Mads – del 5

4.4
(8)

Thomas er her som support fredag eftermiddag, og kysser mig farvel, før jeg går over til naboen. 

Hvad begiver jeg mig ud på. Jeg har ingen ide om, hvad jeg skal lave. Kan man både være ved at skide i bukserne af skræk og samtidig være liderlig af forventning?

Der hænger en gul post it seddel på døren. 

Boy, du går bare ind og gør dig klar

Døren er åben, og jeg klæder mig af på min plads. Ved ikke, hvad der forventes af mig. Skal jeg blive stående og vente, eller må jeg gå ind i stuen. Jeg kan intet høre. Jeg prøver at kalde lidt forsigtigt, men får intet svar. Efter nogle minutter prøver jeg at liste mig frem. Igen bliver jeg slået af, hvor dejligt og moderne alting er. Rummene er jo ens fra vores, men der er en verden til forskel i stil og kvalitet.

Der står en tømt flaske vin på bordet og to glas. Døren ned til kælderen står åben. Shit, jeg er nysgerrig. Mon ikke jeg lige kan tage et hurtigt kig i, hvad der svarer til min verden få meter væk. 

Jeg lister ned ad trappen. Wauw….rummet er delt i to, hvor det hos mig er et stort rum. Naturligvis er her top tjekket. Der er indrettet motionsrum med forskellige redskaber og maskiner. Det ser ret dyrt ud. Jeg smugkigger også ind på badeværelset. Det er vildt luksus med spa og det hele. Mit har stået som det blev sat op i midten af halvfjerdserne.

Nu er der så kun det rum, der er lavet separat hernede. Da jeg nærmer mig døren, kan jeg høre lyde derinde fra. Der er tydeligvis en der bliver udsat for spanking. Man kan høre klaskene og udbruddene fra smerten på en eller andens røv. Da de pludselig hører op. Tænker jeg, at jeg hellere må skynde mig op. Vil ikke pågribes i at lure ved døren.

Jeg finder min plads midt på gulvet, og venter i nogle minutter. Så kan der høres aktivitet på trappen. En ung mand klædt i en stramtsiddende gummidragt med hætte over hovedet dog med numsen bar. Bliver ført i en hundesnor ind i stuen. Hr. Jensen har læderbukser og lange sorte støvler på, men med bar overkrop….og sikke en krop.

“Boy, hils på slave 24”

Jeg er lammet, men får da fremstammet et “hej”.

Slave 24 bliver vendt rundt, så jeg kan se hans blodige røv, og den store butt plug, der sidder oppe i ham. 

“Slave, du går i bad og klæder om”

Slave 24 går på badeværelset og lukker døren efter sig. 

“Boy, du kommer lige til tiden, du henter mig en kold øl og er glas”

Jeg piler ud i køkkenet, og finder hurtigt, hvad jeg skal, og serverer det for Hr. Jensen.

“Drikker du selv øl Boy”?

Tænker han vil tilbyde mig en, så siger kækt, “ja tak”

“Det stopper du med fra nu af, hvis du skal nyde alkohol i fremtiden, er det kun, hvis jeg giver dig det”

Han kigger spørgende på mig. 

Er klar over, hvad jeg skal svare, “Javel Hr, Jensen”

“Ryger du”?

Denne gang falder jeg ikke i, og svarer sandfærdigt, “ja desværre Hr. Jensen”.

“Det er hermed også forbudt for dig, du er stoppet i dette øjeblik”.

“Javel Hr. Jensen”. Ups det bliver hårdt, jeg har røget i flere år.

Hr. Jensen nyder sin øl, jeg står bare som en klovn og kigger på.

Efter noget tid er slave 24 tilsyneladende færdig på badeværelset. Ind i stuen træder en smuk ung mand. Han er så lækker, at jeg med sikkerhed ville kigge efter ham, hvis jeg så ham tilfældigt på gaden. Han har en lyseblå skjorte på og et let jakkesæt i en mere mørk blå farve. Hans halv lange lyse hår, de blå øjne i det smukke ansigt. Fuck, han er nice.

“Boy, hent en kold øl til Torben”

Nu hedder han pludselig Torben, der er meget, jeg ikke forstår. 

Jeg serverer og går tilbage til min plads.

De to hyggesnakker som gamle venner. Da Hr. Jensen peger på mig.

“Ja, det er så min nye Boy, han kan stort set intet endnu, men jeg hjælper ham med at lære det”. Hr Jensen griner lidt sammen med Torben.

“Han er da super flot, og sikke et lækkert udstyr han har, jer er sikker på, du nok skal få ham lært ham op på din måde”. 

Mens de morer sig over mig, bliver min pik banke stiv. Hvad fanden sker der med mig?

Da Torben lidt senere skal afsted, kommer han hen og giver mig et kys på munden, og hiver lidt i min pik. “Vi ses smukke dreng”.

“Stå dog ikke der og glo Boy, bær Torbens taske ud til hans bil”

“Jamen jeg er jo nø……”

Da jeg ser øjnene på Hr. Jensen, ved jeg, det er en kæmpe fejl, og helt sikkert koster mig en øm røv.

“Javel Hr. Jensen”. Der er ikke andet at gøre end at adlyde, og så håbe på, der ikke er nogen ude på vejen.

Tasken er pænt tung, men jeg ved jo nok, hvad den indeholder. 

Torben holder døren for mig, men lader mig ikke slippe for at slæbe den ud til hans bil.

Jeg vil ikke sige, jeg har stor forstand på biler, men kan da kende en Mercedes, når jeg ser en. Torben aktiverer bagklappen, og jeg står splitternøgen ude på gaden, og lægger hans taske ned i bagagerummet. 

“Hvad hedder du dreng”?

“Mads”

“Fuck du er skøn Mads, glæder mig til at se mere til dig”. 

Han giver mig et lille dask over min pik. 

Så styrter jeg ind igen. 

Hr. Jensen har sat stolen frem, og står med en læder paddle i hånden. Tja, det bad jeg vist selv om.

Jeg skal stå bøjet over stolen, og holde fast i sædet. 

Fuck, det gør nas, jeg må virkelig lære at adlyde første gang.

Efter flere minutters hårde prygl føles min røv som om der er ild i den.

Jeg vender mig om. “Tak Hr. Jensen”.

“Gå lige ud og vask dig i ansigtet Boy, jeg vil ikke se på al det snot”

Jeg kan godt selv mærke det, tårer og snot løber ned af mig.

I det store spejl på badeværelset, kan jeg se resultatet af min straf. Ikke så mærkeligt det brænder. 

“Boy, i aften får jeg nogle gæster. Du skal servere drinks og hjælpe lidt til. Derfor vil jeg nu lære dig, hvordan du skal mixe dem”.

“Du siger kun noget, hvis du bliver spurgt direkte, holder dig lidt i baggrunden, og er klar, når jeg skal bruge dig”.

“Javel Hr. Jensen”.

Det er faktisk ret enkelt, jeg skal kun kunne lave en gin og tonic, skænke vin og servere øl.

Men jeg skal naturligvis være nøgen. Det både skræmmer mig, og tænder mig.

“Tag dit tøj på Boy, vi skal lige ud og have lidt at spise”.

Virkelig godt jeg havde tænkt på lange bukser og en pæn polo før jeg gik her over.

Da vi sidder i hans nye Id4, tager han mig på låret, okay Mads, nu håber jeg du kan sidde ned, mens vi spiser, ha ha”. 

Faktisk smiler han venligt til mig. Jeg hedder åbenbart Mads, når jeg har tøj på.

Vi kører et stykke vej til en lille hyggelig restaurant. Det ser pissedyrt ud.

Vores tjener ser ret gay ud, og det virker som om, han kender Hr. Jensen.

Jeg får selv lov til at vælge en burger og en cola. 

Vi taler løst og fast, men kommer hurtigt ind på mine ret ringe karakterer. Jeg får dog 7 i mundtlig engelsk, ellers er der desværre flest 2 og 4 taller. 

“Det kan ikke være rigtigt Mads, det skal du stramme op på. Fra nu af skal jeg alle se dine lektier, og du læser lektier ved bordet mindst en time dagligt fra nu af. Du viser mig dit næste karakterblad, og jeg vil se forbedringer på alle fronter”.

“Javel Hr. Jensen”.

“Når vi er ude, må du sige Patrick, og du ved udmærket, at der her er for din egen skyld”.

“Tak Patrick, alle siger jeg har et godt hoved, men jeg har bare ikke kunnet tage mig sammen”.

“Nå, men det kan du altså fra nu af Mads, har du for øvrigt en kæreste”?

Jeg rødmer lidt, da jeg fortæller om Thomas. Da jeg siger, at han er den dygtigste dreng i klassen, bliver jeg sgu lidt stolt. 

“Det lyder godt, jeg skal naturligvis lige se ham”.

Maden er perfekt, Patrick får et glas vin, og jeg får en cola mere til desserten, hvor han tager en kop kaffe.

Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde har hygget mig sådan med en voksen. Selvom han er pisse streng, og tager kontrol over mange ting i mit liv. Sidder jeg er lykkelig. Han er nok præcis det der skal til for ,at jeg kan komme ud af den rolle, jeg i virkeligheden, ikke føler mig hjemme i. Naturligvis er jeg også stolt over, at han er super flot og sexet. 

Da vi sidder i bilen, siger jeg mange tak for mad, og for at han vil bruge tid på mig. Jeg læner mig ind mod ham, og prøver at fange hans øjne, for at se, om jeg kan få lov til at kysse ham. 

Det er som elektrisk strøm, da vi kysser dybt og længe.

“Du er en dejlig dreng Mads, og jeg tænker, vi kan komme langt sammen, men i aften er du Boy igen”.

Jeg smiler, “Javel Hr. Jensen”

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. Håber næste del snart kommer, jeg kunne godt blive en god slave boy hos hr. Jensen og bo i en kold kælder i en gammel kulsæk bundet fast til gulvet så jeg ikke går rundt uden at have fået lov

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*