I sommerhus (Del 8)

4.6
(5)

Jeg vågnede næste morgen og kiggede på uret på telefonen. Den var 8. Mine forældre ville komme og hente mig ved 2-3-tiden. Jeg skulle nå at rydde lidt op og pakke de sidste ting.

Jeg kiggede over på Marcel, der lå på ryggen og stadig sov. Hold nu kæft han så sød ud, som han lå der og tog nogle dybe vejrtrækninger. Jeg kiggede ned på hans skridt. Hans dyne var røget halvt af, og hans pik kunne ses. Den lå og bankede stiv op af maven på ham. Jeg noterede mig, at min egen pik bankede lige så lystigt derudaf.

Jeg kærtegnede ham lidt på brystet og lod også min ene finger køre op af skaftet på hans stive pik. Pikken sitrede lidt ved det, hvilket var mega frækt. Jeg holdt dog inde og slappede lidt af, mens jeg kiggede lidt på min telefon.

Efter en halv time vågnede Marcel langsomt. Han lå og vred sig lidt og strakte sig. Han bemærkede åbenbart, at hans stive pik kunne ses tydeligt, og han prøvede hurtigt at dække den. Jeg grinede. ’Rolig nu… Jeg har set din pik før. Slap og stiv… Det er i øvrigt et monster lækkert syn’, sagde jeg friskt. Marcel grinede med søvnige øjne. Jeg kyssede ham og han smilede.

Jeg valgte at stå op og bikse lidt morgenmad sammen, mens Marcel vågnede helt. Vi spiste lidt af det hele – det skulle jo væk. Æg, yoghurt, havregryn, frugt, ja det hele kom på bordet.

Vi sad og hyggede os. Vi talte om lidt af hvert igen og snakken flød bare. Det ville jeg fandme savne. Vi talte overhovedet ikke om vores eventuelle forelskelse, som vi havde nævnt dagen før. Til gengæld blev vi enige om at skrive sammen, og vi satsede på at ses den sidste uge af sommerferien. Marcel sagde, at hans forældre havde planlagt en tur til Italien inden da. Ellers skulle de være hjemme i Nordsjælland, og jeg skulle nok bare være i København. Jeg sagde, at hvis han kom til byen, skulle han da bare sige til – jeg fik også slynget ud, at han skulle passe på de frække italienere. Jeg sagde det drillende, men jeg var faktisk lidt nervøs ved det.

Efter morgenmaden hjalp vi hinanden med at rydde op. Marcel hjalp også med de øvrige ting som for eksempel at fjerne sengetøjet og støvsuge lidt.

Klokken nærmede sig tolv, og vi var blevet færdige. Vi sad ved spisebordet og drak noget juice. ’Fuck, jeg havde håbet vi kunne nå lidt i dag…’ sagde Marcel. Jeg smilede – det havde jeg også, men det så svært ud. Så kom der dog en ide til mig. ’Jeg skal have et bad, inden mine forældre kommer om et par timer. Vi kunne jo spare tid og vand, hvis vi tog det sammen…’, sagde jeg kækt. Marcel smilede og grinede. ’Det lyder da som en helt perfekt ide’, svarede han så.

Vi tog tøjet af og lagde det over et par stole. Vi stod nøgne overfor hinanden med allerede halvstive pikke og smilede. Så kyssede vi, inden vi gik ud på badeværelset.

Inden vi gik ind i brusekabinen, fangede jeg lige den balsam, vi havde brugt i går. Den havde vist sig at være helt perfekt som glidecreme. Marcel startede vandet og lod det løbe ned over sig. Jeg kiggede på ham, mens vandet sprøjtede lidt på mig. Jeg så, hans pik strittede vildt allerede, men jeg skulle ikke sige noget, for det gjaldt også min pik. Jeg tog min hånd hen til hans pik og kørte den roligt af, mens han stod med lukkede øjne og lod vandet løbe ned af ham. Han kom med et lille tilfreds grynt.

Så rykkede vi lidt på os, så jeg kunne få vandet ned over mig. Jeg lukkede øjnene, mens vandet ramte mit ansigt. Marcel tog også fat i min stive pik og kørte den lidt af. Han rykkede dog hurtigt på sig, og så kunne jeg mærke hans varme mund om min pik. Jeg lavede hurtigt nogle bevægelser med mit underliv og pustede svagt – det var fucking dejligt.

Marcel stoppede og slukkede roligt for vandet. Han tog fat i sæben og gav mig lidt i hånden. I stedet for mig selv begyndte jeg at massere hans hår. Det skummede op, og jeg fortsatte under hans arme til hans bryst og mave. Jeg tog mig god tid til at sæbe hans stive pik ind. Marcel nød det virkelig og pustede. Jeg masserede hans boller og kørte hans pik stille af. Jeg tog fat i hans hofter og vendte ham roligt om. Jeg sæbede hans ryg ind, inden jeg nåede til hans lækre røv. Jeg masserede den og lod min finger køre i hans revne. Jeg måtte også lige lægge min pik i revnen og bevæge den lidt der. Jeg kiggede ned og så, hvordan min pik blev sæbet ind også. Jeg stoppede og lod i stedet min ene finger sætte mod hans hul. Det sæbede røvhul og den sæbede finger gjorde, at den let gled ind i ham. Marcel pustede lidt, inden jeg tog den ud igen. Så tændte jeg for vandet og lod Marcel skylle sæben væk.

Da han var færdig, stoppede han vandet igen. Han tog selv noget sæbe, sagde jeg skulle vende mig om og så begyndte han at sæbe mit hår ind. Han stillede sig ind til mig, så jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Min vejrtrækning blev hurtigere. Han flyttede sig lidt, så hans hænder kunne få fat i mine baller. Han masserede dem blødt, inden han tog lidt hårdere fat. Så satte han, som jeg havde gjort, sin ene finger mod mit hul. Sæben gjorde sit arbejde, og den gled let ind i mig. Fuck, det var dejligt. Jeg stønnede mildt. Marcel trak fingeren ud og rykkede på sig. Han kom tættere på og satte så sin pik mod mit hul. Jeg spredte benene lidt mere, og så pressede han til, og hans pik gled langsomt ind. Han holdt den stille lidt, inden han roligt bevæge den lidt frem og tilbage. Vi kom begge med nogle små støn. Efter lidt tid trak Marcel den ud igen. Jeg var lige ved at kræve mere, men tænkte så at det nok ville komme.

Marcel vendte mig om igen og smilede. Han gav mig et kys. ’Fuck, et dejligt bad…’, sagde han og smilede. Jeg smilede tilbage og kyssede ham. Han begyndte at sæbe mit bryst ind og bevægede sig nedad min krop, til han nåede min stive pik. Han indsæbede den langsomt og roligt. Min pik sitrede, og han kørte den roligt af. ’Århhh… Rolig rolig..’, blev jeg nødt til at stønne af frygt for, at den ville gå på mig. Marcel sæbede mig færdig og startede vandet. Jeg skyllede langsomt men dejligt sæben væk.

Efter det omfavnede vi hinanden under det rindende vand. Vi kunne mærke vores stive pikke gnide mod hinanden. Det føltes lækkert og frækt. Marcel førte sine hænder om på min røv og kærtegnede den, mens vi kyssede videre.

Så stoppede jeg vandet. ’Mere sæbe…?’, spurgte Marcel håbefuldt. Jeg tog dog fat i tuben med balsam. ’Nahhh, mere balsam tror jeg….’, svarede jeg og rakte ham tuben. Marcel smilede.

Jeg vendte mig om og kunne høre han åbnede tuben. Han smurte mit hul lidt ind med balsam, inden jeg drejede hovedet og så, at han smurte sin stive pik ind i balsam. Jeg vendte hovedet igen og tog hænderne op mod væggen i brusekabinen. Jeg spredte mine ben lidt mere. Marcel rykkede så nærmede og satte sin pik mod mit hul.

Langsomt men lækkert gled hans pik ind i mig. Det føltes næsten bedre end med glidecremen. Han førte den helt ind i mig, så hele hans pik var i mig. ’Fuck ja…’, stønnede jeg og nød, at han gik så langt han kunne. Marcel trak langsomt pikken  tilbage og førte den lige så langsomt helt ind igen. Den gled så perfekt i mig, at det føltes helt uimodståeligt.

Langsomt begyndte han at bevæge den frem og tilbage i mig. Følelsen var eminent. Marcel lænede sig ind mod mig og kyssede mig roligt på halsen og skuldrene. Han trak sig lidt tilbage og øgede tempoet en smule. Jeg stod og nød det til fulde og begyndte at stønne højt samtidig med, at Marcel også pustede og stønnede.

’Mhmm, fuck…’, stønnede Marcel. Han stoppede lidt men tog så fat i mine hofter og trak dem lidt væk fra væggen. Igen kørte han langsomt sin pik helt ind i mig. ’Argghh…, mand…!’, lød det fra ham. Så trak han den tilbage, og så gav han den ellers gas. Hans pik gled perfekt i mig, og han kunne sætte et tempo, der var ret vildt. Jeg var fuldstændig tændt, så jeg nød det bare til fulde. Marcel blev ved i det høje tempo. Han pustede vildt og stønnede højt. ’Århh, fuck fuck…’, stønnede han.

Han slækkede lidt på tempoet og fortsatte stille og roligt i mig. Igen lænede han sig lidt ind mod mig. Hans ene hånd greb min fuldstændigt bankende stive pik og kørte den af. Hans greb om den og måden, han kørte den af, gav den sygeste fornemmelse. ’Uhmmm, fuck fuck….’, stønnede jeg. ’Er du der næsten…?’, pustede Marcel hurtigt i begejstring. ’Århh, fuck ja!’, røg det ud af mig, da jeg kunne mærke, at min spænding begyndte at sætte ind. ’Fuck, jeg skyder i dig om lidt’, stønnede han. Hans ord gjorde næsten, at den gik på mig.

Marcel rykkede sig lidt tilbage og genfandt hurtigt det vilde tempo i mig. ’Arghhhh…’, nærmest skreg jeg, mens Marcel kørte min pik af med den ene hånd og hans anden hånd på min hofte. ’Fuck, ja, nu kommer jeg…’, stønnede han. Med de ord skød jeg mit første skud af sperm ud på væggen i badet. Jeg så klatten drive ned, mens Marcel stønnede voldsomt, og den særlige fornemmelse af den varme våde følelse mærkede jeg i mit røvhul. ’Mhmmrf, fuck, du er dejlig’, stønnede Marcel, mens han fortsatte med at kneppe mig og køre min pik af. Flere sprøjt røg ud af mig og fortsatte enten ud på væggen eller direkte ned på gulvet. ’Ja, mand…!’, stønnede jeg. Det var fantastisk.

Marcel stoppede sin hånd på mig, og langsomt stoppede hans bevægelser også i mig. Han trak pikken ud af mig. Jeg drejede mig for at se hans spermindsmurte pik. Det var et fucking lækkert syn. Marcel smilede. ’Fuck mand…’, stønnede han.

Jeg drejede mig tilbage og slappede af i min røv. Jeg kunne mærke noget af Marcels ladning glide ud af mit hul og videre ned af mit inder- og baglår. Det føltes helt fantastisk, og min pik ville ikke falde. Jeg følte det som om, jeg måtte have mere.

’Kan du kneppe mig mere…?’, pustede jeg så med ryggen til Marcel. ’Shit mand….’, sukkede han. ’Du er for fræk… Men fuck ja, jeg kan…’, stønnede han.

Marcel lod sin pik køre op af mit inderlår, så hans pik blev smurt mere ind i sperm. Det tændte mig vildt. Jeg kunne mærke noget mere af hans ladning var på vej ud af mig, men i det samme mødte hans pik mit hul, og den gled ind igen. Hurtigt satte Marcel i gang med en fin rytme. Hans pik gled perfekt i hans egen ladning fra før i mit hul.

Jeg var monstertændt igen nu. Jeg nød virkelig denne position, hvor jeg enten blev kneppet bagfra eller selv kneppede Marcel på samme måde. Jeg gad dog også godt udforske andre positioner, men det var svært her i badet.

Som om Marcel læste mine tanker, trak han sin pik ud og vendte mig om. Min stive pik strittede vildt og ramte Marcels pik, som stadig havde sperm på sig. Så flyttede han mig over mod hjørnet i kabinen. Han tog fat i mine hofter og løftede mig op, så mine ben kom på hver side af hans hofter. Med den ene hånd holdt jeg fast i brusestangen og med den anden om Marcels ene skulder.

Marcel skubbede mig en anelse mere op og med sin ene hånd, fik han sin pik hen til mit hul. Kunne vi virkelig det? Jeg lod min krop sænke sig lidt, og jeg mærkede den lækre følelse af Marcels pik, der gled ind i mig. ’Årghhh…’, stønnede Marcel. Så gav han den gas igen. Min krop var lidt låst fast i hjørnet, så han kunne virkelig banke sin pik op i mig. Han bevægede sit underliv voldsomt hurtigt, og han trængte sin pik helt ind i mig.

Jeg kiggede ned på min egen pik, der dansede i takt med de tryk, Marcel gav. Det var for meget for mig. ’Fuck, jeg kommer igen…’, stønnede Marcel så. Min egen spænding blev fænomenal  i samme øjeblik, og mit røvhul strammede voldsomt om Marcels pik.

’Århh, fuck ja mand!’, stønnede Marcel, da han skød mere af sin sperm af inde i mig. Jeg kiggede ned på min egen pik, der sendte et lille skud sperm ud og så ellers bare sitrede i takt med spændingerne i min krop. Lidt mere sperm drev ud af den. ’Åh, fuck….’, pustede jeg.

’Shit, sorry, hvis jeg blev for vild…’, stønnede Marcel. ’Du var fucking fræk og god… Hold kæft det var lækkert at blive kneppet sådan…’, svarede jeg ærligt. ’Du er sgu stærk’, sagde jeg og trykkede ham på overarmen. Marcel smilede og pustede ud.

Langsomt trak han sin pik tilbage og ud. Han satte mig roligt ned, og jeg mærkede noget sperm drive ud af mig igen – en fucking lækker følelse. Marcel stod og pustede. ’Hvad fanden skal jeg gøre de næste par uger?’, pustede han. Jeg grinede lidt, og så kyssede jeg ham.

Vi tændte vandet igen og vaskede os endnu en gang. Vores pikke havde svært ved at være slappe, men vi var godt brugte, så vi holdt os til badet.

Vi tørrede os, og jeg hoppede i et par af mine briefs – de var røde. ’Fuck, du er lækker i sådan nogle – hvorfor ser jeg dig først i sådan nogle nu..?’, sagde Marcel begejstret. Jeg trak lidt på skuldrene og smilede. ’Mon jeg ikke kan få et billede af dig i dem, så jeg har lidt at kigge på..?, spurgte han så. Jeg følte mig helt glad over, han ville det, og jeg godtog det. Jeg poserede et par gange med fronten til og så bagefter bagfra. Marcel knipsede løs på mobilen. Da jeg vendte mig igen, havde min pik rejst sig lidt i briefsene, og Marcel fik et par stykker mere.

’Får jeg noget retur så…?’, spurgte jeg drillende. ’Åh, fuck ja, jeg havde næsten glemt det’, svarede Marcel og fiskede de grønne briefs, han havde lånt op af sin lille taske. Han hoppede i dem, og jeg tog en del billeder af ham i dem både forfra og bagfra og også med en voksende bule. Han tog dem af igen og rakte mig dem og sagde tak for lån. ’Jeg må lige anskaffe mig nogle selv, inden vi ses igen.’, sagde han så drillende. Jeg kunne ikke dy mig for at dufte lidt til dem, og vi grinede begge, som min bule rejste sig endnu mere.

Vi var færdige, og det var tid til at sige farvel. Vi kyssede længe og omfavnede hinanden og kyssede igen. Til sidst holdt vi inde og Marcel tog sine ting. ’Vi ses, Alexander. Glæder mig allerede’, sagde han, og jeg gengældte med ’ja, vi ses’. Ses, det skulle vi – og det kunne kun gå for langsomt.

Jeg kiggede længe efter ham – også da han var ude af syne. Kort efter så jeg mine forældres bil trille op af vejen. Det var det, tænkte jeg ærgerligt.

Mine forældre var meget begejstrede for det arbejde, vi havde lavet i sommerhuset. Trods det var jeg meget sørgmodig, da vi kørte afsted hjem mod København.

……………. / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*