Jeg blev en stille sæk en weekend hos just på gården, 2. del

4.7
(3)

Læs første afsnit af historien…


Efter jeg havde spist faldt jeg hurtigt i søvn, og hvor længe jeg sov ved jeg ikke, men jeg vågnede ved at Just sparkede til mig og sagde, nåh de sovepiller virkede godt og , nu præsenterer du dig meget bedre, knægt. 

– Så skal vi bare have dig gjort klar til anden halvleg, og til dette vil jeg bruge denne lille vidunderlige dims.  Han spredte mine balder og gav sig til at smøre mit røvhul ind i creme. Det var dejligt og jeg nød stønnende hans behandling. Endnu bedre blev det da han pressede en butt plug op i mit røvhul. Han gjorde det så godt og dejligt, at min pik stivnede og savlede af liderlighed, og jeg mærkede at pluggen blev større og større, i min røv og det gjorde virkelig ondt.

– “Så nu lader vi den sidde der og udvide dig” sagde han, og lovede mig, at han ind i mellem ville udvide dens omfang lidt, så jeg langsomt kunne blive mere og mere modtagelig.

– “Nu vil jeg starte med at opdrage dig til at være en lydig slave, knægt, og så har du en hel del at lære – “ja” sagde jeg stille, imens jeg bange tænkte hvad skal ske nu..

– “Til den slags opdragelse findes der kun et middel, og det er en god lang røvfuld”. Uden flere ord begyndte han at slå mit røv med en ridepisk. Han fordelte slagene på mine to balder, og dækkede dem godt med slag. Det sved afsindigt, og jeg måtte flere gange bide tænderne hårdt sammen for ikke at skrige. Men lidt efter lidt, mærkede jeg varmen fra mine balder stige op i mig, og ikke mindst op i min pik, som nu igen vågnede op til dåd.


Han så min liderlighed og bedyrede, at hvis jeg på nogen måde sprøjtede min sperm ud af min ynkelige slave pik, så ville han øjeblikkelig løsne mig – og weekenden ville være slut!


Det var hård kost, når det eneste jeg havde lyst til, netop var at give los for alle mine lyster og lade pikken gå af i en voldsom orgasme.

Han slog min ynkelige krop til jeg var meget rød og ophoven, og til sidst var han tilfreds med resultatet. “Nu er du klar” sagde han, med en vis tilfredshed i stemmen, og han gik ud af hestestalden og lidt efter hørte jeg en mande stemme bevæge sig nærmere.

– “Han ligger her, og har efterhånden lært at være en lydig slave knægt” sagde han, og jeg mærkede et par kolde hænder, som undersøgende berørte min sviende røde krop.

– “Løs ham bare, så går jeg ind og klæder mig af imens” sagde mande stemmen.

Just løsnede rebene jeg var bundet med og hviskede “stol på mig” i mit øre, hvilket gjorde mig helt rolig og meget mere liderlig.


– “Som belønning for din udholdenhed, skal du få lov at slikke mig”, sagde han og trak mig ned på knæ. Han dirigerede mit ansigt ned mellem sine ben, og hvilken fryd – hans røvhul var helt våd og jeg lod tungen slikke hans våde balder.

Jeg kunne høre på hans stønnen at han var meget liderlig, og jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Intet andet var i mine tanker nu, kun hans dejlig røv  optog mig. Jeg kom dog til en brat opvågning, da et par hænder begyndte at kæle for min røde røv. Han tog et fast greb i mit hoved og beordrede mig til at fortsætte. 

Da han havde sundet sig lidt, satte han sig op og sagde til mig at jeg havde endnu et par belønninger til gode, men først ville han vise vores nye husven, hvor lydig en slave jeg var blevet.

Han kom med den store stofsæk mine ben før havde været i, og den kom han over mit hoved og reb samt remme blev bundet stramt om sækken og ned over brystet så jeg ikke kunne tabe sækken, og over øjnene blev spændt en stram bred læderrem så jeg var i totalt mørke i den klamme kornsæk. Nu opfører du dig pænt ellers kommer plastiksækken over hovedet på dig igen så du langsomt mister luft sagde Just.

Vores nye husven beordrede mig til, at kravle rundt på gulvet på alle fire, imens han styrede mig så jeg ikke stødte ind i noget. Så skulle jeg stå buk, så han kunne se mit store røvhul, en meget ydmygende situation, da jeg skulle sprede balderne godt så han kunne se ordentligt. Ind i mellem kunne jeg mærke hans hænder på mig, undersøgende og krævende.

– “Spænd ham op, så jeg kan se hvor stor hans smertegrænse er” bød vores nye husven, og jeg mærkede et par store klemmer blev sat i nosserne, og jeg mærkede jeg blev rejst op og spændt  op til krogen i loftet. Der var meget ydmygende, at stå  over for en mand man slet ikke kender. Heldigvis havde jeg den sorte sæk over hovedet,  og det gjorde det meget nemmere.

Han kom hen til mig, og tjattede lidt til mig med pisken. Jeg bed det i mig. Så klippede han et par huller i stofsækken og satte et par klemmer fast i mine brystvorter. Jeg stønnede højt, og prøvede at få kontrol over smerten – det gjorde afsindigt ondt, men inden længe havde smerten bredt sig til en varm fornemmelse i min liderlige krop. 

Jeg kunne mærke en stiv pik mellem mine balder, en meget fræk oplevelse. Han kælede for min stive pik, samtidig med at han krævende slikkede min røv og pik.

Jeg blev bundet ned og fik hænderne bundet sammen på ryggen. “Det er så du ikke kan pille ved din ynkelige pik” sagde han strengt til mig. Så satte han sig bag mig, og beordrede mig til at åbne munden. Jeg åbnede lydigt munden, vel vidende hvad der nu ventede mig. Han stillede sig foran mig og tog et fast greb om mit hoved. Trak det ind mod sin pik og sagde slik.

Fornemmelsen og smagen af en pik i min mund var både anderledes men også meget  fræk. Jeg slikkede ham og han hjalp mig på vej, ved at dirigere mit hoved frem og tilbage. Den nye husven sad bag ved mig og legede med min pik. Det var så frækt og liderligt, at det var umuligt for mig, at lade kaskader af sperm løbe ud af min usle slave pik, orgasmen rullede bare ind over mig.

Straffen blev eksekveret omgående, mit hoved i sækken blev tværet ned i sæden, så hver en dråbe blev presset ind i sækken mit hoved var i, hvilket var klamt og bestemt nedværdigende..

Så blev jeg bedt om at kravle op på skødet af vores nye husven, som den usle knægt jeg var, skulle jeg have en endefuld så jeg kunne forstå at adlyde en ordre.

Det er det mest ydmygende jeg nogensinde har oplevet. Han gav mig en regulær endefuld med de bare næver – som om min bagdel ikke var rød nok i forvejen. Han blev ved til jeg til sidst ikke kunne holde smerten ud længere, og med tårer i øjenkrogen tryglede jeg ham om at vise mig barmhjertighed.

Han sundede sig og kom på benene. Jeg blev efterladt i spilboksen mens Just fulgte vores gæst ud af stalden og sagde farvel og tak for en dejlig lørdag.

Efter nogen tid kom han tilbage. Han løsnede klemmerne i mine brystvorter og tog sækken af mit hoved, og tog en ny stor stofsæk som han pressede mig helt ned i med hænderne bundet på ryggen, og  han bandt sækken til og spændte lange læderremme stramt om sækken, så jeg lå fuldstændig urokkelig bundet i sækken. 

Han slæbte så sækken ud i et lille rum, hvor jeg mærkede sækken blev forsynet med nogle metalringe, og så hørte jeg en kæde i en talje knirke der hang i loftet, så jeg blev  løftet fra gulvet og hang unde loftet. “Her hænger du jo fint” sagde han”, og han fandt så mere reb frem, som blev bundet stramt omkring sækken..

Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs fanget i en sæk, svinebundet med stramme reb  så jeg var total urokkelig.

Han stillede sig foran mig og sagde “Du har vel forstået at du er ny slavesæk gæst her?” Jeg skreg ja , og han sagde godt, for du skal til imorgen hænge her i din sæk, og uanset hvor meget du prøver at vride dig, så skal du vide at kan ikke komme fri af sækken og dine reb.

Han slukkede lyset og lukkede døren så jeg hang i mørke i den varme sæk under loftet, og selv om jeg forsøgte at bevæge mig, måtte jeg opgive og erkende jeg var total i fangenskab, og indelukket i  en sæk samt ophængt under loftet viste jeg at der ikke ville blive til meget søvn

Søndag formiddag blev jeg vækket. Det var ulideligt varmt i sækken. Jeg havde hverken fået mad eller noget at drikke siden brunchen lørdag formiddag og turen ophængt i sækken som en svinebundet gæst, var bestemt ikke sjovt.

Just stod   og grinede over jeg hang i sækken, hvor sveden drev ud af min krop og jeg var kommet af med min afføring i sækken, så han gav mig et par hårde slag med pisken for at have gjort i sækken, inden han sænkede taljen ned så jeg lå på gulvet, og han løsnede de stramme remme og reb om sækken og hev mig ud af den drivvåde og klamme sæk.

Nå sagde han, du er sgu et svin. Jeg håber du har lært at være tavs i sækken, og han befalede mig at kravle over i rummet ved siden af, hvor der var et bord som jeg fik besked på at ligge mig på.

Jeg lagde mig på ryggen på bordet, mine ankler blev bundet fast i fodenden, jeg fik et halsbånd på som blev gjort fast til en krog under bordet så jeg ikke kunne løfte overkroppen, og hænderne blev bundet fast i begge sider af bordet, og et langt reb blev snøret rundt om mit bryst og bordet så jeg lå som en bordbondage. 


Just tog hårdt fat i mine nosser og pressede min røv op fra bordet og låste et kyskhedsbælte stramt fast til min krop. Jeg begyndte at klynke og skreg NEJ det kan du ikke, men han løsnede så min overkrop  og gav mig en sæk over hovedet, med huller til øjnene, som var så stor så den kunne gå ned over brystet på mig og der var klippet 2 huller så jeg fik armene ud af sækken, som blev låst fast om kroppen med en stålkæde med hængelås.

Efter det fik jeg et par lange bukser på, inden mine hænder blev bundet sammen til kæden som sad i sækken, og så gav han mig en 50 cm. lamg kæde om anklerne som blev låst fast, inden han slap mig fri fra bordet og sagde jeg skulle gå ned til bussen, og at han beholdte mit tøj, så han var sikker på jeg tog hele vejen hjem i den dejlige sæk og de grimme bukser.

– “Du har været en lydig slave i den her weekend”, sagde han. Jeg glæder mig til vi ses igen om 3 måneder, og i de måneder kommer du ikke fri af kyskhedsbæltet. Når du kommer hjem kan du gå ind til din nabo som er vennen der var på besøg her, han har nøglerne så du kan få låst fodlænkerne af og komme fri af din slavesæk som også er fastgjort med en kæde og hængelås så du ikke taber den på vej hjem.

Hvis der er tegn på du har forsøgt at slippe af med sækken, eller fodlænkerne vil din nabo sørge for du bliver straffet så ofte det passer ham, til du igen kommer på besøg her og får dit kyskhedsbælte låst af, sagde han til sidst og sagde så skynd dig nu at gå der er en lille time til bussen kører og du går jo ikke så hurtigt.

Jeg sagde pænt farvel og tak for jeg måtte prøve at blive en tavs sæk, og det var en lang tur ned til bussen og jeg var godt flov da jeg gik ind i bussen med min sæk over hovedet og kroppen og gående i fodlænker som en ussel tavs slavesæk.

Jeg var meget flov da jeg sad med sækken over hovedet og overkroppen i bussen hjem, med hænderne bundet fast på maven og anklerne i fodlænker, og da jeg kom hjem var min nabo ikke hjemme men hans kæreste sagde jeg skulle gå ned på bodegaen for der ventede naboen på mig, så alle stamkunderne kunne nyde synet af den stille slavesæk.

Det blev en meget lang tur ned til bodegaen og jeg var ikke særlig stor eller stolt da jeg trådte ind og mest af alt lignede en slave fange der var på springtur, men min nabo var der heldigvis og han hældte et par øl gennem sækken til mig og kom så nøglerne ned i mine lommer i bukserne og sagde jeg skulle gå hjem til hans kæreste og blive låst fri og hun ville også have mad klar til mig.

Der er nu gået en lille måneds tid og jeg har flere gange skrevet sammen med Just der har befalet mig at skrive en anmeldelse af min weekend i hans stald, og vi glæder og begge meget til jeg, når de 3 måneder er gået skal på besøg hos ham, og han har tilbudt at jeg må holde ferie på landet som tak for mit nye liv som en stille sæk.

Jeg ved ikke om jeg tør holde ferie på landet som en stille sæk, men det kan jo være jeg ikke får noget valg fordi jeg ellers måske skal gå længe med nosserne og pikken i kyskhedsbælte, og det har jeg ikke meget lyst til at prøve, for det er allerede nu hårdt at have det rå pikbur låst på.

Jeg skal nok senere skrive hvordan mit næste besøg går hos Just.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

About Christian54 15 Articles
Jeg holder meget af bondage med reb og fanget i sække uden mulighed for at komme fri uden hjælp, gerne med en god gang pisk med ridepisken eller et godt reb så kroppen holdes varm på mig som gris

1 Trackback / Pingback

  1. Jeg blev en stille sæk en weekend hos Just på gården, 1. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*