Bikepacking 4

4.8
(9)

Jeg vågner næste morgen med en mega ståpik. Jeg kan ikke huske min drøm, bare at den var smækhamrende horny. Oplevelsen med Alex har gjort mig helt ustyrlig. Telefonen ringer, det er Ellen. – Hej skat, siger jeg glad, hvordan går det derhjemme? – Det går fint, men især Mikkel savner dig, vi glæder os til at du kommer hjem. Vi snakker om børnene og skolen, om løst og fast, så pludselig siger hun, – Jesper, vi må ha’ en snak om vores forhold. Jeg har tænkt meget over det på det seneste, og vi kan altså ikke blive ved på den her måde. – Hvad mener du? – Jesper, jeg har aldrig sovet så godt som den sidste uge hvor du har været væk. Vi deler seng men sover uden at røre hinanden, jeg har sjældent lyst til sex, det er nærmest noget jeg føler mig presset til. Det har længe virket unaturligt og akavet at dele seng. Jeg synes at vi skal sove hver for sig når du kommer hjem. – Okay, siger jeg tøvende. 

Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke om samtalen. Hun har jo ret, det virker ikke længere mellem os. Har jeg virkelig elsket hende, eller var jeg bare smigret over hendes forelskelse før vi blev gift? Er jeg faktisk bøsse som bare har påtaget mig rollen som hetero og familifar? Jeg elsker vores børn, men elsker jeg egentlig Ellen? Jeg har aldrig været utro indtil denne tur, hvor jeg faktisk har nydt at få pikken ud ved hver given lejlighed. Hvor har jeg dog savnet at være seksuel med fyre. Jeg kan ikke tage tilbage til den daglige kedsommelige trummerum igen. Jeg ligger nøgen på sengen. Min pik er stadig stiv, jeg giver den et par ryk, og den vipper tungt mod mit maveskind. En stribe precum løber ned over tomlen, jeg slikker den ren. Jeg ringer tilbage. 

– Ellen, siger jeg, vil du skilles? – Nej Jesper, jeg elsker dig, og børnene har brug for både en far og en mor, men vi ser ikke længere hinanden på en seksuel måde. Pludselig siger hun noget totalt uventet. – Jeg synes, at vi skal være mere frigjorte. Hvad med at vi hver finder en kæreste? Jeg bliver stum og rød i hovedet. Det kom som et lyn fra klar himmel, men jeg har sgu da heller ikke ligefrem holdt mig på måtten på denne tur. Faktisk har jeg været dyppet pikken ved hver en given lejlighed. Måske er det faktisk den mulighed jeg har brug for til at løse skakmat situationen derhjemme. – Okay, siger jeg ret afstumpet, jeg elsker dig! – Jeg elsker også dig skat, svarer hun, og vi lægger på. 

Jeg starter dagens cykeltur mens hjernen kværner løs. Hvordan vil jeg reagere hvis hun kysser med en anden fyr i sofaen når jeg kommer hjem? Min pik bliver stiv igen. Tanken om hende blive kneppet af en anden mand’s pik tænder mig. Jeg forestiller mig, at jeg sidder overfor og kigger på. Mega hot! Så rammer tanken, at hun ville sgu aldrig have foreslået det, hvis ikke hun allerede havde fundet en. Hvad nu hvis det er en jeg kender?

Jeg må ringe tilbage, og buser ud med. – Er det en jeg kender? Jeg indser at jeg måske er ubehøvlet, og mildner det med et, undskyld … jeg elsker dig Ellen. Der går et par sekunder før hun svarer. – Han hedder Peter, du kender ham ikke, men jeg tror du vil kunne lide ham. – Har I … ermm … kneppet? Spørger jeg. – Ermm, faktisk ja, det var ikke planlagt, det skete bare såden lige efter en reception, vi blev lidt opstemte. Det var dejligt men jeg føler mig enormt skyldig over det, kan du tilgive mig? Jeg elsker at hun er så ærlig. – Ved børnene noget? – Nej, ikke endnu. De har mødt ham og holder meget af ham. – Det er okay Ellen, vi ejer ikke hinanden, og det er klart at han betyder meget for dig. 

Jeg beslutter at være lige så ærlig. – Jeg har faktisk også en bekendelse, fortsætter jeg, jeg har fortrængt min biseksualitet gennem alle de år vi har været sammen, men jeg har haft et par oplevelser med fyre de seneste par dage. Jeg vidste faktisk ikke hvor meget jeg savnede at være seksuel med fyre. – Tak fordi du fortæller mig det, siger Ellen, det er egentlig ikke nogen stor overraskelse, du har sommetider snakket i søvne om en der hedder Søren, du talte også sommetider om en Peter. – Søren var faktisk min ungdomskæreste længe før vi faldt for hinanden, indrømmer jeg. Jeg følte bare aldrig, at jeg kunne tale med dig om ham, eller om at være biseksuel. Jeg troede bare det var noget jeg kunne lægge bag mig. Vi skal vist begge have løsere tøjler i fremtiden. – Jeg elsker dig skat, siger jeg og får samme svar. Jeg lægger røret på.

Dagens cykeltur er uinspirerende med lange stykker langs trafikerede veje eller gennem industrikvarterer. Det småregner, og jeg har tid til at forarbejde situationen derhjemme. Jeg når til Cardiff, og det er min næstsidste overnatning på turen. Jeg beslutter at udfordre mig selv og checke den lokale bøssesauna. Hotellet er snusket, det lugter af gammel øl og røg og kunne trænge til en god rengøring. Der har vist fokus på migranter og fremmedarbejdere der er vant til kummerlige forhold. Jeg smider mine sager på værelset og begiver mig afsted. 

Den anonyme indgang er en umarkeret ståldør i en beskidt baggyde, jeg betaler og får udleveret et håndklæde og en nøgle til en boks til mine sager. Så smider jeg kludene og går under bruseren. Jeg ignorerer et par uattraktive fyres tilnærmelser mens ser mig rundt. Der sidder en del halvnøgne fyre i baren, jacuzzien og saunaen. Jeg glider ned i jacuzzien. Der sidder et par fyre overfor, de er ikke specielt attraktive, så jeg slapper bare af og døser hen. Min krop slapper af i det varme vand, og det er godt at få musklerne varmet igennem efter flere uger i sadlen. Da jeg vågner sidder der to fyre ved siden af. En mørklødet arabisk fyr midt i 30-erne sidder ved siden af mig, den anden er rødhåret og muskuløs omkring 45 vil jeg skønne. Hænderne ser ud til at have travlt under vandet, de kysser og stønner let. Jeg kan mærke araberen’s lår bumpe mod mit, han skynder sig at undskylde. Jeg smiler og siger, – that’s okay, may I touch? De to ser på hinanden, så siger de ‘sure’. Min hånd kærtegner hans inderlår mens hans ven langsomt spiller hans pik. – Can I have a taste, spørger jeg. Han løfter sig op så pikken kommer over vandet. Jeg kysser den og lader tungen cirkulere omkring pikhovedet. Pludselig lyder det bagved os, – no sex in the jacuzzi please. – Sorry, svarer vi i kor. – First time in a sauna, undskylder jeg. – Let’s find a cabin, siger araberen. 

De første kabiner er låst, vi braser ind i den tredje med stort rabalder, og ser at der allerede er et par godt i gang på en briks i hjørnet. De vinker os ind, og vi går i gang ved siden af dem. Araberen bøjer sin rødhårede ven over og planter uden tøven sin stav i hans røv. Jeg stikker pikken i den rødhåredes mund, og han giver mig en ordentlig sutter. Araberen pløjer løs som en Energizer bunny, jeg nyder at se hans lækre, svedige krop hamre den rødhåredes hul. Pludselig mærker jeg en hånd på mine baller, de andre to er interesserede i at være med. Jeg flytter om bag ved araberen, ham vil jeg sgu knalde, og jeg begynder at massere hans hul. Den rødhårede sutter på skiftevis de andre to fyre. Jeg lægger armen om araberen’s bryst, han giver et højt suk da jeg presser pikken hårdt mod hans ringmuskel og glider ind. Jeg finder hurtigt rytmen og hamrer ham i takt med at han pumper den rødhårede. Jeg kan mærke mit pikhoved ramme hans prostata. Den rå pikenergi fylder rummet som vi sanseløst knepper. Der går ikke langt før jeg mærker araberens hul spasme omkring min stang. Han kommer sgu, og det får også mig over grænsen. Jeg pumper min varme sæd i hans hul med et primalt råb. Sprøjt efter sprøjt får han alle mine safter, jeg næsten besvimer. Udløsningen var hård og rå, og da jeg kommer til mig selv ser jeg femten mænd spille pik i en kreds om os. Vi glemte vist også at låse døren…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*