Søn elsker at vise sig – 6. del

4.2
(9)

Har du ikke læst de forrige episoder, finder du dem alle her.

Efter at Peter havde skudt sin ladning i Storms mund, var der lidt mere roligt, og afslappet i stuen. Han sad og talte med Henrik omkring forskellige ting. Pludselig blev jeg nævnt. Jeg var lidt nysgerrig på det. Peter spurgte Henrik om han kunne “leje” mig. Henrik svarede at det var han ret overbevist om, og at han ville tale med min far om det senere. Jeg var meget nysgerrig på hvad det mon betød? – Hvad ville han gøre med mig? Jeg slog tankerne lidt væk.

Malte og Storm begyndte at “overfalde” mig. Det var sjovt. Lidt ligesom at have to mindre brødre. Vi wrestlede lidt. Jeg havde ingen problemer med at holde de to drenge i skak. Efter lidt tid sådan her, lagde jeg mærke til at Henrik havde et kamera og tog billeder af os. “Bare bliv ved” sagde han. Jeg nød at lege med de to drenge. Omstændighederne gjorde at jeg kunne mærke at jeg tændte på det. At wrestle med to andre, kun iført badebukser og med en fremmed mand der tog billeder af os.

Det lykkedes storm at sætte sig på min ansigt. Jeg forsøgte at få ham væk, dog uden at gøre den helt store indsats. Jeg mærkede samtidig at Malte mærkede på mine badebukser og på min bule. Jeg fornemmede at han nærmest agede min pik gennem badebukserne. Jeg nød det, og stønnede. Storm gjorde bevægelser som om han mundkneppede mig. Han havde dog stadig badebukser på, men jeg fornemmede hans tissemand gennem det glatte stof.

Jeg kunne ikke lade være, men min pik var nu helt stiv, og godt liderlig var jeg. Jeg åbnede munden for at stønne, alt imens Storm pressede sin lille bule ind i munden på mig. Jeg kunne ikke lade være med at slikke på den. Fantastisk følelse, men samtidig også helt nyt for mig at slikke på en anden drengs tissemand. Godt nok var den ikke så stor, men jeg kunne mærke at jeg tændte på det, og ville have mere.

Samtidig havde Malte nu taget fat rundt om min pik og spillede den gennem badebukserne. Jeg fornemmede at Henrik tog en del billeder. Jeg blev ved med at slikke Storms bule. Han grinte og pressede den tættere mod min ansigt.

Efter noget tid sådan her kunne jeg ikke mere. Jeg kunne mærke at jeg skulle komme. Imens Malte spillede min pik, skød jeg min ladning. Jeg vred mig imens det skete. Det var fantastisk. Malte blev dog ved med at spille min pik, så jeg blev nødt til at kæmpe mig fri.

Jeg satte mig op. Jeg skulle lige have pusten igen. Wow – havde jeg forestillet mig at det kunne være så godt, havde jeg gjort det noget før, tænkte jeg. Henrik bad mig komme hen og sætte mig i sofaen. Jeg fik en kold cola. Det var tiltrængt.

Da jeg havde kommet mig, spurgte Henrik om ikke jeg kunne tænkte mig at tjene lidt penge? – Jo, det kunne jeg vel nok, svarede jeg. Så overtog Peter samtalen. Han fortalte at han tjente penge på at sælge billed serier med unge fyre. Han kunne godt tænke sig at prøve det med mig, hvis jeg kunne tænke mig det, og min far gav mig lov. Han sagde at jeg udelukkende skulle posere i undertøj, badetøj eller sportstøj.

Det lød spændende, Jeg kunne ikke lade være med at tænke ind i det han sagde, og spurgte til hvor det skulle foregå. Peter fortalte at det ville være forskellige steder. Eksempelvis på en strand, i et sommerhus eller, ja – alle mulige steder, sagde han. Jeg spurgte til hvor meget jeg kunne tjene på det. Peter svarede at han ville give et forskud nu, men at jeg så ville få 25% af det han tjente på at sælge billederne. Alt jeg skulle gøre var et posere foran kameraet. Tøj og andet der skulle bruges, skulle han nok sørge for.

Jeg var vild med ideen. Det varede heller ikke længe, så ville min far komme. Jeg skiftede til mit eget tøj, og ventede i stuen sammen med Henrik og Peter. De to drenge, Malte og Storm var gået ind til dem selv for at lege.

Da min far kom, blev han introduceret til ideen. Peter fortalte ham at jeg kunne tjene gode penge på det, og at det udelukkende ville være billeder af min i sportstøj, badetøj og ligende. Altså ikke noget hvor jeg skulle være nøgen, eller lign. Peter fortalte også min far hvor meget jeg kunne forvente at tjene på det. Han fortalte at han havde filmet en anden dreng, hvor han tjente ret pænt, nogle måneder nemt 10.000,- blot ved et par enkelte foto sessions. Peter fortalte at han havde et online netværk, hvor han solgte billederne.

Min far accepterede det, og vi aftalte at jeg skulle mødes med Henrik og Peter torsdag efter skole, hvor den første foto session ville finde sted. Peter gav min far nogle pengesedler og sagde at han syntes min far skulle administrere pengene for mig.

Da vi sad I bilen spurgte min far ind til hvad der var foregået. Jeg fortalte lystigt hvad der var sket. Jeg var helt høj på det. Min far spurgte om jeg kunne lidt det, hvilket jeg svarede bekræftende på. Det er godt, sagde min far. Han fortalte at jeg havde fået kr. 2000,- for det første møde, og at han syntes vi skulle dele pengene, så min far havde lidt til transport mv.

Jeg accepterede det. Jeg vidste jo at min fars økonomi ikke var super lige for tiden. Jeg nød at kunne hjælpe lidt til, og syntes også at kr. 1000,- var en gange fin betaling for en i øvrigt dejligt eftermiddag/aften.

Kan du lide fortællingen? – Kommenter gerne nedenfor…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*