Søn elsker at “vise” sig – Del 3

4.5
(14)

Læs de øvrige episoder…


Oplevelsen i svømmehallen nærmest forfulgte mig. Jeg var stang liderlig hele tiden. Jeg havde nærmest hele tiden stiv tissemand, den bulede godt i bukserne. Næste formiddag inden jeg skulle i bad, var jeg i fuld gang med at lege med min tissemand da min far kom ind. Han grinede til mig imens han klemte sin egen bule. Jeg satte farten op. Han komplimenterede at min tissemand var vokset godt, og efterhånden ganske stor. Skal vi ikke måle den, spurgte han.

Jeg havde egentlig ikke selv tænkt på at måle den, men selvfølgelig – hvorfor ikke. Vi fandt et målebånd frem. Jeg spillede lidt, og så målte vi. 15 cm – min var var imponeret. Du er endnu ikke færdig med at vokse, og allerede 15 cm? – det kan du godt være stolt af og vise frem. Han spurgte om at måtte prøve at mærke den? – Jeg nikkede. Han tog rundt om den og spillede den. Han trak forhuden helt tilbage, så hovedet var fuldstændig blottet. Han mærkede på mine kugler, tog fat rundt om dem. Endnu ingen hår? spurgte han. Nej, ikke endnu, svarede jeg. Det kommer sikkert snart svarede han.

I stedet for at lege mere med dig selv, så hop i bad, sagde min far. Vi skulle åbenbart ud at købe tøj. Du må hellere få et par nye badebukser, de andre er vist for små, grinede han. Jeg gik i bad og fik mig vasket godt. Jeg tog et par basketballshorts og tanktop på. Vi kørte ind til en lidt større by, hvor der var lidt flere muligheder i forhold til shopping.

Vi besøgte først Intersport, hvor vi startede med badetøj. Der var ikke så mange mennesker i butikken, og ret hurtigt kom en ung mandlig ekspedient hen. Han var ikke mere end højst 20 år, iført klassisk shortssæt. Han spurgte om han kunne hjælpe. Min far sagde at det måtte han gerne. Vi skal finde et par badebukser. Ja, svarede ekspedienten. Hvilken slags? – Jeg svarede at det gerne må være de klassiske speedos, tætsiddende. Ja, svarede ekspedienten. Han fandt et par stykker frem, jeg forelskede mig lidt i nogle røde, med gul skrift. Jeg spurgte om jeg måtte prøve dem. Ekspedienten tøvede en smule og sagde at normalt skal man have underbukser på når man prøver badebukser, men hvis jeg kunne lide dem, synes han jeg skulle prøve.

Jeg gik ind i prøverummet og tog alt mit tøj af. Jeg stod nu helt nøgen, med badebukserne i hånden. Det killede i min tissemand. Jeg trak langsomt badebukserne op. Jeg havde en pæn bule foran. Jeg fik sommerfugle i maven. Jeg trak gardinet fra, og stod nu kun iført mine badebukser.

Min far kommenterede med det samme at de vist passede mig fint. Ekspedienten virkede lidt genert, men gav min far ret. Min far rettede lidt på dem. Min bule blev lidt større. Prøv at gå lidt rundt, sagde min far. Det gjorde jeg. Ekspedientens øjne var fastlåst på min bule. “Ser det ikke godt ud” spurgte min far. Jo, svarede ekspedienten. Ikke dårligt.

Har du ellers noget du kan anbefale? – Spurgte min far. Måske, svarede den unge ekspedient. Et par badebukser mere, eller måske underbukser? Gerne underbukser, sagde min far. “Har I jockstraps?” spurgte min far. Jeg var ikke helt med på hvad det var. Ekspedienten svarede at det havde de desværre ikke, men han kunne måske skaffe det til os. Min far sagde at det måtte han gerne. Så nøjes vi med badebukserne for denne gang, sagde min far.

Jeg spurgte ekspedienten om han syntes mine badebukser sad som de skulle. Han sagde at det syntes han. Og du er sikker på at jeg har valgt den rigtige størrelse? Ekspedienten svarede at det mente han, men han kunne lige føle efter. Jeg stod inde i prøverummet med fronten mod et stort spejl. Han stod bagved mig. Han tog fat i elastikken og mærkede efter, han trak ud i badebukserne, først i siden, og så foran. Han kiggede ned. Min tissemand blev nu helt stiv. Han smilede til mig. Jeg er sikker på at han nød synet. Jeg rettede lidt på bulen, hvilket gjorde at mine tissemand nu stak op. Han sagde at jeg hellere måtte skifte, og hvis jeg gav ham badebukserne, kunne han ordne i forhold til betalingen. Jeg trak mine badebukser ned, så han kunne se mig nøgen. Jeg rakte ham badebukserne. Han tog dem, og trak gardinet for. Jeg tog mit tøj på igen og gik ud til min far. Min tissemand var faldet en smule, men rumsterede stadig.

Da jeg kom ud til min far, havde han betalt. Ekspedienten sagde at han ville skrive til min far, når han havde fået lidt mere hjem. Jeg takkede for hjælpen og vi forlod butikken.

Min far spurgte nysgerrigt om jeg nød det. Jeg nikkede og sagde at det var fantastisk. Vi kørte igen hjem. Da vi kom hjem havde jeg bare sådan lyst til at spille min tissemand, og måske sprøjte min anden rigtige ladning.

Da vi kom hjem, bad min far mig igen at tage mine nye speedos på. Han sad inde i stuen da jeg kom ind til ham. Han bad mig komme over til ham. Han mærkede på min bule foran, min tissemand voksede igen. Det var fantastisk at mærke hans hånd føle på min bule. Jeg var nu helt stiv.

Du må vist hellere få lettet trykket – tag dine badebukser af, og spil foran mig. Må jeg filme dig imens du gør det? – Jeg svarede at det måtte han gerne. Jeg sad i den ene sofa, og først legede jeg med min tissemand, hvorefter jeg begyndte at spille den. Jeg var hurtigt totalt stiv, og det varede ikke længe før jeg kunne mærke at jeg ville komme. Jeg følte at min tissemand voksede yderligere, og jeg kom. Et par dråber, næsten helt klar sperm dukkede frem. Jeg tog det af med fingeren, og puttede det i munden. Det smagte dejligt, salt, men dejligt.

Min far grinte da jeg var færdig. Jeg tog bare et par underbukser på og gik ind til min computer. Det havde været endnu en fantastisk oplevelse. Jeg var glad indeni.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 14

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*