Drengen i klitterne, 2. del

4.3
(15)

Jeg spurgte lidt ind til hvem han var. Han sagde at han hed Jonas og var i sommerhus med hans mor og tvillingesøster. Jeg spurgte ind til om han var til fyre. Det bekræftede han. Han sagde at han var sprunget ud for omkring et år siden. Hans familie havde accepteret det uden de store spørgsmål.

Han sagde yderligere at han elskede at solbade i ikke ret meget. Men gerne nogle frække badebukser. Han kunne dog godt tænke sig nogle som dem jeg havde på. Vi snakkede en del herefter.

Gå til forrige episode…


Drengen i klitterne, 2. del

Vi fortsatte samtalen omkring det at være sprunget ud, i en relativ tidlig alder. Jeg beundrede ham for det. Jeg tog selv først springet da jeg var godt på vej mod de 30 år.

Jeg spurgte lidt ind til hvilken type fyr som tændte ham. Han kunne ikke rigtig give et svar på det, men han var lidt til det hele. Han havde ikke rigtig prøvet noget med nogen, som han sagde. Men tilføjede han, han kunne virkelig godt tænke sig at prøve at blive introduceret til bøsseverdenen.

På det plan måtte jeg skuffe ham en smule. Grundet hans lave alder, måtte han trods alt vente nogle år med at komme på bøssebar, og rigtig opleve miljøet. Jeg føjede dog til at jeg gerne ville introducere ham til nogle ting, hvis han ønskede det.

Han fortalte mig at det ville han rigtig gerne. Han kunne godt tænke sig en han var tryg ved, som kunne vise ham de forskellige ting bøsser gør. Jeg kunne ikke lade være med at smile ved tanken. Her lå denne fantastisk lækre unge dreng. Ikke engang 15 år endnu, og ligefrem bad mig om at “lege” med ham.

Jeg spurgte ind til hvor længe han skulle være på ferie her med sin mor og søster, og hvor han bor til dagligt. Han forklarede at han boede lidt udenfor Køge, og at han skulle være på ferie her 10 dage endnu.

Jeg spurgte om han havde lyst til at mødes en gang inden han skulle tilbage til Køge. Det ville han meget gerne. Jeg sagde at jeg kunne komme forbi om 6 dage. Der ville jeg igen have mulighed for at tage til stranden. Han kunne desværre ikke love noget, men han gav mig sit nummer, så vi kunne aftale nærmere.

Samtalen gled lidt ud, og vi nød solens varme på vores kroppe. Jeg kunne ikke lade være med at beundre hans krop. Selvom min pik havde lagt sig lidt, ovenpå det fantastiske blowjob jeg gav ham, var der stadig liv dernede. Med så fræk en dreng liggende ved siden af mig, trængte min pik til at blive tømt.

Jeg spurgte om han snart havde brug for endnu et blowjob. Han sagde pænt “ja tak”. Jeg sagde til ham, i en lidt sjov tone, at han ikke behøvede at vente hvis han gerne ville have et blowjob. Han kunne bare sige til.

Jeg bevægede mig over til ham. Jeg kyssede hans bule flere gange. Jeg slikkede på hans bule. Jeg kunne smage hans sperm allerede. Jeg blev ved med at slikke på hans bule, hvor jeg kunne mærke hans pik vokse til fuld størrelse.

Jeg bevægede mig op til hans brystvorter. Jeg kyssede dem. Jeg tog dem i munden. Jeg bed forsigtig i dem. Han stønnede. Det fik mig til at fortsætte med at bearbejde hans brystvorter. Jeg sugede dem ind, skiftevis. Jeg bed lidt hårdere i dem. Han vred sig, samtidig med at han stønnede. Jeg kunne se at han bed sig i læben.

Jeg slikkede mig vej ned over hans mave. Jeg kunne med min tunge mærke hans dejlige vaskebræt. Han smagte let af sved. Jeg kom nu til hans badebukser. Jeg slikkede lidt på dem, og kyssede hans bule der hvor pikhovedet efterhånden var ret synligt.

Jeg tog fat i elastikken med tænderne, og trak hans badebukser ned. Hans pik nærmest ramte mig i hovedet, da den blev sluppet fri. Den lå nu op af hans mave.

Jeg slikkede let på pikhovedet, og slikkede ned af pikken. Jeg slikkede også hans kugler blidt og sensuelt. Han stønnede. Jeg vendte tilbage til hans pik, og tog hele pikken i munden. Jeg tog den til roden med det samme, og suttede alt jeg kunne. Han stønnede nu endnu højere, og vred sig. Jeg kunne samtidig fornemme at han rystede.

Han måtte være lige ved at komme. Jeg suttede videre på pikken, mens jeg let klemte på hans kugler. Mere skulle der ikke til – han skød sin sperm i min mund imens hans stønnede. Det blev ikke til helt så meget som første gang, men det smagte fantastisk, og jeg slugte det hele.

Jeg kiggede på ham. Han smilte til mig. Jeg spurgte om det var godt. Det var det, bestemt, sagde han.

Jeg spurgte om han havde lyst til at sutte min pik. Han var lidt afvigende. Jeg tilføjede derfor at han også bare kunne spille min pik af hvis ikke han var klar til at give et blowjob. Han nikkede til det.

Jeg lagde mig ned på ryggen. Han rejste sig halvt op. Han følte på min efterhånden ret voldsomme bule i mine Andrew Christian badebukser. Han sagde endnu en gang at han også gerne ville have sådanne badebukser. Han spurgte hvor man køber sådan nogle. Jeg fortalte ham at det kunne han over nettet, eller i butikker i København.

Han klemte blidt min bule, hvorefter han hev badebukserne ned på mig. Min pik sprang frem – alle 22 cm stive som jeg sjældent har oplevet før. Han gav udtryk for at han syntes det var en stor pik.

Han tog fat omkring min pik og begyndte at spille. Jeg sagde til ham at han bare skulle prøve ting af han gerne ville. Han spillede først min pik blidt, så voldsommere.

Efter lidt tid, tog han mod til sig og førte sit hoved ned til min pik. Han slikkede op ad skaftet. Han trak hovedet lidt væk imens han fortsat spillede. Jeg sagde til ham at han bare skulle gøre som han havde lyst.

Han satte igen hovedet til pikken, og forsøgte at sutte min pik. Han havde en smule svært ved at sutte pikken ordentligt. Jeg sagde at det var okay. Han skulle bare tage sig tid, og øve sig. Han suttede lidt endnu, men valgte at spille den af på mig i stedet for.

Det varede ikke mange minutter før jeg sprøjtede op af min mave. Noget af min sperm ramte mig på kinden. Jeg stønnede højlydt og gladeligt.

Han spurgte hvordan det smagte. Jeg forklarede ham at det var lidt forskelligt, men at det ofte ikke samgte af så meget. Jeg sagde til ham at han bare kunne prøve. Han stak sin tunge ud og smagte lidt på det. Det lykkedes ham at slikke en god klat op.

Jeg spurgte hvad han syntes. Han svarede at det ikke var så slemt. Jeg takkede ham for det lækre blow/handjob.

Vi snakkede en smule efterfølgende, og blev enige om at skrives ved for at aftale nærmere omkring at mødes igen. Jeg kunne ikke dy mig, så jeg gav ham et forsigtigt kys og sagde tak for i dag.

Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 15

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Drengen i klitterne – GaySite.dk
  2. Drengen i klitterne, 3. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*