Stiv pik i svømmehallen

4.8
(11)

Det var en onsdag eftermiddag. Jeg havde aftalt med en bekendt fra BoyFriend, at tage en tur i den lokale svømmehal for lidt “action”. Vi havde på forhånd aftalt, at jeg skulle tage en ballstretcher på. Jeg tænder helt vildt meget på at få bundet mine nosser op, eller have lidt vægt i. Andet havde vi ikke aftalt på forhånd. Jeg vidste at jeg skulle have lidt udfordrende beklædning med. Jeg pakkede tasken, med lidt af hvert indenfor badebukser. Jeg tog også nogle frække underbukser på, bare lige for at gøre det lidt mere spændende. Den lokale svømmehal er ikke så stor men der er gode muligheder, eks. dampbad inde i selve svømmehallen. Normalt er der heller ikke så mange mennesker, hvilket gør svømmehallen til at oplagt valg når der skal ske noget.

Vi kørte sammen ned til svømmehallen. Jeg drak et par øl på vejen. Både for at få humøret lidt op, og nogle af fordommende væk – og få at få noget væske i kroppen. Det tog ikke lang tid inden vi var ved svømmehallen. Vi betalte og gik ind i omklædningsrummet. Der var en enkelt der var ved at tage sit tøj af. Vi begyndte begge at tage tøjet af. Jeg stod nu med en pik som allerede var begyndt at vokse, og ballstretcher på mine nosser. En dejlig udfordrende følelse. Jeg tror dog ikke den anden mand i omklædningsrummet lagde specielt mærke til mig.

Vi fandt et par frække badetights frem, og gik ind i badet. Da badet var overstået, tog jeg mine badetights på. De var sorte med rød kant, og ekstra plads til pikken. Det gjorde også, at en stiv pik meget nemt kunne ses, da der var god plads til bulen. Vi gik en i svømmehallen, og gik stille og roligt hen til det første bassin. Vi gik i bassinet, og stod bare lidt og snakkede, mens vi kiggede rundt på de andre gæster. Der var faktisk en del besøgende den dag, nogen flere end der ellers plejer at være. Det gjorde oplevelsen både frækkere, mere intens og med større risiko for at blive opdaget.

Da vi havde stået lidt i bassinet og snakket, og min kammerat havde snittet mit lår, og min bule nogle gange, besluttede vi os for at gå en tur i dampbad. Da vi kom ind i dampbadet, sad der måske 10 mennesker derinde. Vi satte os op ved siden af en mand på 3. bænk. Der sad vi lidt og sundede os. Det var svært egentligt at se noget, men ham som sad ved siden af mig kunne godt se hvad der foregik, hvis altså han kiggede ned. Jeg kunne ikke lade være med at kigge rundt i rummet, for at se hvor meget man egentlig kunne se.
Det varede ikke længe før min kammerat lagde sin hånd på min lår, og begyndte at lege med min bule. Det blev den bestemt ikke mindre af. Jeg havde allerede halvstiv pik, og der ville ikke gå lang tid, før den blev stiv. Det gjorde det heller ikke bedre, at jeg havde drukket to øl på vejen ud til svømmehallen. Jeg kunne mærke, at jeg snart skulle lade vandet. Jeg gjorde min kammerat opmærksom på det. Det ophidsede ham bare endnu mere, og han stak nu hånden ned i mine badebukser, for at spille min pik af. Den var nu helt stiv. Og jeg skulle virkelig tisse. Det vidste han jo godt, så han bad mig om at gå ud i omklædningsrummet. Han ville så følge efter.
Jeg vil ikke just sige at jeg havde ekstremt meget lyst til at rejse mig, for der var jo en pæn rejsning mellem mine ben. Men tisse skulle jeg jo, så der var ikke anden vej. Jeg gik ud af døren, og måtte passere flere unge som sad på en bænk. De sad lige i højde med mine badebukser, så de kunne ikke undgå at se min pik stikke lige ud i vejret, kun skjult af stoffet fra mine badebukser.
Endelig kom jeg ud i omkædningsrummet. Der var ikke nogle mennesker inde i selve badet, men nogle teenagere var ved at klæde sig af. Jeg stillede mig ind under bruseren, hvorefter min kammerat kom ind i badet. Han bad mig tisse op af mig selv. Det gjorde jeg, og hvor var det en lettelse. Jeg kunne samtidig se at han også havde jern på. Da jeg var færdig med at tisse, gik vi tilbage i dampbadet. Min pik var nu faldet til en næsten normal størrelse.

Da vi kom tilbage i dampbadet, var der ikke så mange mennesker tilbage. Der sad kun et par midt i rummet. Vi gik over i hjørnet. Man kunne se omridset af de to unge som sad mit i rummet. Han tog resolut fat omkring min bule, og kælede for den. Han bad mig tage min pik frem, og begynde at spille den af. Han masserede samtidigt mine brystvorter. De unge par gik nu ud af dampbadet, hvilket fik ham til at bukke sig ned – og sutte min pik. Det var en dejlig følelse. Sidde der i den varme damp, med risiko for at blive opdaget – og bare nyde et fantastisk blowjob. Han var et naturtalent. Før suttede han stille og roligt, så slikkede han skaftet, mine kugler, samt det han kunne nå ned mod mit hul. Jeg løftede mig lidt, så han bedre kunne komme til. Så vendte han tilbage mod min pik, og tog den helt til roden. Han holdt den sådan lidt tid, for så at trække sig tilbage, og spille min pik af. Derefter tog han den i munden igen. Til sidst bad han mig om at tage badebukserne på igen, for så at gå ud i omklædningsrummet. Vi skulle en tur i sauna.

Endnu engang måtte jeg gå gennem svømmehallen, og ud i omklædningsrummet. Denne gang var det ikke så slemt som første gang, men nu var jeg også godt kørt op. Da vi kom derud, tog vi badetøjet af og skyllede os af. Der var to andre mænd i badet, men de snakkede bare indbyrdes, og lagde ikke særligt mærke til os. Vi gik derefter ind i saunaen, hvor der ikke sad nogen. Det var en aflang sauna, så vi satte os hen i enden. Han bad mig sutte hans pik. Det gjorde jeg, uden indvendinger. Min egen var stadig stiv fra før. Hans kom også hurtigt op. Han bad mig bøje mig ind over den ene bænk, hvorefter han kneppede mig hårdt bagfra. En blanding af nydelse og smerte bredte sig i min krop. Jeg kunne ikke lade være med at stønne. Sikke en fræk nydelse. Til sidst trak han sig ud. Han bad mig vende mig om, og kneppede min mund godt og grundigt. Jeg var nærmest ved at komme, bare ved hans behandling. Inden han kom trak han sig dog tilbage, og bad mig sætte mig op på den øverste bænk.

Jeg havde stadig min ballstretcher på. Han vidste at jeg elsker at have mine nosser bundet op, og mishandlet. Han begyndte derfor lige så stille at spille min pik, og slå på mine nosser. Stille og roligt, slag på slag. Han slog ikke særlig hårdt, så jeg bad ham om at slå hårdere. Han vidste udemærket hvordan jeg gerne ville nehandles, men han gjorde det udelukkende for at pirre mig.
Men så endelig begyndte han at slå hårdere. Lidt efter lidt begyndte der at komme lidt smerte gennem min krop. Det havde jeg ventet længe på. Han bad mig samtidig spille min pik, så jeg kunne blive lidt mere liderlig. Jeg gjorde som han sagde. Jeg var ved at sprænge. Han slog hårdere og hårdere. Nu begyndte det at gøre ondt. Jeg sagde at jeg var ved at komme, og han begyndte at slå rigtig hårdt. Det gjorde forfærdelig ondt, men en dejlig fornemmelse i kroppen. Til sidst skød jeg en ladning, både udover mig selv – og ham. Han rejse sig helt op, og spillede hans pik indtil han kom udover min krop.

Vi gik ud for at skylle os af. Der stod en gruppe teenagere og kiggede lidt på os. Jeg ved ikke om de kunne lægge to-og-to sammen, men mon ikke. Der kom jeg, med ballstretcher og sperm ud over kroppen. Vi gik bare ind under bruserne, som om intet var hændt. Vi skyllede os af, tørrede os – og klædte os på. Vi kørte hjem til mig, for lige at snakke lidt mere sammen, inden han tog hjem. Dette må siges at være den absolut bedste oplevelse jeg har haft til dato. Især inde i saunaen.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*