Første besøg i swinger-klub

4.5
(6)

Det var en dejlig torsdag. Jeg havde fri, og ventede gæster. Min gode ven Klaus skulle komme på besøg. Jeg havde inviteret ham på lidt god mad og vin. Klaus og jeg har kendt hindanden længe. Vi mødtes første gang da vi var til en fælles fest. Vi gik rigtig godt i spænd, og har været gode venner lige siden. Det er også blevet til lidt mere end bare venner. Vi har dyrket lidt venskabeligt sex sammen.

Klaus kom hen på eftermiddagen, og hjalp lidt med maden. Vi skulle bare have lidt pasta. Der var ikke lagt de store planer for hvad der skulle ske, men vi havde vist begge et behov som skulle dækkes. Vi satte os til at spise. For at peppe det hele en smule op, åbnede jeg en flaske mouserende spans vin. Det varede ikke længe, inden vi begge var i et godt humør. Vi snakkede om mange ting, og pludselig kom vi ind på det med swinger-klub. Klaus havde læst lidt om Joyce i Århus. Efter han havde fortalt mig lidt omkring hvad det var for noget, blev vi enige om at tage derop. Vi spiste færdig, drak det sdiste af vinen, og tog derop, så vi var der omkring kl. 20.

Vi gik ned og ringede på døren. En sød dame lukkede os ind, vi betalte og fik vores håndklæder. Vi forklarede hende, at det var første gang vi besøgte Joyce. Hun forklarede os lidt omkring stedet. Hvordan det hele fungerede, og viste os kort rundt. Vi gik ud i omklædningsrummet, tog vores tøj af og iførte os lidt spændende undertøj. Det var en underlig følelse. Sådan at være i swinger-klub, med en masse mennesker som er ude efter noget frækt.

Vi gik sammen ind i baren og købte en øl. Vi sad lidt og snakkede indbyrdes, men vi undersøgte stedet – og de mennesker som var der. Det var jo ikke bøsse-aften, men alligevel ganske frækt. Desværre var det et lidt ældre publikum end os selv. Vi er begge 25 år, og var nok noget nær de yngste i lokalet. Da vi havde drukket øllen, besluttede vi os for at gå ind runde.
Der skete ikke så meget. Vi så dog en dame som fik den i begge ender, hvilket hun så ud til at nyde. Vi undersøgte de forskellige lokaler, og fandt faktisk også et hvor vi kunne være alene, men folk kunne alligevel kigge ind af et vindue, og følge med i hvad vi lavede.

Vi gik tilbage i baren, og besluttede os for endnu en øl. Vi sad lige så stille os nød den. Samtidig faldt vi i snak med et ældre ægtepar, som spurgte ind til os. Vi fortalte ham at vi begge var til mænd, men ikke som sådan et par. Manden, der hed John, fortalte os at det var helt i orden. Der kom rigtig mange bøsser, lesbiske og transseksuelle. Jeg begyndte efter lidt tid at tage lidt på Klaus. Han gengældte det hurtigt. Vi blev siddende sådan i sofaen, indtil vi havde drukket vores øl. Der var flere som kiggede efter os.

Vi rejste os, begge med næsten stiv pik. Vi gik ind i lokalet vi havde fundet, hvor vi kunne lukke døren. Vi begyndte med det samme at kysse, og kæle for hindanden. Vi satte os på sengen og fortsatte akten. Jeg hev hans underbukser ned, kigge på hans pik for hurtigt herefter at tage den i munden, og suttede det bedste jeg havde lært. Han begyndte straks at mundkneppe mig. Jeg kunne høre stemmer på den anden side af væggen. Jeg kunne ikke høre hvad de snakkede om, men bare at der var nogen.

Efter jeg havde kørt ham godt op, bad han mig om at stoppe. Han satte sig op i sengen, på alle fire. Jeg gik straks igang. hev mine underbukser ned, tog et kondom på – og begyndte langsomt at kneppe ham. Langsomt satte jeg farten op, for til sidst konstant at hamre den totalt i bund, i hurtige bevægelser. Jeg kunne høre at han nød det. Jeg trak mig ud, bad ham om at rejse sig op. Jeg lagde mig på sengen, og kommanderede ham til at ride mig. Han skyndte sig at sætte sig oven på mig. Wow sengen var elastisk. Jeg følte flere gange at han skulle ramme loftet. Den fik ikke for lidt, og sengens fjedring gjorde kun oplevelsen endnu mere fræk. Nu begyndte han at spille sin pik, mens han red mig. Jeg var lige ved at komme. hvilket jeg sagde til ham. Han rejste sig op, for at give mig et blowjob. Han suttede og suttede, lige indtil jeg kom i hans mund. Noget af spermen løb ned af kinden på ham. han bad mig blive liggende på sengen, mens hans spermede ud over min mave. Noget af det ramte mig faktisk i hovedet.

Han satte sig på sengekanten, ved siden af mig. Vi sagde ikke rigtigt noget. Jeg tror bare vi funderede lidt over hvad der var sket. Efter lidt tid rejste vi os, for at gå ud. Vi tog vores underbukser med, og gik mod omklædningsrummet. Undervejs fik vi faktisk et par komplimenter, så nogen havde åbenbart fuldt med i hvad der var sket.

Da vi stod i badet, snakkede vi lidt med John. Han fortalte en masse spændende ting, og gav os et rigtig godt indtryk af stedet. Måske ikke ligefrem det mest luksuriøse sted, men stemningen den aften var i top. Vi tog tøjet på og kørte hjemad igen. Vi snakkede hele vejen hjem.

Et møde i swingerklub, og en fantastisk oplevelse rigere…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*