Livet som gummifyr, 7. del – Tilbage efter corona – lørdag

5
(3)

Jeg har efterhånden skrevet en del om “Livet som gummifyr“. Du kan læse alle afsnit i serien her. Fortællingerne er sande, om end der kan være ændre på navne eller elementer, for at beskytte mit- og andres privatliv.


Jeg vågnede lørdag morgen. Jeg havde ret ondt i knolden for at sige det rent ud. Jeg havde vist drukket lidt for meget aftenen før, i mixet det lidt uheldigt. Jeg lå i sengen og var lidt i tvivl om jeg skulle stå op for at få lidt morgenmad, eller om jeg skulle få lidt mere søvn. Det blev til det sidste, om end at jeg ikke kunne falde i søvn igen.

Ved middagstid besluttede jeg mig for at gå en tur, og få lidt frokost – måske det kunne hjælpe på min tilstand. Det blev til lidt fastfood, og så ellers en god gå-tur igennem en skøn park. Vejret var ikke fantastisk, men jeg undgik de værste byger.

På vej tilbage til hotellet blev det til en stor kop kaffe, og så ellers i seng så jeg forhåbentlig kunne få en morfar. Det lykkedes nogenlunde, men jeg var fortsat noget træt og ramt da jeg vågnede. Jeg tog et bad, og drog afsted tilbage til centrum for lidt aftensmad og klub bagefter. Jeg må dog indrømme at det ikke var fordi jeg var vildt oplagt, men tænkte at et måltid mad nok ville hjælpe på det.

Jeg valgte samme sted som aftenen før, dog ikke helt så voldsom bestilling. Jeg fik en snitsel og en kold øl dertil. Jeg sad virkelig og overvejede om ikke jeg bare skulle tage tilbage til hotellet. Jeg overtalte dog mig selv til at det ville være bedre at tage i klubben. Det er trods alt ikke helt billigt at tage afsted, så man kunne jo lide så godt få fuld valuta for pengene.

Klokken blev 22 og klubben var åben. Jeg gik ind og fik skiftet til mit latex tøj. Samme stil som dagen før. Lange shorts, tank top, maske og armbånd. Jeg satte en halvstor ballstretcher på mine kugler. Jeg kunne godt mærke at jeg var lidt udenfor rutinen hvad det angik. Poppers blev puttet ned i min strømpe, så den var nem at få fat i når “legen” gik igang. Jeg afleverede min taske i garderoben, og gik ind.

Jeg bestilte en øl i baren, og gik ud bagved. Jeg sad og nød synet af de mange fetish fyre, især læder fyre var der mange af. Jeg kunne mærke ballstretcheren. En blanding af liderlighed og let smerte. Fedt. Jeg tog et godt snif af min poppers. Jeg kunne mærke at det dunkede i kroppen. Jeg var tilbage. Alt imens de forskellige fyre gik forbi, sad og jeg gned på mit latex. Følelsen af helt glat latex er forførende. Jeg bestilte endnu en øl og cruisede lidt rundt.

Da jeg var færdig med min øl, gik jeg en tur i kælderen. Der var nogle få mennesker dernede. Jeg satte mig ind i det næsten mørke rum, tog min maske på hvor der kun er åben til mund og næste, og ventede hvad der skulle ske.

Det varede lidt. Jeg sniffede igen poppers, og endelig kom der en person hen foran mig. Han mærkede på mig, gryntede lidt. Han proppede nogle fingre i munden på mig. Yeeaahh, nærmest gryntede han. Han tog fingrende ud, gav mig en let lussing. Det næste jeg mærkede var hans slappe, tykke pik, hvor der sad en stor piercing. Jeg var nu næsten helt sikker på at jeg havde suttet den dejlige, store pik et par gange før. Han var iført læder bukser. Jeg har set ham for lang tid siden, men kan ikke rigtig huske hvordan han ser ud. Han mundknepper mig uden nåde. Hans pik tager lang tid om at vokse, og jeg forsøger at sutte det bedste jeg har lært. Undervejs giver han mig et par lussinger, og spytter mig i hovedet. Jo, det var ham jeg havde været sammen med tidligere. Han elskede at spytte. Jeg nød det. Jeg følte mig så “lille”. Det var fantastisk.

Han puttede igen sin pik i munden på mig. Den fyldte hele min mund, og mere til. Jeg kunne mærke det i kæberne. Det var for vildt. Jeg var mega tændt. Ønskede at adlyde ham, og tilbede ham. Han trak igen sin pik ud, og sendte en ordentlig klat spyt direkte i min mund. Yeeahh, brølede han igen. “Take it”. Han gav mig igen en lussing. “See you pig”. Han forlod derefter rummet. Jeg sad nærmest i trance. Jeg kunne dårligt vente til han kom tilbage.

Jeg besluttede mig for at tage endnu en øl. Jeg prøvede at spejde rundt i lokalet, men kunne ikke rigtig se ham. Det er også svært at spejde efter en master-type som man kun kender på hans piercede pik og spyt. Jeg drak min øl, og gik tilbage til min plads i kælderen.

Der stod nu en ung, slank person iført læder chaps og åben læst. Han pik hang løst. Ret lang, normal tykkelse og med flere ballstretchere. Han stød med hænderne på ryggen. Jeg satte mig ned ved siden af ham, tog min maske på, sniffede poppers og bare ventede.

Det varede ikke længe, så kom min “Master” tilbage. Han gryntede lidt af mig, imens jeg tror han befamlede ham den anden. Jeg hørte nogle slag, og den unge fyr ved siden af mig stønnede og klynkede. Min Masters karakteristiske “Yeeaah” afbrød hans klynken. Han skubbede den unge ind foran mig. Jeg mærkede hans pik og hans ballstretchere ramte mig i ansigtet. Jeg hørte nogle slag. “Suck him”. Jeg tog hans pik i munden. Den smagte fantastisk. Hans pik voksede hurtigt i min mund. Imens jeg suttede ham blev han spanket i røven. “Master” trykkede ham tættere ind på mig. Jeg blev lidt klemt, men det tændte mig. ¨

Jeg lynede ned i mine shorts, og fiskede mig pik og kugler frem. Jeg spillede lidt min pik. Hvordan han opdagede det, ved jeg ikke, men han skubbede min hånd væk med sine støvler, og gav mig et let spark på kuglerne. Det gav i gib i kroppen på mig. Han grinede “Not yet” næsten brølede han. Han trak hurtigt ham den unge væk, og sendte en spytklat lige i munden på mig. Herefter tog han den unge under behandling. Jeg kunne høre og fornemme at “Master” var noget hård ved ham. Den unge klynkede og jeg kunne høre nogle voldsomme slag.

Efter lidt tid kom “Master” over til mig. Han tog fat om min mund og sagde “are you reade boy?”. Jeg svarede hurtigt “Yes Sir, I will do whatever you want, Sir”. Han slap grebet, grinede, og gav mig en ordentlig lussing. “Get down below me and clean my balls og take whatever comes your way”. “Yes, Sir” svarede jeg. Jeg sad nu under ham, slikkede Hans kugler. De var pænt store. Væsenlig større end mine egne. Ham den unge blev bedt om at sutte ham.

Jeg ser mig selv som en ganske god piksutter, men ham den unge havde vist lidt mere erfaring end jeg. Han slugte “Masters” pik til roden. Han fik suttet den stor ret hurtig. Og ja, den var stor. Alt imens den unge suttede hans pik, slikkede jeg hans kugler. “Clean up downthere” brølede han. Der løb en del savl fra ham den unge. Jeg slikkede det op. Det var en underlig følelse, men fræk. Ham den unge blev mundkneppet voldsomt.

Efter måske 10 minutter hvor jeg bare slikkede kugler, under pikken og slugte hvad jeg kunne få, hev han sin pik ud. Han spyttede ud over os. “Stand up and kiss”. Vi gjorde som han sagde. Mine knæ var lidt ømme, men jeg kom op. Jeg stak min tunge ind i den unges mund. Jeg smagte en blanding af savl og pik. “Master” deltog nu også, kyssede og savlede godt. Imens han gjorde det, klemte han både mine- og ham den unges kugler. Alt imens vi klynkede, kyssede, og Master grynte “Yeeaahhh”. Jeg måtte gå ned i ene nogle gange når han klemte. Han blev ved. Der stod efterhånden en del mennesker i rummet. Nogle spillede pikke, andre kiggede bare. Et par ved siden af kneppede vist hindanden. Det hele flød sammen. Jeg var liderlig som jeg aldrig har være det før. Jeg ønskede bare at fortsætte.

På et tidspunkt gav han os begge to nogle voldsomme slag på kuglerne. Jeg faldt ned på knæ. Det samme gjorde ham den unge. Nu til dels spillede “Master” sin pik foran os, og til dels stak den ind i munden på os. Vi kyssede internt den unge og jeg, imens vi suttede “Masters” store pik. Efter nogle minutter kom han i et brøl. Han sprøjtede en del. Noget af det ramte os i munden, resten udover os. “Yeeeaaahhh” kom det fra ham, og så en ordentlig gang spyt som spredte sig udover os. Han klappede os lidt på hovedet, og gik.

Jeg sad nu der ved siden af den unge, og skulle lige fordøje det hele. Det fik jeg ikke helt lov til. Flere andre kom hen foran os. En af dem begyndte at pisse ud over os. Jeg begyndte at spille pik imens jeg slugte det pis der ramte mig i munden. Ham den unge delte lidt pis med mig. Det var fedt. En anden kom udover os. Jeg var i himlen. Det varede ikke længe før jeg skød min ladning. Fedt. Jeg sad lidt, hvorefter jeg rejste mig og gik ud for at vaske mig.

Jeg sluttede det hele af, glad, og med en kold øl i baren. Det var det hele værd. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at det var godt jeg alligevel tog afsted, til trods for at jeg var ved at fortryde.

Jeg håber snart på at jeg kan tage til Hamborg igen, eller måske en anden klub et andet sted – hvem ved…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*