I sommerhus (Del 2)

5
(5)

Jeg lå og slumrede i eftermiddagssolen, da jeg mærkede et lille tryk på min mave. Jeg åbnede øjnene roligt. ’Hey der, sovetryne’, sagde Marcel med et stort smil og kiggede ned på mig. Jeg smilede tilbage. ’Hey Marcel’, svarede jeg. Han slog sit håndklæde ud og trak sin t-shirt af. Han havde nogle mørkeblå badeshorts på. Jeg selv lå i bar overkrop allerede med mine orange badeshorts. Marcel lagde sig ned ved siden af mig med et lille afslappende suk.

Vi lå lidt og nød solen. Vi snakkede en lille smule, inden Marcel foreslog en dukkert. Det var jeg frisk på. Vandet var lidt koldt men forfriskende på denne varme dag. Marcel hoppede hurtigt under, og så måtte jeg følge med. Vi svømmede over den første revle og kom ud på noget lavt vand igen.

Vi stod lidt og nød det og strakte vores kroppe. Pludselig begyndte Marcel at sprøjte vand på mig. Jeg måtte give igen, og snart havde vi gang i en ordentlig pjaskende vandkamp. Vi gik rundt om hinanden, men snart kom vi tæt på hinanden og hev fat i ryg, skuldre og hofter. Hver gang Marcel rørte mig, gibbede det lidt i mig.

På et tidspunkt skubbede jeg ham hårdt, hvorefter jeg hoppede bagud for at komme væk. Marcel fik dog hurtigt balancen og hoppede efter mig. Han fik lige akkurat fat i kanten af mine badeshorts. Med mig på vej væk, og Marcel der hev den anden vej, blev der trukket ned i dem, og min røv blottede sig i vandet. Marcel tøvede ikke med at sætte sin hånd på min balle og trykke lidt til. Jeg lod ham gøre det og nød det.

Så trak jeg dog op i badeshortsene og vendte mig hurtigt om. Marcel var ikke helt klar, da jeg rakte min hånd ud og greb fat om hans bule. Jeg kunne mærke hans pik var halvstiv. ’Nå nå…’ sagde jeg kækt. Marcel grinede.

Marcel tog fat i mine hofter, vendte mig hurtigt rundt og trak igen badeshortsene på mig ned. Jeg lod ham stort set gøre det. Nu tog han mere kærligt på min røv og kærtegnede den roligt i vandoverfladen. Jeg kunne mærke min pik blive stiv. Marcel tog sin ene hånd væk fra min røv og rundt om livet på mig og tog fat i min stive pik i badeshortsene. ’Okay… Det er ikke kun mig, der kan lide det…’, sagde han drillende. Han nulrede den lidt, hvorefter han slap.

Jeg vendte mig om og smilede. Jeg greb igen ud efter hans pik. Den var helt stiv nu. Jeg tog min hånd ind under kanten af hans badeshorts og greb fat i hans pik. Det føltes fantastisk. Jeg kørte den lidt roligt af, inden jeg tog hånden til mig igen.

’Fuck, jeg bliver helt tændt, når du rør mig…’, sagde Marcel roligt. Det var dejligt at høre, at han havde det på samme måde som mig. Jeg smilede. ’Så ved du jo præcis, hvordan jeg har det’, svarede jeg og nærmede mig ham endnu mere i vandet. Jeg kiggede rundt og mente ikke, vi kunne ses. Så førte jeg min mund hen til hans, og vi kyssede et hurtigt men dejligt kys.

Vi blev enige om, at vi hellere måtte gå op, inden vi rodede os ud i noget, vi ikke kunne styre. Vi ventede til vores pikke var faldet lidt igen og bevægede os indad.

Vi satte os våde på vores håndklæder og lod solen gøre et forsøg på at tørre os. Igen gik snakken lystigt, og vi kiggede på folk og talte om dem. På et tidspunkt drejede samtalen sig dog ind på noget andet. ’Hvad har du egentlig lyst til…?’, spurgte Marcel. Jeg kiggede lidt undrende på ham. ’Ja, du ved med…’, prøvede han. ’Nååå’, sagde jeg, da jeg fangede pointen. ’Hmm, det meste tror jeg faktisk’, var mit svar. ’Og dig?’, prøvede jeg. ’Cool, det samme tror jeg. Men er måske lidt bange for, at det vil gøre ondt at… Ja, du ved nok’, sagde Marcel lidt nervøst. ’Ja, jeg ved, hvad du mener. Jeg har leget lidt med nogle forskellige ting, så tror at det nok skal gå’, svarede jeg. ’Også mig… Og det føltes godt men ja.. Hvis vi nu kommer til det, kan vi så tage det roligt?’, spurgte han. Jeg tænkte, at han bare var ualmindelig sød. ’Ja, klart! Jeg har det helt på samme måde’, svarede jeg ærligt. Vi sad lidt og studsede over vores snak. ’Men… Har du noget…? Altså kondom for eksempel?’, spurgte Marcel. Han havde vist et behov for at vide hvad og hvordan, hvilket var helt fair. Jeg havde faktisk en del kondomer og glidecreme både i sommerhuset og hjemme. Jeg havde taget det forskellige steder fra men mest i skolen til seksualundervisning. Jeg smilede til ham. ’Jeg tror, jeg har det, vi skal bruge’, sagde jeg så. Marcel smilede og nikkede roligt.

Klokken nærmede sig 8, og Marcel fortalte, at det var der, han havde aftalt med sine forældre at være hjemme. Jeg var lidt ærgerlig, men det var sådan, det var. ’Du er jo velkommen til at sove hos mig, hvis du har lyst….?’, forsøgte jeg. Marcel smilede. ’Uhhh, en sleepover…’, sagde han drillende. ’Det vil jeg gerne! I morgen måske?’, spurgte han. ’Når du er frisk’, svarede jeg glad.

Jeg spurgte, om han var frisk på at hjælpe lidt til i skuret i sommerhuset i morgen. Det var han selvfølgelig. Vi aftalte at starte klokken 10, så vi havde lidt mere af dagen. Marcel havde pakket sine ting. Han bøjede sig ned mod mig og skyndte sig at give mig et kys på kinden. ’Vi ses’, sagde han roligt. ’Ja, vi ses, Marcel’, sagde jeg, og så gik han.

Jeg nød det sidste sol en halv times tid, inden jeg også pakkede sammen og tog hjem. Jeg biksede lidt mad sammen og stenede lidt fjernsyn. Allerede ved 10-tiden var jeg helt færdig og besluttede mig for at gå i seng. Der gik ikke længe, før jeg lukkede øjnene.

Jeg sov som en sten og vågnede først klokken halv ni. Jeg gik ud og tog mig lidt havregryn, inden jeg tog et langt bad. Jeg nappede et glas juice og gik på terrassen. Det havde småregnet lidt, så alt var lidt vådt i haven, og det var ikke så varmt. Jeg sad der cirka 10 minutter, inden Marcel kom ind på terrassen. Han gik direkte hen og kyssede mig på munden. ’Godmorgen’, sagde han så. ’Godmorgen…. Sikke en dejlig start på dagen’, sagde jeg og smilede. Marcel grinede og kom hen mod mig igen. ’Så kan du da få et til’, sagde han, og vi kyssede lidt længere. Allerede nu kunne jeg mærke min pik rejse sig lidt. Jeg nåede også at tjekke Marcels bule i shortsene – den var i hvert fald ikke helt slap.

’Vil du have noget at drikke?’, spurgte jeg. ’Nahh, ellers tak’, svarede Marcel. ’Nå, men skal vi så gå i gang med lidt arbejde?’, spurgte jeg og begyndte at rejse mig. ’Jeg tænkte egentlig på, om du gad vise mig dit værelse, det har jeg ikke set…’, sagde Marcel. Jeg kiggede på ham og smilede. ’Haha, okay…. Jo, det kan du tro. Kom!’, sagde jeg og gik forrest ind i huset og mod mit værelse.

’Gør det noget, at jeg tager denne her af?’, sagde Marcel som det første, og uden jeg nåede at sige noget, trak han t-shirten over hovedet og smed den på gulvet. Jeg kiggede igen på hans dejlige overkrop og igen på hans bule. Hvis den ikke var helt stiv nu, så var det i hvert fald tæt på. Jeg grinede bare lidt og trak selv min t-shirt af.

’Er det så nu, jeg skal sige, vi også skal have de her af…?’, sagde jeg og trak shortsene ned og af, så jeg kun stod i mine blå trunks. Min stive pik strittede vildt i dem. ’Det er i hvert fald en god ide’, sagde Marcel og trak også sine af. Han stod i et par lækre grå trunks med sin pik mindst ligeså strittende. Vi satte os på kanten af min seng og kyssede. Det var først et roligt kys, men det blev hurtigt intenst.

Jeg tog min hånd hen til Marcels stive bule, og Marcel gjorde det samme på min. Vi kyssede, mens vi kærtegnede hinandens stive jern uden på undertøjet. Vi kunne begge hurtigt mærke et par våde pletter i underbukserne. Jeg var supertændt, og bare det at røre Marcels bule uden på underbukser var fantastisk.

Vi stoppede kysset og uden at sige noget, tog vi næsten samtidig fat i kanten af vores trunks. Vi rejste os og trak dem ned og af. For første gang så jeg Marcel helt nøgen. Han stod lidt med siden til mig, så jeg kunne både se hans strittende glatte pik og hans dejlige let buende røv. Jeg drejede mig lidt, så jeg bedre kunne se ham bagfra. Det blev det ikke dårligere af. Hans glatte baller så dejligt spændstige ud på den måde.

Marcel vendte sig om og smilede. Så begyndte jeg at dreje rundt, og da jeg stod med ryggen til satte han roligt sin ene hånd på min balle. Det var lækkert at mærke ham tage på mig, fuldstændig som i vandet i går. Jeg drejede mig videre, så vi stod mave mod mave. Vi kyssede igen og greb begge fat i hinandens pikke og trak forhuden lidt frem og tilbage. Vi kom begge med små støn og suk.

Så stoppede kysset. Vi smilede. Jeg tænkte, at nu måtte jeg virkelig sutte hans pik. Jeg begyndte at bevæge mig nedad hans krop. Jeg kyssede ham på halsen, på brystkassen, på brystvorterne som han virkelig nød og hans mave. Så nåede jeg til hans pik. Præspermen, der glinsede på hans pikhoved, kørte jeg rundt på pikhovedet stille og roligt. Marcel stønnede rimeligt vildt ved det. Så tog jeg hans pik i munden.

Den samme salte smag som sidst mødte mig, og Marcel gav et lille ryk fra sig. Så begyndte jeg langsomt at sutte. Jeg koncentrerede mig mest om pikhovedet. Marcel gav nogle virkelige hårde støn fra sig, og når jeg suttede stramt til, kom han med små og store udbrud. Det tændte mig vildt, at han nød det i den grad.

Efter lidt tid tog jeg hans pik længere ind i munden. Da jeg havde fået den langt ind, begyndte jeg at føre munden hurtigt frem og tilbage. Marcel pustede endnu mere. Da jeg stoppede det lidt og vendte tilbage til pikhovedet, havde Marcel svært ved at stå stille. ’Fuck… Det vildt det der… Jeg tror, jeg kommer…’, stønnede han. Jeg suttede videre i håb om at se hans vilde sprøjt, men Marcel tog fat i mit hoved og fjernede det. Jeg kiggede forundret på ham. ’Hey hey… Jeg vil også give dig en tur, inden jeg skyder…’, sagde han forklarende. ’Kom’, sagde Marcel og klappede på sengen. Han selv satte sig på kanten, og jeg krøb helt op i den og lagde mig på ryggen.

Min pik strittede stiv i vejret. Jeg kunne se, der piblede præsperm frem på pikhovedet. Marcel begyndte at kærtegne mit bryst og især min mave. Det føltes himmelsk. Han smilede og bevægede sig ned mod min pik. Nu skulle jeg få suttet pik for første gang.

Marcel startede med at sætte sin tunge på præspermen og langsomt slikke det væk. ’Århhh… Shit..’, stønnede jeg allerede. Det var en vild følelse. ’Mhmm’, lød det fra Marcel. Han greb min pikken og pressede lidt frem mod pikhovedet. Mere præsperm piblede frem og igen slikkede Marcel det væk. Igen stønnede jeg bare vildt.

Så tog han min pik i munden. Fuck, en følelse. At mærke hans tunge bevæge sig på mit pikhoved og op og ned af mit skaft var ubeskriveligt. Jeg pustede vildt og stønnede løs. ’Århh.. Fuck mand..’, lød det ud af mig. Det var som om, det fyrede mere op under Marcel, og han intensiverede sit sutten. Han tog min pik langt  ind i munden. Jeg var forbløffet over, hvor langt ind han kunne få den. Så gled han langsomt med sin tunge og mund tilbage til mit pikhoved, inden han øgede tempoet ret voldsomt.

Det føltes vildt i både min pik og krop. Jeg ville bare af med mine skud nu. ’Hmrmf…. Fuck ja, nu.’, stønnede jeg. Så mindskede Marcel tempoet og stoppede, og pikken røg ud af hans mund. Marcel pustede vildt, og jeg kiggede ned og så hvordan min pik sitrede.

’Fuck, det var lækkert… Men mig først’, sagde Marcel og rykkede på sig, så han kom op på ryggen ved siden af mig. Jeg smilede, kyssede ham hurtigt og bevægede mig ned til hans bankende stive pik

Jeg tog fat i den og gav den et par ryk. Allerede der vred Marcel sig voldsomt og stønnede vildt. ’Sut mig mere…’, stønnede han. Jeg lod ham ikke vente og tog hans pik i munden. Jeg suttede kraftigt til med det samme, og Marcel kunne slet ikke styre sine støn eller sine vrid i underkroppen. ’Årh, fuck det er vildt..’, røg det ud af ham. Så var det som om, hans bevægelser stoppede, og han spændte vildt i ben og mave. ’Arhggh…’, nærmest råbte han. Jeg gav et sidste sut, og så røg pikken ud af munden på mig. Et stort sprøjt sperm fløj ud af Marcels pik og ramte mig på hage og kind. Flere sprøjt røg ud af hans pik. ’Arhhh… Mmm…’, stønnede Marcel, mens spermen landede forskellige steder på hans mave. Jeg havde lyst til at få flere sprøjt i hovedet, men holdt det alligevel tilbage.

Mens Marcels skud aftog mærkede jeg, hvordan hans sperm gled ned af min kind og hage til min hals. Det var for frækt og tændte mig vildt. Marcel pustede vildt, mens jeg rykkede mig lidt op i sengen og flyttede mit ene ben over hans mave, så jeg sad overskrævs på ham.

Jeg kunne mærke, hvordan hans sperm ramte noget af mine baglår og også min ene balle. Det skete også på mine boller, da jeg sænkede mit underliv endnu mere. Det tændte mig vildt. Jeg førte min røv lidt længere bagud, så Marcels stadig stive pik ramte min ene balle. Jeg kunne mærke spermen på pikken ramme min balle. Jeg var nærmest i ekstase igen.

Marcel smilede og trak mig lidt længere op af ham, så jeg kom tættere på hans ansigt. Han pustede stadig. Så tog han sin hånd op til mit ansigt og tog noget af spermen fra det på sin finger. Han kiggede lidt på det og førte så med et spørgende udtryk i ansigtet fingeren op til min mund. Jeg var som i en anden verden og åbnede munden. Fingeren røg ind, og jeg suttede spermen væk og slugte det. Det havde en stærkere salt smag end præspermen, men det var mega frækt. Jeg kunne mærke min pik sitre, og jeg skulle bare komme nu.

Marcel nærmest læste mine tanker og greb min pik og kørte den først langsomt af. Jeg stønnede allerede og kunne mærke at få ryk kunne gøre det. Marcel øgede så tempoet og ret hurtig spændtes min krop. ’Arghhhh…..’, nærmest skreg jeg, mens jeg pustede hårdt. Mit første skud fløj ud og landede på den øverste del af Marcels pande og noget af hans hår. Jeg tror, Marcel blev lidt overrasket. Så fløj flere skud ud af mig, som først ramte ham på kinden, så hals og bryst. Jeg sukkede og pustede, og langsomt var det bare resten af min sperm, der drev ud af min pik og videre ned på Marcels bryst.

Vi pustede begge to roligere men stadig hurtigt. Jeg tog noget af min sperm fra Marcels pande og førte min finger mod hans mund. Han åbnede munden og satte den om fingeren. Han suttede hårdt på min finger og slugte den lille klat. Han smilede. Det hele tændte mig vildt, og min pik bankede stadig stiv med lidt sperm dryppende fra den. Jeg bøjede mig ned og kyssede ham. Jeg tror, vi begge kunne smage den salte smag af sperm. Efter et dejligt langt kys rykkede jeg på mig og lagde mig ned på ryggen ved siden af ham.

Vi sukkede begge to. ’Shit, du gør mig vild’, sagde Marcel roligt. ’Du tænder mig sindssygt’, svarede jeg igen. Vi lå lidt og slappede af. ’Jeg tror, du bliver nødt til at skifte sengetøj’, sagde Marcel så. Jeg kiggede lidt rundt. Spermen var gledet ned på sengen, og jeg selv var smurt ind i sperm bagpå og havde lagt mig ned. ’Især hvis jeg skal sove her i nat…’, fortsatte han så. ’Hvad..?’, svarede jeg hurtigt og satte mig lidt op. Marcel smilede. ’Jeps, den er fixet’, svarede han. ’Fuck, jeg glæder mig… Hvis vi altså stadig har energi…’, fortsatte han. ’Oh yeah, vi har!!’, udbrød jeg. ’Jeg kunne tage en tur til nu’, sagde jeg ærligt og kiggede på min nu semistive pik. Marcel grinede. ’Fair nok, frække – men lad os alligevel vente ’, grinede han. Jeg gav ham et hurtigt kys. ’Hvor cool – det bliver sjovt… Og frækt…’, sagde jeg så og bevægede mig ud af sengen.

Vi aftalte, at vi begge to nok lige trængte til et bad, og bagefter ville vi gå i gang med oprydningen i skuret.

Jeg tog et dejligt langt bad med et smil på læben og en stiv pik igen, da jeg så, hvordan Marcels sperm blev vasket af min krop. Jeg fik min pik ned, inden jeg gik ind på værelset og fandt mig et par trunks. ’Så er det din tur’, sagde jeg, og endnu en gang nød jeg Marcels nøgne krop, da han gik ud af værelset med et smil. Jeg smed noget rent sengetøj på, inden jeg gik ud og begyndte i skuret.

………… / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*