Mandesex på offentlig toilet

4
(21)

Det hele startede da min daværende kæreste ikke ville lade mig have sex med hende og jeg søgte lidt oprejsning på nettet og i november loggede jeg på en chat og prøvede de forskellige rum.

Loggede mig på fyr/fyr og blev meget overrasket da der straks var 4-5 fyrer som ville mødes og alle gerne ville kneppe eller give et blowjob. Jeg blev hængende lidt og loggede af med et ordentlig jern på!

Jeg spille pik imens jeg legede lidt med mit røvhul – jeg sprøjtede som aldrig før og jeg var blevet interesseret i mandsex!

Og så loggede jeg på et par dage senere og aftalte et møde på et offentligt toilet, på vej derhen var min puls helt oppe og køre, jeg åbnede døren og gik ind. Jeg kunne høre at der var en i forvejen.

Åbnede døren til en bås og gik ind uden at låse døren – spændte min bukser op og trak dem ned under knæerne stillede mig op med ryggen til døren, jeg bankede forsigtig på væggen, det havde vi aftalt som signal – kunne høre han rejste sig op og åbnede sin dør og min dør blev åbnet. Han kommer ind og låser døren. Han stiller sig tæt op af mig og jeg kan mærke hans stive pik på mine balder og med et har han den ene hånd om min pik, den reagerer med at rejse sig i små ryk – han begynder at spille min pik af imens han laver bollebevægelser med sin pik.

Vi havde aftale at mødes sådan og så skulle jeg havde suttet min pik af og han ville sluge alt.

Jeg fører min hånd bagud og mærker på hans stiv pik og opdager at han har taget et kondom på med riller.

Jeg skubber ham lidt væk og fører den ind imellem mine balder, alt imens han leger med min pik og nosser, min pik har aldrig været så stiv – han kysser mig på halsen og laver lidt flere samlejebevægelser, hans pik rammer mit røvhul først forsigtigt. Undskyld, siger han – fordi det er jo ikke det vi aftalte – jeg giver et lille suk og med det samme er der igen et let tryk imod anus. Han flytter sig lidt væk fra mig og jeg skal lige til at sige ”hvor skal du hen” da han presser en finger op i mig, jeg kan mærke at den er god fedtet. Han har glidecreme på fingrene.

Han er tilbage ved min pik og spiller den hård af – hans pik er igen på plads mellem min lår.
Vi står meget tæt på hinanden.

Han drejer mit hoved og giver mig et tungekys – samtidig med han igen begynder at lave kneppebevægelser – hans pik rammer mit røvhul og med det samme glider det indenfor, han står stille og leger nu kun med min pik imens hans pik er kommet lige indenfor i mig.

Jeg er fuldstændig som i trance og han presser sig lidt længere op i mig, det er jo første gang at jeg prøver og samtidig bliver min pik spillet hurtigt og hårdt på – han slipper min pik og tager rundt om mine hofter og trækker mig blidt ind til ham og hans pik glider i bund, det svimler for mine øjne og jeg griber ud og får fat i væggen. Hans pik glider nu ud og ind i et stadigt stigende tempo. Jeg kan mærke hans pik bliver stivere og han er ved at komme…..han spørger om ikke jeg vil prøve at sutte en pik til udløsning.

Jeg tøver lidt, men vil egentlig gerne og siger ja, han trækker sig ud af min røv og tager kondomet af og trykker mig let ned i knæ. Jeg leger lidt med den meget stive pik og tager forsigtigt den i munden.

Han sukker og siger ”nu varer det ikke længe”! Jeg sutter det bedste jeg har lært og synes ikke engang at det er ulækkert, han begynder at lave blide kneppebevægelser i munden på mig og pludselig sprøjter han mig i munden.

Han trækker mig op og giver mig et kys, presser sin tunge ind i min og jeg besvarer. Han tager et fast greb om min pik og siger nu er det din tur – han spænder sine bukser og bagefter sætter han sig på wc’et og tager min pik i munden. Han er den bedste jeg har prøvet til at sutte min pik og der går ikke ret lang tid så sprøjter jeg ham i munden og han sluger det hele – han rejser sig giver mig et kys og min pik et klem og låser døren op og så er han væk.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 21

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*