Forretningsmand om dagen – Latex sub om natten – Del 1

4.5
(4)

Lad mig starte med at fortælle lidt omkring mig selv, og min baggrund. Jeg starter fortællingen da jeg var 14 år. Der sker egentlig ikke så meget før jeg blev voksen, men jeg føler jeg er nødt til at starte fra begyndelsen.

Året er 2000 og jeg er lige blevet konfirmeret og startet i 8. klasse. Jeg bor sammen med mine forældre og mine to yngre søskende, min lillebror Tobias og min lillesøster Linda. Vi er vel det man i dag vil kalde en kernefamilie. Vi bor i et hus i en mindre by i det østjyske. Begge mine forældre arbejder en del, men jeg har altid følt at de er der for os, og giver sig tid til at være sammen med os børn.

Jeg har gennem længere tid været klar over at jeg nok ikke var til piger. De seneste år har jeg tænkt og drømt om drenge. I starten var det lidt underligt, men med tiden fandt jeg ud af at det var fordi jeg tiltrukket af mit eget køn frem for det modsatte. Jeg kan huske at jeg søgte på bøsseporno, men det var stadig noget begrænset hvad man lige kunne finde tilgængeligt på nettet uden at skulle betale.

Jeg følte at jeg var nødt til at være åben omkring det. Jeg ved ikke helt hvad der gjorde det, men jeg besluttede mig for at jeg ville fortælle mine forældre omkring det. Du tænker måske det var en tidlig alder at springe ud som 14 årig – ikke desto mindre følte jeg at det var jeg klar til.

Jeg husker det tydelig. Det var en torsdag aften. Tobias og Linda var ikke hjemme. Jeg tænkte at nu skulle det være. Efter aftensmaden sad vi i stuen og slappede af med noget ligegyldigt tv. Jeg tog mod til mig. Det krævede ret meget mod, men til sidst lykkedes det mig. ”Jeg har noget jeg skal fortælle jer” fik jeg fremstammet. Jeg tror de begge var klar over at det var noget lidt mere alvorligt jeg havde at sige. Min mor skruede lidt ned for lyden, og de kiggede begge afventende på mig.

Jeg fik en klump i halsen. ”Gennem længere tid har jeg været klar over noget”. Jeg trak vejret dybt. ”Jeg er ikke til piger”. Jeg følte at der blev helt stille. Jeg sad og afventede deres reaktion. Der gik hvad der føltes som timer, men det var sikkert bare sekunder. Min mor var den som fortsatte samtalen ”Det har din far og jeg faktisk allerede talt om. Vi har længe været klar over det”. ”Hvordan det?” Spurgte jeg. ”Jeg har på en eller anden måde kunne mærke det” sagde min mor. Min far fortsatte ”Det er jo heller ikke ligefrem piger du søger efter på nettet”. Jeg burde egentlig være klar over at min far som arbejder hos TDC har ret godt styr på IT – og hvad hans børn laver.

Jeg åndede lettet op. Det var en fantastisk forløsning at få det sagt. Jeg havde ikke drømt om at det ville gå så let. De vidste det jo. Jeg husker at vi talte en del omkring det. Min mor sagde til mig at jeg ikke skulle skamme mig over det. Hun var tilmed stolt over at jeg var så ærlig omkring min personlighed, sagde hun.

Dagen efter fortalte jeg det til mine to søskende. Min lillebror som dengang var 12 år grinte af det, og jokede med det. Min lillesøster som har været 9 år smilte og spurgte om jeg så havde en kæreste. Det havde jeg jo ikke, så det måtte jeg skuffe hende med.

Lidt efter lidt fik hele min familie at vide at jeg var sprunget ud. Langt de fleste af mine venner vidste det også nu. Alle havde det helt fint med et. Det skyldes måske også at jeg generelt går rigtig godt i spænd med de fleste. Jeg er nok det mange vil se som et mønsterbarn. Jeg laver stort set altid mine lektier, rydder op efter mig selv, og taler pænt til andre.

I min fritid skater jeg en del. Jeg kører på inline-rulleskøjter. Det har jeg gjort i en del år, vil tro siden jeg var en 6-7 år gammel. Derudover går jeg til svømning. Min mor meldte mig til da jeg kun var 5 år gammel, og har svømmet lige siden. Jeg vil ikke prale af at jeg er super god til det. Jo, jeg kan sagtens svømme, og også rimelig godt – men jeg kommer aldrig til at blive tilnærmelsesvis professionel.

Stilmæssigt er jeg vist ret casual. Ofte et par cowboybukser og en t-shirt eller sweatshirt. Min lillebror derimod er nærmest en modsætning til mig. Han går på ingen måde op i sit udseende. Han går i tøjet til det er slidt op, og helst træningstøj. Han går til fodbold og bruger det meste af sin fritid på det. Min lillesøster minder nok mere om mig. Hun ryster tit på hovedet over min lillebror. Jeg har det virkelig godt med min lillesøster. Hun og jeg har et helt særligt bånd. Det har vi egentlig nok altid haft. 

Når jeg ikke er i skole, løber eller svømmer, sidder jeg nærmest altid foran min computer. Jeg spiller ikke så meget mere som jeg har gjort tidligere. Jeg bruger mere tiden på at programmere hjemmesider. Det har jeg haft interessen for de sidste par år, og lærer det mere og mere. Nu kan jeg mestre det basale, og er ved at lære mere avanceret kodning. Min far som også bruger meget af sin fritid på IT synes det er fedt at dele den interesse med mig. Han er ikke selv til at programmere hjemmesider. Han er mere til at udvikle forskellige programmer – ikke så avanceret, men alligevel.

Jeg begynder at fornemme at jeg måske skal arbejde med noget indenfor computer, gerne noget med programmering af hjemmesider eller lign. Jeg har stor glæde når det lykkes mig at lave noget der er godt, og som andre kan lide.

Jeg vil nu springe næsten to år frem i tiden. Jeg er netop fyldt 16 år, og tæt på at afslutte 9. klasse. Jeg bruger stadig det meste af min fritid på at programmere, og er nu begyndt på at udvikle webshops. Jeg svømmer fortsat 2-3 gange om ugen, men kører næsten aldrig på rulleskøjter mere. 

Det som gør denne tid speciel er ikke så meget det at jeg er i færd med at afslutte 9. klasse. Mere det som sker i min fritid. Min far har en god ven som driver en virksomhed hvor de sælger reservedele- og specielt tilbehør til ældre biler. Han spørger om ikke jeg kunne tænke mig at udvikle deres webshop og stå for driften af den. Jeg kan huske at jeg blev glad og smigret over at han vil bruge mig til det.

Jeg fortæller ham at jeg godt nok kan en del, men er ikke ekspert endnu. Han siger til mig at det er han klar over, men at han har set lidt til det jeg har lavet indtil videre, og at han tænker at jeg vil passe godt til opgaven. Vi aftaler at jeg bliver ansat i hans virksomhed, og får 180 kr. i timen. Jeg kan tydeligt huske det. Jeg syntes det var mange penge dengang. Det var det vel egentlig også for en 16-årig knægt som ikke havde de store udgifter.

Jeg husker at jeg nærmest arbejdede i døgndrift – al min fritid blev brug på at udvikle hans webshop. Efter et par uger var den næsten færdig. Nu kunne jeg vise ham det foreløbige resultat. Han virkede meget imponeret. Jeg fortalte lidt om at det er et open-source system, som jeg har tilrettet butikken og lavet et design dertil. Han havde nogle små rettelser, men ellers var han tilfreds. Jeg husker min første rigtige løn. Tæt ved 15.000,- fik jeg udbetalt. Jeg har aldrig rigtig haft et arbejde, kun hjulpet til derhjemme, så det var lækkert at have sine egne rigtige penge.

Fra nu af skulle jeg bare stå for vedligeholdelse- og support. Det var der ikke så mange penge i, men i gennemsnit brugte jeg vel et par timer om ugen på hans webshop.

Det varede ikke længe før en anden kontaktede mig, som havde talt med ham jeg havde lavet webshop til. Han ville gerne have samme løsning som jeg havde lavet tidligere. Han spurgte om ikke jeg kunne give ham en fast pris. Jeg talte lidt med min far omkring det, hvor meget og hvor lidt skulle jeg tage i pris… Vi blev enige om at hvis jeg nu tog den samme pris som jeg havde fået tidligere, og så lagde 25%, svarende til momsen oveni. Han var tilfreds med tilbuddet og jeg kunne gå i gang. Det var ikke så vanskeligt denne gang, jeg havde jo erfaringen fra tidligere.

Efter at have lavet denne opgave, besluttede jeg mig for at lave en hjemmeside til mig selv, hvor jeg kunne tilbyde disse services – ikke kun til folk jeg kendte, men generelt. Jeg talte med min far omkring det. Han syntes det lød som en god ide. Jeg spurgte ham også hvordan det var med at stifte sit eget selskab. Han sagde at det vist ikke var så let hvis man endnu ikke var 18 år. Han tilbød mig at jeg kunne oprette et selskab i hans navn, hvilket jeg gjorde.

Det var en underlig, men fed følelse. Det at have sit eget selskab. Jeg lod mine drømme flyve frit. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på Martin Thorborg der for en del år siden havde stiftet Jubii, og var blevet rig på det. Jeg håbede naturligvis på det samme, men vidste også godt at det ikke var helt så let.

Det var ikke fordi opgaverne bare væltede ind, men jeg fik fra tid til anden nye opgaver, og det første halve år jeg havde mit firma, omsatte jeg for næsten 300.000,-. Selvom der ikke blev så meget udbetalt til mig selv, var jeg virkelig glad, og min far fortalte mig hvor stolt han var over at jeg selv havde banket det op.

Jeg brugte lidt af overskuddet til at købe mig en ny cykel. Jeg havde længe ønsket det, den jeg havde var noget gammel og slidt. Jeg købte en lidt bedre mountainbike. Jeg var stolt over selv at kunne betale den. Nu var det meget lettere for mig at komme rundt til vennerne og til svømning.

Eftersom jeg nu var begyndt at tjene mine egne penge, tog mine forældre en snak med mig. De sagde til mig at så længe jeg stadig var under 18 år kunne jeg naturligvis bo hjemme uden at skulle betale for det, men at de forventede jeg selv betalte for mit tøj og andre ting jeg gerne ville have. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det virkede næsten befriende selv at skulle stå for de ting.

Jeg husker at jeg dagen efter selv cyklede ind til den lidt større by og tog på shoppingtur. Jeg tror jeg besøgte næsten samtlige herretøjsforretninger, og fandt også en del. Jeg sluttede af i en af sportsforretningerne, hvor jeg tænkte at jeg ville finde mig lidt lækkert, og måske et par nye badebukser. Valget faldt naturligt nok på et par tætsiddende speedos. Jeg valgte et par der var røde, med gul skrift. Jeg tog dem med i prøverummet, for at se om størrelsen passede mig.

Badebukserne sad perfekt på mig. Jeg kunne dog ikke lade være med at mærke at det gjorde noget godt ved mig. Jeg blev liderlig, min pik begyndte at vokse. Jeg ved ikke helt hvad der skete, men fra den dag var jeg besat af påklædning. Jeg husker hvordan jeg søgte efter badetøj da jeg kom hjem, og fandt meget mere end hvad de lokale sportsforretninger kunne tilbyde. Ikke fordi udvalget dengang var vandvittig stort, men alligevel bedre end hvad jeg ellers havde set.

Det var også nogenlunde på dette tidspunkt at jeg oprettede min første profil på Boyfriend. Jeg fik skrevet en lille smule omkring mig selv. Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg skrev i min profil, men der var mange der skrev til mig. En del var så meget ældre end mig selv, at jeg valgte dem fra uden at svare. Jeg burde måske have svaret dem, men det orkede jeg ikke.

Jeg husker første gang jeg på Boyfriend fandt en profil med en voksen man, iklædt læder. Han har været omkring 35 år, og så virkelig godt ud. Jeg tog mod til mig og skrev til ham. Der gik noget tid før han svarede. Vi skrev sammen gennem noget tid. Han spurgte om jeg havde lyst til at mødes. Jeg var ærlig, og skrev at jeg ikke helt vidste om jeg var klar til at mødes med en anden mand.

Han spurgte ind til hvad jeg var til. Jeg var ikke helt klar på hvad han mente med det, så han forklarede mig og skrev hvad han var til. Jeg tror kun jeg kendte til halvdelen af de begreb han skrev, men jeg søgte på det jeg ikke kendte til, og blev så meget klogere.

Han spurgte om jeg havde noget beklædning indenfor fetish-verdenen. Det havde jeg naturligvis ikke. Han sagde at jeg gerne måtte låne af ham hvis jeg ville prøve lidt forskelligt. Da jeg fortalte at jeg svømmede i min fritid, skrev han at han elskede unge i tætsiddende badebukser. Jeg skrev at jeg havde flere forskellige badebukser. Det vakte hans nysgerrighed, og interesse for at mødes.

Jeg var bekymret for at skulle mødes med en fremmed mand. Jeg vidste ikke om jeg skulle fortælle mine forældre omkring det, om jeg bare skulle mødes med ham, eller helt lade være.

Lige efter min 17-års fødselsdag mødte jeg ham for første gang. Jeg havde taget toget til Århus, hvor han hentede mig på stationen. Jeg forestillede mig alt muligt underligt, men alt gik efter planen, og han ventede på mig da jeg kom frem. Vi kørte hjem til ham. Han boede i en rimelig villa, med en stor have. Vi gik ind. Han spurgte om jeg ville have en sodavand eller andet. Det takkede jeg pænt ja til.

Jeg husker ikke så tydeligt hvad vi talte om, men på et tidspunkt fortalte jeg om oplevelsen i prøverummet. Det fik ham til at spørge ind til om jeg havde husket at tage badebukserne med. Det havde jeg. Han foreslog at vi skiftede. Han til lædertøj, og jeg til badebukserne. Jeg var naturligvis hurtigere til at skifte end han var, og sad klar i stuen da han kom ind. Jeg husker hvor fascineret jeg var. Han satte sig ned i sofaen. Vi talte lidt. Han sagde at jeg gerne måtte prøve at føle på hans tøj. Jeg husker hvor fantastisk det var. Det var så maskulint, og alligevel var han noget af det sødeste. Jeg kunne mærke at det rykkede i pikken. Jeg havde sommerfugle i maven. Han spurgte om ikke jeg havde lyst til at rejse mig, og vise mine lækre badebukser frem. 

Jeg husker den underlige følelse jeg havde da jeg rejste mig. For det første var min pik begyndt at røre på sig, men det at skulle vise sig frem for en fremmed mand, kun iført tætsiddende speedos. Og så er det jo samtidig lidt komisk, for jeg har siden jeg var helt lille være iført intet andet end speedos når jeg var i svømmehal eller når vi var ved stranden. Også selvom min far og lillebror altid har haft almindelige badeshorts på. Jeg har altid nydt at være i speedos.

Jeg rejser mig op, drejer mig rundt. Han komplimenterer min krop og mine badebukser. Min pik vokser en smule mere. Det er en fed følelse. Det at vide at han tænder på at se på min krop. 

Efter lidt tid sådan, satte jeg mig ned igen og snakken fortsatte. Jeg følte mig helt tryg i hans selskab. Han spurgte om han måtte røre ved mine badebukser. Jeg nikkede. Jeg mærkede hans hånd røre ved mit lår, for derefter at køre ned ad min mave, og så føle på min bule. Jeg på samme tid både stivnede, og blev mere tændt. Det sendte nærmest chokbølger igennem kroppen på mig. Han masserede min bule, og min pik var nu næsten helt stiv, og pressede bulen større. På en utrolig behagelig måde fik han mig ned på sofaen, så jeg lå med bulen oppe. Han masserede den endnu mere, og følte ned mellem mine ben.

Han spurgte om han måtte tage badebukserne af mig. Jeg nikkede igen. Han trak dem forsigtigt af mig, og min pik sprang frem. Han komplimenterede min pik. Jeg havde svært ved at sige noget, men fik da fremstammet et ”tak”. Uden først at røre ved min pik, tog han den i munden. Den varme, våde følelse af hans mund omkring mit pikhoved var helt ubeskriveligt. Aldrig havde jeg prøvet noget lign. Han slugte langsomt min pik. Han tog den helt til roden første gang. Han suttede løs uden at stoppe, men det var langsomme, behagelige bevægelser. Det varede ikke længe før jeg skulle komme. Jeg forsøgte at advare ham, men han virkede ikke modtagelig, og jeg kom meget hurtigt. Min pik på 17 cm skød 4-5 sprøjt i hans mund. Han suttede videre. Jeg vred mig lidt. Han slap pikken, og kyssede på mit pikhoved. Han smilte til mig. Jeg smilte igen.

Efterfølgende tog jeg mit tøj på. Vi snakkede igen, og talte om det at have sex mellem mænd, at være iklædt forskellige typer af beklædning med videre. Han fortalte mig også om en hjemmeside hvor man kunne købe badebukser primært designet til bøsser. Den måtte jeg hjem og se på.

Da vi havde brugt nogle timer sammen, måtte jeg afsted igen. Han kørte mig til stationen og jeg tog toget hjem. Jeg husker stadig den dag i dag, hvordan jeg havde det. Jeg følte det næsten som om jeg var forelsket i ham. Det var dog ikke en forelskelse, men nok snarere en opvågning til ”miljøet”.

Da jeg kom hjem, tog jeg et grundigt kig på den hjemmeside han havde fortalt mig om. Der var mange fantastiske modeller indenfor badetøj- og undertøj. Jeg var især fascineret af nogle af mærket Andrew Christian. Jeg turde bare ikke bestille nogen. For det første var jeg lidt betænkelig, da jeg skulle bruge min fars kreditkort. Dernæst var jeg også lidt bekymret for hvad mine forældre ville sige til mit ønske om sådanne frække badebukser. Jeg tænkte at jeg måske kunne få min nye ven til at bestille nogle til mig…

Det var så slutningen på første del af fortællingen, og den mere indledende del. Vil du læse mere? – kommenter gerne…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*