Søn elsker at “vise” sig – Del 1.

4.2
(13)

Mit navn er Jakob. Jeg er 11 år og bor alene med min far. Min mor har jeg ikke kontakt med, hun ville ikke kendes ved mig, så jeg kan ikke rigtig huske hende. Vi bor i et mellemstort hus i en mindre by. Jeg går i 5. klasse på den lokale skole. I min fritid går jeg til håndbold.

En relativ ny ting i mit liv er at jeg har fundet ud af hvor fantastisk det er at lege med sin tissemand. Den er også så småt begyndt at vokse. Men når jeg leger med den bliver den stiv, og efter noget tid får jeg en fantastisk følelse i kroppen. Da jeg fandt ud af hvor fantastisk det var, kunne jeg næsten ikke lade være.

Nu, omkring et halvt år efter at det startede, har jeg bedre styr på det. Jeg har tilmed fundet ud af at jeg tænder på at andre kan opdage mig. Jeg tog mig derfor ikke så meget af at skjule det. Når man tænker over det, er jeg ofte alene, ellers mest kun med min far hjemme.

En af de gange hvor jeg tror jeg blev opdaget var hvor jeg lå på trampolinen og legede med min tissemand. Jeg havde ligget der lidt tid, og nød den kølige vind. Pludselig opdagede jeg min far komme. Jeg trak mine bukser op, og blev liggende. Han sagde ikke noget, men jeg er sikker på at han så hvad jeg lavede.

Det finurlige ved oplevelsen på trampolinen var at jeg egentlig ikke brød mig om at min far så mig, men bagefter vendte tankerne tilbage i mit hoved, og jeg fantaserede om det når jeg legede med mig selv.

Det fortsatte sådan noget tid, hvor jeg legede med mig selv flere gange dagligt. Jeg er sikker på at min far vidste det, men han sagde ikke noget til mig om det. Jeg drømte om at han eller en anden ville “buste” mig i det, men det var endnu ikke sket.

Kort efter jeg fyldte 12 år begyndte der at ske noget. Jeg vidste at vi havde en smule travlt, men jeg var simpelthen så tændt, så jeg overhørt lidt min far når han bad mig gå i bad. Jeg lå på min seng, havde døren stående åben og spillede min pik. Jeg kunne høre ham nærme sig min dør, jeg var tæt på at komme. I det han går ind på mit værelse spørger han hvad jeg laver. Jeg svarer ikke, kan mærke at jeg får min orgasme. Jeg rejser mig, min pik er stadig stiv, og siger til ham at jeg går i bad nu. Han kigger på mig og især min stadig stive tissemand. Jeg føler mig på en eller andet måde “busted”, har det en smule skudt med det, men han siger ingenting. Jeg er ikke i tvivl om at han kiggede længe, gad vide hvad han tænkte?

Det undrede mig at han ikke sagde noget omkring det han havde set. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvad han tænkte, men jeg fornemmede på ingen måde at han var vred på mig eller syntes det var forkert.

Om aftenen da jeg skulle i seng, var jeg helt vildt tændt. Jeg tænkte på episoden tidligere på dagen. Min pik var stiv. Jeg lå uden dyne på da min far kom for at sige godnat. Han kunne ikke undgå at se at jeg havde stiv pik. Jeg kørte min hånd hen over min kæmpe bule. Han smilte til mig og spurgte om jeg var glad. Jeg bare nikkede. “Kan du lide at andre ser dig?” jeg nikkede og fremstammede et mmmh. Han smilte igen. Du må gerne lege med den mens jeg er her, sagde han. Jeg var lige ved at komme, bare ved at han sagde det. Jeg hev forsigtigt underbukserne ned, og min pik sprang op ad min mave. Jeg begyndte at lege med den imens han så på. Imens jeg spillede pik, spurgte han om jeg nød at andre så mig offentligt? – Jeg nikkede. Han sagde at vi måske kunne tage en tur i svømmehal i morgen. Jeg nikkede igen. Gad vide om han havde nogle planer for det.

Kort efter kom jeg. Den vildeste orgasme jeg endnu har prøvet, og det uden at jeg kunne sperme endnu. Jeg vidste udmærket godt hvad det ville sige at sperme, jeg havde også set det på film, men endnu ikke kunne gøre det selv.


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Søn elsker at "vise" sig - Del 2 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*