I sommerhus (Del 6)

3.8
(6)

Jeg vågnede ved, at alarmen på min telefon ringede. Klokken var 6.40. Med tanke på at mødes med Marcel tog det mig dog ikke længe at komme ud af sengen. Jeg nappede hurtigt et glas vand, børstede tænder og hoppede i mine badeshorts og en t-shirt. Jeg overvejede kort at medbringe noget glidecreme og kondom men tænkte, at det nok ikke lige kom til det. I stedet tog jeg et håndklæde i hånden, hoppede op på en cykel og begav mig mod stranden.

Marcel var der ikke endnu, så jeg smed min t-shirt og satte mig bare på mit håndklæde stort set i vandkanten. Der var ingen på stranden, så jeg kunne nyde solopgangen helt for mig selv.

Kort efter kom Marcel. ’Altid først…’, sagde han samtidig med, at han også smed sin t-shirt. Han lagde sit håndklæde ned men blev stående. Jeg kiggede op på ham. Han satte hænderne i siden. ’Puhh… Tror du det er koldt…?’, sagde han og trådte ud i vandkanten. Jeg nåede ikke at svare. ’Urhff, det er sgu lidt koldt’, pustede han. ’Nå, men vi vender os vel til det hurtigt’, sagde han så og gik hen mod mig, bøjede sig ned og kyssede mig kærligt.

’Skal vi bade nøgne…?’, spurgte han så. ’Nahh…’, var mit umiddelbare svar. ’Arhh, come on, det bliver sjovt!’, udbrød Marcel. Jeg gad faktisk godt med Marcel men tænkte lidt på, hvis folk skulle komme. ’Jeg gør det!’, sagde han så og trak badeshortsene af og lagde dem på sit håndklæde. Jeg kiggede selvfølgelig på hans nu slappe pik. Selv i slap tilstand tændte den mig, og jeg kunne mærke min egen rejse sig lidt. ’Eller er du bange for at jeg skal se din pik…?’, sagde Marcel drillende. Jeg grinede bare. Han vendte sig om og gik ud i vandkanten igen. Jeg nærstuderede hans ryg og flotte røv. Det hjalp ikke på min piks hårdhed.

Marcel begyndte at gå ud i vandet. Fuck det, tænkte jeg så, rejste mig og trak mine badeshorts af. Jeg så ned og bemærkede min halvstive pik. Så gik jeg efter ham ud i vandet. Det var temmelig koldt, og det hjalp lidt på min pik, der faldt en smule.

Marcel fortsatte, drejede hovedet og smilede. ’Nå nå, der kom du’, sagde han glad. Jeg var tilfreds med min plads bagved. Jeg kunne følge vandet komme længere og længere op af benene på Marcel. Det begyndte at dække hans røv, og synet af hans røv halvt dækket af vand og halvt synlig var super.

Da vandet var nået ham til livet, hoppede han under. Der var ikke andet at gøre for mig end at følge efter. Igen var det en kold fornemmelse men faktisk også ret dejlig. ’Yeahh, mand!’, råbte Marcel, da han kom op over overfladen. Han hoppede i begejstring, lige akkurat nok til at hans pik fløj op over vandlinjen. Det så frækt ud, og jeg smilede til ham.

Vi svømmede vores vante tur ud over revlen til det lave vand. Vi stillede os ved siden af hinanden med vandet, der kun nåede til vores skinneben og kiggede mod solen. Jeg havde lukket øjnene og nød det. ’Er din pik blevet mindre af det kolde gys…?’, spurgte Marcel, og så mærkede jeg hans hånd gribe om min pik. Det føltes dejligt at have ham til at røre min slappe pik. ’Nææ, det synes jeg ikke…’, sagde han og grinede. Jeg gjorde gengæld og førte min hånd mod hans pik. ’Og hvad med dig…?’, spurgte jeg samtidig. Så mærkede jeg, at hans pik næsten var stiv. Det var bare en lækker fornemmelse. ’Arhh, du snyder jo…’ sagde jeg grinende. Marcel grinede også. Så fik han et mere alvorligt udtryk. ’Er du klar over, hvor meget jeg tænder på dig…? Det er fucking vildt…’, sagde han nærmest undskyldende. Jeg smilede og blev glad. ’Jeg har en ret god fornemmelse af det’, svarede jeg alvorligt. ’Men jeg håber, du ved, det er gengældt… Jeg har fandme svært ved at få dig ud af hovedet’, fortsatte jeg. Marcel smilede. Så kyssede han mig. Jeg lod min ene hånd gribe om hans dejlige balle. Det føltes fantastisk at røre hans våde røv. Marcel stønnede lidt. Så stoppede kysset og Marcel rykkede sig væk. ’Så du…! Jeg er ikke færdig med at svømme’, råbte han og hoppede under vandet igen trods det lave vand.

Vi fjollede rundt i noget tid. Ind imellem kyssede vi og rørte ved hinanden. Der gik ikke længe, før vi begge rendte eller svømmede rundt med stive pikke. Det var sjovt og frækt på samme tid.

Efter lidt tid satte vi os dog i vandet på sandbunden. Vores pikke var lige under vandlinjen. Vi sad roligt og kyssede lidt. ’Tror du, man kan sutte under vandet?’, sagde Marcel så. Jeg grinede lidt og trak på skuldrene. ’Du kan jo prøve…’, svarede jeg og rykkede mine arme lidt bagud. Min pik stod tydeligt stiv ud i vandet, og nu var der plads til, at Marcel kunne føre sit hoved derned. Marcel smilede og bøjede så sit hoved ned i vandet. Jeg mærkede hurtigt varmen fra hans mund, da han tog min pik ind i den. Det føltes mærkeligt men også mega lækkert. Han nåede lige at tage pikken lidt ind i munden og sutte lidt stramt, inden hans hoved kom over vandet igen.

Han hev lidt efter vejret og smilede. ’Det kan man… Men det er lidt svært..’, sagde han så. Han lænede sig tilbage som mig. ’Puhh, jeg skal lige have vejret…’, sagde han så. Jeg tog imod invitationen og tog hovedet under og fandt hurtigt hans pik. Jeg fik lidt vand ind i munden samtidig med hans pik, men det føltes stadig frækt at sutte ham. Så trak jeg mig op over vandet igen. ’Frækt…’, pustede Marcel og jeg smilede. Min pik bankede lidt mere derudaf nu.

’Måske er det nemmere at spille den af…?’, sagde Marcel så og greb min pik. Han begyndte at køre den roligt af på mig. Det føltes lidt anderledes men stadig helt uimodståeligt, og jeg begyndte at komme med små lyde af nydelse. Så tog jeg fat i Marcels stive pik og begyndte også at køre hans af. Inden længe var tempoet blevet øget en del, og vi sad begge og pustede og stønnede.

Marcel stoppede. ’Kom her..’, sagde han og pegede på sine lår under vandet. Jeg slap hans pik, kyssede ham hurtigt, vendte mig om og satte mig roligt ned i vandet mod hans lår. Selvfølgelig ramte min røv hans stive pik. Det var lækkert, og det gibbede lidt i mig. Marcel rykkede på sin pik, så den lagde sig i revnen på min røv. ’Sådan, ja…’, stønnede han lidt.

Så greb han min pik igen og kørte den roligt af. Jeg nød hans arbejde på min pik, mens jeg kunne mærke hans stive pik i min revne. Jeg drejede hovedet og fik et hurtigt kys. Fornemmelsen var dejlig, og jeg begyndte at mærke små spændinger i min krop. Marcel øgede tempoet, og han begyndte at stønne også. ’Mhmm, fuck ja..’, stønnede jeg, og Marcel øgede tempoet endnu mere.

Jeg begyndte at rykke lidt på mig, men Marcel sørgede for, jeg blev i hans skød. Så gav han min pik et par flere ryk, og så kom spændingen. ’Ja, bliv ved..’, bad jeg. To ryk til og så kom den endelige spænding. Marcel rykkede sit hoved rundt om mig, og jeg kiggede med ham ned i vandet. ’Prfff!’, stønnede jeg, og et skud sperm fløj ud i vandet. Det så vildt frækt ud, da vandet gav det lidt modstand, og klatten spredte sig lidt. Marcel gav flere ryk og endnu et skud fløj ud med samme fascinerende syn. Jeg pustede sammen med Marcel. ’Århh ja..’, fortsatte jeg, mens to mindre skud røg ud i vandet. Så slap Marcel pikken, og den strittede lidt i vandet, mens en lille klat sperm drev ud af den, kunne jeg se.

’Fuck, det var lækkert’, udbrød Marcel. ’Så fik jeg sgu set dig komme i vandet’, grinede han. Jeg grinede lidt med, lidt i ekstase. Jeg kiggede på min sperm, som langsomt drev væk, og jeg bevægede mig ud af Marcels skød.

Jeg satte mig på knæ i vandet og begyndte at køre hans pik af. Han stønnede med det samme. ’Århh, mand, det gør du godt’, pustede han. Efter et par ryk rejste han sig dog op. Nu kom hans pik op i min hovedhøjde, da jeg var på knæ, og jeg tog den straks i munden og suttede hårdt til. Marcel havde fromt mod stranden, så han kunne se, om der kom nogle.

Marcel greb mit hoved og holdt det stille. Så bevægede han sit underliv, så hans pik gik frem og tilbage i min mund. Det var fantastisk, og jeg vekslede lidt med at stramme om den med min mund og være lidt løs. ’Århh.. Fuck…’, stønnede Marcel. Så slap han mit hoved, og hans pik røg ud. Jeg slikkede med hurtige bevægelser med tungen rundt om hans pikhoved.

Så greb han sin pik og kørte den af. Han gav den ikke mange ryk, før jeg kunne se, han spændte i sin krop. ’Fuck, jeg kommer…’, stønnede han. Jeg blev i tvivl, om jeg ville have hans skud i munden. Jeg nåede ikke at tænke længe, før hans første skud fløj ud på mit højre kindben. Nærmest på refleks åbnede jeg munden. Marcel nåede lige at dreje sin pik en lille smule, og så fløj hans andet skud direkte ind i munden på mig. Det ramte mig helt oppe i ganen, men jeg blev ved med at holde munden åben. ’Fuck, du er fræk..’, stønnede han, mens hans pik sprøjtede flere gange ind i munden på mig.

Så aftog sprøjtene, og resten af hans sperm drev ud af hans pik. Jeg lukkede munden. Marcel kiggede med store øjne på mig, mens han pustede. Jeg kiggede på hans spermende pik. Det tændte mig vildt, og så slugte jeg. Det var en stor mundfuld, men det gav en fræk fornemmelse, selvom konsistensen var lidt tyk. ’Fuuuck…’, pustede Marcel stille. Så åbnede jeg munden for at vise, at spermen var væk og smilede. ’Shit, du er en frækkert… Hvordan var det…?’, spurgte han ivrigt. ’Måske du selv skal prøve det på et tidspunkt…?’, svarede jeg bare. ’Fuck, ja, det skal jeg!’, udbrød han.

Jeg rejste mig op og kyssede ham. ’Mmm, salt..’, sagde Marcel, og vi grinede. Igen var vi blevet lidt vilde, og igen gjorde han og jeg noget, der for mig i hvert fald var mega frækt.

Vi vaskede vores pikke i vandet og svømmede tilbage og gik op og satte os på vores håndklæder. Ingen af os tænkte tilsyneladende over vores nøgenhed. Vi sad og talte lidt om ting og sager, men også om hvad der ville ske, når nu jeg tog hjemad om et par dage, ja faktisk var det dagen efter. Jeg var fast besluttet på at komme tilbage i den sidste uge af sommerferien på den ene eller den anden måde. Marcel blev glad for at høre det.

’Skal I ikke have noget tøj på…?’, hørte vi pludselig en stemme bag os. Fuck, nåede jeg at tænke, inden vi vendte os om. Marcel så dog rimelig rolig ud. ’Åh, hej far!’, udbrød han. Endnu mere fuck, tænkte jeg. ’Vi ville lige prøve at føle, hvordan det ville være uden noget’, sagde Marcel stadig roligt. ’Jamen, cool’, svarede hans far lige så roligt.

Vi rejste os, og jeg fik hurtigt mine badeshorts på, men Marcel var dog ikke lige så forhastet. Han præsenterede mig for hans far. ’Nåå, så det er Alexander. Ja, vi gad jo godt, Marcel hjalp os ligeså meget..’, sagde han og grinede. Jeg smilede bare – eller forsøgte på det. ’Nå, men så vil jeg sgu da gøre som jer’, sagde faren og trak sine badeshorts af. Jeg kiggede ikke ned af ham, og hurtigt forsvandt han ud i vandet.

’What the…’, udbrød jeg lettere chokeret. ’Ja…’, startede Marcel. ’Han er sgu lidt…. Skør’, sagde han og smilede. Jeg tænkte på, hvis han var kommet et kvarter tidligere, om situationen havde været lige så rolig.

’Nå, men så stikker jeg’, sagde jeg så. Marcels far havde ryggen til os, så jeg tog chancen og kyssede Marcel hurtigt. Han holdt mig dog lidt fast, nok for at drille mig lidt. Han stoppede kysset og smilede. ’Men vi ses jo i aften og i nat, ikke?’, spurgte han. ’Det håber jeg da’, smilede jeg. ’Jeg er hos dig mellem 8 og 9’, sagde han så. ’Perfekt, jeg glæder mig’, svarede jeg oprigtigt.

Så bevægede jeg mig tilbage. Jeg tænkte øjeblikket igennem, hvor Marcel havde skudt i min mund. Jeg smilede ved tanken og mærkede igen min pik rejse sig i sadlen. Måtte klokken snart blive 8.

………….. / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*