Nye tider (10)

4.8
(12)

Jeg sov rimelig tungt. Da jeg vågnede, kunne jeg på et af mine digitale ure se, at klokken var 10. Det lod til, at Emil stadig sov. Jeg kunne mærke, jeg var vågnet med en ordentlig morgenboner, og jeg mærkede efter hos Emil, om det var det samme hos ham. Til min overraskelse havde Emil åbenbart taget nogle trunks på i løbet af natten. Vi havde ellers lagt os til at sove nøgne. Jeg kunne dog igennem stoffet på hans trunks mærke, at også han havde morgenjern på. Jeg var fandme liderlig igen.

Jeg løftede dynen lidt og kunne se, at hans pik bankede stiv i et par sorte trunks. Jeg slap dynen igen, men kunne ikke lade være med at kæle roligt for hans stive pik. Det føltes lækkert og dejligt at vågne på denne måde.

Jeg troede, Emil sov, men pludselig greb han hårdt fat i min stive pik, som jeg lå nøgen med under dynen. ’Prøver du at udnytte mig, mens jeg sover…?’, sagde han så og grinede, mens han slap min pik og kyssede mig. ’Selvfølgelig gør jeg det…’, svarede jeg og gav ham et langt kys, mens jeg kælede videre for hans pik i hans trunks. ’Ville du ikke sove nøgen med mig?’, spurgte jeg, da jeg slap kysset. Emil grinede. ’Jeg lå fandme med stiv pik hele tiden og op af dig. Jeg kunne ikke falde i søvn så tænkte at pakke den lidt ind ville hjælpe’, sagde han så. ’Hvis det hjalp, var det kun indtil nu i hvert fald’, forklarede jeg, mens jeg kælede mere for hans pumpende morgenjern. Emil grinede igen, og under dynen trak han sine trunks af og sparkede dem ud af sengen i fodenden. Jeg greb straks hans pik og nød den dejlige fornemmelse af den i min hånd. Jeg kørte den lidt af på ham, og han stønnede en smule.

Emil tog også fat i min pik og kørte den roligt af. Det føltes herligt, og jeg var virkelig tændt af, at jeg nød det så meget. Jeg slap Emils pik og bevægede mig ned under dynen. Jeg kyssede Emils mave på vejen ned mod hans pik. Hans glatte hud føltes dejlig mod mine læber. Jeg nåede hans pik og tog den straks i munden. Der var lidt smag af præsperm allerede, og det tændte mig yderligere. Da jeg tog pikken i munden, gav Emil et ordentligt grynt af nydelse fra sig. Jeg suttede godt til. Jeg tog den længere ind, end jeg havde gjort før. Det lod til, at Emil nød det, for han stønnede vildere, da min mund bevægede sig ned af hans skaft. Jeg vendte tilbage til hans pikhoved og masserede det med min tunge. Også det nød Emil i fuld flor, så det var svært ikke at begejstre ham.

Jeg stoppede og klatrede ind over Emils krop. Jeg bevægede mig op af hans krop og kunne mærke hans pik mod min røv og baller. Det tændte mig vildt. Jeg bevægede mig dog videre og frem fra dynen igen. Jeg kom op til hans bryst, så min pik strittede stiv foran hans ansigt, præcis som hans havde gjort i går. Emil valgte samme strategi og tog min pik i munden. Han suttede godt til, og det føltes fantastisk. Jeg løftede mit underliv lidt op, og så var det mig, der bevægede min pik i Emils mund. Jeg gik langt ind men Emil tog bare imod, og jeg fik små spændinger i min krop. Emil gjorde sig dog fri af min pik. ’Vent… Må jeg kneppe dig igen…?’, spurgte han så. Jeg var tæt på og klar til at komme, og mit hul føltes lidt ømt fra i går, så jeg var lidt tøvende. ’Aj, det er sgu okay… Det er jo ikke mig, der skal kneppes…’, sagde han så. ’Det kan vi da godt prøve’, svarede jeg hurtigt, men Emils ansigt fortalte mig, at det var han ikke så klar på. Jeg smilede beroligende til ham. Jeg havde det egentlig også fint med, at det var min rolle her.

Noget i mig gjorde dog, at jeg bevægede min krop længere ned mod Emils pik til min røv ramte den. Emil smilede. ’Er du sikker..?’, sagde han lettere pustende. Jeg smilede bare og lod hans pik køre lidt i min revne. Jeg bøjede mig over mod natbordet og fandt æsken med glidecreme og kondomer. Jeg fandt, hvad jeg skulle bruge og fik kondomet ud af pakken.

Jeg bevægede mig ned foran Emils pik. Jeg gav den et enkelt sut, hvilket gjorde, at den vibrerede en smule. Så begyndte jeg at rulle kondomet ned over hans pik. Det tændte mig, og Emil øgede sin vejrtrækning. Da det var kommet på, greb jeg tuben og tog en god klat i hånden. Langsomt smurte jeg hans pik ind i cremen. Igen stønnede Emil vildere. Jeg tog lidt mere i min hånd og smurte det forsigtigt omkring mit hul.

Jeg bevægede mig op igen og gav Emil et hurtigt kys. Emil tog selv fat i sin pik og førte den mod mit hul. Jeg hjalp lidt til, indtil jeg tydeligt kunne mærke den. Det var en fantastisk følelse. Emil kunne dog ikke holde den længe der, og han pressede til. Hans pik gled ind i mig, og jeg kunne mærke ømheden. Jeg var dog så tændt og klar igen, at jeg hurtigt fokuserede på nydelsen i stedet for.

’Århhhh, fuck mand…’, stønnede Emil, da han pressede sig lidt længere ind. Jeg rejste min overkrop lidt op, hvilket betød, at jeg nu næsten sad på hans pik med hele pikken i mig. Jeg kiggede ned på min egen pik, der strittede vildt. Jeg var totalt tændt, og Emil fik et febrilsk udtryk i ansigtet. ’Arghh, shit, jeg tror jeg skyder….’, sagde han, men jeg fik gjort ham rolig med nogle små kærtegn på halsen. Han pustede dog vildt.

Jeg satte mine hænder ned på siden af hans hoved. Det gjorde, at jeg løftede mit underliv lidt op og også op af pikken. Jeg blev der, og det tog Emil som en invitation til at bevæge sin pik frem og tilbage i mig. Han startede roligt, men tempoet blev hurtigt vildere. Jeg nød, hvordan hans dejlige pik bevægede sig i mig. ’Årh ja… Knep mig…’, stønnede jeg i min liderlighed, og Emil fortsatte.

Tempoet aftog lidt, og så rykkede jeg på mig. Jeg flyttede mit højre ben op, så min røv spredtes en smule mere. Det gav også Emil mere plads til at bevæge sit underliv. Det gjorde han, og nu kneppede han mig vildere end før. ’Århhh, shit… Det her…’, stønnede Emil. ’Århh, fuck, din pik er fantastisk…’, stønnede jeg med, og jeg kunne fornemme på Emil, at det tændte ham.

Jeg bevægede også mit andet ben op, og nu sad jeg nærmest på hug på Emils pik. Jeg flyttede mine hænder til Emils skuldre, og så kunne jeg bevæge mit underliv op og ned over hans pik. Emil lå stille, og det føltes fantastisk at være den, der kontrollerede tempoet. Jeg startede lavt men kørte så op i et højt tempo.

Emil begyndte at vride sig, og han ville snart skyde, fornemmede jeg. Jeg sagtnede tempoet lidt. ’Lad mig komme først’, pustede jeg vildt. ’Så skal det være snart’, sagde han vildt. Jeg blev i stillingen, men Emil greb min pik og kørte den af. Det gav vilde sæt i min krop og spændingerne strøg igennem mig. Jeg kunne mærke mit hul trække sig sammen om Emils pik. ’Århh fuck, den går på mig…’, stønnede Emil hidsigt. Han gav flere ryk i min pik, og så kom der en voldsom spænding i min krop. ’Arghhh…!!’, skreg vi næsten samtidig, da et stort skud fløj ud på halsen af Emil. Han rev mere i min pik, og flere små skud fortsatte ud på hans hals og bryst. Jeg stoppede mine bevægelser på hans pik, og så gav Emil selv et par ekstra stød, mens han pustede vildt. Han kom, mens han kneppede mig det sidste. Der gik stadig små spændinger igennem mig, og min pik dunkede. Emil lavede små bevægelser i mig og pustede. ’Århhh mand… Den her følelse er vild…’, pustede han ud.

Jeg lagde mig ned over ham, stadig med hans pik i mig. Jeg kyssede ham med min sperm på hans hals og bryst. ’Tænk hvis man kunne vågne sådan hver morgen….’ sagde jeg. Emil smilede. ’Det ville fandme være perfekt. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige… Det her føles bare… helt vildt dejligt’, sagde han lidt ude af sig selv. ’Jeg har det på samme måde. Du gør bare noget helt særligt – og du gør det godt’, sagde jeg og så, at han blev lidt forlegen.

Jeg slappede af, og Emils pik var faldet en smule, og så gled den ud af mig. Jeg bevægede mig smilende ned mod den. Der lå en lækker klat af sperm for enden, og jeg rullede roligt kondomet af og lukkede det. ’En dag skal den klat fandme ind i mig…’, sagde jeg stille men også beslutsomt. Jeg blev helt liderlig igen ved tanken. ’Okay…’, sagde Emil. ’Vil du gerne det…?’, spurgte han forsigtigt. ’Ja!! Det skal jeg prøve at mærke’, sagde jeg overbevist. ’Du er vild… Men jeg er klar’, sagde Emil og grinede.

Jeg fandt papiret og kastede det til ham. Vi blev enige om at tage et bad, inden vi spiste lidt morgenmad eller brunch, som det nok var nu.

Vi fik bikset noget mad sammen, og Emil sagde, han skulle gå. Han spurgte, om jeg kunne være sammen lørdag, for han kunne desværre ikke fredag. Den var jeg med på og mindede ham om, mine forældre kom hjem søndag eftermiddag. ’Jeg kunne godt en uge til på denne her måde’, sagde Emil ærgerligt. Jeg grinede. ’I den grad’, svarede jeg.

…………..

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 12

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*