nye opfindsomme måder.

Bundet til lygtepælen
Jeg fik besked på at sætte mig på hug op af en lysmast ud til gaden, hvor han satte en læderrem om min hals og rundt om masten, og det samme gjorde han nederst på brystet, så jeg hverken kunne rejse mig op eller ligge mig ned.

Jeg fik bind for øjnene og en knebel i munden, og sad så som en tavs og blind galionsfigur op af lygtepælen.

Jeg sad der fra om morgenen til om aftenen, og der kom mange giftige kommentarer til mig, og smerterne i mine ben var ulidelige, men jeg kunne jo intet gøre andet end sidde ved min pæl på hug.

Bundet på risten
Han befalede mig at kravle hen til en kloakrist, hvor mine ankler blev låst fast til risten, og jeg blev befalet at sidde på knæ.

Mit hoved blev presset ned til knæene, hvor en læderrem blev lagt om halsen og ind imellem mine knæ, så jeg sad sammenkrøllet fastspændt på kloakristen uden at kunne flytte mig det mindste.

Min krop blev smidt i en stor sæk som hele den sammenkrøllede krop kunne være i, og så fik jeg lov til at sidde på risten til næste morgen som straf.

Bundet til tremmerne i spilboksen
Mine arme og ben blev lænket sammen på ryggen, og jeg blev lagt på maven på halmen i spilboksen ved tremmerne.

Mine bagbundne ankler og hænder blev bundet til tremmerne i spilboksen, og et reb blev bundet om min hals og til tremmerne, så jeg lå fastbundet til tremmerne natten over.

Anklerne blev bundet sammen med mine håndled og jeg blev sat på knæ i spilboksen med ryggen mod tremmerne, og et halsbånd blev lagt omkring halsen og blev bundet fast til en ring et stykke oppe af tremmerne, så jeg sad på knæ hele natten bundet op uden at kunne rejse mig eller lægge mig ned.

Siddende på træhesten natten over
Jeg blev om aftenen sat på en træhest der var slebet knivskarp så den skar op i enden på mig, og i hver af mine ben var bundet et 50 kg. lod til vægttræning.

Hænderne var bundet til halsbåndet jeg havde om halsen, og jeg sad med en sort sæk over hovedet så jeg ikke kunne se noget. Der var et hul til munden så jeg kunne få luft, men ellers var sækken tapet stramt til omkring halsen så jeg ikke tabte den på rideturen.

For at jeg ikke skulle miste balancen var der bundet et reb fra mit halsbånd til en krog i loftet, så der var ingen risiko for at jeg faldt af hesten.

En nat på bænken
Jeg fik en sort maske over hovedet, hvor der kun var hul ved munden, og så kom jeg i en gummiheldragt på, hvor der kun var hul ved mit røvhul.

Jeg blev lagt på brystet på en bænk og blev bundet stramt fast med læderremme. Mit hoved blev bundet stramt fast så jeg lå på siden med hovedet, med åben mund i masken og hul i gummidragten til min ende.

En kasse med sex legetøj blev stillet ved bænken. Aftenen igennem kunne alle frit bruge mig, da jeg kom fri og hjem var røven godt øm, og tungen ru og syltet godt ind i alt godt.

En nat i buret på torvet
Min ven satte mit bur på en trækvogn og kom mig ind i buret, hvor mine hænder blev gjort fast til tremmerne i siden og fødderne blev låst fast i bunden af buret, og til sidst låste han mit hoved fast til tremmerne i enden af buret så jeg kunne stikke tungen ud af tremmerne.

Han kom en sort sæk over buret, så der kun var åbent ved min mund, så jeg kunne slikke de der satte røven, pikken eller hovedet hen til mit tungehul.

Sådan fik jeg lov at stå på torvet en nat. Hvor mange røvhuller og pikke jeg fik slikket ved jeg ikke, men det var ulækkert og hårdt for tungen.

Fest i sækken
Han befalede mig ned i en gammel kornsæk som han snørede stramt til og tog mig med til fest, hvor jeg aftenen igennem dansede kravlende i min sæk som festens maskot.

Sidst på aftenen kom jeg til at pisse i sækken, det var ikke klogt, de slæbte mig udenfor og smed mig op i et bagagerum på en bil, hvor jeg fik lov til at ligge resten af aftenen.

Det var ikke spor behageligt at ligge i en pissevåd sæk i et klamt og lille bagagerum, men der var ingen vej ud, og jeg havde fået bundet reb stramt om sækken, så jeg hverken kunne sparke eller slå på bagagerumsklappen for at få hjælp.

Fanget og misbrugt i trækassen
Han kom mig i en trækasse, hvor han lukkede låget til hvor jeg kun kunne skimte lidt lys i gennem brædderne. Jeg følte jeg lå, sammenkrøllet, i evigheder. Den ubekvemme stilling var med til at understrege situationens alvor, frygten for hvad der skulle ske når låget blev åbnet.

Jeg skammede mig. Ikke så meget over at ligge krøllet sammen og forladt, men mest af alt følte jeg mig dum over ikke at have taget hans trussel alvorlig; “Hvis du ikke retter ind nu, så pakker jeg dig væk og finder dig først frem igen når du er værd at bruge”
Han var vred og hård da han lagde mig i kassen. Et blik som fortalte mig at grænsen var nået.

Jeg kunne høre ham i rummet. Et klik og låget gik op, jeg missede mod lyset, så på ham. Hans blik var stadig hårdt, uden et ord fandt han mine brystvorter. Satte hårdt og uden kærtegn en stram klemme i hver, et selvtilfredst smil da jeg gav et klynk fra mig. Smæk og låget var igen lukket.

Tiden sneglede sig afsted, jeg klynkede og savlede. Mærkede smerten dunke i brystvorterne. Endnu en gang åbnedes låget. Endnu en gang hans hårdhed. Han tvang en hånd ned mellem mine ben og pressede ublidt en dildo op i mig. Så lang at det smertede. Da jeg forskrækket så på ham, lod han igen låget falde i.

Igen ventetid og smerte, savn og frygt for at låget skulle gå op.
Da han igen åbnede låget græd jeg. Tårerne løb lydløst ned af kinderne. Et øjeblik troede jeg at han ville forbarme sig over mig, men hans blik blev hårdt igen. Han fandt sin pik frem og gav sig til at masturbere den.

Jeg ønskede så inderligt at mærke ham, at få lov at røre, glæde og være hans. Men han lod mig ikke være del af hans tilfredstillelse. Han tømte sig ud over mig, rørte mig ikke en eneste gang, men lod igen låget klappe i.

Nu græd jeg for alvor. Liggende i mørket, skammet, alene og så fjernt fra ham. Ikke værdig til hans kærtegn, ikke engang værdig til hans brug, og da han efter mange timer lod mig komme ud af boksen var jeg blød som smør, ydmyg og lille

Leg i gymnastiksalen
Jeg blev fanget i gymnastiksalen, og sat op på bommen med bagbundne hænder og vægtstænger fra styrketræningen bundet i fødderne så bommen klemte ømt op i røven.

Efter nogen tid blev jeg befriet fra bommen og så blev jeg bundet over hesten med hænder og ben bundet til bukkens ben med sjippetov, og så fik jeg tæv med reb og til sidst stak han et bat hårdt op i røven på mig.

Efter nogle timer i den ubekvemme stilling blev jeg befriet fra bukken og blev bundet til ribberne, og fik sure strømper i munden og en pose til gymnastiktøj over hovedet, inden jeg fik pisk med sjippetovet, til min krop var helt varm og rødsprængt.

En uge som fange i sengen for utroskab
Jeg har en aftale med min ven om at jeg ikke må lege med mig selv, og at det kun er ham der må bruge mig, men en dag lå jeg på sofaen og legede med mig selv da han kom hjem, og desværre kom han lige ind af døren og så min forbrydelse.

Da vi havde spist aftensmad rejste min ven sig og tog en sort sæk og satte den over mine øjne, så jeg intet kunne se. Så tog han mig ved armen og ledte mig ind til dobbeltsengen, hvor han tog mit tøj af mig og skubbede mig ned på ryggen og lagde sig med et ben på hver side af mig.

Han fikserede mine håndled med et sæt håndjern, og så bøjede han mine arme bagover og fastgjorde håndjernene til sengens hovedgærde. Det blev lidt sværere med anklerne – ikke at sætte håndjernene på, men at få løftet mine ben helt hen over mit hoved, og så fastgjorde han også anklerne til sengens hovedgærde. Mine skinneben var nu næsten ud for mit ansigt, og jeg var helt magtesløs og lå spændt og forventningsfuldt i totalt mørke.

Som jeg lå der på ryggen med både ben og hænder fikseret til sengens hovedgærde, var der helt fri udsigt til min røv, og jeg mærkede hvordan han kælede og slog min dejlige hjælpeløse krop samt mine nosser og pik og jeg mærkede han bevægede en pisk langsomt hen over min krop og slog mig – meget, hårdt i skridtet på pik og nosserne, inden han slog pisken ind på min bagdel, så den efterlod en bred rød stribe over den ene balle.

Da slagene ramte mig, gav det et helt sæt i mig, og jeg klynkede svagt, men han fortsatte med at slå mig hårdt hele tiden.

Så tog han en læderpadle og slog mig hårdt i skridtet, og jeg forsatte med at klynke. “Du har været utro og leget med dig selv”.
Han mumlede noget, jeg ikke forstod men mærkede så pisken svirpe hen over min bagdel, mens han råbte: “Jeg kan ikke høre, hvad du siger,” er du enig du er en ulydig slavepik der skal holde fri for arbejde i en uge, og ligge her og være bundet som mit bytte en uge. 

Jeg svarede “Ja, det er jeg., for du har ret jeg har været dig utro og leget med mig selv sagde jeg.

Det blev en uge jeg aldrig glemmer, og jeg lå fastspændt hele ugen i sengen, hvor jeg også fik en ble på så jeg ikke svinede mens min ven var på arbejde og jeg lå og drev den af fanget i sengen som straf for, at have leget med mig selv – det gør jeg aldrig mere for sådan en uge er lang og hård, især fordi jeg lå umageligt lænket fast og med den sorte sæk over øjnene.

Lege på landet
I stalden har vi indrettet en boks hvor jeg smides ud i og straffes når jeg er genstridig.

Boksen er indrettet med vådt pisse halm på gulvet, ringe i loft, gulv og væg så jeg kan bindes fast som min hersker ønsker, og så er der masser af seletøj, grimer, reb, selvbindergarn, sække og kæder samt hånd- og fodlænker, så jeg altid er godt sikret og ikke fristes til at smutte en tur i byen.

Jeg blev svinebundet med reb og seletøj i en langtidsbondage, hvor jeg lå sikret på gulvet i laden eller i stalden.

Jeg blev bundet i stalden, stående på tæer, med et stangbidsel i bunden og en sort sæk over hovedet og bar røv, så alle frit kan lege med min røv og pil.

Sparkede jeg bagud efter vennerne der ville bruge mig, kom jeg i en kornsæk og blev smidt i grebningen hvor køerne stod, og så blev jeg pisset eller skidt på, alt imens jeg lå i den klamme sæk, hvor jeg ikke selv kunne komme ud af, så jeg måtte vente på de syntes jeg fortjente at komme ud af sækken.

Larmede jeg i sækken fik jeg en gang tæsk med et vådt reb eller læder remme som hestene havde brugt til deres seletøj.

Halsbånd og kyskhedsbælte
Jeg har låst et halsbånd om halsen med ordene 24 timers slave, og går døgnet rundt med kyskhedsbælte så jeg ikke kan lege med mig selv eller lave sidespring.

Når vi er i byen har jeg altid mit halsbånd låst stramt om halsen, og jeg har en tyrering i næsen, hvor der er et reb i så alle har let ved at trække rundt med mig.

Et reb strammes flere gange rundt om min hals, hvis nogle mener jeg skal udsættes for breath control, eller jeg er vanskelig at holde i ro, så er det altid godt med er reb der snøres nogle gange om halsen, så bliver jeg rolig. med et stramt reb om halsen.

Når min ven holder ferie får jeg kyskhedsbælte på, så jeg ikke kan lege med mig selv.

Taget ved næsen
Jeg stod nøgen med en klud i mundet og en lædermaske over hovedet bundet med hænderne i håndjern over hovedet der var trukket op i en talje og han piskede løs på min bare krop.

Jeg har aldrig stået i en så smertefuld stilling før, og jeg var ude af stand til at sige noget, andet end små klynk og den eneste lyd iøvrigt var en fnysende vejrtrækning gennem næsen, er dette den totale ydmygelse og skammen overdøvede næsten smerterne fra håndledende og fødderne.

Jeg ventede på at få kluden ud af munden og stoppe ham og fortælle at mine grænser er overskredet.

Det her har vi aldrig talt om, med at jeg skal hænge sådan her og have så brutale tæsk. Jeg når ikke at tænke videre, da han kom om foran mig igen.

Han tog fat i min næse udenpå læderhætten og klemte den sammen. Jeg troede han ville slippe med det samme igen, men det gjorde han ikke.

Han var helt udtryksløs i sit ansigt, mens han så hvordan jeg blev mere og mere panisk efter at trække vejret. Jeg forsøgte at udvide min mund for at give plads til en lille luftkanal, men den smule jeg kunne trække ind er ikke nok.

Jeg prøvede at trække mit hoved til mig, men han fulgte blot med. Han havde et godt greb om min næse med sin hånd.

Jeg begyndte at ruske panisk med mine hænder, ænsede ikke smerten. Så slap han endelig og jeg trak vejret ind i en kraftig indånding og trykkede luften ud igen og tog endnu en indånding.

Han tog igen fat i min næse og klemte den sammen. Jeg nåede ikke at trække vejret, så mine lunger blev tømt og jeg gik med det samme i panik.

Jeg prøvede at sparke ud med fødderne og var tæt på at miste fodfæstet. Jeg have ikke noget luft at trykke ud, så jeg kunne skrige gennem kneblet. Jeg var helt lydløs.

Jeg ruskede mit hoved frem og tilbage, mens hans anden hånd tog fat om min nakke. Lige da det begyndte at snurre, slap han igen med begge hænder, og gav mig et kraftigt skub, så håndjernene borede sig ind i huden, mens jeg panisk trak livgivende ilt gennem næsen igen og genvandt min fulde bevidsthed.

Smerterne fra håndledende fik mig til at skrige et kort øjeblik, men det blev kun til en ynkelig klynken.

Det her er ikke første gang han gør sådan noget. Han ved lige hvor langt hun kan gå. Det er jo tortur det her.

Men det var en dejlig oplevelse, som jeg gerne prøver en anden gang

Låst fast i tremmeboks og gabestok
En morgen vågnede jeg og mærkede jeg havde fået en tyrering i næsen og min ven trak mig ind i stalden hvor der var en stål tremmeboks hvor jeg blev smidt ind i og hovedet blev låst fast i en gabestok.

Mine hænder og fødder blev trukket ned gennem nogle huller i bunden af boksen og blev låst fast i gulvet under boksen, så jeg stod på alle 4 opstaldet og bundet.

Han gav mig morgenmad med brød, mælk samt kaffe og fortalte at jeg skulle have en gave, du skal i et døgn stå her i boksen i gabestokken. Han tog en mundspreder frem og gav mig opspærren i munden og åbnede den helt.

Du kan ligeså godt vænne dig til at have noget i munden, sagde han, og kom gennem mundsprederen en stor gummipik det fyldte hele munden. Gummipikken sad fast på indersiden af en stor gag, med remme der blev gjort fast over hovedet.

Nu må du hygge dig med pikken i kæften. Husk at blive stående pænt, for i de rør der er i gulvet og i loftet af buret er der strøm fra et el-hegn, så falder du skal strømmen nok få dig på andre tanker, alt imens du får en gang sex som du har fortjent sagde han og gik grinende væk.

Jeg var træt i hele kroppen. Flere gange faldt jeg sammen af træthed i boksen, men rejste mig straks da jeg fik stød fra el-hegnet der sikrede jeg blev stående fastlåst på alle 4, suttende på den store pik i munden.

Det blev igen et langt døgn, hvor jeg mere og mere erkendte at min ven ejede mig og kunne bruge mig som hans slave, og at jeg må lære at overgive mig helt til hans vilje.

HÅBER NOGLE AF JER VIL KOMME MED KOMMENTARER TIL ANDRE GODE BONDAGE LEJE JEG KAN BLIVE UDSAT FOR – INTET ER FOR HÅRDT OG JEG GLÆDER MIG OVER AT HÅRD STRAF ER LIVETS GAVE TIL EN SLAVE SOM MIG, HVOR MIN VEN GERNE LIGGER ALLE KRÆFTERNE I FOR AT BINDE MIG SÅ JEG IKKE KAN SMUTTE UD AF BONDAGEN.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

About Christian54 15 Articles
Jeg holder meget af bondage med reb og fanget i sække uden mulighed for at komme fri uden hjælp, gerne med en god gang pisk med ridepisken eller et godt reb så kroppen holdes varm på mig som gris

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*