Kemi

4.5
(17)

Jeg er 23 nu, Søren så jeg ikke rigtig mere siden han flyttede til Næstved. Vi fik begge pige på og holdt ikke rigtig kontakt mere, jeg flyttede til Århus for at studere kemi. Søren fik en datter og familien tog over, Tine og jeg fungerede sammen i et års tid, men hun blev for omklamrende og frustrationerne byggede op. Hun begyndte at snakke om bryllup, og jeg trak mig mere og mere ind i mig selv. Jeg mødte Søren over en kop øl en enkelt gang hvor han kom forbi, han blev omrejsende representant for et sports firma, men det er som om vi ikke rigtig har noget at sige til hinanden mere. 

Tine brød op i slutningen af Marts … heldigvis, det var sgu’ en forløsning. Endelig kan jeg komme videre. Jeg var egentlig superlettet men gav lidt spil for galleriet, tudede lidt og lod som om jeg var såret. Så lagde jeg an på Malene men fik en kold skulder, blev lidt fuld med Karen da vi dansede til festen, hun trådte mig hårdt over tæerne da jeg lagde hånden på hendes bapser. Jeg flæbede med Camilla til hun gav mig en lussing og bad mig tage mig sammen. Okay okay, tid til en pause med pigerne. 

Det er en fredag sidst i April, solen er ude og det føles som den første rigtige sommerdag efter en lang vinter og et vådt forår. Jeg beslutter at skippe den sidste (kedelige) forelæsning og lægge mig over på græsset i Botanisk Have med en høkerbajer og en bog og nyde solen i stedet for. Det er sgu ikke gået så godt med pigerne på det seneste, og tankerne om fyre er så småt begyndt at snige sig ind ad bagdøren igen. Jeg har sgu’ brug for en frisk start. I det mindste starter Weekenden godt! Solskin og lidt varme, og ingen opgaver i en hel uge. Selvom der ikke er supervarmt vil det bare være fantastisk at få tshirten af og mærke solen på min bare mave. 

Jeg har fundet et sted der er lidt privat nede i nærheden af Den Gamle By, der er en del andre allerede – en blanding af par og enlige fyre som mig, men der er ikke nær så mange som nærmere til universitetet. Jeg får sko, sokker og skjorte af og lægger mig i mine jeans i solen, hold fast hvor har jeg savnet den varme det giver i kroppen. Jeg læner mig tilbage og sluger solens stråler, jeg knapper bajeren op og prøver at koncentrere mig om at læse kemi. Varmen fra solen’s stråler trænger ind i mit hvide maveskind, og sætter gang i en helt anden slags kemi end den i bogen. Hold fast hvor gør det mig horny, det går sgu lige i pikken og hjernen, og efter at hun skred, kan jeg sgu ikke bare gå hjem og kneppe Tine. 

Ikke langt fra mig ligger et ungt par der ser ud til at være meget forelskede. Fyren er muskuløs, behåret og med krøllet mørkt hår og ser super sexet ud. Bortset fra en tung halskæde har han kun et par blå Adidas shorts på. Pigen er spinkel, har langt hår, og hun sidder i en lille stram top og en let, hvid sommer nederdel. De kysser ret intenst, og jeg bemærker at hun vrider sig så han strejfer hendes bryster mest muligt. Hun er vist en varm lille sild. Hun sidder overskrævs på ham, og jeg kan følge hvordan bulen vokser i hans shorts. Hun vender sig rundt så han sidder med pikken mod hendes røv. Hun gnubber ryggen mod hans bryst, Han holder armene om hende, og hans hænder bearbejder hendes små faste bapser. Hun stønner. De kigger sig lidt omkring og fanger mig i at stirre. Jeg smiler bare, blinker, giver dem et ‘thumbs up’, og får er smil tilbage. 

Fyren begynder at kæle med hende på en ny måde, han viser hende nærmest frem for mig. De drejer sig rundt så jeg bedre kan se. Et legende bid i øret, så leger tungen med øreflippen mens en finger finder hendes læber. Hun slikker den mens hans hånd finder op under hendes top. Hun løfter armene. Han kigger mig i øjnene mens hans hænder løfter hendes top af, hendes bh er let og næsten gennemsigtig. Hun gnubber sig åbenlyst op ad hans pik som helt sikkert allerede er stiv. Mine bukser strammer nu rigtig meget, pikken kæmper for at slippe ud. Fyren holder hende meget tæt, hans hænder leger med hendes bryster og navle, og han begraver ansigtet i et meget dybt tungekys. Jeg kan ikke lade være med at rette på min pik med hånden gennem jeansene. 

Efter lidt tid lægger fyren sig tilbage på ryggen og solbader. Pigen retter sig til ved hans side, hun kæler lidt for hans brystvorter. De solbader side om side i omkring ti minutter mens jeg læser videre. Kemi er sgu ikke vildt spændende efter det lille frække show, specielt ikke thermodynamik, så selvom jeg har besluttet at koncentrere mig, så flyver mine tanker. Jeg tømmer min øl og sanser ud ad øjenkrogen at mine naboer er i gang igen. Pigen ligger halvt ind over fyren, hendes lår er i hans skridt, og hun tegner ottetaller omkring hans højre brystvorte. Det har helt klart en effekt, hans shorts bevæger sig rytmisk foran, det er tydeligt at hans pik er ved at rejse sig i små ryk. 

Han kigger over på mig mens han målbevidst fører hendes hånd ned til sin pik. Hun kigger sig nervøst omkring og fanger mit blik. Jeg smiler og slikker mig om munden. Hun begynder at massere hans stav gennem stoffet, jeg kan se den vokse yderligere til den stritter lige op. Jeg kan skimte hans nosser gennem det ene bukseben, han har sgu klippet under-shortsene ud. Kuglerne er glatbarberet. Selvom jeg ikke kan se det for hans krop, aner jeg at hans hånd leger med hendes mis mens hun spiller ham stiv. Hun har garanteret ingen trusser på under nederdelen. Det tager ikke lang tid før han løfter skridtet op og trækker shortsene ned, pikken springer fri. Den er lækker, lang og uomskåren og flopper ud på hans mave, den når helt op over navlen, hans nosser er garanteret tunge og fyldte mellem hans ben. Jeg gnubber mere og mere intenst min bule. 

Fyren kigger sigende på mig og gestikulerer at jeg skal hive min stang frem. Pigen sutter på hans lækre stav og pikhoved, tungen udforsker hans forhud, hun stirrer mig ind i øjnene og udstråler en ukontrolleret pikliderlighed. Det er edder fandme frækt, min stive pik er i fængsel i mine bukser, men det er totalt grænseoverskridende at hive den frem. Tør jeg? Jeg kigger mig diskret omkring, bortset fra parret er der ingen der kigger, jeg fanger fyren’s blik igen. En hurtig beslutning, og jeg lyner ned og trækker bukser og underbukser lidt ned. Min stav springer frem, den er helt våd af precum og vokser i solens varme. Både fyren og pigen stirrer sultent på min hånd der begynder at kærtegne min stangstive pik. Jeg lægger mig på siden og gør mig umage med at vise den frem, rykker ned i pungen og masserer nosserne, så pikken vipper og forhuden trækkes tilbage. Jeg vil ikke spolere øjeblikket, så jeg holder mig fra at spille den af, det er bare enormt hot at de kigger. 

Et par andre fyre kommer over. De sætter sig i høflig afstand, lige som mig har de bøgerne fremme, men er tydeligvis mere interesseret i hvad der foregår her under forårssolen. Pigen slikker løs på hans stive stang, han stønner, og slikker sig om munden mens han stirrer liderligt på min stav. Han vinker mig over. Jeg tøver, han smiler opmuntrende, hvad mon de vil? Bortset fra de to fyre er der ikke andre der bemærker vores lille leg. Jeg tager mod til mig og sætter mig over, -Jesper, siger jeg, hej! – Anders siger fyren, det er min kæreste Anne. Han tager min stav i hånden, mærker hvor hård den er og begynder langsomt at spille mig af. De to tilskuere har nu også fået stavene frem. De kigger sultent på os og forlegent på hinanden. 

For fanden hvor er det fedt at mærke Anders’s hånd på min ståpik, mens jeg ser ham blive suttet af Anne. Han bliver ved lidt, jeg begynder at stønne og pumpe hans hånd med min stav, det er vildt hot at sidde her og offentligt have sex, men pludselig stopper han. – Du skal sgu ikke sprøjte endnu, griner han, det her er kun forretten. Vi bor lige herovre på Møllevejen, vil du ikke med op? Så kan vi dele en øl, og vi kan rigtig smage din lækre pik. 

Til skuffelse for vores tilskuere pakker vi sammen. Sko og skjorte på, sokker er der sgu ikke tid til, og vi knapper ikke engang skjorterne. De kigger på hinanden og beslutter at rykke nærmere. Vi ser dem få en samtale igang før vi forsvinder i en opgang tæt på. Forhåbentlig kan de ha’ lidt sjov sammen. Vi er kun lige kommet ind ad døren, da Anders presser min krop mod væggen, graver fingrene ind i min ryg og giver mig et dybt, vådt tungekys. – Hva’ fanden, jeg troede sgu det her handlede om at dele Anne. Jeg sunder mig lidt. Vi skynder os op ad trappen og vælter ind i lejligheden, Anders nærmest flår mit tøj af mens Anne river bluse og nederdel af, og snart efter er vi alle nøgne, kysser og gnider kroppene mod hinanden.

– For fanden Jesper, jeg vil ha’ pik, siger Anders. – Øøhh, jeg måber, hvad med Anne? – Anne vil sgu også ha pik, griner Anders, men jeg vil sgu’ ha’ først. Jeg har ikke tid til at lade det synke ind. Vi ruller rundt på en kæmpe dobbeltseng hvor de kæmper om min pik. Jeg har ikke haft sex med en fyr længe, og nu er min pik pludselig centrum i deres kamp. De er utroligt ivrige med deres hænder og munde. Jeg er målløs over at en super sexet fyr som Anders bare uden forbehold eller tøven sluger min pik, og især hvor meget det tænder mig. Hvordan kan de være så åbne om deres lyster uden tabuer om homoseksualitet?

Jeg mærker at de fornemmer min tøven. – Slap af, siger Anders, Anne elsker at score fyre sammen med mig. Det tænder hende vildt at se to fyre sammen. – Jesper, knep ham lige hårdt og råt hva’, så er du sød, siger hun. – Anders er simpelthen fuldstændig utålelig hvis han ikke får pik. – Ja for fanden Jesper, så knep mig lige, udfordrer Anders, han triller rundt og lægger sig med spredte ben. – Jamen … jeg har ikke kondomer med, stammer jeg. – For fanden mand, stik den nu ind, hva’ venter du på? Jeg kaster mine reservationer til side og dykker ud i det, valget mellem sikker sex eller dyrisk lyst ender sgu’ altid sådan. Jeg er bare fucking horny og mit jern er mega stift. Det er grænseoverskridende at knalde en fyr, specielt når hans pige kigger på. 

– Så skal du fandme også få stang, siger jeg. Jeg placerer mit pikhoved mod hans sultne hul og presser til. For fanden hvor føles det edder dejligt da jeg glider ind, jeg må holde mig tilbage for ikke at skyde den af lige med det samme. Jeg har sgu’ ikke kneppet en fyr siden Søren, og bare tanken får mig i overdrive. Jeg timer mine bevægelser for ikke at komme, efter lidt tid vænner jeg mig til tanken og begynder at råkneppe ham med lange dybe stød. Det er så super hot at mærke min hud mod hans hul, total kropskontakt, ingen kondom ingen barriere. Han holder fast i mine arme mens jeg rider hans hul hårdere og hårdere. Jeg er næsten klar til at skyde, men pludselig tvinger han mig om på ryggen, min pik glider ud, finten gør at han kan trænge ubesværet ind i mit hul. Han tager mig fuldstændig uforsvaret, pludselig mærker jeg hans pik glide ind i min røv. Jeg har sgu ikke fået pik i meget lang tid. Han fylder mig totalt, body and soul, der eksisterer ikke andet end Anders og hans store tykke pik. For fanden, ingen har kneppet mig sådan siden Søren, og nu spidder han mig bare med sin store tykke stav uden at jeg kan protestere. For helvede hvor er det bare super skønt. Anne har stillet sig overskrævs over mig, og Anders slikker hende mens han råboller mig sønder og sammen. 

Anne stønner at hun kommer. Jeg ved ikke hvor lang tid der går, men jeg kan sgu ikke holde min ladning mere. Anders boller mig hårdere og hårdere, til jeg skyder min sperm i lange sprøjt ud over deres seng. Anders trækker sig ud, vender mig om, og skyder sin ladning over mit ansigt. Anne tungekysser Anders, jeg slikker Anders’s pik ren og spiser hans salte sperm. Hva’ fanden, Tine er skredet, og jeg er sgu’ bøsse. Hvorfor fanden prøver jeg at overbevise mig selv om noget andet?

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 17

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*