Total underkastelse, 5. del – at kende sin plads

4.5
(10)

Dette er femte del i fortællingen om mit liv som slave og total underkastelse. Denne fortælling handler om starten på livet med min hersker. Har du endnu ikke læst forrige episode, kan du gøre det her.


Næste morgen blev jeg vækket af min Master. Han spurgte om jeg havde sovet godt. Jeg var en smule desorienteret, men jeg fik pænt svaret ham. Han sagde at jeg skulle hjælpe ham med et par ting. Først skulle jeg give ham et godt morgen blowjob. Han satte sig på sengen med spredte ben, og lænede sig tilbage. “Kom så igang knægt” kommanderede han.

Jeg skyndte mig at slikke på hans pikhoved, og tage hans godt stive pik i min mund. Jeg suttede alt hvad jeg kunne. Den smagte godt af pik. Det var jeg ikke så vandt til, men efter at have suttet lidt, blev smagen mere behagelig. Han lækkede lidt pre-sperm som jeg slugte.

Han tog fat om mit hoved og mundkneppede mig godt og grundigt. Jeg følte den som om jeg skulle kvæles. Jeg kastede en lille smule op, men han fortsatte bare. Det var meget ubehageligt. Jeg fik tårer i øjnene, men han grinede bare og satte tempoet yderligere op. Jeg kastede igen lidt op, mest slim. Han fortsatte – jeg fik fornemmelsen af at det tændte ham. Hans pik voksede yderligere, og han sprøjtede sin sperm direkte ned i min hals. Jeg hostede og kastede op, men jeg måtte pænt sluge det hele. Det var virkelig ubehageligt. Snottet stod ud af næsen på mig, alt imens tårerne løb ned af mine kinder.

“Sut og slik den helt ren inden du tager den ud af din mund”. Lidt modvilligt adlød jeg. Han gav mig en lussing “Kom så igang – du har selv svinet”. Jeg følte mig meget presset. Jeg havde ikke forestillet mig at det skulle være sådan, men omvendt – hvad havde jeg forventet?

Endelig blev jeg færdig med at slikke ham helt ren. Han bad mig følge med ham ud på badeværelset. “Sæt dig ind i brusenichen”. Jeg gjorde som han bad om. Jeg kunne mærke pluggen som blev sat op i går pressede. Jeg blev faktisk en smule liderlig, men det var ikke særlig behagelig at ens pik begyndte at vokse, når den var låst.

Han stillede sig lige foran mig og sagde at det nu var tid til at blive vasket. Han begyndte at pisse ud over mig. Det lugtede godt af tis. Han pissede en del – sigtede efter mit hoved. Jeg drak ikke noget af det, det lugtede meget stærkt.

Da han var færdig tog han bruseren, tændte den, og begyndte at vaske mig. Jeg fik et chock. Det var iskoldt vand. Han blev ved. Jeg forsøgte at flygte fra strålerne. Klask – en ordentlig lussing – “Har jeg bedt dig om at flytte dig?” – Klask – endnu en lussing “Har jeg!?” – jeg skyndte mig at fremstamme Nej, herrer. Undskyld, herrer. “Godt – sådan skal det være”. Han fortsatte med at vaske mig lidt endnu. Da han enten syntes at jeg var ren nok, eller ikke gad mere slukkede han og gav mig et håndklæde. “Tør dig – og kom ind i soveværelset”.

Jeg skyndte at tørre mig, og gik ind til ham i soveværelset. “Tag tøjet på som ligger på sengen”. Der lå et par jockstraps, nogle små shorts og en tank-top. Jeg så tøjet på. Shortsene sad meget stramt, og man kunne tydeligt se bulen foran. Tank-toppen nåede kun lige ned til shortsene, og sad meget stramt. Jeg brød mig ikke om det.

Vi skal ud at køre en tur – du skal lære hvordan det er at være en rigtig slave. Jeg blev nervøs. Hvad kunne han mon finde på? – Jeg havde allerede lært at det var bedst bare at gøre præcis som han sagde, så jeg fulgte med ham ud i bilen. Jeg følte mig på ingen måde tilpas. En blanding af ubehag ved måden jeg var klædt, sammen med at jeg var ret sulten. Jeg beklagede mig ikke. Jeg var bange for at han igen skulle slå mig. Samtidig havde jeg også følelsen af at jeg ønskede at tilbede ham.

Han bad mig sætte mig på passagersædet. Mens vi kørte afsted fortalte han at vi skulle besøge hans kammerat som også havde en slave. Hvis jeg gjorde som han ønskede, skulle vi efter besøget, videre ud i byen, hvor han ville give mig en gave.

Jeg sad og grublede over det hele. En anden Master med en slave, en tur i byen, en gave. Jeg havde på ingen måde fantasi til at forestille mig hvordan dagen ville udvikle sig. Det virkede meget mærkeligt det hele, men samtidig også spændende og et eller andet sted befriende. Det ikke selv at skulle tage stilling til nogen ting. Ikke selv at sige ja eller nej, bare følge ordrer.

Det varede ikke længe før vi var fremme. Han bad mig stige ud af bilen. I det samme blev hoveddøren i huset åbnet, og en ret stor og muskuløs mand kom ud. Han havde et par stramme jeans på, og en hvid, tætsiddende t-shirt på. Han så ganske imponerende ud. Han gik lige forbi mig, hen til min Herrer og gav ham at kram. De snakkede vældigt om alverdens ting. Jeg stod bare og afventede, og følte igen ubehag ved at stå sådan. Hvad nu hvis nogle andre så mig? – jeg følte nærmest at jeg stod nøgen.

Endelig gik de ind i huset. Jeg fulgte stile efter. Det var et ganske stort og ret flot hus. Da vi kom ind i entreen bad min herrer mig tage mit tøj af. “Jeg skal lige vise dig frem”. Jeg stod og kiggede på ham. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg fik en syngende lussing. “Hørte du ikke hvad jeg sagde?”. “Jo, herrer, undskyld”. Jeg skyndte mig at tage shorts og tank-top af. Jeg tøvede en lille smule med mine jockstraps, men skyndte mig også at tage dem af.

“Det var fint” sagde min Herrer. Stil dig nu med hænderne bag hovedet, og spredte ben. Jeg gjorde som han sagde, men lukkede samtidig øjnene. De talte om min krop. At jeg ikke var så stor. Min Herrers kammerat roste min krop, og sagde at min Herrer nok skulle få en god slave ud af mig. Jeg blev helt stolt over det. Samtidig mærkede jeg flere hænder røre ved mit ansigt, mine brystvorter og også min pik som godt nok var låst i bur og mine kugler.

Det varede ikke ret længe. Så bad min Herrer mig igen tage tøjet på. Jeg gjorde som han ønskede, og fulgte efter dem videre ind i stuen. Her mødte jeg en anden mand, jeg vil skyde ham til at være midt tyverne aldersmæssigt. Lidt højere end mig, let muskuløs. Han havde et par tætsiddende shorts på, ikke andet. Han var ved at anrette brunch. Der var dog kun anrettet til to personer. Jeg kunne igen mærke at sulten nagede. Gad vide om jeg ikke skulle have noget at spise?

Ham den anden slave skænkede kaffe op, trak stolen ud for sin egen Herrer, som satte sig ned. Min Herrer kommenterede det, og pointerede overfor mig at jeg endnu havde meget at lære. De grinte begge to. Min Herrer bad mig følge ham den anden slave.

Han tog mig med ud i køkkenet. Her kunne vi tale mere eller mindre uforstyrret. Han spurgte om jeg ville have lidt at spise. Jeg takkede hurtigt ja. Vi satte os i køkkenet og der var lidt forskelligt, æg, pålæg, forskellige frugter. Han spurgte ind til hvornår jeg var blevet min Herrers slave. Jeg fortalte at jeg kun havde været ved ham nogle få dage, og havde fortsat næsten en måneds prøvetid endnu. Jeg spurgte ham hvor længe han havde været slave. Han fortalte at det havde han været i 8 år. Han kom som 19 årig til hans herrer.

Jeg var nysgerrig på hvordan det var. Han fortalte at han var blevet vandt til det. Det var ikke så slemt som i starten. Efter han havde lært hvad hans Herrer ønskede, gik det rigtig godt.

Han gik ind i stuen til vores to Herrer og tilbød dem mere kaffe, juice og hvad de ellers ønskede. Herefter om han tilbage. Vi snakkede videre, og han fortalte mig om flere af hans oplevelser – de gode og de dårlige. Han fortalte om nogle af de ture han havde været på sammen med sin Herrer. Hvordan han var blevet udsat for gruppevoldtægt, blev udstillet, ydmyget, men også hvordan han havde været med på ferier, hvor de nærmest havde været et par. Naturligvis hvor han var den underdanige, og skulle adlyde og tilbede, men hvor han til eksempel var med ude at spise med sin Herrer og andre ting som et regulært par gør sammen.

Tiden fløj afsted, og inden jeg havde set mig om, skulle vi videre. Min Herrers kammerat skulle med. Hans slave blev tilbage for at rydde op og gøre rent. Jeg blev bedt om at sætte mig ind på bagsædet. Det var tid til min gave. Jeg var fortsat spændt på hvad det kunne være. Det varede ikke længe, så stoppede vi udenfor en tatovør.

Så er det tid til din gave. Min Herrers kammerat grinede. Jeg blev nervøs. Hvad skulle der mon ske? Inden jeg steg ud af bilen blev jeg bedt om at tage min tank-top af. Jeg gjorde det naturligvis, men følte mig virkelig udsat, at skulle gå ud af bilen og ind i en forretning, bare i et par tætsiddende shorts, og med halsbånd på. Det virkede dog ikke til at min Herrer delte min bekymring. Han snakkede med sin kammerat mens de gik ind i butikken. Jeg fulgte efter.

En stor, muskuløs mand med tatoveringer over det hele tog imod os. Det virkede som om de alle kendte hindanden. Han spurgte hvad han kunne gøre for dem i dag. Min Herrer svarede at hans nye slave skulle have piercet sine brystvorter. Jeg stivnede. Det havde jeg ikke forventet. Jeg blev bedt om at tage plads. Tatovøren talte på intet tidspunkt til mig. Han opførte sig som om jeg ikke eksisterede. Han spurgte min Herrer hvad han ønskede. “Giv du den bare et par stave”. Den? – Det var altså mig der var “den”. Jeg følte mig fuldstændig frataget mine rettigheder. Jeg havde lyst til at stikke af. Men jeg turde ikke. Jeg vidste at det ville kun gå udover mig selv. Jeg havde underskrevet en kontrakt – overgivet alt til min Herrer.

Tatovøren sprittede af, og kort tid efter mærkede jeg smerten i mine brystvorter. Den tog ikke lang tid, så var jeg piercet. Han fortalte min Herrer at han måtte sørge for at rense godt de næste par uger.

Tatovøren spurgte om han kunne hjælpe med andet, men det takkede min Herrer nej til. Vi forlod igen butikken, og stod udenfor. Min Herrer snakkede med sin kammerat om en masse forskelligt. Alt imens stod jeg her, udstillet – jeg følte mig ydmyget. Der kørte en del biler forbi. Et par mennesker kom også gående. Jeg følte det som om de virkelig bare nedstirrede mig. Jeg følte mig som ingenting.

Da de havde snakket i mere end 15 min, gik min Herrers kammerat. Min Herrer bad mig igen stige ind i bilen og vi kørte hjem. Han fortalte på vejen hjem at jeg havde klaret det fint indtil nu. Nu skulle jeg bare lære at være en rigtig slave, og være god at det en slave skal kunne.

Jeg blev glad for hans ros, og nød turen hjem. Da vi kom hjem tog han flere billeder af mig. Både hvor jeg stod med shorts, men bar overkrop, men også hvor jeg stod uden tøj på. Han bad mig stille mig med spredte ben og hænderne bag hovedet. Han tog mange billeder af mig sådan.

Det var femte afsnit. Vil du høre mere? – kommenter gerne nedenfor…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. Håber på der kommer et 6 afsnit, giv gerne den nye slave en tyrering i næsen, så han kan trækkes rundt i byen med et reb bundet til den tunge ring har fortjener at få i næsen, det er dejligt nedværdigende og er bedre end et halsbånd om halsen, og en tyrering i næsen gør at alle let kan trække rundt med tyren, og han lærer at gå meget lydigt.

1 Trackback / Pingback

  1. Total underkastelse, 4. del - mit nye liv - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*