Søn elsker at “vise” sig – Del 2

4.4
(17)

Læs alle episoder…


Efter oplevelsen i sengen da jeg skulle sove, lå jeg og glædede mig til at vi skulle i svømmehal dagen efter. Dagen efter vågnede jeg og var mega tændt. Jeg fantaserede om hvad der mon ville ske i svømmehallen. Jeg var spændt på en lidt mikset måde. Jeg var nervøs for hvad der ville ske, men samtidig tændte dig mig også helt vildt.

Vi fik pakket badetøjet. Jeg havde fundet et par, måske lidt små speedos frem. Det var en fantastisk solskinsdag, så egentlig burde vi have taget til stranden i stedet. Det ville også have været fedt. Omvendt var der nok ikke så mange mennesker i svømmehallen, hvilket både var godt og skidt.

Da vi kom frem fik vi købt billet, og gik ind i omklædningsrummet. Der var et par større drenge og en par ældre mænd, ellers ikke nogen. Jeg tog mit tøj af og gik ind i badet. Min far fulgte efter. Jeg begyndte at vaske mig. Han mindede mig om at vaske mig godt og grundigt i skridtet. Især omkring min tissemand, sagde han.

Jeg sæbede mig godt ind, og legede samtidig lidt med min tissemand. Det var mega frækt. De to større drenge på måske 15-16 år var også igang med at vaske sig. De grinte lidt internt. Om det var over mig, ved jeg ikke. Jeg syntes bare det var frækt at de kunne se mig vaske mig. De vaskede sig også, men tog vist ikke mere notits af mig. De tog badeshorts på og gik ind i selve svømmehallen.

Nu stod vi bare alene tilbage, min far og jeg. Jeg fik vasket mig færdig, og tog mine speedos på. De burde nok have været et nummer større, men det gik fint. Jeg havde en pæn lille bule foran. Min far smilte til mig, og vi gik ind i svømmehallen.

Der var alligevel en del mennesker. Vi gik i et af bassinerne og legede en del. Det var fantastisk at være helt fri, og samtidig være godt tændt over det hele. Jeg nød det. Min far spurgte om ikke jeg havde lyst til at hoppe lidt fra vipperne.

Vi gik ned til vipperne, de var placeret i den modsatte ende af hallen. Jeg kunne mærke at min tissemand voksede lidt ved tanken om at alle kunne se mig gå i mine stramme, røde speedos. Tror måske også det var det min far tænkte da han spurgte mig.

Jeg hoppede nogle gange fra de forskellige vipper, hvorefter min far spurgte om ikke jeg havde lyst til at komme med i det fælles dampbad. Dampbadet var placeret i den modsatte ende, så jeg måtte endnu en gang gå igennem hallen og flashe mine røde speedos.

Vi gik ind i dampbadet. Lidt dunkel belysning, og ingen mennesker at se. Jeg satte mig på den nederste bænk, min far satte sig et det modsatte hjørne.

Det var ikke så varmt som jeg havde frygtet. Dampen blev dog lidt tættere, eftersom døren ikke længere var åben. Der gik lidt, så kom en mand på måske min far alder ind i dampbadet. Han satte sig overfor mig, på en bank et niveau længere oppe.

Min tissemand “kløede” lidt, jeg tog fat uden på mine speedos og rykkede dem lidt. Jeg kunne mærke at den voksede. Allermest havde jeg lyst til at smide badebukserne, men det turde jeg ikke. Jeg rykkede igen lidt på bulen i mine speedos. Jeg kunne se at manden overfor mig havde sin ene hånd på sit lår, og han førte den hen over sine tætsiddende badebukser. Han gav sin bule et klem.

Jeg nød synet, og min egen tissemand voksede. Jeg kunne se at den stikkede lige ud, og lavede noget af en bule i mine badebukser. Jeg klemte den lidt. Manden overfor kiggede op mod min far. Min far klemte på sin pik gennem sine badebukser. Det var åbenbart tilstrækkeligt for manden overfor mig. Han tog sin pik frem og spillede den. Jeg undrede mig over at han turde. Hvad nu hvis der kom nogle. Omvendt set var det så mørkt og megen damp at de måske ikke ville se noget.

Jeg overvejede at tage mine speedos af, men turde endnu ikke. Jeg valgte i stedet for bare at lege med min tissemand igennem mine speedos. Den var nu helt stiv. Jeg nød det. Ham manden overfor satte tempoet op, og stønnede let. Jeg så nu at min far også havde sin pik fremme. Jeg havde aldrig før set min fars pik stiv. Den så stor ud. Jeg var liderlig på en måde jeg aldrig havde prøvet før. Min 12-årige tissemand var mere stiv end den havde været før, og ville bare have lov til at få orgasme.

Min far rejste sig op. Han gik hen til mig, stod skråt ind foran mig, så ham der sad overfor stadig kunne se. Min far spillede sin pik helt vildt. Han sprøjtede sin ladning ud over min krop, nærmest i et brøl. Han smilte til mig på en måde jeg aldrig har set før. Den havde jeg ikke forventet, men det var på samme tid lidt grænseoverskridende, men også helt vildt fræk.

Ham der sad overfor mig rejste sig, og spillede sin pik lige foran mig. Den var lidt mindre end min fars, men stadig stor, syntes jeg. Kort tid efter sprøjtede han også. Han ramte mig i ansigtet, ud over min krop og mine badebukser. Han trak sine badebukser op, og skyndte sig at forlade dampbadet.

Min far smilte og spurgte om jeg var okay. Det svarede jeg bekræftende på, men at jeg var lidt klistret. Bare gnid det rundt, svarede min far, så er der ingen der ligger mærke til det. Når du har gjort det, kan vi gå ud og tage et bad, og afslutte i saunaen.

Jeg gjorde som min far sagde, smurte deres sperm godt rundt, så det ikke var så synligt. Min tissemand var faldet en smule, men der var stadig en rigtig pæn bule. Vi forlod dampbadet. Min far gik foran, han gik ikke specielt stærkt, det var igen lidt grænseoverskridende. Jeg følte alle kiggede, og jeg frygtede at de kunne se hvad der netop var sket.

Vi kom ud i badet. Jeg begyndte at vaske mig, og tog mine speedos af. Min tissemand var næsten helt stiv. Igen bad min far mig om at vaske mig godt. Især din tissemand, sagde han. Jeg gjorde som han sagde, hvilket gjorde at min liderlige drenge tissemand nu var helt stiv.

Der kom en mand ind i badet, måske lidt ældre end min far. Han tog bruseren lige overfor mig. Han smilte til mig. Det virkede som om han legede lidt med sin egen pik, men jeg var ikke helt sikker. Uden at sige noget går min far in i saunaen. Jeg følger efter ham, også uden at sige noget. Da jeg sidder i på den laveste bænk, bagerst i saunaen, min far sidder på den ene langside, kommer ham manden fra tidligere ind.

Han sætter sig direkte ved siden af mig, overfor min far. Jeg kan se at min far sidder og klemmer sin pik en lille smule. Min tissemand står lige op i luften. Ham manden tager fat om sin pik og begynder langsomt at spille den.

Jeg kigger på min far, han smiler til mig. Jeg tager fat om min stive tissemand og leger med den. Jeg begynder at spille den. Jeg er virkelig tændt. Det varer ikke længe før jeg kan mærke at nu kommer det. Jeg sætter tempoet op. Stønner en lille smule, og kommer i den fedeste orgasme nogensinde. Endvidere kommer der også nogle dråber sperm – mine første dråber. De ligger på min hånd. Jeg slikker min hånd ren. Det smagte underligt. Slimet, lidt salt, men ellers okay.

Det var dråben for ham manden ved siden af. Han skyder sin ladning op ad sin mave. Han smiler til mig. Da hans pik igen er slap, forlader han saunaen. Det samme gør min far og derefter jeg. Vi vasker os af, og kører hjemad.

På vejen hjem spørger min far til hvordan det føltes. Jeg fortæller ham at det var fedt, men at jeg samtidig syntes det var lidt svært og grænseoverskridende. Min far sagde at jeg ikke skulle være bange for det. Ingen vil mistænke en dreng for sådan noget, med mindre de selv er til det.

Han spurgte mig også om jeg havde lyst til at prøve flere- og andre ting. Det svarede jeg bekræftende på. Han sagde til mig at jeg kunne overveje hvad, og så ville han forsøge at få det til at ske.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 17

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Søn elsker at "vise" sig - Del 1. - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*