Mit liv i hans hænder, 1. del

4.8
(10)

Lad mig starte med at præsentere mig selv. Jeg hedder Mads og er født 10. februar 2000, hvilket i skrivende stund gør mig 23 år gammel. Jeg er 183 cm høj, vejer 72 kg og er normal af bygning, let markeret. Jeg har siden jeg var ganske lille, været tiltrukket af mænd. Med tiden har jeg fundet ud af at jeg generelt har meget få grænser, nogle vil uden tvivl kalde mig syg og pervers. Sådan ser jeg det ikke selv, men når jeg tænker tilbage, har jeg altid været tiltrukket af det sorte univers. Jeg husker i skolen hvordan det tændte mig når jeg kom op at slås med nogle af de lidt større drenge, og de wrestlede mig. Jeg tænder på mænd i alle aldre. Det som tænder mig er ikke alene udseendet, men også måden han er på, og agerer på. Jeg elsker når en mand tager kontrollen.

Når jeg skal forsøge at sætte ord på hvad jeg specielt tænder på er det at miste kontrollen, at lade andre bestemme. Jeg elsker ydermere pis, spyt og sperm. Jeg tænder på smerte og på ydmygelser.

I mit forsøg på at finde den rette man, har jeg været sammen med mange forskellige, og udvidet mit univers. Som udgangspunkt vil jeg sige at der ikke er noget som er et no-go for mig. Hvis den rette mand er der, er alt tilladt. Til at starte med brugte jeg Boyfriend og Grindr til at lede efter mænd. Senere blev det til GayRomeo og Recon. Senere har jeg brugt NastyKinkPigs. Derigennem har jeg fundet ligesindede. Personer der er lige så fucked up og liderlige som jeg selv er. Andre perverse pigs der som udgangspunkt ikke har nogen grænser.

Nu er det lidt over 6 måneder siden at jeg første gang skrev med ham. Han er, hvad jeg vil kalde for en moden mand på 58 år. Han er ret stor og muskuløs. Næsten to meter høj, og vejer lidt over 100 kg. Jeg ved det ikke præcis, det har jeg aldrig fået at vide. Han er ret muskuløs, og godt udstyret. Jeg elsker hans store, tykke pik som er piercet. Jens hedder han. Han bor på en nedlagt landejendom lidt udenfor Herning. Han er selvstændig entreprenør.

Første gang jeg skrev til ham var jeg ekstremt draget af hans profil. “Seriøs Master søger unge fyre som ved hvordan en Master skal serviceres”. Den tekst tændte mig helt vildt. Jeg ville gerne servicere en Master som han. Jeg læste hans profiltekst mange gange. Jeg faldt også over sætningen “Har du nogle grænser skal du ikke forvente at komme i betragtning. Din Master bestemmer ALT.”.

Jeg måtte gennemlæse hans profil flere gange, og måtte også vurdere med mig selv om jeg kunne leve op til hans forventninger. Men omvendt set – kunne han ikke bruge mig, kunne han jo bare sige nej eller smide mig ud. Derfor tog jeg mig sammen og skrev til ham.

Efter lidt tid kom der en besked retur hvor han bad mig svare på en del spørgsmål. Det virkede lidt som en standard besked som han sendte til de der skrev til ham. Der stod også i beskeden at mine svar afgjorde om jeg ville komme i betragtning. Der var mange spørgsmål. Eksempelvis blev der spurgt om jeg havde nogle grænser i forhold til spanking. Også om jeg havde grænser i forhold til hvad jeg ville gøre.

Efter at jeg havde overvejet mine svar nøje, sendte jeg beskeden retur. Jeg ventede spændt på svar, men der kom ikke noget med det samme. Jeg måtte vente flere dage, og jeg troede faktisk at jeg ikke ville få et svar. Men så endelig efter som nævnt nogle dage kom der en besked.

Jeg skulle møde op på en beskreven adresse. Jeg måtte ikke have noget tøj på til det første møde. Dernæst skulle jeg sørge for at jeg var helt glat bortset fra kortklippet hår på hovedet samt øjenbryn. Det er ikke fordi jeg er vildt behåret, men der er da lidt. Allerede nu var forventningerne hos mig høje. Jeg afventede at det skulle blive dagen. Vi havde aftalt at jeg skulle besøge ham 24 timer i weekenden. Jeg skulle komme kl 12 om lørdagen og ville ført blive sluppet fri 24 timer efter, altså tidligst kl. 12 om søndagen. Jeg skulle bekræfte i en besked til ham, at ved at jeg mødte op præcis, og opfyldte betingelserne, ville jeg blive accepteret. Når jeg var mødt op, kunne jeg ikke vende om. Jeg kunne først forlade stedet søndag kl. 12, med mindre han smed mig ud. I tiden hvor jeg skulle være hos ham, havde jeg ingen rettigheder. Det eneste han lovede var at jeg ville overleve, og ikke få nogle permanente skader eller varige men.

Jeg måtte lige fordøje det hele, men på trods af beskederne, og det at jeg faktisk skulle overgive mig 100% i et helt døgn, til en fremmed mand som jeg stort set ikke kendte noget til, så jeg frem til weekenden.

Endelig blev det lørdag morgen. Jeg havde fået nogenlunde med søvn, til trods for at jeg aftenen forinden havde tænkt meget over det der nu skulle ske. Jeg var nu fast besluttet på at gøre det, og gennemføre de 24 timer hos min Master.

Inden jeg tog afsted, fik jeg taget et grundigt bad, barberet alt uønsket hår væk. Dagen forinden havde jeg været forbi en frisør for at blive klippet rigtig kort. Jeg skulle møde op helt nøgen, men jeg havde lidt udfordringer med at gå fra min lejlighed og ned til min bil, så jeg valgte at tage et par shorts på, i hvert fald noget af vejen. Inden jeg nåede til hans adresse, smed jeg shortsene om på bagsædet.

Det tog mig lidt tid at finde adressen, men det lykkedes mig trods alt. Jeg måtte køre op ad en ret lang, privat vej, inden hvad der for mig lignede en stor gård, tårnede frem. Jeg parkerede bilen. Klokken var 11:52 og om lidt ville det gå løs. At mit liv var på vej til at ændre sig markant, vidste jeg ikke på daværende tidspunkt.

Jeg steg ud af bilen. Jeg følte det en smule underligt at stå der, uden noget tøj på overhovedet. Jeg gik op til hoveddøren. Bankede på af afventede…

Læs næste episode på søndag…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*