Min bedste vens lillebror – del 2

4.2
(19)

Da jeg kom hjem, måtte jeg i gang med nogle andre lektier. Men så ringede min telefon, jeg kunne se, at det var Dennis, vi ringer stort set aldrig. Vi skriver sammen på snap og mødes jo hele tiden. 

“Ja det er giraf importen, hvad kan vi gøre for dem?”
Der var først stille i den anden ende, men så kunne jeg høre Dennis lige synke, før han begyndte at tale.

“Frede, jeg har lige talt med Mathias, han siger, han er forelsket i dig. Du ved jeg elsker dig som min bedste ven, og at det er super fint med mig, at du er til drenge. Han siger også, at han har spillet sin pik af foran dig i dag, og at han vil være din kæreste”.

Den lille knængt er nu ikke helt dum. Han tager hele ansvaret over på sig, og dermed frikender mit overgreb på ham. Men jeg kan ikke lyve overfor Dennis.

“Det er rigtigt, at Mathias fortalte mig, at han tror, han er bøsse. Men jeg var nu også med, da vi havde sex.”

“Åh shit, du ved jeg elsker den lille møgunge. Jeg ved, han under alle omstændigheder vil opsøge sex, og så er det faktisk mere betryggende, at det er dig, han er sammen med.”

“Så du giver mig altså lov til at være sammen med Mathias. Sikke en lettelse, jeg var meget nervøs for din reaktion.”

“Jeg ved du vil passe på ham, og bare I er forsigtige, og ikke bliver opdaget. Men du er stadig min bedste ven, og det du skal fandme blive ved med at være.”

“Netop, derfor vil jeg bede om noget hjælp til matematik til i morgen.” Kan du ikke komme her forbi og hjælpe mig?”

“Hvis jeg nu sender Mathias over først, så kommer jeg om en times tid, så må I have klaret det I skal. Og hvis du inviterer på aftensmad ville det være skønt, da de gamle spiser ude i aften, og har lagt penge til pizza.”

“Tak du er en skat, jeg løber lige ned og spørger.”

Få minutter senere kunne jeg sende besked om, at min far ville lave sin legendariske lasagne, og drengene var meget velkomne.

Nærmest i det samme ringer det på døren. Mathias må have løbet. 

Der står han så. I små shorts og en t-shirt. Det dejligste smil og forventningsfulde øjne.

Jeg giver ham et kram, men hurtigt finder vores munde hinanden. Min pik er allerede lysten efter ham. Så jeg får ham med op på værelset, og låser for sikkerheds skyld døren. Han tager selv sin t-shirt af, og jeg kysser hans små drenge bryster. Mathias stønner, da jeg får en hånd ind på hans numse, og trækker hans bukser ned. Hans lille drengepik er helt stiv. Han træder selv ud af sine bukser, og er nøgen foran mig igen. Faktisk er jeg ikke særligt erfaren, har dog suttet nogle pikke og selv blevet kneppet et par gange. Og jeg har kigget på og spillet den af til gay-porn mange gange. Men det her er noget andet.

Så tager jeg mit eget tøj af. Min teen pik er stiv og våd.

Mathias går på knæ, og tager min pik i munden. Fuck, det er skønt.

Men jeg vil have ham op på sengen. Får ham anbragt på hænder og knæ. Jeg har fantaseret om hans hul. Nu vil jeg slikke hans lækre starfish. Han smager mest af sæbe og ren røv samt en lille antydning af numsesaft.

Jeg kan høre ham stønne, da min tunge trænger op i hans røv. En enkelt finger følger efter, han er super stram. Der skal vist trænes en del, før jeg kan kneppe ham rigtigt. Men lysten til at trænge op i ham er stor.

Behovet for at få udløsning bygger sig op. Skal blot smage hans umodne drengesperm først. Så jeg vender ham om på ryggen, og sluger hans lille pik. Fører igen en finger op i hans hul, og fingerknepper og sutter pik
lige til, at han kommer i min mund. 

Så kravler jeg på siden af ham, og spiller min pik ud over hans ansigt og åbne mund. Han sluger min sperm.

Fuck, han ser dejlig ud med spermklatter i ansigtet.

Jeg kysser ham, og slikker ham ren.

Vi har ligget lidt og døset på sengen, da det banker på døren. Vi vågner op, og kan høre, det er Dennis, der venter på at blive lukket ind.

Mathias kravler ned under dynen, jeg trækker et par shorts på, og åbner døren. 

Dennis går direkte hen og åbner vinduet. 

“Fuck, her stinker sgu som et horehus. Mon ikke I to lovebirds skal have et bad, før vi spiser?”

Jeg rækker Mathias hånden, og den nøgne dreng følger med mig ud på badeværelset.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 19

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*