Kneppet på hotel i Spanien

3.7
(15)

Jeg var på arbejde, og var kommet til Barcelona i Spanien. Jeg var strandet der en dag ekstra, da mit fly videre var blevet aflyst. Jeg havde i forvejen tilbragt to dage i Barcelona grundet arbejde, og vidste ikke helt hvad jeg skulle få dagen til at gå med.

Jeg bevægede mig lidt rundt, men vejret var ikke det bedste. Efter lidt kulturelt, og en let frokost, vendte jeg tilbage til hotellet.

Jeg lå på sengen med telefonen i hånden. Jeg gik ind på Grindr. Der var naturligvis en del fyre ikke ret langt fra min placering. Der var en ret pæn fyr, som tilsyneladende var turist i byen. Jeg skrev til ham.

Efter kort tid kom der svar tilbage. Han spurgte direkte om jeg ville kneppes. Jeg skrev at det kunne da ikke udelukkes. Han var meget tæt på, blot et par hundrede meter væk.

Fint skrev han. Hvor bor du. Jeg tøvede en smule med at skrive tilbage, men tænkte at jeg alligevel snart skulle videre, så det ville ikke betyde det store. Jeg skrev til ham mit værelsesnummer. Efterfølgende hørte jeg ikke mere fra ham.

Jeg troede faktisk at han havde fortrudt. Jeg lå kun iført mine underbukser. Parat til at spille pik, hvis ikke der snart skete noget på appen. Jeg skrev nu med en ung spanier på ikke meget mere end 18 år. Jeg håbede lidt på ham. Han var dog på arbejde, og kunne først komme om tidligst to timer.

Jeg kunne ikke lade være med at fantasere om at blive kneppet af en lækker ung fyr. Jeg var rigtig liderlig, parat til at spille min pik. Jeg holdt mig dog fra det.

Pludselig bankede det på døren. Jeg åbnede på klem. Udenfor stod ham jeg først havde skrevet med. Jeg hilste på ham. Han spurgte om jeg var klar til at tage hans pik. Jeg svarede hurtigt, ja.

Han bad mig ligge mig på sengen på alle fire. Han tod sin pik frem. Den var okay stor. Ikke for stor, men dejlig størrelse. Han bad mig sutte den stiv. Det skulle han ikke bede mig om to gange. Den smagte dejligt. Han var glatbarberet omkring pik og nosser. Noget jeg virkelig elsker.

At dømme på hans engelske accent, var han fra London.

Det varede ikke længe før han bad mig tage underbukserne af, og vende mig om. Jeg hørte lyden af et kondom som blev taget på. Jeg mærkede en finger ved mit hul. Han påsmurte glidecreme. Han førte sin finger let ind i mit villige hul.

Der var ikke meget leg med mit hul, før jeg mærkede hans pik presse sig på. Han var ganske blid i sin ageren. Let pres mod mit hul, lidt mere, og så var han igennem. Han pressede nu let frem og tilbage. Han fandt et fint tempo, hvor jeg på en gang havde lyst til at det skulle være vildere, men også at det skulle fortsætte i den tempo. Han var ikke nybegynder!

Nogle minutter gik med blid knep. Men pludselig begyndte han at sætte tempoet op. Først lidt hurtigere, så lidt mere. Endelig var han i et tempo, hvor det både gik hurtigt, men hvor han også kneppede i bund hver gang. Jeg kunne høre den velkendte lyd af hans krop mod min. Det var fedt. Jeg kunne ikke lade være med at stønne hver gang hans pressede ind.

Det var en fantastisk følelse. Jeg følte det som om jeg var kommet i himlen. Ligge der på alle fire. En fræk fyr som vidste hvad han ville have, og tog det. Jeg ønskede ikke det skulle stoppe.

Jeg kunne mærke at han satte farten yderligere op. Hans vejrtrækning blev vildere. Pludselig stødte han i bund med et kæmpe støn. Jeg kunne mærke at han skød sin ladning. Han trak sig ud. Fuck det var godt. Jeg kunne mærke at jeg havde stiv pik.

Han hev kondomet af, trak sine bukser op. Vi smalltalkede lidt omkring hvor vi hver især kom fra. Han takkede og gik.

Jeg lå nu tilbage på sengen. Fangede min telefonen. Spillede let min pik. Ham den unge gut havde skrevet. Han spurgte om jeg kunne være klar kl 4 om eftermiddagen. Den var nu lidt over 3. Jeg skyndte mig at skrive at han bare skulle komme. Jeg skrev mit værelsesnummer til ham. Han svarede hurtigt at han ville være der om en lille times tid.

Jeg lå nu på sengen og smilede. Jeg fortsatte med at browse i appen. Der var utrolig mange fyre. En del skrev også til mig. Jeg var dog mest opsat på ham den unge.

Han skrev pludselig igen. Det havde jeg ikke ventet. Han skrev at han nu var på vej. Jeg skulle finde noget at blinde mine øjne med, og lade hoteldøren stå på klem. Han ville skrive når han var ved hotellet.

Endelig kom beskeden. Nu var han på hotellet. Jeg satte døren på klem. Jeg bandt en t-shirt før øjnene og sad klar på alle fire.

Jeg høre døren gå. Jeg mærkede en stor hånd på min balle. Jeg fornemmede en rimelig fysik. Han gav min balle et fast klap.

Jeg mærkede nu en pik mod mit hul. Den var noget større end ham fra tidligere. Han var bestemt heller ikke så blid. Jeg vred mig en smule. Endelig var hans pik kommet igennem mit hul. Han havde ikke kondom på. Han begyndte at kneppe mig i en fast rytme. Han kneppede langsomt voldsommere og voldsommere. Jeg stønnede. Det var mega frækt. Det var dog en blanding af nydelse og smerte. Hans pik var stor, og han tog ikke ret megen hensyn til mig. Det var dog også noget som tændte mig. Det at blive brugt som en billig tøs.

Han klemte hårdt mine baller, og gav dem nogle hårde klask. Jeg klynkede lidt. Han virkede stor og stærk. Slet ikke som den 18 årige unge gut jeg havde skrevet med. Men nogle gange snyder billedet. Jeg fornemmede dog at alderen passede med hans stemme og ageren.

Efter noget tid blev han helt vild. Det var fordi han nu var ved at komme. Han fyldte mit hul med hans sperm. Han trak sig ud. Jeg fornemmede hans sperm løbe stille ud af mit hul.

Det næste jeg hørte var døren der smækkede.

Jeg tog forsigtigt t-shirten fra mine øjne. Jeg faldt let sammen. Jeg kunne mærke hans sperm i mit hul.

Jeg kunne ikke lade være. Jeg spillede min pik. Jeg var vildt liderlig. Jeg skød min ladning op af min mave. Hold kæft det var fedt !

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.7 / 5. Stemmer: 15

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*