Weekend i det hemmelige rum hvor min ven og hans 2 gæster straffede mig og nu ejer min slavekrop hvor jeg lænkes fast til min seng på gulvet

3
(3)

Det er nu nogle uger siden min ven jeg bor hos nedværdigede mig seksuelt, og fredag eftermiddag kom min ven som jeg bor hos hætteklædt og skubbede mig ind på et værelse og jeg fik besked på at ligge mig på sengen, hvor han spændte mig fast med læder remmene der lå ved siden af sengen, og i hoved enden af sengen lagde han mit hoved fast i en gabestok.

Da jeg lå totalt spændt fast satte han sig på min brystkasse og sagde, du kan lige så godt lære det – du er byens mest usle hvalp og du skal nu have hårde lidelser i weekenden som hygge efter jeg nedgjorde dig seksuelt, og flere glæder sig til ondt at mishandle dig, og der er mange som glæder sig til at høre dig have en pinefuldt weekend.

Jeg undskyldte og sagde jeg var ked af at blive nedgjort og straffet modbydeligt, og jeg sagde jeg vil betale hvad som helst for at undskylde min usselhed.

DET ER FOR SENT SAGDE HAN HÅRDT, og jeg så han tog sin telefon og hørte han ringede og sagde jeg har hvalpen her, og han har helt lydigt lagt sig på sengen og jeg har sikret ham, så han i weekenden kan komme i det hemmelige rum, så kom bare og klyng ham op, han ligger godt fastspændt og husk nu han må ikke dø den her weekend, vi skal jo gerne høre og se ham lide mere flere gange i løbet af sommeren, inden han langsomt nærmer sig dødsfesten inden han finder et nyt sted at bo.

Han sagde vi ses, husk maskerne og i kommer bare og tager jer af hvalpen, det hemmelige rum er klar til en dejlig hård weekend i hvalpens weekend på vej til dødsfesten hvor han vil ønske han var død i det hemmelige rum, og ikke have været svin overfor de mange han har været sammen med.

Han gik ud i køkkenet og lavede kaffe, som han kom ind og drak sammen med mig og sagde, du skal ikke være hård du er et stort nul, og frygt kun fremtiden og vores lege med din krop til du skal til dødsfesten, og i den her weekend skal du indvi et hemmeligt rum jeg har indrettet til dig.

Efter nogen tid bankede det på døren og min ven sagde kom ind, og han hentede så 3 øl som de sad og drak ved siden af min seng, alt imens de snakkede om hvordan skulle nedgøres og straffes. Efter de havde drukket et par øl, sagde den ene af de 3 skal vi gå i gang, lad os løsne hvalpen og tage vores hvalp med ind i det hemmelige rum, og klynge ham op.

De 2 kom over til sengen og løsnede de stramme remme, og tog fat i mig og jeg blev nervøs og spurgte, hvorfor jeg skulle klynges op som et slagtesvin, og jeg forsøgte at gøre modstand, men det gjorde bare at de 2 tog hårdt fat i mig og slæbte mig ud af mit værelse og hen til ståldøren til det hemmelige rum hvor den ene låste 3 hængelåse op til døren.

Da døren var låst op fik jeg en sæk over hovedet og mit tøj blev flået af mig, og jeg fik et reb bundet under albuerne og trukket ind i rummet hvor jeg hørte en talje kørte ned og en krog blev sat fast i rebet der var bundet fast om min ryg og bryst og så blev jeg hævet op så jeg hang og svævede over gulvet, og mine hænder blev bundet stramt sammen på ryggen, og det var ikke spor behageligt.

Efter nogen tid hørte jeg en lyd, – det lød som mændene der hviskede og tiskede, kom nærmere, og lige pludselig stoppede de. Jeg blev nervøs.

Jeg mærkede at jeg fik et reb om hver ankel, og benene blev trukket ud til hver side så jeg hang hjælpeløs og dinglede, og jeg hørte så de gik.

Jeg kunne ikke se noget som helst, alle mine andre sanser blev nu skærpet, det var den vildeste oplevelse jeg nogensinde havde haft. Alt blev forstærket, når synet forsvandt. Kroppen begyndte at pumpe adrenalin rundt, som var ”kæmp” eller ”flygt” hormonet.

Jeg hang bundet og kunne hverken kæmpe eller flygte, en vild oplevelse, og jeg kunne mærke, at pikken begyndte at vokse. Lige pludselig, tog en hånd fat hårdt min halvstive pik, og jeg stoppede med at trække vejret.

Min pik gav nogle spjæt. manden, som havde min pik i hånden, hviskede mig i øret, at han nu vil løsne det reb, som jeg hang i, men gjorde jeg modstand, ville de straffe mig.

Jeg adlød ordren og gjorde intet. Han bagbandt mig, og pludselig var alle mændene omkring mig. De begyndte at hviske og smågrine og pjatte. De rørte mig over hele kroppen, vildt mærkelig og liderlig oplevelse, at have hænder over hele kroppen, det var næsten ikke til at holde ud.

Jeg fik så rebet der havde været om brystet lagt om halsen, og de trak til, så min vejrtrækning blev uregelmæssig, ikke fordi der var noget galt med mig, men fordi jeg slet ikke kunne styre det, jeg måtte hele tiden tænke på noget andet, ellers ville jeg falde om, og det havde jeg ikke lyst til.

Jeg blev så hårdt trukket med rebet om halsen fri af taljen og blev slæbt hen over det kolde gulv, hvor jeg blev tvunget til at ligge mig svinebundet.

Jeg hørte flere begyndte at gå rundt. Jeg turde ikke bevæge mig, jeg lå helt stille for at finde ud hvad der foregik, og hvad de havde gang i. De hviskede med hinanden, og jeg forsøgte at høre, hvad de sagde.

Min ven førte mig over til en hård buk, hvor jeg blev lagt på siden og mine ankler blev bundet fast til hvert ben på bukken, så jeg ikke kunne gå.

Jeg lå nu blindfoldet med en sæk over hovedet, bagbundet på hænder og fødder. mændene begyndte at lege med min pik, som var det stiveste, jeg nogensinde havde mærket. Den var spændt til bristepunktet, og mine nosser var fyldte igen.

Efter jeg havde lagt hjælpeløs nogen tid fik jeg et reb bundet om brystet og under bukken, og rebet om halsen blev bundet stramt fast til bukken så jeg ikke kunne løfte hovedet eller kroppen fra den hårde buk.

Jeg hørte svagt de snakkede sammen men kunne ikke høre hvad de sagde, det hele var en stor forvirring i mit hoved.


Min ven som havde trængt sig ind til mig og som havde ringet til de 2 andre sagde, at jeg ikke var noget værd og at jeg skulle straffes når det passede dem, og at det havde ikke nødvendigvis noget med retfærdighed at gøre.

Han bad så gæsterne give mig et reb mere om halsen som blev trukket hårdt op til en bjælke over bukken, så jeg var ved at kvæles.


GUD!!! tænkte jeg, hvad skulle der ske nu, jeg følte jeg var fanget i en fælde hvor jeg intet kunne bestemme selv.


Min pik blev mere og mere hård, og pludselig mærkede jeg at de kom en buttplug i røven og en pik blev presset ned i halsen på mig.

Efter lidt tid kunne jeg ikke holde til mere, jeg fik en sprøjteorgasme som jeg aldrig havde prøvet før.’

Et par hænder tog hårdt fat om min stive pik, og formåede virkelig at forlænge min orgasme ved at holde hårdt om pikken, og samtidig førte de en finger op i min ømme røv, lige nøjagtig så lang tid, det var godt.

Da der ikke kunne komme mere sperm ud af pikken, blev rebet, jeg havde hovedet bundet til bukken løsnet, og rebet om halsen op til bjælken blev trukket hårdt til, så jeg lå sammenkrøllet på bukken, med bundne ankler til bukken, og et reb blev også bundet til mine sammenbundne håndled og trukket op til bjælken over bukken, så jeg lå totalt hjælpeløs bundet

Jeg fik lov at ligge sådan ophængt og bundet natten over, og i løbet af natten fik jeg flere gange pisk på min nøgne krop.

Lørdag morgen min ven jeg bor hos og løsnede mig, og spurgte om jeg var klar til en hård dag som ussel hvalp, jeg takkede ja tak – og så løsnede han mig og smed mig ned på gulvet, så jeg lå på alle 4, og han skreg HOLD KÆFT og gør som jeg siger, ellers er du en død hvalp meget snart på en grusom hård måde, som kun du fortjener.

Han tog fat om mit hår, og trak hårdt mit hoved tilbage. Hans øjne lynede, da han stirrede mig hårdt ind i øjnene.” Latterlige usle slavekryb, når du flytter herfra en gang ved du hvad smerte, skam og ydmygelse er forstået.?”

Jeg kiggede op, og betragtede ham, og så han stod med et lænkesæt til fanger bestående af hals, fod og håndlænke forbundet til hinanden. ”Armene om på ryggen slave!!”. Jeg kiggede flovt ned i gulvet.

Han fortsatte. ” Se ikke så forundret og uskyldig ud du ER Jo en ynkelig slave!” Han begyndte at lægge mig i lænker. ” Er det her ikke det du plejer at spille pik når du er alene eller hvad?”.

Jeg svarede ikke og håbede han ville lade det ligge, men mærkede så en stram halslænke blev låst fast, og han hev hårdt i kæden så mit hoved røg bagover:

”ER DET IKKE!” En syngende lussing ramte mit hoved. ”Svar når jeg tiltaler dig”. ”Jo” klynkede jeg, mens jeg mærkede en stram stålkæde blev låst fast på mine hænder og fødder. Han sikrede sig at lænkerne var låst solidt. Jeg hev i kæderne for at mærke hvor meget bevægelsesfrihed jeg havde. Det var ikke meget.

Han stod med armene over kryds, og grinte hånligt og kiggede ned på mig, og min pik som var blevet hård som cement. ”Du kan jo kun få stiv pik, når du bliver ydmyget – ikke sandt?”

Han stod og nedstirrede mig i et stykke tid, og kommanderede så: ”Efter mig slave”. Han trak mig hen over gulvet til et bur. Jeg kunne dårligt følge med pga af lænkerne. Han trak i halslænken så jeg næsten faldt om.

Jeg begyndte at blive flov over at jeg nød det her. Han så det i mine øjne. Standsede op satte sig på hug og sagde. ”Vær ikke genert eller flov. Det er bare en anderledes form for straf”. Jeg nikkede. Han smilede og hev så igen i kæden, så jeg måtte krybe efter ham hen til lågen i buret, hvor de 2 mænd fra natten før stod og stirrede hånligt på min usle krop.

De lo da de så min reaktion. Velkommen til dit hjem de næste timer, for du trænger ærlig talt til lidt opdragelse!”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, og den ene sagde ”Og du skal naturligvis have de slavepisk du har gjort dig fortjent til.

Jeg var fuldstændig lamslået og manglede ord. ”Se dog ikke så forvirret ud. Vi har hele tiden vist at du var et svin, og nu skal du have din belønning”.

Den ene tog en sort læderhætte og spændte den stramt ned over mit hoved. Udover hætten blev der spændt et hovedseletøj, der yderligere strammede omkring mit hoved, samtidigt med at der var et indbygget læderbidsel, som han spændte fast i min mund.

Han satte derefter et par hårde metalklemmer fast på mine nosser og hængte to 100 grams lodder i. Jeg bed i bidslet af smerte, men samtidigt også af nydelse.

Han fandt en læderpose frem med bittesmå pigge inden i, som han spændte rundt om både pik og nosser med snore og læderremme. Da han strammede til, så piggene borede sig ind i mine kønsdele, sortnede det næsten for øjnene af mig.

Smerten var næsten ulidelig. Han gik om bag mig, sparkede til mig og fik mig gennet ind i det lille bur. Jeg kunne lige akkurat krybe derind, og det var ekstra hårdt og besværligt da jeg var iført lænker.

Den ene låste buret med en kraftig hængelås.” Når du kommer ud, vil du blev straffet med denne her”. Og jeg hørte han slog gennem luften med en pisk så lydmuren sprang. ”Glæder du dig ikke?”. Han grinte ondt, og så slukkede de lyset og forsvandt.

Jeg var nu fuldstændigt i deres magt. Og jeg gøs ved tanken om, at jeg skulle piskes.

Jeg havde vel siddet i buret i 3 – 4 timer, da de endelig kom tilbage. Jeg blev lukket ud, og mine lænker taget af. Der var røde mærker hvor de havde strammet til. Men der var ikke tid til at slikke sårene, og jeg skulle snart blive så hjælpeløs som jeg aldrig har været før.

”Armene om på ryggen!” sagde min ven der stod med 15-20 meter hvidt reb spurgte. ”Har du hørt om japansk bondage?”.

Det havde jeg ikke men det skulle jeg snart lære hvad gik ud på! Hele min krop blev surret ind. Arme, håndled, skridt, knæ, ankler, fødder ja selv mine fingre blev bundet stramt sammen. Alt, simpelthen alt, på min krop var bundet og snøret til.

Jeg lå på gulvet og vred mig. Han satte sin ene støvlestilethæl oven på min brystkasse og pressede hælen ned i min krop. Han smilte og tog så bidslet og kneblen af.

”Kom så svin – slik fars støvler. Og de skal være HELT rene!”. Jeg begyndte pinefuldt at slikke hans støvler selvom det var meget svært, sådan som han havde bundet mig.

Men det var svært at gøre ham tilfreds. Han hev fat i en lænke der hang ned fra loftet og fastgjorde den til mine fødder. Derefter drejede han på et hjul, så jeg blev hejst op med hovedet nedad. ”Se det er jo meget nemmere nu – ikke sandt?”.

Han stak sin støvlesnude hen til mit hoved, så jeg kunne fortsætte støvle slikningen. Jeg slikkede og suttede de sorte støvler. Duften, synet og smagen af det sorte læder gjorde mig fuldstændig vanvittig.

Slikningen af støvleskaftet var ekstra besværligt, da det indebar at jeg måtte bøje min mave, så jeg kunne komme helt op. Rebene var så stramme, så jeg tillod mig at bede ham om at løsne dem lidt.

Han rystede blot på hovedet, og så kneblede de mig igen. ”jeg er træt af at høre dig klynke. Nu skal du få noget du virkelig kan klynke over – husk at bide i kneblen!!”

De hejste mig yderligere op, og fikserede mig yderligere ved at binde mit læderbetrukne hoved fast til nogle ringe, som sad fast i gulvet. De gik rundt om mig. ”Har vi det ikke morsomt slave svin?”.

Han strøg den lange pisk blidt hen over min svinebundne krop og lod håndtaget glide ned over min røv. Jeg var bange og liderlig som aldrig før. Jeg prøvede at skrige, men kunne ikke for kneblen.

De lo, og gik lidt væk fra mig. Jeg prøvede at følge dem, men kunne ikke, da mit hoved også var fikseret. Min ven rullede pisken ud og smældede med den lige ved siden af min krop.

”Er du klar til at blive straffet som det usle svin du i virkeligheden er?”. Jeg MMMFFFEde, og lukkede øjnene og afventede min straf.


SÅ faldt det første slag. CRACK! Lige på min ene balle. Han lagde hårdt ud synes jeg, men det var intet mod hvordan de sidste slag ville blive. ”Husk at straf er belønning” vrissede han mens slagene begyndte at hagle ned over hele min krop.

Jeg forsøgte at vride og undvige slagene, men forgæves. ”Du er et nul og jeg skal nok lære dig hvad disciplin og smerte er” skældte han ud. Han holdt en kort pause. Gik rundt om mig og sparkede til min forpinte krop.

”jeg håber du nyder det, for jeg er først lige begyndt”. Derefter fortsatte han med piskningen. Slagene kom nu hurtigere og hurtigere efter hinanden samtidig med at han lagde mere kraft i.” Svin – det er hvad du er, du kan ikke bruges til andet end mit usle redskab, jeg kan mishandle og lege med”.

Tårene begyndte at trille ned ad lædermasken, og mine øjne tryglede om nåde. ”Fem slag til lille svinedreng så holder vi – for nu!”. Hans øjne lynede da han for fuld kraft piskede min ryg til stribet flæsk. Sveden drev ned ad hans krop.

Da han var færdig , blev jeg hejst ned. Han tvang mig til at slikke sveden af fra hans støvler.

De 2 andre mænd kom med en skål med brød og en anden med vand. Jeg blev lænket på ryggen med håndjern, og foran dem, fik jeg lov til at spise min mad som et andet svin.

Efter dette måltid, førte min ven jeg bor hos ind i et andet rum i det hemmelige rum. Det var en tro kopi af en fængselscelle! Med briks og en spand til lokum i hjørnet. Jeg fik besked på at tage en hvid lærredspyjamas på.

Tonen han talte til mig i, var nu næsten venlig men stadig bestemt. ”Har du det godt?” spurgte han faderligt. Jeg nikkede. Vi stirrede hinanden i øjnene nogle sekunder. Han smilte så til mig. ”Så skal du i lænkerne igen – frem med poterne!”


Fod, arm og halslænke blev igen påsat og solidt låst. Han lænkede mig til en jernring i muren så jeg ikke kunne flytte mig, inden han lænkede mine håndled bag ryggen.

Min pik forsøgte at blive stiv igen, når han fikserede mig, og jeg kunne nyde hans krop helt ind på livet af mig. Men min spændetrøje med indvendige pigge til pik og nosser var stadig på! Han smækkede døren i og låste den forsvarligt med en ond latter og sagde. ”Sov godt!”.

Jeg indså nu for alvor, at jeg er en slave. Midt om natten, gik celledøren op med et brag. Lyset blev tændt. Vågn op SLAVE råbte de.

Jeg stirrede som forstenet på dem. ”Ja jeg ved det her giver dig ståpik, men jeg skal nok bestemme hvornår du må lege!”. De løsnede mig fra ringen i væggen, men resten af lænkerne blev på, og trak mig ud af cellen og over til et hjørne, hvor der stod en særlig stol. Den er beklædt med sort læder, og desuden brede læderremme.

Jeg blev løsnet fra lænkerne, men kun for at blive spændt stramt fast i stolen. To remme holdt mit hoved fast. En rem om halsen. 3 remme til bryst og mave og 4 remme til mine arme og 4 remme til mine ben og fødder. Jeg sad total urokkeligt fast.

Den ene grinede igen ondskabsfuldt:” DU er ikke bare en slave er du vel? Du er et forpulet lille svin der bare tigger og tigger om at blive pint og ydmyget – et ynkeligt svin uden rettigheder når du er hos din ven.

For du er da et ynkeligt svin er du ikke?”. Jeg fik lige akkurat fremstammet et nej. ”Forkert svar!. VI må hellere tage andre metode i brug”. Den ene hentede nogle ledninger og en strømkasse. Jeg stivnede af skræk og indrømmede forgæves at jeg var en ynkelig lille svin uden rettigheder.

Men for sent! de kneblede mig igen, så jeg ikke kunne skrige. De satte metalklemmer på mine bryst vorter og nosser. Sammen var de forbundet med de ledninger han havde med.

”Nu skal du mærke hvordan det går folk, som ikke vil makke ret!” Han skruede langsomt op for strømmen. Det summede, og føltes rart, men efterhånden som smerten stiger, bliver det et helvede.
Jeg bed i kneblen, hev og vred mig i bælterne som holdt mig fast i stolen. Præcis som når man ser en person blive aflivet i den elektriske stol!

Efter minutter som føltes som timer i stolen, stoppede han. ”Vil du gerne fri og ind i den celle og få lov til at sove på briksen?”. Jeg blinkede med øjnene og signalerede et ”ja”. Han lod sit hoved komme helt hen til min fastspændte lædermaske.

Han slog mig blidt på kinden og hviskede: ”Du kan få lov til sidde fastspændt her resten af natten..” De stillede sig foran mig med spredte ben. Kiggede nedladende på mig i et par minutter. Gik så, og overlod mig til et sandt bondagehelvede i stolen. Total fikseret uden nogen form for bevægelsesfrihed.

Nogle timer senere blev jeg befriet fra mine bælter. Efter på knæ med hænder lænket på ryggen, at have spist min morgenmad fra en spand blev jeg befalet ned i en sort stramtsiddende slavegummidragt.

Bredt stramt slaveseletøj blev på spændt, og jeg blev igen iført lænker på hænder, fødder og hals og fik en sort sæk over hovedet og blev presset ind i buret.

Efter nogle timers kom de 3 mænd og slap mig ud af buret og befriede mig for lænkerne og tog sækken af mit hoved, og den ene sagde så nu skal du sgu have din søndagsstraf og han sagde vi har planlagt en afstraffelse, som vi glæder os til.

Jeg blev befalet at kravle ind ved siden af, hvor der stod en træbænk klar, og jeg blev beordret til at sætte mig på bænken med fødderne oppe på bænken og fik besked på at krumme mig sammen, dvs. bøje benene ind mod mig, lægge armene ned over knæene og rundt om benene og samle hænderne.

Da jeg sad som befalet stak de en kraftig træpind ind i mellemrummet der er mellem mine knæhaser og arme. I torturbødlernes verden kaldes det for ”papegøjepinden”.

Mine hænder blev bundet sammen med reb og reb blev bundet om mine ankler, så jeg ikke kunne røre mig, og de bandt så et reb fra loftet og ned rundt om hver sin ende af pinden, som blev strammet og fastgjort, mens de stod og betragtede deres onde værk og smilede underligt til hinanden.

Jeg var nu klar til at få sine røvballer mishandlet, hvilket også skete, for den ene tog et spanskrør frem. De første slag med spanskrøret faldt hårdt og præcist og lavede nogle tydelige røde streger.

Herefter faldt slagene ubønhørligt. En høj susende lyd efterfulgt at et højt smæk, gav vished for, at der var fart og kræfter i slagene. Lyden var intens., og jeg lå og jamrede mig, men jeg kunne ikke bevæge mig, bl.a. fordi mit pikhoved også var stramt fastgjort.

Igen og igen fik jeg med spanskrøret. Der var tydelige mærker og også nogle blodrøde slagmærker var på mine lår efterladt af spidsen af spanskrøret.

Afstraffelsen og synet ophidsede mig så meget, at jeg kælede lidt for mig selv og samtidig trak flere gange hårdt i snoren, som var bundet om pikhovedet på mig, alt imens jeg skreg højt.

Efter mindst 60 – 70 slag var der en kort pause, men kun for at det skulle blive endnu værre. En stor kraftig ”straffesmækker” blev taget frem. Det er en ca. 1 meter lang flad træpind, formet i den ene ende med et langt håndtag, og i den anden ende med et langt stykke med mindre huller.

Jeg skreg da jeg så kæppen, og derfor kom de en stor gagg i munden på mig som de spændte fast i nakken på mig, og så gav de mig igen en sort bomuldssæk over hovedet, som de bandt stramt fast til halsen på mig, så jeg ikke kunne ”tabe sækken”.

Den ene tog det dejlige torturredskab i hånden, og slog det hårdt ned mod min allerede grundigt piskede røv. Det første slag ramte tungt og hårdt. Lyden var meget højere nu og jeg forsøgte forgæves af skrige, men munden var godt lukket med gaggen.

De næste slag fulgte hurtigt efter og efter ca. 25 slag stod de glædede og hånede mig over det flotte resultat hvor slagene tydeligt kunne ses da huden sprækkede på min røv.

Blodrøde mærker kom frem, og der piblede blod frem. Mange slag blev givet igen og igen. Til sidst skreg jeg højlydt om nåde og først da stoppede afstraffelsen og mine røvballer var helt blodige.

Jeg blev løsnet fra bænken, men kun for at blive ført ud midt på gulvet, med sækken over hovedet, hvor jeg fik hænderne fastgjort til loftet med armene spredt ud til siden. En lang stang med hårde gummipigge på midten af stangen blev fundet frem. Stangen blev fastgjort til loftet, så den hang med de hårde pigge lige ud for min pik og nosser.

De tog kraftigt fat i mine nosser og bandt dem stramt fast ned over de hårde gummipigge, og jeg var nødt til at stå på tæer for at lette på smerten i nosserne, da stangen med pigge var bundet højt op.

Synet og afstraffelsen af mig, med pik og nosser bundet fast til stangen, ophidsede dem, og de begyndte at bearbejde min pik hårdt med hænderne.

Det var der en lille bagtanke med. Frem og tilbage kørte den ene stramt og hårdt sin hånd ned over pikken på mig, og hver gang hånden kørte tilbage, ramte hånden mine nosser, som herved blev banket med stor kraft ned i piggene på stangen, som mine nosser var bundet fast til, og mine brystvorter fik også lige en omgang med deres lange skarpe negle.

Malkningen af mig fortsatte hårdt og konstant, frem og tilbage, og min pik blev fuldstændig hård og stiv af behandlingen.

Nosserne blev igen og igen presset ned i piggene, hver gang hånden malkede pikken helt i bund, alt imens jeg stod på tæer, men lige lidt hjalp det, og pludselig eksploderede det ud af pikken på mig.

Da det hele var gået på mig trådte min ven hen til mig, og sagde ”STOP” nu er legen slut, og han ønskede mig tillykke med, at jeg havde bestået SM prøven, og at jeg fra i dag af var en ussel slave der for tid og evighed skal leve livet som lydig slave for alle der vil bruge mig som det slavedyr jeg er fra i dag.

Jeg blev så befriet og ført ud af det hemmelige rum, som de låste døren til, og jeg fik besked på at sætte mig på hug på gulvet ved bordet, mens de satte sig i stuen hvor de tog hver sin øl som de drak, og da de havde tømt øllen, så pissede de i en skål som de satte ned til mig der sad på gulvet.

Jeg fik besked på at drikke deres gulddråber, og den der havde trængt sig ind til mig om fredagen, sagde at weekenden nu var forbi og at jeg skulle fortælle om de havde gjort deres arbejde godt nok med min krop.

Jeg sagde, at det var en uovertruffen dejlig behandling, som jeg havde været udsat for. De kunne alle 3 deres kram, og det gjorde ondt på mig, men slutresultatet var fantastisk og de fik alle 3 stor ros af mig for deres flotte arbejde.

Desværre er det stærkt vanedannende at være slave og herskere, så den ene sagde, at de alle 3 skal have mig med på weekendkursus i en SM skole, hvor de skal lære nye makabre, ondskabsfulde slave lege, som jeg skal afrettes med.

Jeg fik så igen en sort sæk over hovedet, og mine fødder blev låst sammen med en stålkæde omkring begge ankler, så jeg ikke kan gå ud og kun hoppe rundt indendørs uden mulighed for flugt.

Jeg mærkede de løftede mig op, og jeg blev lagt op på spisebordet på ryggen, med bøjede ben, hvor de bandt mine hænder fast med reb under border,.

Og en tog fat i min pik og gjorde et eller andet som jeg ikke kunne se hvad var men jeg mærkede min pik og nosser blev lukket helt inde i et stålbur med spidse stålsøm indvendig der stikker ind i pikken hvis den bliver stiv.

Den ene sagde at hvis jeg leger med stålburet som pik og nosser er fængslet i, så vil de støbe min pik og nosser ind med cement, hvor der kun vil være et hul så jeg kan pisse og ellers vil nosserne og pikken være muret inde i cement, og til sidst mærkede jeg noget klemme i mit røvhul som gjorde vildt ondt.

Jeg lå sådan fanget nogle timer, inden de kom og tog alt mit tøj og pikburet af mig og jeg fik flere piske slag på min nøgne ryg inden jeg med sækken over hovedet blev ført ind i mit værelse, hvor jeg fik sækken af hovedet og jeg så de låste den anden ende af den lange kæde der var låst til min hals til en krog i væggen ved min madras på gulvet.

På madrassen lå også stål manchetter der blev spændt fast på mine ankler og håndled, og jeg stod skrækslagen og så hvordan jeg skulle bo.

De stod alle 3 og grinede og sagde din vilje ejer vi, og min ven sagde så længe du bor hos mig, har du ingen vilje, og det her er kun første weekend hvor du er vores slave, og du kan kun frygte næste weekend hvor du kommer tættere dødsfesten., og vi har flere gode ting i det hemmelige rum.

Herefter sparkede de mig ned på madrassen , og jeg fik så besked på at jeg hver nat skal være låst fast på sengen med manchetter og stålkæden og jeg vil hver nat få en sæk over hovedet, så jeg ikke falder ud af sengen, og ikke kan se hvis der kommer natte gæster og leger med min slavekrop.

De gik så og sagde tak for en dejlig weekend, og husk nu at nyde du er låst fast til din seng med sækken over dit grimme hoved, når du ligger og driver den af i sengen.

Det har været en hård weekend og jeg takker min ven og hans gæster for de har ville give mig en weekend hvor de straffede mig så jeg føler smerterne når de står for opdragelse og straf uden mildhed her på gården hvor jeg bor til leje.

TAK mange TAK, håber de blodige sår på min krop heles snart og at jeg må få pikken fri og komme fri af kæden jeg er låst fast med i mit værelse på min vens gård hvor jeg bor.
Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

About Christian54 14 Articles
Jeg holder meget af bondage med reb og fanget i sække uden mulighed for at komme fri uden hjælp, gerne med en god gang pisk med ridepisken eller et godt reb så kroppen holdes varm på mig som gris

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*