Viggo del 3 – Fødselsdag

4.3
(9)

Det bliver et fantastisk måltid, og vi deler endda en flaske vin. Vi går så til kaffe og fredagsslik, mens vi ser en okay krimi på tv. Der bliver dog også tid til kys med min boyfriend.

Henad kl 22 går vi ind til mig. Ikke fordi vi er trætte, mere fordi vi har andre planer. 

Jeg spørger ligeud Abtin, om han er blevet kneppet før. Han indrømmer, at han har lagt røv til flere gange, men mest med fyre en del ældre end ham selv. Med mig er det noget andet, vi er jo kærester, og han vil gerne gøre alt for mig. 

Shit, den dreng er sød.

Nu vil jeg vide noget om hans tidligere erfaringer, jeg har jo kun suttet nogle pikke.
(øh, faktisk en del).

Abtin fortæller, at han havde en fast ven, det tidligere sted han boede. Men det var sex ikke kærlighed. For ham er det noget helt andet nu, han kigger mig i øjnene, og siger, “Viggo, jeg elsker dig”.

Vi klæder os af. Jeg er spændt og liderlig.
Abtin holder cremen frem, og siger, “hvordan vil du have mig skat”?

Jeg tænker doggy første gang, så hjælper det måske også på min præstationsangst. Min pik vil vist gerne lege med, den er stiv og våd.

Sikke et syn. Jeg kigger ind i hans smukke lysebrune numsehul, det er umuligt ikke at slikke der først. Vidste ikke hvilken oplevelse, det er at slikke et numsehul. Tænkte at det måske var ulækkert. Nu ved jeg bedre.

Jeg har et fast greb om hans pik og nosser. Han må godt mærke, at jeg styrer legen.

Med noget glidecreme på fingrene, for jeg åbnet ham op. Det kan han lide. Nu skal han sgu have noget pik. 

Jeg trænger op i ham, der kommer kun et enkelt lille piv, så stønner han i takt med mine stød.

Der er jo en første gang for alting, men det her er bare skønt.

Sengen larmer en del, det havde jeg ikke tænkt på. Abtin stønner også ret højt, og der kommer nærmest et brøl fra mig, da jeg får min udløsning oppe i ham. Nu har vi vist underholdt hele opgangen.

Men sex er jo naturligt, håber da mine naboer også får noget.
Gay sex er vidunderligt, og vi to skal bare udforske det sammen.

Jeg kommer pludselig i tanke om Abtins behov. Så får vendt ham om, og begynder at sutte ham. Ret hurtigt kommer han i min mund. Elsker sperm.

Vi ligger lidt og kæler og kysser. Men trætheden overmander os, og vi falder i søvn i hinandens arme. 

Jeg vågner ved, at jeg skal tisse. Så kommer fri af Abtin uden at vække ham. 

Efter at have tisset vasker jeg min pik og numsehul grundigt. 

Abtin sidder halvt op, nøgen, og leger med sin stive pik.
Så siger han med en dejlig sexet stemme, “kom min skat, jeg trænger til dig nu igen”.

Jeg er så meget meget klar til ham. Vi kysser og leger med hinandens pikke. Jeg skal have pik igen. Det virker ret oplagt nu. Jeg skal ride ham, det er nyt for os. Så skønt at vi kan udforske gaysex sammen.

Efter jeg selv har smurt mit hul, glider jeg ned over hans stive pik. Selvom det er mig, der bliver bollet, føler jeg alligevel en form for kontrol. Min pik hopper og danser i takt med, at jeg lader mig kneppe. Det gør så dejligt oppe i mig, og helt uden at røre, kommer jeg ud over hans ansigt og bryst. Straks efter kommer Abtin, og jeg kan mærke hans sperm i min røv.

Jeg lader mig falde forover, og ligger mig oven på min fyr. Mærker min sperm på min krop, og smagen af den i hans dejlige mund. Hans nu bløde pik glider ud af mig, og vi døser lidt mens orgasmen klinger af. Jeg elsker den dreng.

Men vi er jo også begge teenagere, så maverne rumler. Vi tager et hurtigt bad sammen, og kun i underbukser og en t-shirt går vi ud i køkkenet. 

Min dejlige mor har bagt friske boller, og der er kaffe på kanden. Vi får begge morgenkys og kram. 

Vi skal finde på noget at lave sammen i dag. Jeg foreslår en tur i svømmehallen. Den er Abtin med på. Jeg har flere frække speedoes, og da vi er nogenlunde samme størrelse, kan han sagtens låne et par af mig. Jeg smider et par røde med hvide kanter over til ham. Han insisterer på lige at prøve dem. Hurtigt er han nøgen igen. Jeg kan bare ikke få nok af det syn. 

Abtin poserer for mig, og der er tydelig vokseværk i det tynde stof. Shit, det ser fantastisk og super sexet ud.

I svømmehallen møder vi to drenge fra klassen. Vi kæmper om en bold og leger lidt vildt. Der bliver følt og mærket godt på hinanden. De to klassekammerater tager dog hjem før os.

Efter nogle timer, vil vi hjemad og have lidt frokost, men der bliver lige tid til lidt nøgen posering i saunaen. Både lidt yngre og ældre mænd kan vist lide at se vores nøgne drengekroppe.

Vi får varm mad til frokost. Det kan vi godt lide i weekenden. En tur i svømmehallen giver god appetit.

Efter vi har ryddet op og vasket op efter maden, går vi ind på mit værelse igen. Der går vel ti minutter, så er vi begge nøgne og liderlige igen. Jeg kan mærke, jeg trænger til at få pik igen. Jeg finder cremen frem og rækker den til Abtin, Så går jeg i doggy. 

Forventningen til at blive fyldt op igen, fylder mig med lykkefølelse. Tænker jeg er mest bund, men vil helt klart tage mig friheder i hans numse, når jeg trænger.

Jeg finder min plads på kanten af sengen, så han kan stå op bag mig, og kneppe mig som han har lyst til. Hvor er det dejligt, han har lyst til mig.

Så mærker jeg hans velsmurte pik ved mit hul. Min røv dirrer af lyst. Jeg får alligevel lidt et chok, da han trænger helt op i mig i et stød. Shit, det gør ondt. Men smerten bliver til nydelse, og jeg bider smerten i mig, og lader ham bruge mig som en kneppedukke. 

Han giver sig god tid, jeg fornemmer, at han sætter tempoet ned, når han nærmer sig sin udløsning. Han nyder virkelig at være oppe i mig. Min egen pik er kun halvstiv, al min nydelse er i min røv. Da han endelig giver efter, er der gået temmelig lang tid, jeg er totalt udkneppet. Han sprøjter dybt oppe i mig.
Jeg vender mig om, og som en lydig pikslave sutter jeg ham ren. 

Så falder vi om på sengen, og får os en lille eftermiddagslur.

Min mor har åbenbart banket på døren, og da hun kommer ind er vi knap nok vågne. Hun åbner vinduet, og siger, “her lugter temmelig meget af drenge, tror I kan bruge lidt frisk luft, når I har været i bad, kan i komme ud og få lidt te og mad”.

At vi er nøgne og at tydeligvis har haft sex, er ikke noget problem. 

Vi griner lidt på vej ud i badet. Abtin ignorerer, at jeg ikke er kommet endnu, og stadig er halvstiv. På en måde er det ret frækt. Jeg har dog tænkt mig at kneppe ham senere. Vi tager et hurtigt bad helt uden sex. 

Underbukser og en t-shirts er vist påklædning nok.

Man kan vist godt sige vi bliver lidt forkælet. Der er te og varme boller og lækkert pålæg.

Vi ser en film med min mor i stuen til lidt mere te og kage. 

Min mor inviterer Abtin til på onsdag, da det er min 15 års fødselsdag. Han lover at komme, og vil tænke over en passende gave til mig. Hvor er det skønt at være forelsket og have en fast boyfriend.

Nu kan jeg altså ikke vente længere med at få ham med i seng. Der har været telt i mine underbukser den sidste halve time, jeg tænker ikke på andet end at elske med ham.

Vi siger godnat til min mor, og går ind på mit værelse. 

Der er ikke meget tøj at tage af, så vi er nøgne lynhurtigt. Vi vil begge kneppe, men det er min tur først. Abtin accepterer og går i doggy, men denne gang vil jeg se ham i øjnene, mens jeg trænger op i ham. Han ligger nu med enden ud over kanten med en pude under, så jeg kan stå op og nyde ham. Jeg kommer glidecreme på fingrene, og smører hans smukke hul. To fingre kommer op på en gang, han brokker sig ikke, så nu får han tre fingre. Han er så klar til min pik.

Jeg knepper min dejlige kæreste rimeligt hårdt. Det er tydeligt, at han nyder det.
At se min våde pik glide ud og ind af hans villige hul får mig over kanten, jeg sprøjter min sperm op i ham. Abtin får hurtigt sat sig op, så han kan slikke min pik ren.

“Din tur sexy boy”, han vil have mig nu.
……..

Weekenden går alt for hurtigt.
Han lover at følges med mig hjem fra skole onsdag, hvor jeg har fødselsdag. Min mor vil lave en lagkage til eftermiddagskaffen, og en lækker aftensmad til os. 

Da jeg vågner onsdag morgen, og kommer ud i køkkenet, står der en ny cykel til mig. Det har min mor da slet ikke råd til at give mig. Men da jeg læser kortet giver det bedre mening, den er en fælles gave fra min mor og “svigerfamilie” , det vil sige Abtins forældre.
Det er er sgu da lidt vildt. 

Jeg kysser naturligvis min mor først, men ringer straks efter til min kæreste. Han synger en pivfalsk fødselsdagssang. Fuck, han er sød. Jeg får også hans mor i røret, og takker mange gange for gaven. Hun siger bare, de glæder sig til at vil fejre mig senere hjemme hos dem.

Skoledagen går fint, klassen synger også for mig, og jeg jeg får mange dejlige kram.

Abtin er lige ved at revne af spænding over, at jeg skal pakke gaven op for ham, men først når vi er kommet hjem.

Da vi sidder ved fødselsdagsbordet, med både danske og regnbueflag samt en super pyntet lagkage. Får jeg overrakt gaven fra min boyfriend.

Mit hjerte hopper lidt, da jeg ser formen på gaven, den er ikke ret stor, men pakket flot ind.
Shit, det er det jeg drømte om. I pakken ligger to ringe. De er begge indgraveret med datoen og hver af vores navne.
Vi tager dem på, og og jeg kysser min fyr. Tid og sted hører op med at eksistere. Jeg svæver i det tomme rum, sammen med ham jeg elsker.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*