Drengen i bussen

4.2
(15)

Jeg havde været en tur ved stranden. Det var en dejlig sommerdag, ganske varm. Jeg havde for en gangs skyld taget bussen til stranden. Både for ikke at skulle bekymre mig om at finde en parkeringsplads, men også for at kunne nyde et par øl ved stranden.

Klokken var lidt over 5 om eftermiddagen. jeg havde fået en del sol, og stod og ventede på bussen. Jeg var iført mine badebukser, med shorts udover og en tanktop. Mens jeg stod og ventede på bussen, kom en ung dreng hen. Han havde sin t-shirt over skulderen. Han var iført shorts som sad rigtig lavt. Han havde sorte speedos på. Virkelig frækt! Jeg vil tro han var højest 18 år. Virkelig hot. Jeg havde svært ved at lade være med at kigge.

Endelig kom bussen. Han gik ind først. Jeg fulgte efter. Han satte sig ned bagerst i bussen. Jeg tog sædet skråt foran ham. Han sad og kiggede i sin telefon. Jeg kunne ikke lade være med at kigge. Han havde smidt sin tshirt ved siden af sig, han sad nærmest og flashede sit vaskebræt overfor mig. Jeg blev ved med at kigge. Det rumsterede i mine badebukser. Jeg var mega tændt.

Han rettede lidt på sine shorts. Det virkede som om hans shorts rykkede længere ned. Han shorts dækkende nu kun lige akkurat hans speedo badebuksers bule. Uhm. Jeg blev ved med at kigge. Det måtte snart gå op for ham.

Endnu engang rettede han lidt på sine short. Han stak hånden ind under sine shorts, og klemte sin bule lidt. Gad vide om han vidste jeg kiggede. Han trak sin hånd ud igen. Hans shorts fulgte lidt med, og dækkede bulen en smule mere. Det virkede som om bulen var vokset lidt.

Min egen pik var næste stiv. jeg havde svært ved at skjule min begejstring. Heldigvis var der ikke ret mange med bussen. Vi var de eneste bagerst.

Han sad stadig og kiggede i sin telefon. Han smilte let. Han havde sådan nogle pæne tænder. Han virkede helt perfekt. Fra hans let behårede ben, hans lækre bule i de sorte speedos, hans vaskebræt og hans fremtrædende brystkasse. Han tog igen hånden ned til sin bule. Han skubbede lidt til sine shorts, hans speedos poppede nu frem. Jeg kunne se hans lækre bule. Enten havde han en ekstrem størrelse gemt i de speedos, eller også en halvfed på.

Han klemte nu igen sin bule. Han klemte den hårdt flere gange. Han smilte let, men var stadig dybt begravet i sin telefon. Eller det troede jeg. Han kiggede nu op, og smilte til mig – mens han legede med sin bule. Det fik mig til at tage et fast greb om min bule. Jeg var så liderlig, og havde bare lyst til at der skulle ske noget.

Han blev bare ved med at lege med sin bule. Jeg havde virkelig lyst til bare at springe på ham. Jeg var dog lidt ubekvem ved at det skulle ske i bussen. Han hev lidt ud i sine badebukser. Jeg kunne dog ikke se noget af hans pik. Han trak badebukserne op igen, og legede med pikken så jeg tydelig kunne se omkredsen af hans stive pik gennem badebukserne.

Han kiggede igen på sin telefon. Trak nu sine shorts op igen. Han tog noget fra en pose han havde med. Noget papir og en kuglepen. Han skrev noget på papiret. Derefter trykkede han på stop-knappen i bussen. Han rejste sig op. Hans shorts med den store bule strejfede næsten mit ansigt. Han gik langsomt mig, og forlod bussen.

Jeg var virkelig skuffet. Jeg var så tændt – og så gik han bare. Jeg var lige ved at løbe efter ham, men valgte at blive siddende. Jeg kiggede på sædet bagved, og kunne se et stykke papir. Jeg greb det straks. Der stod “SMS på nr. xxxxxxxx husk at være gavmild”.

Jeg tog sedlen og drømte gentagende gange om drengen efterfølgende…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 15

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*