Mikkel og Kasper – Speciel juleafslutningen

4.5
(14)

Dette er endnu en fortælling i serien omkring Mikkel, Tobias og Kasper – hvordan de udlever deres teenage lyster. Denne fortælling foregår ca et halvt år efter episoderne i sommerhuset. Der er sket en del siden deres relative, uskyldige leg på stranden. Har du endnu ikke læs forrige episode, kan du gøre det her.


Det var en speciel tirsdag. Vi skrev kun d. 14. december, og alligevel blev vi sendt hjem på “juleferie” eller rettere sagt endnu en omgang hjemmeskole. Fint nok at få juleferie, men det at skulle skoles derhjemme havde jeg det ikke super fedt med. Hvis du ikke har læst om mig tidligere, kan jeg fortælle at jeg hedder Mikkel, en sportsglad 14 årig teenager som det seneste halve år har fået øjnene op for drenge. Læs eventuel om hvordan det hele startede i de forrige historier om mig, Tobias og Kasper.

Jeg var på vej i skole da jeg modtog en besked. Den kom fra Kasper. Jeg havde næsten gættet det på forhånd. Han skrev ofte til mig. Ofte skulle han have mig til at “hjælpe ham” som han tit skrev. Det betød at han var liderlig, og ønskede en mund til at tømme hans altid liderlige pik. Nu lyder det måske som om jeg ikke kan lide at tømme hans pik. Det er faktisk ikke tilfældet. Jeg elsker hans store pik, og nyder at tømme den. Kasper bad mig møde ham efter sidste time i drengenes omklædningsrum. Jeg skrev tilbage at jeg nok skulle være der.

Det var en ganske fin juleafslutning. Vi spiste morgenmad i klassen, så en film og ellers bare rolig hygge. Jeg sad forventningsfuld og ventede på at sidste time var overstået, så jeg kunne komme ned i drengenes omklædningsrum. Tobias spurgte mig om ikke jeg gik med ham hjem efter skole. Jeg fortalte ham at jeg lige skulle noget, men at jeg ville komme lige efter det. Jeg fornemmede at Tobias var klar over hvad der trak. Vi talte ikke om det, men han havde godt opdaget at jeg til tider var sammen med hans storebror, og nok også hvad vi lavede. Da timen var slut sagde han “velbekomme” til mig og “vi ses om lidt – perv” med et lumsk smil.

Jeg gik ned i omklædningsrummet. Her mødte jeg som forventet Kasper, men i dag var han sammen med to andre drenge fra 10. klasse. Jeg mærkede en knugen i maven. Jeg var parat til at vende om og flygte, men omvendt vidste jeg godt at det ikke ville hjælpe. De vidste helt sikkert hvad jeg “hjalp” Kasper med, så der var ikke noget at flygte fra.

Kasper bød mig velkommen og præsenterede Christian og Emil. De var begge en smule højere end Kasper, begge muskuløse af bygning, og bestemt ikke værst at kigge på. Jeg nikkede pænt goddag og kom nærmere hen imod dem.

Kasper sagde at han havde fortalt dem om hans personlige suttedyr, og at jeg helt sikkert kunne tilbyde dem en villig mund. Så nu måtte jeg ikke skuffe ham, sagde han til mig.

Kasper sagde at jeg kunne starte med Emil. Kasper sagde at vi kunne rykke om bag en skillevæg som egentlig mere var adskillelsen fra bruserummet. Jeg satte mig på knæ foran Emil. Han var iført et par grå sweatpants, meget nemme at tage af. Under dem fandt jeg en voldsom bulge i et par lækre, hvide Calvin Klein underbukser. Jeg hev begge dele ned, og frem kom hans store, halvstive pik.

Jeg åbnede villigt munden, og tog slugte langsomt hans pik. Den smagte af rigtig teenage-pik. Ikke grimt, men som den nu gør når man har været aktiv i nogle timer. Jeg kiggede op på ham, han havde lukket øjnene, han så ud til at nyde det.

Hans pik voksede i min mund. Jeg havde svært ved helt at finde ud af hvor stor den var. Måske omkring 18-19 cm. Jeg var efterhånden blevet ret god til at sutte pik, og vidste hvordan jeg skulle gøre for at give mest nydelse. Jeg trak mig ud, lod min tunge kærtegne hans pikhoved. Jeg fornemmede en let utålmodighed – sikkert fordi han var ekstremt liderlig. Da jeg igen tog hans pik i munden, og slugte den til roden. Kom der et støn fra ham. Hans pik voksede yderligere. Jeg begravede min næste i hans behåring.

Jeg suttede løs, lod ham mundkneppe mig. Egentlig var det ikke ham der gjorde det, men mig. Jeg fornemmede at det måske var første gang han fik et blowjob. Det varede heller ikke længe før han skød sin ladning i min mund. Jeg slugte det hele. Der var en del, og det smagte dejligt. Emil stod lidt, han smilte til mig, trak sine bukser op og gik lidt væk.

Christian kom ind foran mig. Han havde et par træningsbukser på som han hurtigt trak ned sammen med underbukserne. Han havde allerede helt stiv pik. Nogenlunde samme størrelse som Emils pik. Jeg kunne se at han allerede dryppede sperm. Jeg tog pikken i munden. Den smagte dejligt. Jeg forsøgte med det samme at sluge den til roden. Det gik med Christians hjælp. Han tog fat om mit hoved og pressede pikken helt i bund. Jeg følte det som om jeg skulle kvæles, men jeg genvandt kontrollen. Han var glat omkring pikken. Han slap sit tag om mit hoved, og jeg kunne nu sutte hans pik. Jeg var selv godt tændt. Det var en fantastisk følelse, som jeg ikke havde haft længe.

Det tog lidt længere tid med Christian end det gjorde med Emil. Jeg er sikker på at han til tider har fået suttet sin pik. Jeg kærtegnede hans pikhoved med min tunge og lod min tunge køre op ad hans pik. Jeg kunne se at han nød det. Jeg tog igen hans pik i munden, alt imens jeg med den ene hånd let masserede hans kugler. Det var noget der tændte ham. Han skød kort tid herefter sin ladning i min mund. Han spermede ikke helt så meget som Emil havde gjort, men alligevel nok til at fylde min mund.

Kasper stod klar til at overtage min villige mund. Han havde allerede pikken fremme. Jeg fornemmede at han havde et behov for at vise sig lidt overfor de to andre. Han nærmest kommanderende sagde “værsgo, tag den så”. Jeg åbnede munden og tog hans pik ind. Han tog fat om min hoved og mundkneppede mig. Det gjort lidt ondt ovenpå de to andre pikke. Men jeg gjorde som jeg plejede – suttede ham som han kunne lide det – helt i bund hver gang.

Han mundkneppede mig i nogle minutter. Så bad han mig sutte hans boller. Jeg trak mig ud. Han tog sin egen pik i hånden og spillede den, alt imens jeg slikkede hans boller. Jeg lod også min tunge slikke hans mellemkød. Det havde jeg ikke gjort før, men kunne fornemme at det virkelig tændte ham. Kort efter tog han fat i håret på mig, og hev mig tilbage til hans pik. “Tag den så” sagde han. Jeg åbnede munden og tog hans pik ind. Der varede ikke længe før han fyldte min mund med hans dejlige sperm. Jeg kendte smagen, jeg elskede Kaspers pik og sperm.

Jeg suttede hans pik alt imens den blev slap. Han trak sig ud og grinte af mig. “Tak for hjælpen” sagde han og gik.

Jeg gik ud på toilettet og fik lidt vand i hovedet, og vaskede det overskydende sperm væk. Jeg rettede på håret og tøjet, og skyndte mig at forlade omklædningsrummet. Det havde ikke taget meget mere end 30-40 min, men skolen var nærmest helt tom for mennesker.

Jeg tog min taske, og begav mig hjem til Tobias….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 14

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Kasper, Mikkel og Tobias - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*