Livet som gummifyr, 5. del – Tilbage til Hamborg, dag 1

4.9
(23)

Livet som gummifyr har udviklet mit liv markant. Jeg har fundet ud af hvad som tænder mig sexuelt, og ønsker at skubbe mine grænser.

Læs forrige del af fortællingen…


Efter min seneste tur i Hamborg, hvor jeg stiftede bekendtskab med en masse frække fyre. Vil jeg bare gerne afsted igen. Nogle vil nok kalde det jeg laver dernede for perverst. Jeg er ligeglad. Jeg elsker det, og kan leve højt på oplevelserne længe efter.

Noget af det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var at undersøge mulighederne for at tage afsted igen. Jeg følte det som en besættelse. Som en afhængighed. For mig er der ikke noget frækkere, end at tage til Hamborg, gå i klub, og være pervers i gummi.

Jeg måtte desværre sande, at det med at tage afsted igen, havde lange udsiger. Et godt mix af arbejde, familie forpligtelser og meget andet, satte en stopper for rejseplanerne. Jeg måtte pænt blive derhjemme, og tage til takke med hvad jeg kunne finde af frække ting at lave i mellemtiden. Måske jeg skal skrive om det også en dag…

Jeg fandt tid i kalenderen i oktober, og skyndte mig at bestille hotellet. Samme sted og værelsesstandard. Jeg er vandt til en vis standard, kva mit arbejde, og det hænger ved i privatlivet. Det betyder dog også at der skal betales en pæn slat for to overnatninger. Til gengæld er der ikke noget at sætte en finger på. Central beliggenhed, moderne værelse, med den luksus der kan forventes heraf. Tilmed en fantastisk udsigt over floden og byen. Parkering i kælderen, og togstationen lige ved døren. Nemt og bekvemt.

Som altid når tiden nærmer sig min tur til Hamborg, får jeg sommerfugle i maven. Jeg måtte dog pænt vente til det blev fredag, slut oktober. Endelig kom dagen. Bilen blev pakket, og kursen sat ned ad den dansk/tyske motorvej, for knap tre timer senere at kunne parkere i kælderen. Fantastisk. Nu var jeg her igen.

Nu var det bare at checke ind, og placere baggagen på værelset. Så ind til byen, nyde en velfortjent frokost, og så lige tjekke de sædvanlige butikker ud. Der var dog ikke så meget som fangede min opmærksomhed. Jeg købte lidt lækkert, frækt undertøj. Jeg fik også købt nogle film, ikke porno, men homo-relaterede film.

Tiden gik den første dag i byen, og snart var det på høje tid at vende tilbage til hotellet. Lidt afslapning ventede, for at tage et tiltrængt bad, og gøre sig klar til at tage ind til byen, få lidt aftensmad, og så i klub. De sommerfugle jeg havde haft i maven de seneste dage var der endnu. Hold kæft det var fedt, endelig at være tilbage.

Jeg fik pakket min rygsæk, tog tøj på, og begav mig ind til centrum. Jeg havde i forvejen bestilt bord på min sædvanlige restaurant. Den ligger midt i bøssedistriktet, og serverer ganske udemærket mad. I dag blev det til en bøf og et godt glas vin. Stemningen jeg så godt kender fra tidligere, vendte tilbage. Jeg talte lidt med tjeneren. Han kunne godt huske mig, og spurgte lidt ind til hvad jeg laver så ofte i Hamborg. Jeg måtte sige til ham, at det miljø som findes hernede er unikt, og tiltaler mig meget. Han tilkendegav at han også syntes det var fedt. Han kom oprindelig fra en noget mindre by, godt 50 km udenfor Hamborg. Han havde valgt at flytte til byen, for at være en del af et flertal, som han beskrev det.

Efter endt måltid, og endnu et glas vin, var det nu tiden hvor klubben åbnede. Som vanligt stod jeg klar kl. 22, præcis som dørene blev slået op. Jeg fik betalt, iklædt mig mit latex tøj; bukser, polo shirt, kæde om halsen, ballstretcher, armbånd på den rigtige arm, som viseret jeg tænder på pis, mine DC sneakers og latex maske i hånden. Resten af mit tøj blev pakket i tasken, som blev afleveret i garderoben.

Det var fantastisk at være tilbage. Jeg bestilte en rom og cola i baren, og gik ind bagved, hvor jeg sad helt alene. Jeg sad og nød atmosfæren, og kunne ikke lade være med at fantasere om hvad der mon ville ske.

Jeg fornemmede at der var lidt færre fyre i klubben i dag, kontra hvad der var sidst. Dog skal nævnes at der var væsentlig flere fetish fyre end sidst.

Det varede ikke længe før en fyr på min alder(omkring 30 år) kom hen til mig. Han var iført sportstøj, og nogle ret fede adidas sneakers. Han stod ret tæt på mig, og hev i sin pik gennem shortsene. Jeg bøjede mig frem, og kyssede hans næsten stive pik, gennem hans shorts. Jeg følte hans muskuløse ben. Han var ret godt skåret!

Han satte benet op på den skammel-agtige ting jeg sad på. Jeg følte hans ben, og ned mod hans sneakers. Samtidig hev han sin pik frem. Den var fandme stor. Men samtidig utrolig smuk. Virkelig noget han kunne være stolt af. Jeg forsøgte at tage den i munden, så godt jeg kunne. Det var en fantastisk følelse. Jeg blev på samme tid kvalt, men var også så høj over hvor fræk han var. Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Hans pik smagte dejlig, frisk og samtidig af dejligt ung mandepik.

Mens jeg suttede løs, følte jeg ned ad hans ben igen. Han satte igen sin fod op til mig. Han trådte let på mit skridt. Jeg stønnede, og pressede på hans fod, så han trådte mere til. Det var en fantastisk følelse af smerte og liderlighed. Jeg kyssede ned ad hans ben, og kyssede hans sneakers.

Han begyndte at spille pik. Jeg slikkede hans sneakers. Jeg har egentlig aldrig tænkt over at det ville være frækt, men det kom til mig. De virkede ret ubrugte. Jeg slikkede dem godt over det hele, også under skoen. Fantastisk. Imens jeg suttede løs, var der en del som kiggede på. Flere af dem havde deres pikke fremme.

Han begyndte at stønne. Han trådte igen på mit skridt. Jeg lynede ned, så min pik og kugler kom frem. Han trådte hårdt på min pik og kugler. Jeg klynkede lidt. Han blev ved, alt imens han stønnede. Pludselig sprøjtede han udover mig. Hans store pik sendte en 5-6 store sprøjt udover min overkrop og mit hoved. Jeg slikkede det i mig jeg kunne nå med tungen. Hold kæft hvor frækt!

Da han var færdig, gik han igen. Jeg sad nu tilbage, nærmet som i trance. Jeg var høj af det som var sket. En lidt moden mand kom hen til mig, og begyndte at tage på mig. Godt nok var jeg liderlig, men det var ikke lige ham jeg havde lyst til. Jeg afvise ham pænt, og gik ud på toilettet, for lige at vaske der værste sperm af mit ansigt. Ikke fordi det generer mig, men mere for at blive lidt renere.

Jeg gik igen ud i baren, blev siddende derude, mens jeg nød endnu en rom og cola. Efter at have drukket denne, gik jeg lidt rundt. Der skete forskellige ting. Det var ikke hele klubben som var åben, så jeg kunne desværre ikke komme i kælderen i dag.

Nogle steder kunne jeg lugte brugen af poppers, det var ikke unormalt. Men jeg kom ind i et lokale hvor der virkelig stank af det. Det var ekstremt brug. Gad vide hvordan så voldsom anvendelse føltes? Jeg bruger selv poppers, både når jeg er sammen med andre, men også når jeg er alene. Jeg elsker følelsen.

Efter at have gået rundt lidt tid, og set på forskellige personer dyrke sex, endte jeg igen i baren. Jeg besluttede mig for endnu en rom og cola, før jeg ville udforske toilettet. Jeg følte mig i en god, løftet stemning.

Jeg gik ud på toilettet, valgte selv at tisse i urinalen. En fyr kom ved siden af. Jeg fik en indskydelse. Efter at have pisset, kørte jeg fingeren over det stykke af urinalen hvor jeg havde pisset, og puttede fingeren i munden. Jeg tror det tændte ham ved siden af. Han blev i hvert fald ikke skræmt. Herefter tog jeg min maske på, så der kun var åbent til munden, og lidt af næsen. Jeg satte mig i hjørnet og ventede.

Det varede lidt, så begyndte der at komme forskellige som havde behov for at pisse ud over mig. Følelsen af varm pis der rammer min gummidragt er ubeskrivelig. Det er så frækt, jeg kan ikke få nok af det. Jeg forsøger også at smage på det meste, og drikker en del af det. Det er vildt frækt. På én gang nedværdigende, men det tænder mig helt ekstremt.

Jeg kan på et tidspunkt, mellem de forskellige folk der pisser på mig (vil tror at mere end 10 har benyttet sig af chancen nu), høre to fyre tale sammen på engelsk. De taler om mig. Den ene siger, “Look at that pig”, jeg kan ikke helt finde ud af om de tænder på det de ser, eller om de væmmes ved det. Jeg sidder stille og venter, som om jeg er i en verden for sig selv. Jeg kan ikke se dem, men de kan se mig. Jeg føler mig på én gang ydmyget, men også brugbar…

Den ene af de to kommer hen til mig. Han har åbentbart taget sin sko af. Han sætter den op til min næse. Jeg indhalerer. Han gør det nogle gange. Hans sko lugter ikke grimt. Jeg fornemmer der er en eller anden Nike Shox, men er ikke sikker.

Den anden af de to fyrer tager fat om mit ben, tager min ene sneakers af. Jeg hører et let klonk, som skoen der bliver smidt. Jeg fornemmer en eller anden bruge den rigtige urinal. Efter lidt tid er der igen helt stille. Jeg drister mig til at tage min maske af. Der er kun mig på toilettet.

Jeg rejser mig op. Jeg finder min sko som ligger i urinalen. En eller anden har pisset i den. Jeg samler den op, og tager den på igen. Den er godt våd, af en eller andens pis. Det var grænseoverskridende, men samtidig også frækt. Det er svært at forklare, for dybest set sidder jeg der i hjørnet og bliver gennemblødt, mine sko også. Men det med at en bare har smidt den i urinalen, og efterladt mig tilbage med strømpesok, er specielt.

Jeg vælger at gå tilbage til den mørke del af klubben. Jeg er godt våd, men da det er gummi, tørrer det nemt.

Jeg bestiller mig en øl, og bevæger mig ind i det lokale, hvor der lugtede voldsomt af poppers. Jeg havde selv poppers med, og fik ideen af jeg ville sætte mig der. Der er fliser på gulv- og vægge. Jeg fandt mig et passende sted. Jeg tog min maske på og fandt poppers frem. Jeg tog låget af, og inhalerede første gang. Jeg blev blæst ind i en verden hvor alt flød sammen. Det var fedt. jeg følte som om jeg var klar til alt. Jeg sniffede igen.

Jeg sad der i min egen rus og ventede på hvad der mon ville ske. Jeg tror der gik noget tid, men pludselig var der en fyr foran mig. Jeg fornemmede han var i læder, med nogle voldsomme læderstøvler. Han sagde til mig på en bestemt måde, at jeg skulle inhalere, indtil han sagde til.

Jeg begyndte at sniffe poppers, det tog noget tid. Så sagde han jeg skulle holde. Igen efter noget tid måtte jeg ånde ud. Jeg var igen blæst tilbage i min poppers rus. Kort tid efter sagde han jeg skulle sniffe igen. Jeg gjorde som han sagde. Sådan fortsatte det, jeg tror 6 gange. Jeg var helt væk i min poppers rus. Han førte nu sit ret store, lidt slappe pik op til min mund. Han var piercet, en meget stor prince albert. Han sagde jeg skulle drikke. Så begyndte han at pisse mig i munden. Jeg drak, og fik det meste med. Resten løb ned af mine hage og bryst.

Da han var færdig, trak han sig ud, og bad mig igen sniffe. Det gentog sig igen nogle gange, hvor jeg virkelig fik inhaleret poppers. Det næste jeg husker er at hans nu stive pik, bliver tvunget ind i min mund, hvor han mundknepper mig uden nåde. Hans prince albert hamrer mod mine tænder. Jeg forsøger at undgå det. Hans pik er bred, dog ikke så lang.

Han brøler som et vildt dyr, jeg føler det som om mine kæber er ved at gå af led. Det er vildt. Han trækker sig pludselig ud, for at få mig til at sniffe poppers. Jeg føler mig svimmel, men gør som han befaler. Jeg sniffer igen nogle gange, for igen at få hans stive pik ind i min mund. Denne gang føles det endnu vildere. Det fortsætter sådan længe. Jeg mister lidt tidsfornemmelse, og forsøger at sutte så godt jeg kan. Jeg kan mærke at jeg savler en del. Efter hvad der føles som en evighed, kommer han i nogle voldsomme brøl i min mund. Han spermen en del, og jeg sluger det hele.

Han slutter det hele af med en kæmpe spytklat i ansigtet på mig. Jeg sad tilbage, godt brugt, liderlig, og ør i knolden af al den poppers. Jeg var dog stadig tændt. Jeg tog min maske af, rejste mig forsigtigt, og gik ud ved siden af, hvor der er en slags bænk. Jeg sad der lidt og samlede mig.

Jeg besluttede mig for at slutte det hele af, ude på toilettet. Jeg gik tilbage dertil, fandt min sædvanlige plads i hjørnet. Tog masken på, og fiskede min pik frem. Gulvet var vådt fra alt det pis jeg tidligere havde fået ud over mig. Min pik ramte ned i det. Det tændte mig. Jeg begyndte langsomt at spille pik. Frækt at spille pik når den var våd af alle de fyres pis.

Efter lidt tid kom der heldigvis en fyr som skulle pisse. Jeg sad klar, med åben mund, og så ramte de gyldne dråber. Først i munden, jeg slugte. Det smagte en del af pis. Han pissede også udover mit hoved. Da han var færdig, stod endnu en fyr klar. Igen modtog jeg pis udover min krop. Jeg spillede samtidig min pik. En anden fyr valgte at pisse på min pik, samtidig med at jeg blev pisset i hovedet. Det var vildt frækt, og varede ikke længe før jeg skød min ladning.

Jeg fik vasket mig nogenlunde af. Jeg klædte om, betalte, og forlod klubben. Det var underligt at være gennemblødt af pis på den måde. Samtidig var den en fantastisk måde at blive brugt på. Jeg glædede mig allerede til hvad der skulle ske i morgen.


Jeg håber du kan lidt min fortælling. Det er for det meste helt autentisk. Nogle steder kan der være rettet på navne, eller rækkefølgen, får at det giver bedre mening, og beskytter alle parter i mine fortællinger.

Læs næste del af fortællingen…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 23

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Livet som gummifyr, 4. del - Hamborg, dag 2 - GaySite.dk
  2. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 2 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*