Nye tider (7)

5
(9)

Jeg vågnede ved, at det bankede på døren. Mit hoved dunkede lidt, mens jeg tænkte over, hvem det kunne være. Jeg tjekkede klokken, som sagde 14. Så jeg havde da sovet et par timer.

Jeg traskede ud i min t-shirt og shorts uden underbukser og lukkede forsigtigt op. Det var Malte, der stod der. ’Halløj der’, sagde han glad og frisk. ’Du ser lidt hærget ud’, grinede han. ’Hey Malte’, sagde jeg og smilede. ’Hvad laver du her?’, spurgte jeg, mens jeg åbnede døren som for at vise, at han skulle komme ind. ’Martin har glemt sin trøje, og han var åbenbart for træt til selv at hente den, så han bad mig om det’, svarede Malte, der gik indenfor. Han tog jakken af og lagde den på fliserne i entreen. Han havde et par lysegrå joggingbukser på og en hoodie, der passede til.

’Jeg tjekker lige stuen’, sagde jeg og gik derind. Ganske rigtigt lå der en trøje på en stol. Jeg havde ikke set den, da jeg ryddede op. Jeg gik tilbage til entreen med den. ’Her er den sørme’, sagde jeg og smilede. ’Fedt’, svarede Malte.

Han lagde den ovenpå sin jakke og kiggede op på mig. Han gik lidt tættere på mig. ’Hva…. Er du tømmermands-liderlig?’, spurgte han så. Jeg grinede lidt. ’Tjoo, eller også er det bare almindelig liderlig’, grinede jeg. Malte grinede med. Inden jeg noterede andet havde han grebet ud efter min pik i mine shorts. ’Hold da op’, sagde han overrasket. ’Ingen underdrenge….’, sagde han og begyndte at kæle for den. Den rejste sig hurtigt i det tynde stof. ’Jeg tror, du er liderlig…’, sagde Malte stille.

Han blev ved med at kæle den, og min vejrtrækning steg hurtigt. Han kunne bare noget. Malte kyssede mig, og samtidig greb jeg ud efter hans pik i joggingbukserne. Den bankede stiv derudaf. ’Du er da heller ikke helt rolig’, sagde jeg så. Malte grinede. Han tog fat i min t-shirt og tog den af mig med lidt hjælp. Så rev han hurtigt sin hoodie af. Det lignede ikke, han havde noget indenunder. Uanset hvad stod han nu i bar overkrop, og jeg nød synet.

’Nu skal jeg hjælpe dig…’, sagde Malte og bevægede sig ned på knæ. Han tog min pik i munden og gav den et lille bid igennem stoffet. Så tog han fat i kanten af shortsene og trak dem ned. Min pik hoppede bankende ud. Jeg gik ud af dem på gulvet, og Malte kiggede op på mig og smilede.

Så bevægede han sin mund hen mod min pik og tog den i munden. Han virkede ikke nervøs over det og tog hele mit pikhoved i munden. Det føltes helt perfekt, og jeg kunne virkelig mærke min liderlighed nu. Han suttede godt på pikhovedet, og det sitrede vildt i min krop. Han gik mere til den, end Emil havde gjort, da han suttede mig.

Jeg stønnede højt. Malte tog min pik ud og gav den et par små ryk. ’Fuck, mand..’, stønnede jeg og kiggede ned på ham. Han smilede op. ’Du kan lide det…? Jeg har øvet mig…’, sagde Malte. Jeg studsede over, hvordan han havde øvet sig, men det forsvandt hurtigt, da han igen tog min pik i munden. Han fortsatte med at sutte hårdt på mit pikhoved, inden han tog min pik længere ind i munden. ’Årghh, fuck Malte…’, stønnede jeg, da han virkelig gav den gas.

Malte tog igen min pik ud. Han rykkede på sig, rejste sig lidt og trak sine joggingbukser og underbukser ned og af. Han gik tilbage på knæ og tog min pik i munden igen. Samtidig greb han sin egen pik og begyndte at køre den af. Synet tændte mig vildt, og nogle kraftige spændinger gik igennem mig.

Jeg greb fat i Maltes hoved og holdt det fast. Jeg bevægede mit underliv, så jeg nu førte min pik frem og tilbage i hans mund. Jeg kontrollerede tempoet og gik dybere ind i hans mund med min pik. Det føltes vildt, og Malte gav mig lov. Malte blev ved med at køre sin pik af og pustede samtidig med, at han fik min pik i munden.

’Fuck, jeg er ved at komme…’, stønnede jeg, da jeg kunne mærke, at jeg næsten var der. Jeg slap Maltes hoved og stoppede mine bevægelser. Han fortsatte dog med at sutte til og køre sin pik af. Jeg kiggede ned på hans pik, der nu var helt våd af hans præsperm. Det syn var for meget for mig sammen med hans konstante sutten.

’Fuuuckkk…. NU…’, nærmest skreg jeg. Malte nåede lige akkurat at tage min pik ud. Men også kun lige for mit første skud bankede ud på hans ene kind. ’Årghh, fuck’, pustede jeg, da en kraftig spænding gik igennem mig, og endnu et stort skud igen fløj ud i ansigtet på Malte. Han kiggede op på mig og stønnede vildt. Jeg så, at hans krop spændtes, og med et stort suk og en stønnen fløj et fint skud sperm ud af hans pik og ud på fliserne. Jeg så, at min egen pik dunkede og mere sperm røg ud. Noget havde nu ramt Maltes bryst. Maltes pik fortsatte med at skyde, og mere sperm røg ud på gulvet. Malte pustede hårdt og gav nogle flere ryk i sin pik, indtil at det blot drev ud af den.

Malte rejste sig op foran mig. Der sad nogle fine klatter i ansigtet på ham. Vi kyssede med det samme. Jeg kunne mærke min halvstive pik ramme hans. Det føltes lækkert. Jeg greb min t-shirt og tørrede forsigtigt mine skud væk fra hans ansigt. ’Har du øvet dig?’, spurgte jeg undrende, mens jeg stod med t-shirten i hånden. ’For ja, du gjorde det fandme godt’, roste jeg. Malte smilede. ’Tak! Hmmm, ja, altså… Jeg gav Anton fra en af de andre 8. klasser et blow i lørdags og han på mig…’, sagde Malte så. Jeg vidste godt, hvem Anton var. Jeg havde tjekket ham lidt ud. Han var en ikke så stor fyr, ligesom Malte. Han var slank, havde halvlangt sort hår og et virkeligt sødt smil. Jeg havde sgu ikke troet, at han ville lave noget med fyre.

’Er du okay med det…?’, spurgte Malte så. Jeg slap mine tanker om Anton. ’Ja da, giv den gas…’, svarede jeg – lidt ærgerlig over at jeg ikke havde ham for mig selv men også lidt glad for at det ikke kun var mig, der udforskede noget ved siden af. ’Det lyder frækt…’, sagde jeg ærligt.

Min pik havde rejst sig igen ved tanken om de to suttende hinanden. ’Hold da op, du er liderlig i dag…’, sagde Malte, da han så og mærkede min pik havde rejst sig. Jeg smilede men noterede mig også, at hans pik igen var begyndt at vokse.

Jeg kyssede ham, men vendte ham så om, så han stod med ryggen til mig. Jeg kærtegnede hans ryg, inden mine hænder greb hans røv. Den var dejlig glat, og Malte spændte i den, da jeg rørte den. Det føltes så lækkert, og min pik strittede igen vildt. Der var stadig sperm på den.

Malte begyndte at puste, og min vejrtrækning steg også. Jeg lagde min pik i hans revne og greb hans pik rundt om hans krop. Den var også stadig våd af sperm fra før. Jeg rev lidt i den, og Malte stønnede mere. Min pik lå perfekt i hans revne, og jeg begyndte at bevæge den lidt i revnen.

Vi stod sådan lidt med pulsen, der steg. Så flyttede Malte sine ben lidt og spredte dem. Min pik røg ud af hans revne, da hans ben gik fra hinanden. Jeg kiggede ned og så på den perfekt buende røv. Inviterede han mig lige…? Og kunne jeg i det hele taget…?

Mere tænkte jeg dog ikke over det. For jeg rykkede mig tættere på ham og dirigerede min pik mod hans hul. Jeg ramte hullet, og et ordentligt støn fór ud af Malte. Jeg selv pustede vildt ved fornemmelsen. ’Tror du, at du kan..?’, hviskede jeg pustende. ’Jeg ved det ikke…. Prøv…’, stønnede Malte tilbage.

Jeg pressede lidt til, men intet skete. Jeg tænkte, at der skulle et eller andet til for at få min pik til at glide. Fornemmelsen var dog helt ekstrem, og det stak i min krop. Jeg tog min pik lidt tilbage og førte den igen mod hullet. Igen stønnede Malte voldsomt blot ved det, og min fornemmelse var fantastisk.

Jeg tog igen fat i hans pik og rev den af. ’Arghh, fuck ja, det føles lækkert’, stønnede Malte. Han pustede udmattende og slappede af i sin krop. I det øjeblik pressede jeg lidt til, og mit pikhoved trængte en anelse ind i Malte. ’Århhh, fuck mand… Shit.. Den er svær at holde…’, stønnede jeg, da en helt vild følelse omfavnede det yderste af min pik. ’Bliv bare lidt…’, stønnede Malte. ’Århh, fuck, det er dejligt’, stønnede han videre,  mens jeg fortsatte mine riv i hans pik.

Malte stønnede vildt nu. Jeg gav et par ryk til, og så spændte han vildt. Han rykkede sig lidt tilbage samtidig, og det gjorde, at min pik kom et lille stykke mere ind i ham. ’Årh fuck…’, hørte jeg mig selv stønne, da jeg mærkede, jeg skulle komme. Heldigvis skød Malte et lille skud sperm ud og kom først. Hans spænding gjorde, at min pik røg ud og skød sit skud ud på indersiden af Maltes ene balle og ikke i ham. ’Prfuuff…’, pustede jeg, da jeg så min pik skyde et lille skud mere som blot røg ned på gulvet. Malte pustede og vendte sig om. Vi kiggede ned på vores pikke, som dunkede vildt med en smule sperm drivende ud af dem. Et lækkert syn.

’Fuck, mand, det var lækkert’, sagde Malte. ’Shit, ja…’, var det eneste, jeg kunne svare. Hold nu kæft, jeg havde lyst til at gøre det mere. ’Du skal fandme kneppe mig mere en dag’, sagde Malte, som havde han læst mine tanker. ’Ja, det skal jeg’, sagde jeg bare bestemt.

Malte tog fat i min t-shirt fra før og tørrede sig. Så gav han den til mig, inden han begyndte at tage sit tøj på. Han tog fat i Martins trøje, og så kiggede han lidt særligt på mig. ’Du… Altså… Hvis du har lyst, kan du måske lave noget med Anton og mig…? På fredag er vi nok lidt tid alene hjemme hos mig…’, sagde Malte. Det lød vildt frækt, men jeg var alligevel lidt usikker på det. ’Det lyder frækt, men… Tror du også Anton vil det…?’, sagde jeg så. ’100 %! – han er sgu frisk på det hele’, svarede Malte frisk. ’Men tænk over det og lad os skrives ved’, sagde han, lænede sig lidt frem og kyssede mig hurtigt.

Han vendte sig om, åbnede døren og gik ud. Jeg lod døren være åben lidt og betragtede Malte bagfra og især hans røv i hans joggingbukser. Fuck, det havde været frækt, og mine tanker var allerede på at lave meget mere med den røv.

………….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*