Total underkastelse, 4. del – mit nye liv

4
(6)

Dette er fjerde del i fortællingen om mit liv som slave og total underkastelse. Denne fortælling handler om starten på livet med min hersker. Har du endnu ikke læst forrige episode, kan du gøre det her.


Jeg havde netop underskrevet kontrakten som jeg vidste ville ændre mit liv for altid – eller i hvert fald for en tid. Uanset hvad, ville det der kom til at ske uden tvivl påvirke mig resten af livet. Jeg stod ved spisebordet. Han bad mig nu tage mit tøj af. Jeg gjorde som han bad mig om. Han fandt et halsbånd frem, som han satte stramt om min hals. Han fandt også noget andet, det viste sig at være en anordning til at låse om min pik, så den ikke kunne blive stiv. Han sagde til mig at jeg den første måned skulle leve uden at kunne få stiv pik. Han satte anordningen på, satte en lille hængelås på og låste. Det føltes mærkeligt. Det gjorde en smule ondt, men tanken om ikke at skulle spille pik gentagne gange hver dag bekymrede mig. Jeg var trods alt kun lige fyldt 18 år, og siden jeg var omkring 11 år har jeg spillet pik gentagne gange. Jeg vidste dog at jeg ikke kunne sige ham imod. Jeg måtte bare adlyde.

Han bad mig stille mig midt på gulvet med let spredte ben, og hænderne bag hovedet. Han fandt sin telefon frem, og tog nogle billeder af mig. Det var virkelig grænseoverskridende at få taget billeder, uden at have noget tøj på, og med det udstyr jeg netop var blevet påsat.

Han viste mig hvor rengøringsartiklerne stod, og bad mig derefter om at gøre grundig rent. Jeg skulle være klar til kl 17 – der ville han komme hjem. Han bad mig også sørge for at jeg var godt vasket, inden han kom hjem. Han fortalte mig at jeg kunne drikke vand fra hanen hvis jeg var tørstig, men at jeg ikke måtte spise noget før han kom hjem. Han ville sørge for aftensmad i dag.

Uden at sige mere, tog han afsted på arbejde eller hvad han nu skulle. Jeg stod tilbage i stuen med en mærkelig fornemmelse i maven. En fornemmelse af tomhed. Jeg havde mest af alt lyst til at tage mit tøj og forsvinde. Dog havde jeg fået min pik låst, og på den anden side, var det også dette jeg ville.

Jeg gik straks igang med rengøringen. Først støvsugede jeg huset. Herefter vaskede jeg gulvene. Jeg gjorde toilettet rent og begyndte at tørre af alle mulige stedet. Han havde faktisk et ganske fedt hus. Jeg var lidt i tvivl om hvor meget og hvordan jeg skulle gøre alting, men jeg forsøgte det bedste jeg kunne.

Samtidig med at jeg gjorde rent kunne jeg mærke at jeg blev sulten. Jeg havde ikke spist andet end en let morgenmad, så kunne virkelig godt bruge noget mad. Jeg vidste dog at jeg skulle adlyde ham. Jeg tog lidt vand, og forsøgte at slå de tanker ud af hovedet.

Tiden gik, pludselig var klokken blevet 16. Jeg huskede hvad han havde sagt til mig, og tog derfor et grundigt bad, og fik renset mig godt alle steder. Jeg sørgede også for at jeg ikke havde noget som helst kropsbehåring andet end på hovedet. Jeg tørrede mig, og ryddede pænt op efter mig.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, eller hvor jeg skulle være indtil han kom hjem. Det hele virkede så mærkeligt. Jeg forventede hele tiden at han ville komme, og han ville være utilfreds med mit arbejde. Det ønskede jeg ikke.

Endelig hørte jeg låsen i døren. Ind kom han. Jeg sagde pænt goddag, Herrer. Det med lidt tøven i stemmen. Jeg vidste ikke om det var sådan han ønskede det. Han grinte til mig og spurgte om jeg havde hygget mig. Jeg svarede pænt “ja tak”.

Han havde nogle poser med ind. Han gav mig den ene, og bad mig gå ud i køkkenet med det, og sætte tingene på køl. Jeg gjorde pænt hvad han bad om. Jeg håbede snart at vi kunne få lidt at spise.

Han kaldte på mig, og bad mig komme ind i stuen. Han sad i den ene stol, og bad mig komme hen til ham. Han trængte til at få et godt blow. Jeg gik ned på knæ, mellem hans ben. Han mærkede på min kind, og nærmest kærtegnede den. Jeg sad lidt. Han spurgte mig hvad jeg ventede på?! – det var altså bare med at komme igang. Jeg knappede hans bukser op, lynede ned og trak dem ned. Jeg trak også hans underbukser ned, og frem kom den mest fantastiske pik.

Den var allerede godt tyk, og jeg skyndte mig at tage den i munden. Jeg forsøgte at sutte og sluge den så godt jeg kunne, men jeg var på ingen måde i træning. Den smagte godt af pik. Ikke som sådan ulækker, men svedig og mandig. Ret hurtigt voksede hans pik, og den var helt stiv. Jeg suttede løs, men var som nævnt ikke specielt rutineret.

Han tog fat omkring mit hoved, og pressede pikken i bund. Langsomt begyndte han at mundkneppe mig. Jeg følte det som om jeg ikke kunne trække vejret, men jeg ville gerne kærtegne ham mest muligt. Jeg følte det som om jeg havde suttet ham i timevis, men det var faktisk kun små 10 minutter. Endelig kunne jeg mærke at han gav sig lidt. Hans pik voksede og så kom hans sperm. Ret tykt, og en pæn del. Han fyldte min mund, og sagde at jeg skulle sluge de hele. Dog endte en smule på gulvet.

Jeg sad lidt og sundede mig. Jeg var noget forpustet. Han kiggede på mig, derefter kiggede han ned på gulvet. “Bad jeg dig ikke om at sluge det hele?” Jo, svarede jeg, undskyld herrer. “Jamen så kom dog igang!” Jeg sad lidt uden helt at have fattet hvad han ville. Jeg fik en lussing, hvorefter han pegede på gulvet. “Kom så igang” svarede han nu lidt irriteret.

Jeg kom helt ned til gulvet, stak min tunge frem og slikkede gulvet rent. “Du kan jo godt – du skal nok lære at blive en god slave”. Nu kan du gå ud i gangen og sætte dig ved siden af soveværelsesdøren. Der bliver du indtil jeg kalder. Jeg gjorde naturligvis som han bad mig om.

Der gik lang tid, over en time. Jeg duftede maden i køkkenet. Jeg hørte ham spise. Jeg tænke om jeg slet ikke skulle have noget i dag? – Endelig kaldte han på mig. Han havde levnet lidt kylling, nogle grøntsager og lidt ris på sin tallerken, men det virkede ikke som om der var noget til mig. Der tog jeg dog fejl.

Indtil du har gjort dig fortjent til bedre, må du spise det jeg levner til dig – og kom så igang. Bagefter kan du sørge for at rydde op i køkkenet og vaske op. Så må vi se om jeg gider dig senere i dag. Jeg var så sulten, så jeg gik straks igang med at spise. Bagefter fik jeg ryddet op. Tingene blev sat i opvaskemaskinen. Jeg fandt ud af hvordan man startede den, og tørrede køkkenet pænt af.

Han råbte inde fra stuen at jeg kunne komme ind til ham når jeg var færdig. Jeg var heldigvis færdig, så jeg gik tilbage ind i stuen. Han sad i samme stol som tidligere. Han sad med en buttplug. Han bad mig komme hen, bukke mig forover så han kunne montere min nye ejendel, som han kaldte den. Den skulle jeg gå med indtil i morgen tidlig.

Det var en underlig følelse. Han spurte mit hul med en lille smule creme, og indførte derefter pluggen. Jeg troede ikke den ville komme op, men pludselig var den der. “Vend dig til det” sagde han. Nu kan du komme med mig. Han anviste mig et lille værelse. Der var kun en seng og en dyne. Værsgo, sagde han. Det er dit værelse. Det skal ligesom dig, være rent og pænt – altid. Nu kan du gå til ro. Jeg kommer efter dig når jeg skal bruge dig.

Jeg børstede mine tænder, og gjorde mig klar til at gå til ro. Det var underligt at skulle sove med en plug oppe. Pikken låst, og halsbånd på. Det tog mig lidt tid, men endelig lykkedes det….


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Total underkastelse, 3. del - Kontrakten - GaySite.dk
  2. Total underkastelse, 5. del – at kende sin plads - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*