Livet som gummifyr, 4. del – Hamborg, dag 2

4.7
(9)

Efter den sidste tur til Hamborg i selskab med min kammerat, havde jeg en lyst til at det skulle ske igen. Jeg ville bare afsted, hellere i dag end i morgen. Den sidste tur havde virkelig tændt noget i mig. Eftersom jeg ikke kunne få overtalt min kammerat, tænkte jeg at jeg så måtte tage afsted alene. Dette er fortællingen om hvordan jeg udvikler mig som gummifyr og finder min “rette plads”.

Læs forrige del af historien…


Efter en helt igennem fræk fredag aften, fortsatte jeg med at være ekstrem liderlig. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på det som var sket. Jeg vågnede med stiv pik lørdag morgen, og glædede mig til endnu en fræk dag i Hamborg.

Jeg nåede ikke at få morgenmad. Omkring kl. 11 valgte jeg at gå en tur igennem byen. Jeg fandt hen til et af de steder hvor “paraden” skulle foregå. Som nævnt i forrige afsnit, har Gay Pride aldrig rigtig sagt mig det store. Dog blev jeg ret imponeret over at se alle de mennesker. Alle de fetishes. En blanding af fantastisk vejr, fed musik, hotte fyre, og en masse spændene fetishes som jeg ikke anede eksisterede. Det var virkelig imponerende.

Jeg fandt langt om længe et sted hvor jeg kunne få lidt brunch, og nyde stemningen. Igen må jeg sige, at denne pride tog mig lidt med bukserne nede. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg oplever det.

Efter at have fået lidt at spise, var det op af eftermiddagen. Jeg kunne ikke andet end tænke på at jeg skulle i klubben igen i aften, og sidde i kælderen som en “billig gummifyr”. Jeg begyndte at finde ud af hvad som egentlig tænder mig. Det med at være underdanig, og overlagt til andres lyster. Det tænder mig mere og mere. Jeg begynder også bedre at kunne give slip på kontrollen. Efter jeg har købt masken, hvor jeg ikke kan se hvem der bruger mig, giver det mig en fantastisk fræk fornemmelse i hele kroppen. det kan være alle og enhver som bruger mig. Jeg overlader min mund og krop til deres lyster.

Jeg besluttede mig for at udvide min garderobe af latex tøj. Jeg gik derfor en tur i Mr. Chaps, og kiggede lidt på udvalget. Jeg ville ikke købe latex af samme slags som jeg havde i forvejen. Jeg valgte derfor at se hvad ellers de havde. Jeg fandt et par shorts, og en polo shirt. Det var i en kombination af sort og gult, med lynlås i shortsene både for- og bagtil. Perfekt til den varme der er nu(som om det gør den store forskel med latex).

En god lang tur senere er klokken blevet 17, og jeg er tilbage på hotellet. Jeg fornemmer at jeg har godt af en lille morfar, ovenpå alle gårsdagens strabadser. Det lykkes mig ikke helt at falde i søvn, men jeg får slappet af. Jeg ligger meget af tiden med stiv pik, og tænker på hvad som skal ske om aftenen.

Endelig bliver det tid til at gøre sig klar. Jeg nupper et bad, får barerberet den smule hår der skulle være kommet den seneste døgn af både hoved, skridt og røv. Jeg er nu ved at være klar til igen at drage ind mod byen. Jeg er spændt på at være iklædt mit nye latex. Der er et eller andet ved at have et helt nyt sæt med.

Jeg finder et hyggeligt sted hvor jeg kan få lidt aftensmad og et glas vin. Stemningen fra i går er helt tilbage igen. Tiden går rimelig hurtig. Jeg skriver med en person, som tænder mig helt vildt. Han vil gerne være min “Master” og styre mig både når han er der fysisk, og ikke er til stede. Vi bliver enige om at skrives ved når jeg er tilbage i Danmark, og der aftale et egentligt møde.

Da klokken bliver 22 står jeg igen udenfor klubben. De må efterhånden kende mig ret godt. Jeg kommer altid som en af de første, for at iklæde mig latex med gult armbånd – i aften placeres den på højre arm. Jeg er spændt på om det gør nogen forskel.

Jeg afleverer min taske i garderoben, og går en tur i baren, hvor jeg bestiller det sædvanlige, en kold øl. Jeg sidder lidt – håbefuld, og afventer hvem der kommer. Det går ikke helt så stærkt som i går. Der er dog to ting som nok påvirker det. For det første er der “strick dresscode”, hvilket betyder at man skal have en eller anden fetish-beklædning på, eller være nøgen. Dernæst tænker jeg at mange er trætte efter dagens parade.

Jeg vælger at gå en tur ind ved siden af, hvor der er lidt mere dunkel belysning. Her sidder jeg og gnider mig selv i skridtet. Der kommer nogle fyre forbi, som naturligvis ser hvad jeg laver, men som vælger at gå videre. Da jeg har drukket min øl, tænker jeg at jeg lige skal have en til, inden jeg går ned i kælderen og sætter mig klar til mere eller mindre fri afbenyttelse. Sådan tænker jeg i hvert fald.

Der er nu ved at være fyldt op i baren. Fedt! Jeg får fundet en plads, hvor jeg kan bestille en øl. Jeg vælger at gå tilbage til hvor jeg var før. Jeg finder et gloryhole, hvor jeg sidder og afventer – og stille nyder min øl.

Efter måske 5 minutter dukker den første pik op. Det er en, efter min vurdering, yngre fyr. Han er i hvert fald slank og har mørkt, skinnende tøj på. Ikke latex, men noget look-a-like. Han hiver sin pik frem, og fører den gennem hullet.

Hold kæft den er stor. Jeg sutter det bedste jeg har lært, men det er svært. Jeg er dog efterhånden ved at være en ferm piksutter, så jeg bliver ved. Jeg gagger et par gange, men fortsætter. Han vælger dog at trække sig ud, inden han kommer. Han vil sikkert gemme det til senere. Jeg tager en slurk af min øl. Jeg er dog så tændt, så jeg vælger at gå ned i kælderen. Jeg drikker min øl ud på vejen ned, så jeg er klar til at tage imod.

Jeg sætter mig på min plads. Folk kan se mig ude fra gangen. Jeg sidder i rummet hvor der er klinker fra gulv til loft. Det varer lidt, uden af der sker noget. Jeg vil tro der går 15 minutter. Jeg kan høre flere komme, men de går igen. Jeg kan intet se. Jeg har min maske på som kun efterlader åbning til min mund, og lidt af næsen.

Uanset hvor lang tid jeg sidder her, tænder det mig vildt. Det at sidde klar. Ikke vide hvem som vælger at bruge mig, eller hvordan de ser ud. Der er sgu noget som tænder mig.

Efter endnu noget tid sker der lidt. En fyr kommer hen til mig. Han føler på mig, og finder sin pik frem. Han stikker den ind i munden på mig. Jeg sutter. Hans pik er ikke vild stor, men jeg nyder at blive brugt. Da jeg har suttet ham lidt tid, kommer han udover mit ansigt. Han lyner op og går.

Straks efter kommer en anden fyr hen til mig. Jeg kan mærke at han er iført læderbukser. Han stikker sine fingre i min mund, og mærker efter. Med den anden hånd tager han et fast greb og mit bryst, og klemmer hårdt til. Jeg både klynker og stønner.

Han tager min hoved, og presser mod hans pik. Han dufter dejlig varm, trods det at han har læderbukser på. Han lyner ned, og finder sin pik frem. Jeg sutter løs. Der foregår en del i rummet, og ham som lige nu mundknepper mig bliver desværre forstyrret.

Det bliver startsignalet til at en person der står ved siden af mig, begynder at pisse ud over mig. Det føles på en gang underligt, men samtidig frækt. Jeg lader ham gøre det. Noget af hans pis rammer mig i ansigtet.

Der kommer en ny fyr til, som har sin pik fremme. Jeg kan smage at det er ham jeg suttede i gloryhole ovenpå, for snart en time siden, tror jeg. Jeg kan smage at andre har suttet i mellemtiden. Han tager et solidt tag omkring mit baghoved, og presser sin pik i bund. Jeg kvæles, men forsøger at kontrollere mig selv, og sutte videre.

Det bliver ved sådan i faste bevægelser i nogle minutter. Jeg er ved at være træt i kæberne. Jeg forsøger at bruge min tunge bedst muligt, så han hurtigt kan komme i min mund. Det er den del ved at sutte pik som tænder mig mest, at sluge deres sperm.

Jeg må dog vente lidt. Han bruger mig noget længere end jeg plejer at skulle sutte pik, før den sprøjter. Han begynder samtidig at give mig nogle små lussinger. Jeg stønner tilfredsstillende. Det får ham til både at sætte farten på at mundkneppe mig op, men også at slå lidt hårdere. Han kommer kort tid efter. Han spermer ikke meget, men det smager himmelsk.

Da han igen er gået, beslutter jeg mig for at rejse mig. Jeg er en smule stiv i kroppen, men jeg kommer op. Jeg tager masken af. Jeg skal lige vende mig til lyset ude i gangen. Jeg går ovenpå, og bestiller endnu en øl.

Jeg sidder ved siden af en fyr som nærmest beundrer min påklædning. Vi taler lidt sammen. Jeg vælger dog ret hurtigt at slutte samtalen, efter at have nydt min øl. Jeg har fået en ide.

Jeg går ud på toilettet. Jeg sætter mig i et hjørne. Jeg tager masken på, og venter. Der sker ikke så meget lige nu. Jeg fornemmer dog at et par stykker træder over mig, for at gå hen til urinalen.

Pludselig fornemmer jeg et par støvler ud for mig. Dernæst hører jeg lyden af pis mod mit gummitøj. Jeg mærker nu også varmen, og væsken ud over min krop. Uhm. Lige hvad jeg havde ventet på. Jeg vælger at lyne ned, så min pik kan komme frem. Jeg sidder og leger med min pik. Jeg kan høre min ballstretcher rammer gulvet nogle gange. Da han er færdig går han, uden at gøre yderligere.

Det varer lidt, før endnu en fyr kommer. Han tager også bare sin pik frem og pisser ud over mig. Jeg sidder stadig og spiller min pik let. Det er en underlig følelse. Jeg sidder nu nærmest i en pøl af pis som er ved at blive kølet af, på grund af gulvets temperatur.

Jeg fornemmer at jeg sidder her længe. Yderligere et par stykker kommer og pisser på mig. Nogle vælger at træde over mig, og bruge den rigtige urinal, i stedet for mig.

Pludselig kommer manden med støvlerne, som var den første der pissede på mig tilbage. Han går direkte hen til mig, og pisser på mig. Jeg vælger at åbne munden lidt. Han pisser mig i munden. Jeg smager på det, og drikker det. Jeg synes faktisk ret godt om smagen. Det er slet ikke så slemt som jeg havde frygtet. Jeg drikker ikke al hans pis, men en god del af det. Min pik bliver stiv. Han griner. Jeg nyder det hele.

Igen kommer der nogle stykker og pisser på mig. Jeg forsøger at smage på alles pis. Det er underligt, at ikke nogen af dem vil have mig til at give dem et blowjob. Jeg tænker at der måske er en eller anden for for “code of conduct” som dikterer at på toilettet pisser man kun.

Efter noget tid kommer støvlerne tilbage. Denne gang sidder jeg med helt åben mund. Han pisser igen i min mund, og jeg drikker lidt. det er fedt. Jeg har mega stiv pik. Normalt spermer jeg ikke i klubben, men denne aften sprøjter jeg i en vild orgasme. Det er følelsen af at sidde på toilettet, drikke pis, spille min pik af overvædet af manges pis. Jeg har fundet noget af mit rette miljø.

Jeg sidder lidt tid efter, for at sunde mig. Da min orgasme har lagt sig, rejser jeg mig op, og bevæger mig hen til vasken. Jeg tager min maske af. Vasker mine hænder og mit ansigt. Jeg vælger trods mit overpissede latextøj, at gå ud i baren. Trods alt er det meste løbet af helt af sig selv.

Da jeg igen sidder i baren, er det igen ved siden af ham fra før. Han kigger nu endnu mere på mig, end tidligere. Han er en smule ældre end mig. Jeg falder igen i snak med ham. Han komplimenterer at jeg er til pis. Jeg forklarer at det ikke er noget jeg har dyrket så meget før, men at jeg synes det er vildt frækt.

Han spørger om ikke han må pisse på mig. Jeg tager en slurk af min øl, og siger at det må han vel gerne. Vi taler lidt videre. Pludselig rejser han sig op, og pisser ud over mig. Noget af hans pis rammer også bardisken. Jeg tænker, gad vide hvad bartenderen siger til det. Men jeg vurderer at de er vandt til lidt af hvert. Jeg takker, selvom det ikke tændte mig helt så meget som før.

Jeg drikker min øl. Klæder om, og går tilbage til hotellet. Det er trods alt en varm aften, og vælger at bruge muligheden til at blive ædru, ved at spadsere tilbage. Jeg tager et varmt bad, og rammer sengen. Jeg kan se at jeg har været i klubben i over 4 timer. Fedt.


Jeg håber at du fortsat kan lidt min fortælling. Denne del af historien står skarpt i min erindring. Det tændte virkelig noget i mig. Jeg har ikke siden rykket mig lige så meget på én weekend som denne tur i Hamborg. Dog er meget sket siden hen. Har du lyst til at høre det, så hold dig ikke tilbage. Send mig din kommentar…

Læs næste del…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Livet som gummifyr, 4. del - Hamborg, dag 1 - GaySite.dk
  2. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 1 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*