Mads – del 1

4.3
(14)

Jeg ligger på en presenning på gulvet i kælderen. Jeg er nøgen, og mine hænder er låst i et par håndjern bag min ryg. Jeg har sperm i mit ansigt, og der løber også en del ud fra mit røvhul. Mine baller er røde og stribede, og jeg befinder mig i en sø af pis.

Du tænker straks, stakkels dreng, men jeg er fuldstændig lykkelig.

Hvordan jeg er havnet her, det er lidt af en historie, som du kan få her. 

Mit navn er Mads, og jeg er 15 år. Jeg bor på vestegnen ved København. Det er en lille villavej, med en gruppe ens huse. De er dog bygget for en del år siden, så man skal kigge efter for at se de faktisk har været helt ens. Jeg er enebarn og mine forældre går mest op i sig selv og deres karriere. 

Til gengæld har jeg kælderen for mig selv. Der er gamer rum og plads til at flere af mine venner kan sove her. Der bliver drukket en del øl, og faktisk også røget noget som ikke er helt lovligt.

Jeg er nok, hvad man ville kalde en bølle, eller det var jeg….

Mine forældre har været trukket op på skolen flere gange til samtaler om min fremtid. Altid den samme historie om, at jeg har et godt hoved, men spilder min tid, og laver en del gale streger, og kan virke grov og provokerende. 

Mine forældre sukker bare, og siger jeg skal gøre mig mere umage i skolen. At det gælder min fremtid og den slags. Men så er det glemt igen til næste gang.

Jeg går op i at de andre drenge ser op til mig, og at jeg er en slags leder af en gruppe drenge fra flere klasser. Alle dem de andre ikke “må lege med”. Må desværre indrømme, at jeg også har brugt vold, til at opnå min status.

Men nu skal du høre om den begivenhed der ændrede ALT.

Det var en en helt almindelig onsdag aften. Vi sad en syv stykker i min kælder og drak øl. Da vi var blevet godt ristede, tænkte jeg, at jeg ville vise dem, hvor sej jeg er. Jeg havde gemt noget fyrværkeri fra nytår, og trak gutterne med ud på gaden.

Først skød vi bare nogle raketter af, men så fandt jeg er stor klump heksehyl i bunden af posen. Dem smed jeg i naboens postkasse. Hold da kæft hvor det larmede, men postkassen blev også totalt ødelagt. Det grinede jeg meget af…på det tidspunkt. 

Min nabo en en ældre tosse mindst  over tredive år. Jeg ser ham ikke så ofte. Men når jeg tænker over det, er han vist nok ret stor. Så det er nok en god ide at komme ned i kælderen i en fart.

Vi drikker videre. Nogle smutter hjemad og enkelte chrasser her. Jeg tager Thomas med i min seng. Han er egentligt  lidt for nuttet til at hænge ud med os, men jeg ville aldrig kunne indrømme, at jeg er lidt lun på ham. Når jeg spiller pik, og det gør jeg flere gange dagligt, er det altid ham, jeg tænker på.

Da jeg har børstet tænder, ligger han og sover trygt. Jeg er liderlig, og ligger mig tæt op ad ham. Men da jeg lægger en arm rundt om ham, vender han sig pludselig om. Først smiler han, så lader han sin ene hånd komme ned i mine underbukser, griber min pik, og spiller mig af.

Efter et minut kommer jeg i mine underbukser. Han siger bare, “sov godt”, giver mig et kys på munden, og vender siden til mig med sin røv på min våde plet.

Shit, jeg ligger og stirrer lidt ud i luften, så meget for den hemmelighed.

Da jeg vågner, er han her ikke længere i min seng. Jeg får vækket de to, der sover på sovesofaen. Klokken er over otte, vi kommer for sent i skole igen igen.

Thomas sidder på sin plads, og ligner en uskyldig skoledreng, nå ja, det er han jo egentlig også.

Hjemme tænker jeg ikke så meget over aftenens hærværk, mere over, hvordan jeg skal få scoret Thomas. Så ringer det vedvarende på vores dør. Jeg skal lige til at give en af drengene en skideballe, da jeg åbner for vores nabo. 

Fuck, fuck……der kommer omgående gele i mine knæ, og jeg bliver højrød i hovedet. 

“Goddag Mads, vi to har vist noget, vi skal snakke om”.

Da han siger ordet snakke, klasker han sine store hænder sammen. Og der går et gys gennem mig. 

“Undskyld, vi var fulde, det var ikke mig…..” ,stemmen svigter mig.

“Så har jeg vist en lille video fra mit overvågnings kamera, der muligvis kan hjælpe på din hukommelse”. 

Shit, busted.

“Skal vi lige smutte ind til mig og se den nu”?

“Undskyld, undskyld, det var jo bare drengestreger…og sådan en gammel postkasse, er da ikke så meget værd”.

Det var nok ikke lige det rigtige at sige.

Jeg er begyndt at svede, jeg plejer ellers godt at kunne svare for mig. Jeg får bare en fornemmelse af at lokummet brænder. 

“Nu følger du bare med”.

“Jamen jeg…..”. Slam, der sidder en ørefigen på min kind, der straks begynder at svie.

Jeg følger efter ham på strømpesokker, der er vist ikke mere tid til forhandlinger.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 14

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*