Mads – del 8

4
(7)

“Husk, at når jeg kalder dig for Mads, så hedder jeg Patrick” 

Så kysser han mig.

Jeg får hurtigt mit tøj på, og løber de få skridt hjem. Thomas sidder og læser. 

“Vi skal i bad, Hr. Jensen, eller det vil sige Patrick, har inviteret os ud og spise, hurry up”.

Det bliver et lyn bad. Thomas har heldigvis en del tøj hos mig, så han ikke skal tage i byen som fodboldspiller. Jeg har vist glemt at fortælle mine forældre, at han praktisk taget bor her og i min seng.

Nypudsede står vi, og ringer på højst ti minutter senere. Patrick åbner døren splitternøgen. Fuck, han er lækker, han holder et håndklæde i hånden. Han er lige kommet ud af badet.

“Hej drenge, i kan tage en cola i køleskabet, jeg er klar om lidt”.

Vi sidder i den lækre stue, og nyder en kold cola. Da Patrick vender tilbage, han ligner en reklame, flot skjorte og dyrt jakkesæt. Han dufter også godt, da han giver os begge et kys på munden. 

“Nå drenge, er i klar, jeg ringer lige efter en taxa, så jeg kan nyde et glas vin mere”.

Det er et nyt sted, men både Thomas og jeg bestiller burgere med fritter. Patrick skal have en stor bøf. To store colaer og en flaske rødvin til Patrick. 

Det er super hyggeligt, vi taler om sport, film og musik. 

Men bliver snakken mere alvorlig. “Mads du har nu været hos mig i nogen tid, er du tilfreds med, hvordan det fungerer, eller vil du hoppe af krogen nu”? 

“Hr. Je….jeg mener Patrick….jeg vil meget gerne fortsætte, mange tak for at rette mig op og give mig den opdragelse og de  grænser jeg mangler i mit liv. Jeg tror også, jeg bliver en bedre boyfriend for Thomas, for hver dag der går”.

“Ja, ham skal du passe godt på, han forguder dig jo, og så er han en lækker dreng. Men så har vi aftalt, at vi fortsætter vores kontrakt. Du arbejder din gæld af, og tager din straf for dine drengestreger. Du har allerede tjent 50 kr. Ved godt den nye postkasse er i den dyre ende, men mon ikke den er betalt ved juletid”.

Vi griner lidt sammen. 

Så får drengene isdessert, og Patrick en espresso med cognac til.

Hjemme knepper jeg Thomas hårdt, men lader ham få udløsning i min mund, da han har været en sød dreng. Man sover så dejligt efter god sex.

Næste eftermiddag sidder jeg og laver lektier. Hr. Jensen overvåger alt, og retter og hjælper, når det er nødvendigt. Da timen er overstået, ved jeg jo godt, det er tid til lidt arbejde og straf.

Jeg får besked på at gå ned i baghaven og hente nogle lange brændenælder. Jeg er nøgen, men får lov at bruge et par havehandsker. Det er jo nemt arbejde, så det går jo nok. 

Det gjorde det så ikke lige.

“Du stiller dig med hænderne foldet bag dit hoved”.

Så fører han bundet af brændenælder op af mine lår. Det stikker og gør nas. Da han rammer min pik og mine nosser, brænder det for alvor. Jeg ved bedre end at flytte på mine hænder, men jeg krymper mig lidt. Så skal jeg bøje mig hen over stolen. Nu skal jeg piskes i røven med dem. Han slår hårdt og, der flyver blade rundt i luften. Det er lidt pinligt, men jeg er banke stiv under hele seancen.

“Nu må du hellere få ryddet op efter dig”. 

Lige nu brænder det bare for vildt. 

“Tak Hr. Jensen”

Jeg får samlet stumperne sammen, og får båret dem ud til kompostbunken.

Må sige at straffene varieres noget fra gang til gang. Desværre tænder jeg på dem alle.

Nu er det tid til arbejde lidt og tjene en tier.

Først skal jeg lave en spand sæbevand. Altså rengøring.

Her er eller så rent overalt, at du sagtens kunne spise direkte på gulvet. Men jeg skal med ned i kælderen, og viser det sig ind i det “ekstra” rum.

Naturligvis har jeg set en spanking kælder på gay porno videoer. Det her er vist luksus udgaven. Der er hundebur, kors, kæder fra loftet samt divers opspændingsbukke.

På hylder eller kroge er der alt i dildoer plugs og ikke mindst diverse strafferedskaber. Lyset er rødt. Gulvet er dækket af plastik pressing. 

Jeg får til opgave at rengøre alle sexmøblerne. Da Hr. Jensen skifter lyset ud med stærkt hvidt lys, kan jeg se, at der er pletter og mærker mange steder efter brug. Jeg har en klar ide om, hvad pletterne består af. 

Jeg udfører mit arbejde efter bedste evne, og da jeg kalder på Hr. Jensen virker han tilfreds.

“Du skal få lov til at prøve en af bukkene. Læg dig hen over her, så sætter jeg dig fast”.

Jeg får sat håndled og ankler fast med manchetter. Jeg er nu fuldstændigt fikseret, og naturligvis top liderlig. Er spændt på om jeg skal straffes eller kneppes. Da jeg får creme i hullet, ved jeg, det er det sidste, jeg skal.

Han knepper virkelig som en drøm, varieret, både blidt og hårdt. Han får udløsning oppe i mig. Jeg er stolt over, at han vil have mig.

Der sker dog noget uventet, han forlader rummet og slukker lyset. Først kommer der lidt panik tanker, men så slapper jeg i nuet, og nyder, at hans sperm finder ud af min røv, og løber ned af mine ben.

Jeg ikke hvor længe jeg har været fikseret, taber fornemmelsen af tid. Men han tænder det røde lys, og løsner mig. 

“Du kan gå hjem nu, vi ses i morgen boy”.

Jeg bliver sendt afsted med et par hårde klask i numsen. 

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. Dejlig kælder beskrivelse, men hr. Jensen kunne da med stor glæde have genbrugt brændenælderne og givet bagdelen en varm omgang mens du var bundet til bukken, og så kunne stumperne jo komme i enden på dig så du kunne ligge og pinses på bukken til de ugen kom fri. Håber hr Jensen ser min gode rimelige ide, og god hrd dag til dig.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*