Nico’s matematik (Afsnit 2)

5
(5)

Læs første afsnit…

Resten af eftermiddagen og aftenen gik med at hjælpe mine forældre lidt med indkøb, og jeg fik en vagt til kl. 21.30 på den lokale cafe. Jeg havde svært ved at koncentrere mig, for jeg tænkte konstant på Nico. Var jeg gået for langt? Bildte jeg mig bare ind, at han havde lyst? Havde jeg bare udnyttet situationen med det våde tøj? Jeg forklarede for mig selv gentagne gange, at Nico jo selv havde spillet med – og hans pik havde jo heller ikke ligefrem signaleret, at han var utilfreds.

Nu smed jeg mig på sengen allerede ved 22-tiden. Jeg var træt, og tankerne kørte rundt. En besked kom ind på min messenger. Den var fra Nico. ’Hey Thomas. Jeg har et problem…’, lød det. Jeg tænkte over, hvad det kunne være. Jeg sendte et spørgsmålstegn og en undrende smiley tilbage. Flere beskeder tikkede ind i træk. ’Jeg har faktisk flere…’, lød den første. ’Jeg kan ikke få dig ud af hovedet’. ’Jeg er så ærgerlig over, at min mor kom tidligt hjem’. ’Og så er der denne her…’, lød det fra Nico. Efter den sidste kom der et billede. Det var billedet af Nicos stive pik i de grønne underbukser. Jeg blev fuldstændig blæst bag over. Jeg kiggede længe på billedet og nød synet. Jeg var så nysgerrig på at se hans pik for alvor. Jeg løftede op i min t-shirt og sendte et billede retur af min egen stive bule i de hvide trunks. ’Du er ikke helt alene’, skrev jeg med en blinkende smiley. ’Gad godt at give dig en hjælpende hånd nu’, fortsatte jeg. ’Ja, jeg må jo nok klare den selv’, svarede Nico. ’Havde nu ikke noget imod at hjælpe dig’, fortsatte han. Tanken om Nico der spillede pik og om, at han rørte ved mig tændte mig vildt. Min pik strittede vildt. Jeg havde en kæmpelyst til at sende et billede af min stive pik til Nico, men måske det kunne være for meget for ham.

’Jeg glæder mig vildt til torsdag – tør du lave noget igen…?’, spurgte Nico. ’Jeg er SÅ klar’, svarede jeg på rekordtid. ’Vi ses i hvert fald der! Jeg skriver i morgen’, lød det fra Nico. Jeg svarede med et ’vi ses’, og så kom der ikke mere.

Jeg kunne ikke holde til det, og jeg lukkede min bankende pik ud af de hvide trunks. Den var helt glat. Jeg fik ikke meget hår på den, men jeg fjernede det, der kom. Den var ikke speciel stor men slank med et – synes jeg – godt look til min krop. Jeg ville tro, den havde en meget gennemsnitlig størrelse. Lige nu kunne jeg se, der piblede præsperm ud af pikhovedet.

Jeg førte min hånd ned til den. Da jeg tog i den gippede det i hele min krop. Jeg kørte langsomt forhuden frem og tilbage. Det føltes fantastisk. I mit hoved løb tankerne om Nicos lækre krop igennem mig. Jeg visualiserede hans stive pik i de grønne trunks for mig. Min hånd tog et par hurtige ryk i pikken, og så rystede min krop fuldstændig. Jeg måtte undertrykke et kæmpestøn, så jeg ikke blev hørt af mine forældre. Spermen fløj ud af min pik. Det første skud røg helt op på min ene kind, og de næste strøg ud på mit bryst og min mave. Jeg sprøjtede normalt ikke så meget, men denne her orgasme var åbenbart længe ventet og fyldt med noget særligt. Jeg lå og pustede lidt og så på min stadigt stive pik, der dryppede sperm fra sig. Jeg greb ud efter toiletrullen, jeg altid havde i skuffen i mit natbord. Jeg fik tørret op så godt jeg kunne, inden jeg igen lagde min pik ind i de hvide trunks. Der gik ikke længe, før jeg faldt i søvn.

Onsdagen gik desværre ikke så hurtigt, som jeg havde håbet. Mine tanker kredsede hele tiden om mødet torsdag med Nico. Han skrev igen om aftenen. På vores beskeder lød det på os begge, som om ventetiden var hård. Vi fik også sendt et par billeder til hinanden. Nico stod foran et spejl og havde fat om sin semistive pik i et par stribede trunks. Det så mega frækt ud. Han havde også et billede med ryggen til spejlet, så jeg kunne se hans lækre numse. Den buede perfekt, og jeg blev monster liderlig. Nico fik et billede af min stive bule i mine træningsbukser uden underbukser. Han komplimenterede det meget til min store  glæde. Jeg havde virkelig lyst at rive min pik af igen, men jeg lod være og gemte i stedet på min liderlighed til torsdag.

Torsdagen kom, og vi fik aftalt hjemme hos Nico igen kl. 15. Jeg var temmelig nervøs. Ville det blive akavet? Men mest af alt var jeg spændt og glædede mig.

Jeg så Nicos cykel, så han var nok hjemme, da jeg kom. Jeg ringede på. Til min store skuffelse var det Nicos far, der åbnede. Hvad fanden…?, tænkte jeg. ’Åh hej, Thomas. Kom indenfor!’, sagde Jesper glad. Jeg smilede så godt jeg kunne og gik ind. ’Han er ved at finde sine ting frem på sit værelse. Gå du bare ned til ham’, sagde han videre. Jeg takkede, mens jeg bandede og svovlede indvendigt.

Skuffelsen lyste ud af Nico. ’Ja, undskyld. Jeg fandt først ud af det for 10 minutter siden, at han er hjemme. Så må vi vel bare lave matematik’, sagde Nico nedtrykt. Jeg sukkede og trak på skuldrene. ’No worries. Det er altid rart at have noget godt i vente’, sagde jeg og satte mig ned ved siden af ham ved skrivebordet.

Vi lavede matematik en halv time cirka. Så kunne jeg ikke holde fingrene for mig selv. Jeg lod min hånd køre op og ned af Nicos lår, mens han skrev noget. Han smilede. ’Din frækkert, mand’, sagde han stille, mens han skrev færdigt. Nico havde nogle blå træningsbukser på. Faktisk ligesom mig, mine var bare sorte, hvilke jeg havde en del af. Jeg lod min hånd fortsætte på stoffet op mod hans bule. Hans pik havde rejst sig og var tæt på at være helt stiv. Efter lidt kærtegn og berøring blev den det. Nico fulgte trop og lod sin ene hånd røre først mine lår og så min stive bule.

Nico stoppede og fjernede roligt min hånd. ’Hvad gør vi, hvis han kommer ind? Så dør jeg…’, sagde han nervøst. ’Nu ligger vi jo ikke og knepper… Og så kan vi vel høre ham lidt i forvejen’, svarede jeg roligt. Jeg førte igen min hånd ned til Nicos skridt. Jeg tog fat i kanten af bukserne og løftede den op og ud over den stive bule. Jeg trak dem lidt ned. Nicos pik strittede i et par mørkeblå trunks. Det var et flot syn. Jeg kærtegnede bulen igen. Nico kiggede. Han så lidt henført ud men smilede. En lille våd prik viste sig i underbukserne.

Jeg tog mod til mig og tog nu fat i kanten på underbukserne. Nico tog fat i min hånd. ’Er det ikke lidt vovet det her…?’, sagde han igen nervøst. Jeg smilede og sagde bare: ’Hvo intet vover, intet vinder’. Nico grinede.

Jeg fik igen fat i kanten på underbukserne og løftede op i dem og langsomt op over den stive pik. Synet, der mødte mig, var fantastisk. Nico havde en slank pik i mellemstørrelse. For enden havde han en lille dusk af hår men ikke mange. Det passede perfekt sammen. ’Fucking lækker pik du har’, røg det liderligt ud af mig. Nico smilede mens han igen rørte ved min bankende bule. ’Er den god nok…?’, spurgte han lidt nervøst. ’Den er sgu da perfekt!’, svarede jeg.

Jeg lod mine fingre køre op af skaftet og rundt på hans pikhoved. Det sitrede i Nico ved berøringerne. Mine fingre blev våde af hans præsperm. Min hånd greb om hans pik og langsomt kørte jeg hans pik af. Nico nød det til fulde. Det var som om, at jeg selv var ved at sprænge af bare liderlighed. Nico begyndte at rykke sig uroligt på kontorstolen. Var han ved at komme? Havde vi egentlig gennemtænkt, hvad vi  ville gøre, hvis vi kom? Hvordan ville vi få ryddet op?

Nico tog fat i min hånd og stoppede mig. ’Stop stop stop… Jeg kommer…’, sagde han let stønnende. Jeg stoppede. Hans pik pulsede vildt, men han kom ikke. ’Puhhh, jeg reddede den’, sagde han lettet. Jeg smilede, og vi grinede lidt. Jeg kunne dog ikke dy mig. Jeg førte mit hoved ned mod hans skridt. ’Hvad fuck..’, udbrød Nico. Men han nåede ikke at gøre noget, inden jeg havde taget hans pik i munden. Det var en fantastisk fornemmelse. Jeg lod langsomt hans pik komme længere ind i min mund. Den salte smag af hans præsperm bredte sig. Det tændte mig vildt. Jeg lod min tunge lege på hans skaft og hans pikhoved. Nico stønnede i velbehag.

Jeg suttede lidt hårdere og hurtigere til, da vi begge pludselig hørte nogle nærme sig på gangen. ’Fuck fuck fuck, mand’, udbrød Nico. Hurtigt røg hans pik ud af munden på mig, og han trak underbukser og bukser op. Nico nåede lige at få blyanten i hånden, da hans far åbnede døren. ’Kører det?’, sagde Jesper glad. Nico lavede en mærkelig grimasse, mens han nærmest prustede. ’Er du okay, min dreng?’, spurgte Jesper bekymret. Nico rystede let på hovedet og åndede langsomt ud. ’Nahh, det er fint. Jeg har bare lidt maveproblemer. Vi nøjes bare med 10 minutter til’, svarede han. ’Godt. Ok, men så fortsat god arbejdslyst’, sagde Jesper og lukkede døren.

Vi kiggede på hinanden, smilede og brød så ud i en lettelsens latter. ’Hvad fuck skete der lige med dig der?’, spurgte jeg. ’Ja, hvad tror du selv?’, svarede Nico. ’Jeg kunne sgu da ikke holde den…’, sagde han en smule skuffet. Nico trak bukserne ned, og jeg kunne se de mørkeblå trunks var helt våde. Han løftede også dem af, og der lå hans lækre nu halvstive pik smurt ind i den fineste sperm. Der var faktisk en del. ’Fuck, du kom meget’, røg det ud af mig. Nico smilede. ’Du suttede helt vildt lækkert – det føltes bare sindssygt godt’, svarede han. Jeg kunne mærke, jeg blev glad over, at jeg havde gjort det godt. ’Men hvad med dig…?’, spurgte Nico. ’Har du ikke brug for at komme af med noget?’, fortsatte han. Om jeg har!, tænkte jeg. Det føltes som en berøring kunne få min pik til at gå af. Men det gik jo ikke nu med Nicos far på stikkerne. Vi blev enige om at vente. Jeg tror, Nico var lidt skuffet, men han forstod det. Jeg kom til at tænke på, at Nico ikke engang havde set min pik endnu.

Vi fik ryddet op. Nico tørrede sig selv med et håndklæde. Jeg kunne ikke lade være med at studere ham. Hans pik var i slap tilstand men hold nu op den så stadig fræk ud. ’Jeg tror lige, du skal prøve at få den der ned, inden vi går ud i gangen’, sagde Nico og nikkede mod min bule. Min pik var endnu ikke rigtig faldet, efter jeg havde suttet ham.

Jeg tog mig sammen, og den faldt. Vi gik ud i gangen og sagde farvel. Det måtte jo så blive tirsdag, vi ville ses igen. Jesper blandede sig og mindede Nico om, at de skulle til forældremøde med elever på skolen tirsdag. Øv øv øv, tænkte jeg. ’Men måske I så kunne lave lidt matematik i weekenden? Nico, husk at vi er væk fra lørdag middag til søndag eftermiddag. Vi skal jo på en lille dobbeltdate med Thomas’ forældre’, sagde Jesper og blinkede. ’Så kan Thomas jo også lige holde øje med, at du ikke laver ballade’, fortsatte han. FUCK JA!, tænkte jeg. Det var jo perfekt. Jeg bevarede dog roen. ’Det tror jeg godt, vi kan finde ud af’, sagde jeg. Nico havde lidt sværere ved at skjule sin begejstring. ’Fedt, helt sikkert!’, udbrød han. Jesper rynkede lidt på øjenbrynene. ’Det er sgu da super at se, hvor glad du er blevet for matematik’, sagde han. Jeg undertrykte et grin og blinkede bare til Nico, der grinede.

Vi sagde farvel, og jeg kørte hjem. Jeg var stort set ikke kommet ind af døren, før Nico skrev på messenger. ’Se nu hvad der er sket!’, stod der og ’Glæder mig vildt til lørdag’, efterfulgt af et billede af hans stive pik i de sorte trunks, som jeg havde set han havde taget på. Jeg smilede – han var vild og samtidig uimodståelig.

Jeg gik ind på mit værelse og fik trukket mine bukser af. Min pik stod stiv i mine blå trunks. ’Den er oppe igen’. ’Det bliver så fedt lørdag – kan ikke vente’, skrev jeg og sendte billedet af pikken i mine trunks. ’Må nok hellere gøre arbejdet færdigt nu…’, fortsatte jeg. ’Gid jeg kunne være der og hjælpe’, svarede Nico. ’Du kan hjælpe mig bigtime på lørdag’, fik jeg svaret, inden jeg lagde telefonen væk.

Jeg trak underbukserne af og kiggede på min våde stive pik. Jeg tog fat i den, rev langsomt i den, lukkede øjne og så Nico og hans tilspermede pik for mig. To ryk til og så spændte min krop. Spermen fløj op og landede på min mave. Jeg blev ved med at spænde, og spermen skød nogle gange mere. Jeg havde de sygeste orgasmer for tiden. Hvordan ville det dog ikke blive lørdag?

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nico's matematik (Afsnit 1) - GaySite.dk
  2. Nico's matematik (Afsnit 3) - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*