En tur på stranden med min frække ven Kasper

4.6
(8)

Det hele startede en varm eftermiddag i juli. Jeg loggede ind på BoyFriend, for at se om mine frække ven Kasper var online. Det var han ikke til at starte med, men efter en lille halv time kom han på. Lad mig lige fortælle dig om min frække ven.
Kasper er 21 år, og er altid med på noget frækt. Han er en ung liderlig fyr, med en ganske pæn udrustning. Kasper og jeg mødte hinanden første gang, ca. 1 år før episoden på stranden. Vi har jævnligt været sammen siden da, for at ”tilfredsstille” vores lyster.

Tilbage til historien. Kasper loggede som sagt ind på BoyFriend, og vi begyndte at skrive sammen. Vi snakkede lidt omkring vejret, og ret hurtigt faldt tankerne på en tur til stranden. Der skulle ikke megen samtale til, før vi havde lavet en aftale. Vi bestemte os for at mødes, tage et par øl med – og så køre til den lokale strand omkring kl. 19. Vi aftalte at mødes lidt før hjemme hos Kasper.

Jeg var hos Kasper omkring kl. 18. Jeg havde medbragt lidt kolde øl, da jeg ikke helt vidste om Kasper havde tænkt på det. Det var en meget varm aften, så jeg så frem til denne her frække tur på stranden, med mere end bare liderlighed.
Efter at have fået en enkelt øl hos Kasper, tog vi af sted til stranden. Vi havde klædt om hjemme hos Kasper, så vi var klar til at vise os frem for eventuelt andre mennesker. Kasper havde et par stramme tights på, med god plads til hans bule. Jeg kunne se, at der allerede var en pæn bule hos ham. Jeg selv havde et par briefs med, som rigtig viste min pakke, og måske lidt ekstra…

Da vi kom ned til stranden var der kun nogle få mennesker. Vi gik et stykke hen til den ene side, hvor der ikke rigtig var nogle. Vi satte os ned, nød udsigten – og en kold øl. Vi begyndte hurtigt at snakke om sex, og hinandens fantasier.  Efter lidt tid begyndte Kasper at kæle for mit ben, mit lår og mave. Min pik rejste sig ikke så lidt ved hans kærlige berøring. Langsomt førte han hånden ned til mine underbukser, dog uden at røre ved min pik. Hold fast hvor blev jeg tændt. Jeg havde lyst til at føre hans hoved ned til min bule, men jeg lod ham gøre hans arbejde – hvilket var en fantastisk nydelse. Endelig tog han et godt fat omkring min bule. Er du gal det var hedt – lige hvad jeg havde ventet på.

Efter han havde kælet for min bule, klemt den lidt begyndte han at kysse min krop, og især min bule. Jeg var simpelthen i himlen. Nu ventede jeg bare på at han skulle hive mine badebukser ned, og give mig et blowjob. Jeg pressede hans hoved mod min bule, mens jeg med min anden hånd masserede hans brystvorter.

Endelig hev han mine badebukser ned, og tog min pik til roden. Jeg var lige ved at komme. Han slikkede min pik op og ned af skaftet, hvorefter han tog den i munden igen – helt til roden. Efter kort tid begyndte han også at slikke mine boller, samt arbejde tungen længere og længere ned til min sprække. Jeg var helt væk. Han suttede videre lidt endnu, mens jeg tog på hans bule. Både han og jeg stønnede, det var simpelthen ubeskriveligt.

Pludselig så jeg at der kom to ældre personer gående. Jeg skyndte mig at sige til Kasper at der kom nogen. Jeg hev mine badebukser op, og min pik begyndte at falde lidt. Kasper spurgte med det samme hvad vi skulle gøre. Der var egentlig ikke så meget at gøre, end at være passive. Der var ikke nogen tvivl om at de havde set hvad vi havde gang i. Heldigvis drejede de fra inden de kom hen til os, men der var som sagt ikke nogen tvivl om at de havde set hvad vi havde gang i.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*