Nico’s matematik (Afsnit 4)

5
(2)

Læs forrige episode…

Jeg kiggede forundret på Nico. ’Mener du det?’, spurgte jeg, mens jeg faktisk kunne mærke min pik rejse sig ved tanken. ’Det var så fedt, mand – tror du, at du kan igen nu..? Eller du har måske ikke lyst…?’, sagde Nico drillende. Jeg grinede og greb fat i ham. Jeg løftede ham lidt op og ind over mig, så han sad på mit bryst, som jeg sad på ham før. Han grinede. ’Nå nå nå’, sagde han drillende. Det prægtige syn af hans stive pik var lige ud for mit ansigt. Jeg løftede hoved lidt, så hans pik kunne glide ind i min mund. Den salte smag fra hans spermrester spredte sig, men det tændte mig bare endnu mere, og jeg kunne mærke, hvordan min egen pik bankede løs. Jeg suttede til på Nicos pik. Han nød det, kunne jeg fornemme, og han gav små støn fra sig. Han greb min pik bag om sin ryg og rev lidt i den. Det føltes vildt at få den kørt af, mens jeg suttede ham.

Nico rørte på sig, så hans pik røg ud af min mund. Han slap min nu igen våde stive pik. Han smilede og begyndte at vende sig om. Jeg nåede lige at se lidt på hans lækre røv, inden han løftede sig lidt op, og hans pik nu igen gled ind i min mund – denne gang bare i omvendt retning. Det var vildt sværere at sutte ham på den måde, men da han nu selv førte min pik ind i sin mund, var det himmelsk. Han suttede og slikkede i roligt tempo, men det samtidig med at have hans pik i min mund var fantastisk. Han begyndte at lave lidt kneppebevægelser, så hans pik mundkneppede mig. Jeg var igen tændt som før, og det føltes som om, jeg skulle skyde igen. Jeg stønnede hårdt og pustede hurtigere i min vejrtrækning med Nicos pik i munden.

Det blev ved lidt endnu, men så tog jeg fat om Nicos hofter og løftede ham lidt op, så hans pik røg ud af min mund. Han fortsatte med at sutte mig. Jeg skubbede ham lidt længere ned af min krop. På den måde kom hans røv lige ud foran mit ansigt. Nico havde benene på hver sin side af min overkrop, så hans baller spredte sig for mig. Det flotteste glatte hul skinnede lige imod mig. Jeg vidste ikke, om jeg turde slikke ham i hullet. Jeg havde set porno og læst om det, men vidste ikke om det ville føles klamt eller noget i den retning. Nico suttede bare videre og stønnede. Jeg tog mod til mig og satte min tunge mod hans hul. Jeg nåede kun lige at bevæge den lidt, inden det gippede totalt i Nico. Min pik fløj ud af hans mund. ’Hvad fuck…??’, råbte han, mens han pustede og hurtigt vendte sig om. ’Det ved jeg ikke helt, om jeg vil’, sagde han så. ’Åh, shit, sorry – det var ikke for at gøre noget, du ikke vil have….’, røg det ud af mig. ’Jeg var vist bare blevet overtændt, og så føltes det bare som en god ide’, fortsatte jeg.

Nico lagde sig ned ved siden af mig på sin ene albue. Jeg lå stadig på ryggen. Min pik bankede stadig stiv op af maven på mig. Jeg kunne se, at Nicos pik var faldet lidt i al postyret. ’Hvordan var det? Var det ulækkert..?’, spurgte han så, måske alligevel lidt nysgerrig. ’Jeg nåede jo stort set ikke noget, så jeg ved det ikke.. Det føltes bare frækt..’, sagde jeg ærligt. ’Jeg ved ikke helt med du ved…. At kneppe, bolle… Jeg ved ikke, om jeg tør eller har lyst…’, sagde Nico så lidt bedrøvet. ’Fair nok, det er helt okay. Jeg er også lidt skræmt over det men er rimelig sikker på, jeg har lyst. Men jeg tvinger dig ikke til noget’, beroligede jeg ham. Nico kiggede på mig. ’Men jeg har jo lyst – jeg er bare lidt bange for det…’, sagde han igen. Jeg havde lidt svært ved at lure ham. Skulle jeg gå på, og ville han synes, at det var at gå for langt? ’Du kan jo prøve at lægge dig ned på maven og slappe af. Hvis nu der så sker noget du ikke vil have, så siger du bare stop igen, og så stopper vi’, prøvede jeg. Nico smilede lidt nervøst. ’Ok… Men jeg vil altså ikke kneppes nu…’, gjorde han det klart. ’Helt ok’, svarede jeg lidt grinende.

Nico rykkede på sig og lagde sig ned på maven. Jeg nåede lige at se, at hans pik igen var blevet stiv, så tændt var han da.  Jeg studerede hans ryg, og mit blik fortsatte ned over den helt fantastiske let buende numse. Jeg lod mine hænder følge mit blik og kærtegnede hans lænd og baller. Den glatte bløde hud føltes helt vild dejlig. Min pik bankede lystigt derudaf.

Jeg rykkede mig helt om bag Nico. Jeg bøjede mig ned og kyssede hans skuldre. Mine kys fortsatte ned af hans ryg og hans lænd, inden jeg kyssede hans baller. Jeg lod også min tunge køre lidt op og ned af Nicos baller. Han kom med nogle små sukkede støn. Jeg tror, han kunne lide det.

Så tog jeg roligt fat i hans inderlår, så jeg kunne sprede hans ben. Han gjorde ikke modstand, og benene spredte sig ud og det samme gjorde hans baller. Jeg tog fat på hans baller og spredte dem lidt mere. Det flotte hul kom igen til syne for mig. Jeg kiggede lige ned af mig selv og så min stive pik, der igen var blevet våd af præsperm. Jeg var helt vildt tændt og liderlig.

Jeg førte mit hoved ned mod hans røv igen, kiggede på hullet og så kyssede jeg det roligt. Dernæst satte jeg min tunge mod det og slikkede meget let på hullet. ’Ehhrrr’, stønnede Nico. Han vred sig lidt. Jeg tog det som et godt tegn. Jeg slikkede lidt mere – både omkring hans hul og på selve hullet. Det føltes vildt lækkert. Alle tanker om noget ulækkert var forsvundet, og jeg nød det bare samtidig med, at jeg prøvede at gøre det lækkert for Nico. Jeg tror, det lykkedes for han stønnede vildere og vred sig mere. Jeg slikkede mere, inden han rykkede på sig. Min tunge gik væk fra hans hul, og han rykkede sig op på knæene. Jeg kiggede ned på lagenet, hvor hans pik havde ligget. Der var en tydelig plet af præsperm. Nico drejede hovedet om mod mig. ’Det er helt vildt’, pustede han. ’Er du okay?’, spurgte han så. ’Det er bare for lækkert – og så fedt du kan lide det!’, svarede jeg, som det var. ’Gør det lidt mere, men jeg tror ikke, jeg kan holde til så meget mere’, smilede han. Jeg smilede. Han skulle bare vide med mig. Det føltes som om, at hvis jeg gav min pik bare et ryk, ville jeg skyde.

Nico bøjede sig forover, han spredte sine ben lidt, så han på knæene fik blottet sit hul. Igen førte jeg  min tunge hen til det lækre glatte og nu våde hul. Jeg fik en trang til at sætte min pik mod hullet men lod være, da jeg ikke ville ødelægge det, vi havde gang i. Jeg slikkede til, og Nico stønnede hårdere og pustede hurtigere. Så førte jeg min højre hånd rundt om livet på ham og greb fat i hans pik. Den var mega stiv og monster våd. Jeg kørte den langsomt af, mens jeg fortsatte mit slikkeri. ’Årh åh ehr’, stønnede Nico vildt. Han spændte mere og mere i sin krop. Til sidst rykkede han sin krop op, mit hoved flyttede sig fra hans røv, og så sad Nico ret op på knæene. Jeg nåede at give hans pik endnu et ryk, inden der kom et voldsomt form for hyl fra Nico. Han spændte vildt, og jeg kunne høre lyden af hans sperm, der ramte lagenet. Den lyd kom en gang mere, inden min hånd blev klistret ind i resten af den sperm, der flød ud af hans pik.

Som det næste kiggede jeg ned, og utroligt nok havde jeg ikke bemærket, at min stive pik ramte ind mod en af Nicos baller. Der var en våd plet af præsperm, der hvor den havde ramt ballen. Jeg pustede selv vildt nu. Jeg flyttede min tilspermede hånd tilbage rundt om livet på Nico. Jeg greb min egen pik. Den blev hurtigt smurt ind i Nicos sperm via de ryk jeg gav den. Følelsen var ekstrem, og spændingen blev udløst efter få sekunder. Jeg sendte to fine skud afsted på Nicos røv, rev et par gange mere inden at der kom endnu et flot skud, der ramte hans baglår. Der kom lidt mere, men det smuttede ned på lagenet.

Vi stod lidt i den position og pustede. Nico nærmest faldt ned i sengen på ryggen. Han var tilsyneladende ligeglad om han lagde sig ned i sin sperm. Jeg fulgte hurtigt trop. Vi kiggede begge ned af os selv og så vores tilspermede pikke pulse lidt, inden de begyndte at falde. ’Jeg tror, du har lidt sperm på din røv… Var det for meget…?’, sagde jeg. ’Det der… Det var så fucking frækt’, stønnede Nico. Han drejede sig lidt og kyssede mig. Jeg førte min hånd hen på hans røv og kunne mærke min klistrede sperm på den. Vi lå lidt sådan, inden han rykkede sig tilbage.

Vi slappede af. ’Måske jeg gerne vil kneppe på et tidspunkt…’, var så det næste Nico sagde. ’Men først vil jeg kneppe dig…’, sagde han så. Jeg lå og tænkte over hans kommentarer. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg skulle kneppe ham og tanken om det tændte mig vildt. Men på den anden side tændte det mig også sindssygt at tænke på at få hans lækre pik ind i mig. Nico fortsatte. ’Hvis du så kan lide det, så er jeg også frisk på at prøve.. – så kan jeg måske øve mig lidt inden. Har du øvet dig?’, spurgte han. Jeg havde da prøvet lidt med finger og faktisk også en gulerod. ’Lidt’, sagde jeg. ’Men ok, det kan vi godt sige. Men lad os finde det rigtige tidspunkt…’ svarede jeg så. Jeg ville gerne lige kunne styre det lidt. ’Ja, selvfølgelig’, sagde Nico. ’Arhh, se nu der’, sagde han så og pegede på vores pikke. De stod stive op i luften igen efter den snak. Vi grinede. ’Nu er der altså dømt pause’, sagde jeg bestemt. ’Helt sikkert’, svarede Nico inden han lagde sig endnu tættere på mig, og jeg førte min arm rundt om hans skuldre.

Læs næste afsnit… / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 2

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nico's matematik (Afsnit 3) - GaySite.dk
  2. Nico's matematik (Afsnit 5) - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*