Gruppesex hos kammerat

3.5
(6)

Det var meget længe siden jeg sidst havde set Mikkel, så jeg glædede mig til at jeg skulle ind til ham. Inden jeg tog ind til ham måtte jeg tage en hurtig spiller mens jeg tænkte på hvad vi skulle lave.

Jeg kom hjem til ham, og døren stod åben. Han var flyttet og jeg havde ikke været der før, så jeg gik forsigtigt ind. Der var ikke nogen lys tændt i lejligheden men fjernsynet kørte. Jeg gik ind og kaldte samtidigt og gik i retning af fjernsynet. Jeg var sikker på at han sad derinde, og ikke kunne høre mig. Jeg gik ind i stuen. På fjernsynet kørte en film hvor to mænd var vildt i gang. Den ene blev totalt kneppet af den anden og han havde en ret stor pik. Jeg tænkte at han måske lige var smuttet ned for at købe cigaretter så jeg satte mig i sofaen. Da jeg satte mig så jeg at der på bordet stod, kaffe, øl og en helt ny flaske popers. Jeg sad og blev lidt små liderlig, så jeg tænkte at jeg kunne jo lige så godt tage en lille hurtig spiller mens jeg ventede på ham. Jeg tog bukserne af og min pik var blevet godt stor. Jeg åbnede poppers flasken mens de to mænd i fjernsynet skiftede om så det nu var den anden der blev kneppet.

Jeg tog poppers og snusede godt, wauuu- den var godt. Min pik voksede og det gjorde min liderlighed også. Jeg spillede min pik som nu var blevet god stor. Fjernsynet kørte der ud af og de fortsatte med at kneppe hinanden helt vildt. Jeg lå og fantasere om at det var mig der blev kneppet, men jeg snusede noget mere poppers og lagede mig ned i sofaen. Jeg var i en helt anden verden og nød poppers og nød min store pik som jeg lå og trak frem og tilbage i, mens jeg drømte at jeg fik stukket denne store pik op i røven, som kørte frem og tilbage.

På et tidspunkt skubbede jeg en pude ned på gulvet, og nedenunder den lå der glidecreme og en dildo som var formet som en rigtig pik med nosser og det hele.. Jeg tænkte på at Mikkel garanteret havde den ligende når han sad og så film, og det tændte mig endnu mere. Jeg begyndt at sutte på den, den var ret stor og jeg havde problemer med at få den helt ind i munden, men jeg prøvede at sutte på den og presse den inde i munden mens jeg spillede min pik. På fjernsynet var de stadig i gang med at kneppe, og nu var jeg helt vild. Så jeg sniffede en ordentlig gang poppers og ville simpelthen mærke denne stor pik og i røven. Jeg satte mig op i sofaen, smurte den kunstige pik ind i en gang glidecreme, og maserede lidt glidecreme op i mit røvhul.

De kneppede stadig hinanden i fjernsynet så jeg tog poppers og derefter begyndt jeg at sætte mig ned på pikken. Jeg kunne mærke hvordan den kom helt op i mig og mit røvhul blev totalt udspillet. Uha-hvor var det godt. Jeg begyndte at ride op og ned på pikken, og det var så godt at mærke denne store pik glide ind og ud af mit røvhul. Jeg tog noget mere poppers og sank helt ned over pikken. Jeg forsvandt over i en hel anden verden. Jeg var lige ved at komme, da jeg kunne mærke at nogen kiggede på mig. Jeg stoppede og kiggede ud. Mikkel stod i døren, “bare fortsæt” sagde han. Jeg var lige ved at komme, det ville jeg ikke endnu så jeg satte tempoet lidt ned på min pik, men blev ved med at ride denne store pik som jeg havde langt oppe i røven.

Pludselig fik jeg bind for øjnene og jeg stoppede med at spille min pik.

Jeg kunne mærke at der stadig stod en foran mig. Jeg kunne høre vedkommende lyne sin bukser ned og pludselig fik jeg stukket en pik ind i munden. Jeg suttede det bedste jeg kunne. Det lød som om vedkommende nød det. Samtidigt blev min hænder ført om på ryggen. Jeg kunne ikke helt forstå hvordan fordi ham hvis pik jeg havde i munden ikke havde bevæget sig. Pludselig kan jeg mærke min hænder blive bundet og Mikkel hvisker mig i øret, ” nu skal du prøve noget sjovt”. Det var længe siden jeg sidst havde suttede på Mikkels pik, så jeg kunne ikke huske hvordan den var, men da han kunne hviske mig i øret kunne det umuligt være hans pik jeg suttede. jeg standsede med at sutte pikken i ren forskrækkelse men Mikkel hviskede at jeg skulle fortsætte. Jeg blev ved.

Og pludselig var der en der satte sin mund rundt om min pik. Det kunne jeg mærke, var Mikkel. Det var lidt vildt at side der sutte pik på en og få den suttede af på en anden mens jeg havde en dildo oppe i røven. Så jeg rede derud af på liderligheden og tænkte ikke på hvad jeg gjorde men nød det. De stoppede begge to samtidigt, og rejste mig op. Dildoen som jeg stadig havde oppe i røven faldt ud da de rejste mig op. Mine hænder blev bundet op, men kun for kort tid, for jeg blev lagt hen over et spisebord med røven ud over kanten og lige i vejret og mine hænder blev bundet til de forreste bordben. Pludselig kunne jeg mærke min pik blev suttet af, der var en der havde sat sig ned på gulvet. Jeg kunne nu også mærke at der stod en op bag mig. Min pik voksede og jeg tror at ham nede på gulvet kunne mærke hvordan det tændte mig. Jeg fik poppers flasken op til næsen, og tog en ordentlig tur. Ham der stod bag mig tog også et ordentlig snif. Lige på det højeste kunne jeg mærke en pik ramme mit røvhul, der var gjort god plads fra dildoen før og mit hul var godt smurt så jeg støttet min hul mod pikken og jeg kunne mærke hvordan pikken trængte op i mig.

Det var bare simpelthen så godt. Jeg stødte min røv mod pikken mens hans bankede sin pik op i mig. Jeg var i totalt ekstase. Min pik blev suttet min røv kneppet, hvor godt kunne det være. Pludselig stoppede de, men heldigvis kun for at skifte plads. Det var helt vildt at mærke to forskellige pikke, på skift, banke op i røven på mig lige efter hinanden, det havde jeg aldrig prøvet før. Så jeg nød det. Jeg fik lidt mere poppers og ham der kneppede mig nu gjorde det endnu hårdere.

Jeg kunne mærke at ham der suttede min pik blev mere vild og jeg mærkede at mens han suttede min pik sad han og spillede sin egen. Lige pludselig stoppede han og jeg kunne mærke hans sperm sprøjte ud over mine fødder. Ham der kneppede mig fortsatte endnu hårdere. Men pludselig stoppede han også. Jeg lå stadig hen over bordet, og jeg kunne høre de gik ud af stuen. Døren smækkede og jeg troede at nu gik De. Det var nu også ok med en pause for mit røvhul var brændende varmt. Jeg var stadig ikke kommet, så min pik var stadig godt stiv. Mens jeg lå der blev jeg igen mere liderlig og jeg tænkte på det der lige var sket. Min pik blev stor igen og jeg lå bare og tænkte på at jeg ville spille min pik og sprøjte ud over det hele.

Pludselig kunne jeg høre at jeg ikke var alene. Så jeg lå helt stille og min pik begyndte at falde lidt sammen. “nu er vi alene” kunne jeg høre Mikkel sige. Og samtidig kunne jeg mærke at han begyndte at sikke en finger op i røven på mig. Det gjorde lidt ondt, for hullet var helt slidt, så jeg trak mig lidt tilbage så meget jeg nu kunne. Han spurte om jeg ikke kunne mere.

Hvad skulle jeg svare?? , jeg ville gerne, men min røv var færdig. Hans stak poppers flasken op til min næse, og jeg tog et ordentlig snif, ummm- nu kunne jeg godt tage noget mere. Jeg kunne mærke at han førte en dildo op i mig og han begyndt at føre den ind og ud af mig mens hans spillede på min pik. Han gav mig poppers igen, og det føltes som om dildoen voksede. Den gjorde den også!! Det var en “pumpup dildo” og jeg kunne mærke hvordan den gjorde min røv større og større. Mikkel blev ved med at spille min pik men han pumpede dildoen op.

Han lod den side op i min røv og rejste sig op. Han løsnede mine hænder og førte mig ned på gulvet så jeg lå på ryggen. Jeg havde stadig den store dildo op i røven og han begyndte at trække den frem og tilbage. aldirg før havde min røv været så udspillet før, og hold kæft hvor var det godt.

Han gav mig mere poppers, og da det var på det højeste satte han nogle brystklemmer fast. Jeg kunne mærke det helt ned i mine tæer og i hvert fald i min pik.

Han trak dildoen ud af min røv og forsatte med sine fingere først, en så to så fire og pludselig havde han hele hånden inde i min røv. Jeg fik mere poppers, og begyndte selv at spille min pik. Jeg var tæt på at komme, han trak hånden ud og satte dildoen op igen, trak i kæden mellem brystklemmerne så jeg kom op på mine knæ. Min pik var lige ved at sprænges, og spermen var ved at flyde ud. Jeg kunne mærke at han vendt sig om og han trak endnu en gang i kæderne. Jeg kunne mærke hans røv mod min pik, og nu vidste jeg hvad han ville. Han hul var godt smurt ind, men da jeg stak pikken op i han trak han sig lidt frem. Jeg havde stadig den kæmpe store dildo op i røven.

Jeg gav ham poppers flasken, og da han havde taget en ordentlig tur gav han den videre til mig. Jeg sniffede godt, stillede flasken væk og blev enig med mig selv om at nu skulle han gennem kneppes og jeg skulle sprøjte. Jeg stak min store pik direkte op i røven på ham og begyndte at kneppe ham. Mens jeg kneppede ham legede jeg med dildoen og trak den ind og ud med den ene hånd og hev i kæden med den ene hånd. Jeg kunne mærke min sperm komme, lige inden jeg kom trak jeg mig ud og sprøjtede min kæmpe ladning ud over det hele. Mikkel, som havde spillet sin pik, kom også samtidigt men sin sperm.

Vi faldt sammen på gulvet. Jeg trak dildoen ud. Vi satte os op i sofaen tog en kop kaffe og snakkede om hvad vi skulle lave næste gang. Jeg havde en kammerat som jeg legede lidt med ind imellem, og nu sad vi og fandt på hvad vi skulle gøre med ham..

Men den historie kan du få en anden gang.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.5 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*