I sommerhus (Del 4)

4.5
(10)

Jeg vågnede op til en særlig duft. Jeg vendte mig først mod Marcels side og opdagede, han ikke var der. Så vendte jeg mig igen og greb min telefon for at se, hvad klokken var. Den viste 10 – jeg havde sovet som en sten. Duften var sødlig og lækker – det var helt sikkert duften af pandekager.

Jeg kiggede ned af min krop og så, hvordan min pik bankede stiv op af min mave – det velkendte morgenjern slog ikke fejl. Jeg satte mig på kanten af sengen. Jeg kunne godt mærke, at mit hul var lidt ømt, men så faldt mine tanker på, hvor fantastisk det havde været, og så smilede jeg for mig selv. Det hjalp jo ikke på min pik men fuck det, tænkte jeg.

Jeg gik roligt ud af værelset og hen til det åbne køkken. Marcel stod med ryggen til mig op af komfuret, hvor han ganske rigtigt havde gang i den helt store pandekagefabrik. Han stod i de grønne briefs, jeg havde lånt ham den anden dag. Det var et herligt morgensyn. Den flotte spændstige buende røv. Jeg blev liderlig igen, og min pik gjorde ikke den mindste antagelse til at falde – tværtimod.

Marcel drejede hovedet og et smil bredte sig. ’Godmorgen… Og hold da op en morgenboner du kommer op med…’, sagde han og grinede let. Jeg grinede og smilede, mens jeg gik tættere på ham. ’Ja… Det kan være, den skal fodres lidt’, sagde jeg drillende. Marcel grinede og vendte hovedet tilbage mod pandekagerne.

Jeg var faktisk liderlig og kunne godt lave noget nu, men vidste ikke lige helt, om tidspunktet var det rette. Jeg gik hen mod Marcel, tog ham om livet og satte mine hænder på hans dejlige mave og lod min pik ramme hans røv uden på hans briefs.

’Aha…’, sagde Marcel, da han mærkede min pik mod hans røv. Jeg kyssede ham på halsen, og han drejede hovedet lidt, så vi kunne kysse på munden. Det føltes ualmindelig lækkert at stå op på denne måde. Jeg lod min ene hånd mærke hans bule – måske var han slet ikke tændt lige nu som mig. Jeg blev dog ikke skuffet. Hans pik bankede stiv i de grønne briefs. ’Nå nå…’, sagde jeg stille og kærtegnede den stive bule. ’Det er ikke kun mig, der har morgenstivert…’, sagde jeg drillende. ’Jeg tror slet ikke, den har været slap til morgen’, svarede Marcel. ’Jeg er fucking liderlig hele tiden’, fortsatte han nærmest frustreret. Jeg grinede lidt ved den bemærkning. ’Så må vi jo hellere hjælpe hinanden lidt, for jeg har det præcis på samme måde’, sagde jeg ærligt og roligt.

Jeg tog fat i kanten på hans briefs og trak dem ned over hans røv. Hans pik lod jeg stadig blive inde i briefsene. Jeg greb hans ene balle og trykkede let på den. Marcel sukkede lidt. Jeg tog også fat i den anden balle og kærtegnede hele hans røv. Marcel nød det, mens han fortsatte med at holde øje med pandekagerne. Jeg lagde min pik i hans revne og lod den ligge der, mens jeg trykkede mig ind til ham og kyssede ham på skuldre og hals.

’Skal vi vente, til du er færdig med det der…?’, sagde jeg let pustende. Marcel trak vejret hurtigere. ’Det tror jeg ikke, jeg har lyst til’, sagde han liderligt. Jeg bevægede mit underliv lidt, så min pik kørte lidt frem og tilbage i revnen. ’Måske du skulle hente noget af det, du har i skuffen på værelset…’, sagde Marcel så. ’Fuck ja…’, var mit svar bare. Jeg klappede ham let i røven og gik ind på værelset.

Jeg kom tilbage med glidecreme og kondom og så, at Marcel havde trukket briefsene helt af, og de lå på gulvet. Jeg tog lige fat i dem og lagde dem over på en stol. Igen gik jeg hen til ham og lagde pikken i revnen. Jeg tog min hånd rundt om ham og greb hans stive pik og kørte den meget roligt af. Han stønnede lidt ved dette. ’Er du sikker på, du vil nu?’, spurgte jeg for ikke at virke overilet. ’Yeah, bare ikke gå amok, okay?’, sagde Marcel. ’Selvfølgelig’, svarede jeg liderligt.

Jeg tog noget glidecreme i hånden og på fingrene. Marcel fornemmede det og spredte uden at sige noget sine ben en smule, mens han fortsat kontrollerede de sidste pandekager. Jeg kiggede ned til revnen og kunne se lidt af hans hul blotte sig. Min pik sitrede ved synet.

Så satte jeg mine fingre roligt mod hans hul. Det føltes fantastisk at massere hans hul. Det gibbede i Marcel, og han begyndte hurtigt at stønne. ’Shit, det føles dejligt’, sukkede han. Jeg vovede lidt mere og prøvede at presse min ene finger mod hullet. Der skete dog ikke noget. Jeg fjernede den og satte en klat glidecreme på den og prøvede igen. Jeg kyssede Marcel på halsen, og han slappede lidt mere af, og så gled min finger ind. Det føltes vildt at have en finger i ham. Marcel pustede og stønnede, og min vejrtrækning var også hurtig nu. Jeg bevægede den lidt frem og tilbage i ham, inden jeg trak den ud igen.

Jeg greb kondompakken og åbnede den. Roligt kørte jeg kondomet ned over min pik. Den sitrede igen, og jeg var bange for, at jeg ville komme for hurtigt. Jeg skulle fandme til at kneppe en fyr. Jeg smurte noget glidecreme på min pik, mens Marcel vendte den sidste pandekage.

Så placerede jeg min pik mod hans hul. ’Fuck, jeg er tændt nu….’, stønnede jeg. ’Rør ikke min pik for så kommer jeg…’, stønnede Marcel tilbage. Jeg pressede lidt til, og det var som om, Marcel havde fanget, hvordan han skulle slappe af, for min pik gled langsomt ind i ham. Fuck, det føltes vildt. ’Åhhh….’, sukkede jeg, mens jeg kunne mærke det stramme mere og mere om min pik. ’Fuck… ja…’, stønnede Marcel. ’Hold den lidt der…’, sagde han. Jeg stoppede med at presse og holdt min pik stille. Det strammede om den, og jeg pustede vildt. Det føltes, som om jeg skulle komme. ’Mere…’ sagde Marcel så, og jeg blev afledt.

Jeg førte pikken lidt længere ind. Han kunne virkelig tage min pik langt ind trods min længde. Så begyndte jeg af mig selv at føre den lidt tilbage og frem igen. Det var helt ekstatisk. Jeg øgede tempoet lidt og stønnede højlydt. ’Fuck, det vildt…’, røg det ud af mig. Marcel pustede og stønnede bare. Han havde sluppet panden og holdt fast i bordkanten ved komfuret. Han rykkede en smule på sine ben, så de spredte sig lidt mere. ’Prøv lidt hårdere…’, stønnede han.

Det skulle han ikke gentage. Jeg øgede tempoet og nåede også længere ind i ham. Det var hurtigere og vildere end i går. Jeg var forbløffet over, at han kunne tage min pik på denne måde, men fuck hvor jeg nød det. ’Ja, mand….’, stønnede han vildt. ’Fuck, det er godt…. Bliv ved…’, fortsatte han stønnede. Jeg var blevet næsten helt vild, og min pik kørte frem og tilbage i ham. Jeg kiggede ned og så, hvordan min pik arbejdede i hans røv. Den nåede næsten helt ind i ham. Det var næsten for meget for mig, og jeg følte, at jeg ikke kunne holde meget længere.

Marcel rettede sin ryg op så meget, han kunne, mens min pik arbejdede i ham. Jeg kunne lige se rundt om ham og så, hvordan hans pik dansede i takt med de tryk, jeg gav i ham.

Jeg kunne ikke længere lade være med at føre min hånd rundt om ham og tag fat i den. Den føltes mega stiv, og jeg gav den et par ryk. ’Arhggg…’, skreg Marcel. ’Fuuckk….’, var det næste, der fløj ud af ham. Det strammede vildt i hans hul, og det blev svært at køre min pik frem og tilbage. Jeg trykkede dog lidt ekstra på og nåede en smule længere ind i ham. Så strammede det nærmest helt ekstremt. Marcel stønnede og pustede, og så kunne jeg mærke den gå på mig.

’Fuckkk, jeg kommer’, stønnede jeg, da jeg kunne mærke, hvordan mine skud fløj ud i kondomet. Jeg forsøgte at bevæge mit underliv lidt, men det var for stramt. Marcel pustede vildt nu. ’Fuck ja… Kommer også…’, stønnede han så.

Min pik skød stadig, kunne jeg mærke, men jeg kiggede alligevel rundt om Marcels krop. Et stort sprøjt fløj ud af hans pik, op over kanten af bordet, op til panden og ramte den på kanten. ’Fuccck mand!’, stønnede Marcel igen, og endnu et skud fløj på samme måde ud. Det røg lidt højere op, så det fløj op over kanten af panden og ned på den bagte pandekage. ’Århhh, fuck det her…’, fortsatte han, og de næste skud ramte lågen til ovnen og glasset ind til ovnen nedenunder komfuret, inden at de sidste skud han havde fløj ned på gulvet.

Det slappedes mere i hans hul nu, kunne jeg mærke. Jeg kunne ikke lade være mere at køre min pik et par gange mere frem og tilbage i ham. Vi stønnede begge ved det, og det føltes som om, min pik stadig kom.

Så trak jeg langsomt pikken tilbage, så den røg ud af ham. Han stønnede nærmest lidt pivende, da den røg ud. Jeg kiggede ned på min stadig stive pik og så en ordentlig klat sperm i kondomet. Jeg trak det langsomt af og lukkede det. Min pik sitrede stadig, og der kom små dråber af sperm ud.

Marcel vendte sig om. Hans pik dryppede også stadig. Han kiggede på mig. ’Fuck, hvor var det vildt – og fuck, hvor var du god…’, stønnede han pustende. ’Det der…. Hold kæft du fik den hårdt… Er du okay…?’, spurgte jeg nervøst. ’Yeah! Det gør lidt ondt nu, men det var bare fedt…’, stønnede han igen. Vi gik tættere på hinanden, og vores våde pikke rørte hinanden, og så kyssede vi længe. Det føltes fantastisk.

’Så er der pandekager…!’, sagde Marcel så, da vi stoppede kysset. Vi grinede begge to. Vi tørrede vores pikke, gulv og ovn af for sperm. Marcel trak i de grønne briefs igen, og jeg gik ind og fandt et par sorte trunks.

Jeg tog tallerkner, juice og glas med ud på terrassen i skyggen. Marcel fulgte efter med pandekagerne. Øverst lå pandekagen med et ordentlig skud af Marcels sperm. Vi kiggede begge på den og så på hinanden. Så startede vi med at grine. ’Vi deler..’, sagde Marcel så. Jeg var faktisk frisk nok på det, så jeg sagde ok.

Marcel skar den over, og jeg tog straks en bid. Marcel kiggede nysgerrigt. Det var faktisk ikke slemt – lidt saltet men pandekagen var jo sød, så det gik helt fint. Det tændte mig selvfølgelig også, så min pik flyttede på sig igen. Jeg rejste mig op og viste Marcel min stive bule. ’Simpelthen alt ved dig gør mig liderlig jo…’, sagde jeg og smilede. Marcel smilede tilbage og tog så en bid. Hurtigt gled den pandekage ned, og så spiste vi et par andre almindelige hver.

Vi spiste op og slog mave lidt. Desværre havde Marcel fået at vide, at han skulle være hjemme klokken 12, for de fik gæster til frokost. Marcel foreslog dog, at vi måske kunne mødes på stranden ved 8-tiden i aften, men han regnede ikke med han kunne sove hos mig, for de skulle på tur i morgen. Jeg blev lidt bedrøvet, men jeg måtte jo tage, hvad jeg kunne få. Dagen hvor mine forældre skulle komme tilbage nærmede sig også, så måske blev mulighederne for at være alene mindre og mindre.

Vi ryddede op, og vi tog begge et hurtigt bad, inden Marcel sagde farvel. Vi kyssede længe og flere gange, inden han cyklede afsted. Jeg måtte have tankerne et andet sted hen, så jeg gik ud i skuret for at fortsætte arbejdet der.

………… / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*