Gensyn med sort dominerende – 4. del

3.9
(11)

Læs forrige del af historien…

Jeg var ved at være desperat. Pludselig slap han mine kugler, og trak sine ud af min mund. Jeg stønnede forpustet og lettet på samme tid. Mine kugler gjorde stadig ondt.

Efter jeg var blevet kneppet af min Herrers kammerat i lidt over 10 minutter, stødte han helt i bund med et stort støn. Jeg kunne mærke at han fyldte min røv med sin sperm. Han trak sig ud. De gik nu tilbage til stuen, og lod mig ligge bundet på sengen.


Jeg lå længe og ventede. Jeg kunne høre at de havde det sjovt inde i stuen. De grinte, råbte og talte sammen. Efter hvad jeg fornemmede fik de en del at drikke. Jeg syntes også jeg kunne lugte at de røg en fed.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke over hvad der skulle ske. Jeg blev noget nervøs. Jeg syntes de var ret så hårde i deres måde at være på. Jeg tænder på hård sex. Men jeg kunne ikke helt finde ud af om dette var for hårdt for mig.

Efter hvad der føltes som en evighed kom den ene af fyrene ind i rummet til mig. Han gik op til mit hoved. Jeg fik en lussing. Herefter tvang han sin pik ind i min mund. Han sagde til mig “Dont waste it!”. Så kom det. Han pissede mig sgu i munden. Jeg forsøgte at sluge det hele. Det lykkedes desværre ikke. Der var rigtig meget, og han tog ingen hensyn. Det løb ned ad kinden på mig, og ned i sengen. Da han var færdig gav han mig en syngende lussing og råbte “What the hell do you think you are doing?” derefter endnu en hård lussing. Det svimlede for øjnene af mig.

Jeg havde lukket øjnene, men jeg kunne høre de andre komme. De spurgte hvad der skete. Der var en snak omkring det. Så talte de om noget jeg ikke helt kunne høre. De grinte på en underlig måde. Jeg blev nervøs.

Det varede ikke mange minutter før jeg kunne mærke noget ved mit hul. Det var ikke en af deres pikke. Jeg dristede mig til at åbne øjnene. Min Herrer stod med en dildo som var pænt stor. Ud fra det jeg kunne se var den bredere end en sodavands-dåse og lang. måske 40 cm. Det var voldsomt. Jeg begyndte allerede så småt at klynke, og jeg vred mig i sengen.

Alt hvad min herrer sagde var “Nu skal du sgu få at mærke!”. Straks efter pressede han langsomt dildoen mod mit hul. Det føltes som om jeg skulle sprænges. Han blev ved med at presse. Jeg klynkede videre, men uden held. Pludselig kom den igennem. Jeg følte det som om mit hul var ved at flække. Han pressede langsomt videre ind. Herefter trak han tilbage, dog kun for igen at presse ind. Det blev ved sådan længe. Alt imens jeg klynkede og vred mig. Han var fuldstændig ligeglad.

Lidt efter kom en af gutterne, og satte sig med et ben på hver side af mit hoved, og pressede sin røv ned over mit ansigt. Jeg fik ikke mulighed for meget. Han satte sig ned. Jeg gjorde ikke noget. Jeg bekymrede mig lige nu om mit hul som virkelig gjorde ondt.

Ham der sad ovenpå mig løftede sig og kommanderede at jeg nu fandme bare skulle slikke. Jeg turde ikke andet. Jeg slikkede hans røvhul alt hvad jeg kunne. Imens kørte han sin røv frem og tilbage. Min tunge slikkede hans røvsved op. Det smagte på samme tid ulækkert, men det ramte også noget frækt i mig.

Jeg kunne mærke at jeg begyndte at synes det var frækt. Min pik voksede, og rytmen ved min røv begyndte at blive bedre. Det var ikke behageligt på den måde, men dog super frækt.

Nu blev tempoet sat op. Dildoen blev presset voldsomt i bund, for at blive taget ud. Jeg havde svært ved at få luft. Jeg ønskede at skrige, men jeg kunne det ikke. Det gjorde helt ekstremt ondt. Ham der sad på mig flyttede sig nu. Han stod ved siden af mig, og pressede sin pik mod min mund. Hans pik var stiv, og ret stor. Jeg suttede det jeg kunne. Det var dog svært med dildoen som blev presset ind og ud af mit hul.

Min Herrer fjernede nu dildoen, og pressede sin egen pik mod mit hul. Han kneppede mig helt vildt. Ikke noget med at gøre det forsigtigt, nej. Bare fuld kraft. Jeg kunne mærke hvordan han pressede mig frem ved hvert stød. Hans kugler ramte min røv med et klask hver gang. Det føltes som om jeg skulle sprænges, hver gang ham pressede i bund.

Min herrer stønnede vildt. Jeg blev igen bekymret. Han lød nu mere som et vildt dyr. Gad vide hvad han kunne finde på. Jeg klynkede fortsat. Ham jeg suttede gav mig dog et par lussinger og bad mig holde mund og sutte og sluge.

Jeg mistede tidsfornemmelsen. Pludselig skød ham jeg suttede, sin ladning ned i min hals. Han trak sig ud, og skød også udover mit ansigt.

Min herrer nød åbenbart synet. Han brølede, og pressede ekstremt i bund. Han holdt sin pik der, og jeg kunne mærke at han skød en ladning i min røv.

Han trak sig ud. De gik igen ind i stuen, og lod mig blive liggende her i uvisheden.

Det varede dog ikke ret længe før en af dem kom tilbage. Det var ham jeg havde suttet. Han pressede sin pik ind i min mund og begyndte at pisse. Han var dog lidt mildere, og det lykkedes mig at drikke det hele. Han tog herefter et fast tag om kæberne på mig. Han kigge mig i øjnene, og sendte en stor spytklat lige ned i munden på mig. Han grinte og gik.

Aldrig har jeg følt mig så billig – og jeg tror endnu ikke at det er slut.

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Gensyn med sort dominerende – 3. del – GaySite.dk
  2. Gensyn med sort dominerende – 5. del – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*