Nico’s matematik (Afsnit 3)

4.8
(5)

Læs forrige afsnit…

Jeg ventede vildt spændt på lørdag. Nico og jeg skrev lidt sammen og fik også sendt nogle billeder til hinanden – alle dog med tøj på. Jeg kunne godt lide, at alt ikke blev afsløret. Jeg kiggede længe på billederne af Nico. Min pik fløj i vejret hver gang en ny besked eller et billede tikkede ind. På et tidspunkt sendte han et billede, hvor han lå på ryggen på sengen. Hans overkrop var synlig, og han havde nogle røde briefs på med sort kant. Det lignede hans pik lå halvstiv til højre i dem. ’Kan du lide sådan nogle?’, skrev han og sendte et nyt billede, hvor han lå på maven. Jeg kunne se hans ryg og hans lækre røv der formede sig smukt i de røde briefs. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare – det så for frækt ud. Jeg sendte ham et billede af min stive pik i nogle grå trunks. Der var en tydelig plet af præsperm i underbukserne. ’Måske det her siger det meget godt’, fik jeg svaret med en smiley.

Nico spurgte, om jeg var frisk på at træne lidt sammen i fitness om formiddagen. Det var jeg da, og vi aftalte at mødes kl. 11. Vi mødtes dernede. Vi smilede lidt akavet til hinanden men gik så ellers i gang med noget træning. Normalt løftede jeg lidt mere end det her, men det var fint. Jeg ville ikke spille smart på den måde. Det var faktisk en god træning. Vi flækkede af grin, da vi løftede håndvægte foran spejlet med alle mulige ansigtsgrimasser.

Vi gik i omklædningen for lige at skifte den svedige t-shirt ud. ’Jeg tager et bad derhjemme, og så ses vi bare hos dig ved to-tiden?’, spurgte jeg. ’Jo før, des bedre’, svarede Nico. Jeg grinede og rystede let på hovedet. ’Er du klar over, hvor sygt spændt jeg er?’, kom det ud af mig. ’Hvis det er ligesom mig, så tror jeg, at jeg er det’, smilede Nico. Vi var alene i omklædningen, da vi tog vores t-shirts af. Nico så lækker ud i sine grå træningsbukser og den lysmørke bare overkrop. Jeg tog en finger hen og rørte hans maveskind. ’Sscchh’, sagde jeg, og så grinede vi vildt. Vi gik hen foran spejlet og spændte lidt kropsdele her og der. Vi var slet ikke overmarkerede men vel blot veltrænede. Jeg kom til at kigge lidt ned af Nico – hvilket jeg havde gjort mange gange i løbet af træningen, både forfra og bagfra. Nu da han ikke havde t-shirt på, var det lettere at se hans bule i de grå træningsbukser. Jeg nød virkelig at kigge på hans bule. Nico smilede. ’Det er vist ikke kun muskler, du kigger på’, grinede han.

Jeg foreslog, at vi tog nogle billeder. Det var han helt med på. Vi poserede på alle mulige måder, vi trak lidt ned i træningsbukserne så man kunne se kanten af vores underbukser. Min pik rejste sig lidt, men jeg kunne kontrollere det. Nico spurgte om jeg ikke kunne vende mig om, så han kunne tage lidt billeder af mig bagfra. Det gjorde jeg selvfølgelig. Han trykkede løs på mobilen. ’Ved du at din røv er mega lækker?’, sagde han så. Jeg blev lidt forfjamsket og grinede bare. Nico gik tættere på og rørte og følte let og trykkede på min ene balle. ’Mmmm’, sagde han stille. Nu begyndte min pik for alvor at rejse sig. Nico kom helt tæt på mig og stillede sig op af mig bagfra. Jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Den var måske ikke fuldt stiv men tæt på. Min pik bankede stiv i træningsbukserne på mig. Han gnubbede sig lidt op af mig. Så kunne vi høre at der nærmere sig nogle ind til omklædningsrummet. Vi gik hurtigt hen til vores ting, tog en ny t-shirt på og pakkede sammen.

Jeg kørte hjem og gik i bad. Mine forældre nåede lige at sige farvel, da jeg kom tilbage fra træning. Jeg nød det varme bad, og tankerne om Nico fløj rundt. Min pik vekslede mellem stiv og slap, og jeg var i det hele taget lidt urolig. Jeg pakkede mine ting. Jeg fandt nogle kondomer og noget glidecreme fra min tid i gymnasiet, hvor vi havde haft tonsvis af sexualundervisning. Jeg vidste ikke, hvor meget vi ville lave, men jeg smed det i tasken.

Jeg kørte mod Nico og var der ved to-tiden. Jeg bankede på og gik ind af den åbne dør. Nico kom gående inde fra stuen. Han var i bare tæer og et par mørkeblå træningsbukser og hvid t-shirt. Hans pjuskede sorte hår så vådt ud fra hans bad. Jeg selv stod i et par af mine sædvanlige sorte træningsbukser og en grå t-shirt. ’Hey igen’, smilede Nico. Jeg blev nærmest helt rolig ved hans måde at være på. ’Vil du ikke have din taske ind på værelset?’, spurgte han og gik ned af gangen mod sit værelse. Jeg fulgte efter. Jeg smed tasken på gulvet. Nico ryddede et par ting af vejen i værelset. ’Har du lyst til noget mad, drikke – skal vi lave matematik…?’, spurgte Nico. Vi grinede. ’Hmmm, jeg håber lidt, at det jeg har lyst til, er det samme som dig…’, svarede jeg kækt. Jeg kunne simpelthen ikke vente mere. Nico nærmede sig mig. ’Så matematik bliver det’, sagde han alvorligt. Jeg kiggede lidt underligt på ham. Så grinede han vildt og jeg med.

Nico tog sine arme om mig og jeg fulgte trop. Jeg lod mine hænder køre ned til hans numse og følte på hans lækre røv. Vi smilede til hinanden, og så kyssede vi. Vores tunger kørte rundt, og jeg bliv vildt tændt. ’Du kysser for lækkert. Ved du det?’, sagde jeg tændt til Nico. ’Det har jeg faktisk fået af vide af en pige engang’, svarede han. Så grinede vi, inden vi kyssede igen.

Nærmest synkront trak vi os lidt væk og tog vores t-shirt af. Jeg kiggede igen på hans lækre overkrop, og Nico var helt sikkert også betaget af min. Jeg lod mine fingre køre ned af den. Min hånd tog også lige en tur forbi den stive bule i Nicos træningsbukser. Nico gik lidt frem og bøjede sit hoved ned og begyndte at slikke min ene brystvorte. Det føltes vidunderligt. Han gik længere ned og kyssede mit maveskind. Han følte på min bankende bule og satte sin mund mod bulen uden på bukserne. Så trak han kanten af træningsbukserne ud over mine lyseblå trunks og trak dem ned og af. Han rørte ved min røv, inden han igen følte på bulen. Der var nu en tydelig plet præsperm i de lyseblå underbukser. Han kyssede sig vej op af min krop igen og endte ved min mund. Han smilede. ’’Du er så lækker’, hviskede han.

Jeg førte min hånd ned til hans bule og tog den ind under kanten på hans træningsbukser. Jeg lod hånden køre hen på hans røv, som jeg kunne mærke igennem stoffet på hans underbukser. Han havde nogle hvide trunks på. Jeg tog fat med begge hænder om kanten på bukserne og førte dem ned og af. Igen følte jeg på hans røv. Så lod jeg mine hænder køre ind under kanten på de hvide trunks. Jeg kunne mærke den glatte hud på hans røv og rørte ved ballerne og fulgte deres buende form. Jeg blev nærmest helt elektrisk. Nico stod og nød det i fulde drag.

Så løftede jeg kanten lidt på underbukserne og førte dem ud over hans stive pik. Jeg gik ned på knæ og trak underbukserne helt ned og af. Nu var hans stive pik lige ud for mit hoved. Den glinsede af præsperm på hovedet. Jeg nærstudere den lidt igen og nød synet. Det slanke skaft, det fine pikhoved og den lille sorte busk for enden af pikken. Jeg kiggede op på Nico. Han havde lukkede øjne og pustede let. Så åbnede han dem og kiggede ned. Han smilede. Jeg tog fat i hans pik med min ene hånd. Så rørte jeg bare med spidsen af min tunge hans pikhoved. Jeg slikkede forsigtigt et par dråber præsperm væk. Det gippede vildt i Nico, og der kom også et par små støn fra ham. Så tog jeg hele hans pik i munden og suttede. Jeg startede langsomt men fortsatte så hurtigere. Da jeg sænkede tempoet lidt igen, begyndte Nico at flytte sit underliv selv og mundkneppede mig. Det føltes helt igennem fantastisk. Den salte smag af præsperm fortsatte i min mund. Så trak Nico selv sin pik ud. Jeg rejste mig op. Vi kiggede på hinanden og kyssede igen.

Nico trak mig ind til sig, og han satte sig ned på sengen. Han spredte benene lidt så jeg kunne være imellem dem – ligesom sidst. Han lagde sig ned på ryggen. ’Kom hen til mig’, sagde han så stille, mens han slog let på sit bryst. Jeg kravlede op af ham, nu med mine ben på skrævs af hans krop. Jeg kravlede forbi hans stive våde pik, indtil min egen stive pik bankede i mine underbukser ud for Nico. Nico løftede kanten ud over underbukserne, og så så han min pik for første gang. Det var i pulsende tilstand, og en dråbe præsperm gled ud af den. Nico smilede tydeligt tilfreds med synet. Så tog han fat i den med sin ene hånd. Han kørte den lidt af. Jeg rykkede på mig, så jeg kom en anelse tættere på hans hoved – og mund. Resolut tog Nico min pik i munden. Han suttede ret hurtigt vildt på den. Det føltes helt sindssygt. Nico kiggede op på mig. Han så vildt tændt ud. Han suttede lidt mere, og så røg pikken ud af munden på ham. ’Af med dem’, sagde han og begyndte at føre de lyseblå trunks helt af. Jeg hjalp til, løftede mig lidt og smed dem på gulvet.

Jeg satte mig igen på hans bryst. Nico tog fat på min røv. Det føltes lækkert. Han lod en finger følge min revne, og det medførte et lille støn fra mig. Igen piblede der præsperm frem fra min pik. Så tog Nico den i munden igen og suttede løs. Jeg tog min hånd bagud og kunne lige nå Nicos pik. Den var virkelig våd. Jeg kørte den langsomt af, mens Nico fortsatte sin sutten. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på at skyde. ’Jeg kommer snart, hvis du fortsætter sådan der’, kom det stønnede fra mig. Jeg følte, jeg måtte advare ham.

Jeg fortsatte med at køre Nicos pik af. Pludselig lod Nico min pik ryge ud hans mund. Han pustede og stønnede vildt. ’Fuck ja! Århr, bliv ved’, stønnede han hurtigt. Så nærmest krampede hele hans krop. ’Arhghg’, næsten skreg Nico. Så kunne jeg mærke en varm fornemmelse på min ryg og hurtigt bagefter på min ene balle. Min hånd fortsatte med at køre hans pik af og blev langsomt smurt ind i Nicos sperm, mens jeg kunne mærke hans skud glide ned af min ryg og balle. Det føltes vildt og tændte mig sindssygt. Nico stønnede og smilede. ’Fuck, du gør det godt’, sagde han pustende. Så suttede han igen min pik hurtigt, men tog den så ud. Han rev i den lige foran sit ansigt. Det kunne jeg ikke holde til. Jeg pustede, stønnede svagt og spændte så i min krop. ’Mhmmhnf’, røg det ud af mig, da mit første skud fløj ud på kinden af Nico. Han blev lidt forskrækket, inden han blev ramt på hagen og halsen. ’Fuck fuck fuck’, stønnede jeg da resten af spermen drev ud af min pik. ’Fuck, undskyld’, pustede jeg til Nico. Jeg kiggede efter noget papir. Nico smilede og grinede. ’Shit, det var frækt mand! Hold kæft du sprøjter lækkert!’, stønnede Nico. Han havde nu ikke noget at stå i vejen for med sine skud.

’Jeg har lagt noget papir henne i kommoden der’, sagde Nico og pegede med min sperm drivende ned af sit ansigt. Jeg kravlede forsigtigt ned af ham og gik hen og fandt det. Vi hjalp hinanden med at tørre spermen væk, inden vi lagde os ved siden af hinanden på ryggen i sengen. Vores pikke var stadig halvstive. Jeg havde på fornemmelsen, at min pik ville være mere stiv end slap i denne weekend. Vi pustede lidt. Vi lå begge og smilede. Så flyttede Nico sig op sin ene albue og vendte sig mod mig. Han smilede – jeg smilede tilbage – kiggede mig i øjnene nærmest helt vildt. ’Igen…?’, spurgte han så.

Læs næste episode… Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nico's matematik (Afsnit 2) - GaySite.dk
  2. Nico's matematik (Afsnit 4) - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*