Nye tider (11)

4.8
(6)

Jeg slappede af det meste af torsdagen. Jeg var godt brugt efter tiden med Emil. Det havde sgu været fantastisk men kunne også mærke, at jeg var træt.

Jeg gik tidligt i seng og vågnede først klokken halv elleve. Jeg lå og slumrede lidt, inden jeg tjekkede min telefon. Der lå en snap fra Malte. Den var sendt for en halv time siden. Jeg åbnede den. Det var et billede af ham og Anton. Malte havde armen om Anton, og de smilede til kameraet. De så søde ud, som de sad der. ’Kommer du forbi?’, lød den medfølgende tekst. Jeg kunne mærke mit hjerte pumpe lidt hurtigere. Jeg havde været lidt bekymret for, om min liderlighed ville dale efter de mange ture med Emil, men min tvivl blev manet til jorden, da jeg mærkede min pik rejse sig.

Hvad fanden skulle jeg svare? ’Måske…’, var det bedste svar, jeg kunne give. Var Anton med på den? Og kunne jeg være sammen med to på en gang? Det var jeg lidt i tvivl om. Der gik 10 minutter, og så kom der en ny snap. De to drenge stod med ryggen til et skabs-spejl. De havde taget en selfie, hvor de havde trukket bukserne ned om deres røve. De smilede til kameraet, og det fangede deres flotte glatte røve i spejlet. Jeg kendte Maltes, men Antons så om muligt endnu bedre ud. Dejligt buende og spændstig. ’Måske du skal lokkes lidt?’, skrev Malte.

Det var for svært for mig at modstå. Jeg tog et hurtigt bad og hoppede i nogle træningsbukser og en hoodie. Jeg kiggede på æsken på natbordet. Jeg tænkte lidt. Så greb jeg nogle kondomer og også tuben med glidecreme og satsede på, at Emil ikke ville lægge mærke til det. Jeg tog en snap, hvor jeg tog et billede af en kondompakke i min hånd og med teksten ’Er der snart’. Hurtigt kom der svar. ’Fantastisk!’, lød det.

Jeg kom hen til huset og gik bag om det for at komme hen til deres hoveddør. På vejen kom jeg forbi Maltes værelse. Både Anton og Malte kiggede ud, mens de spillede Playstation i fodenden af Maltes seng. De smilede, og Malte råbte, jeg bare skulle komme ind. Jeg gik ind og straks ned mod Maltes værelse.

Jeg gik ind, og de to drenge vendte sig om. De sad begge i t-shirts. Malte havde et par grå joggingbukser på, og Anton sad i et par grønne skaterjeans. Malte var som altid sød at se på. Anton smilede med hans halvlange sorte hår, og hans blik var sødt og venligt. Jeg smilede tilbage.

Jeg gik hen til Anton og gav ham et håndslag. Hans hånd føltes blød og dejlig. ’Hey med jer’, sagde jeg. ’Jeg troede, I øvede noget andet end Playstation’, sagde jeg og forsøgte at være kæk. De grinede lidt. ’Vi venter på en læremester’, sagde Malte så. Jeg grinede. ’Og I er friske på at…’, prøvede jeg uden at vide, hvad jeg helt ville sige. ’Jeg er monsterliderlig…’, sagde Anton så. ’Du skulle være fræk, siger Malte – og du ser fræk ud’, fortsatte han. Jeg rødmede vist lidt.

Malte tog joystickene og slukkede Playstation’en. De rykkede sig begge, så de nu sad på kanten af siden af sengen. ’Du kan jo starte med at udforske os lidt så…’, sagde Malte og trak sin t-shirt af. Anton fulgte efter. Han var også slank som Malte, en smule mere markeret dog. Jeg smilede og kunne mærke min pik rejse sig lidt. Jeg tog min hoodie og t-shirt af og gik hen mod dem.

Jeg lod mine hænder køre på hver deres overkrop. Deres glatte hud føltes blød og lækker. Så skubbede jeg dem roligt ned på sengen med deres ben ud over kanten. Jeg lænede mig ned over dem. Jeg skiftedes til at kæle den ene med min ene hånd og kysse den anden især på deres maver. Det føltes fantastisk at kysse deres glatte maveskind, og jeg kunne mærke min pik banke stiv i mine bukser nu. Begge drenge sukkede. Anton kunne lige akkurat nå min pik i bukserne, da han greb ud efter den. ’Hrmmm…’, lød det fra mig, da han rørte den. ’Fuck, den føles dejlig’, sukkede Anton.

Jeg bevægede mig ned mod deres skridt. Jeg lod min hånd køre over Maltes tydelige bule i de grå joggingbukser. Så følte jeg på Antons i de grønne skaterjeans. Jeg kunne mærke den banke stiv, og det føltes lækkert. Jeg løftede Maltes joggingbukser op, og han trak dem selv et stykke ned, inden jeg tog dem af ham. Hans pik strittede i et par mørkeblå trunks. Så åbnede jeg Antons bælte og dernæst hans bukser. Jeg trak dem af ham, ned og af. Et utroligt syn mødte mig. Anton havde et par lysegrønne briefs med en sort kant på. Hans pik bankede stiv til den ene side og skabte lidt luft i hans briefs op imod hans mave. Jeg havde ikke troet, at han ville rende rundt i briefs, men det så fucking frækt ud. Jeg trak mine egne træningsbukser ned og af og drengene kunne se min pik banke i et par grå trunks.

Jeg tog min højre hånd på Maltes bule og min venstre mod Antons. Jeg kælede dem begge på samme tid og kunne virkelig mærke dem pumpe begge to. Jeg bevægede mit hoved ned mod Antons og kyssede bulen og tog den lidt i munden uden på stoffet, mens jeg kørte den lidt af på Malte. De pustede begge to højt nu. Jeg løftede Maltes trunks op og ud over hans pik. Så flyttede jeg mit hoved over til den og tog den i munden, mens jeg kørte Antons lidt af uden på hans briefs. Jeg pustede nu selv kraftigt med sammen med drengenes støn.

Så slap jeg Maltes pik og trak hans trunks helt af. Så løftede jeg Antons lysegrønne briefs op og hen over hans pik, så den kom ud. Jeg trak hans briefs helt af. Hans flotte pik slog op af hans mave. Den var større end Maltes men måske lige en smule under min størrelse. Hans glatte boller hang fint under den. Han havde en lille sort busk af hår for enden af skaftet. Selvom det glatte look ofte tiltrak mig mest, passede dette perfekt til Anton og gjorde synet helt uimodståeligt. Jeg bøjede mig ned og tog hans pik i munden. Han nød det til fulde, og det samme gjorde jeg. Jeg kunne hurtigt smage hans præsperm, og jeg greb samtidig Maltes pik og kørte den af. De lå begge nu og stønnede hårdt.

Jeg slap deres pikke og trak mine trunks af. Min pik strittede vildt ud i luften. De rejste sig begge op på kanten. Anton smilede. ’Fuck, en lækker pik’, stønnede han. ’Kom her’, fortsatte han, og jeg tog et skridt imod ham. Han tog straks min pik i munden og suttede til. ’Århh, fuck…’, lød det ud af mig, da han virkelig suttede til. Malte smilede. ’Han er god, ikke…?’, pustede han. Anton slap min pik og smilede. Jeg smilede igen, mens Malte tog lidt i min hofte, så jeg vendte mod ham. Så tog han min pik i munden. Han suttede ikke lige så vildt som Anton, men til gengæld bevægede han sin tunge meget mere, og det var bestemt lige så godt. ’Fuck, I gør det godt’, stønnede jeg. Lidt efter slap Malte min pik.

Han rykkede på sig, lagde sig længere op i sengen og vendte sig om, så han kom om på maven. Hans flotte røv var det perfekte syn nu. ’Jeg tror, han vil kneppes…’, sagde Anton så. Jeg spredte Maltes ben en smule, og hans lækre glatte hul kom til syne. Jeg lod min finger køre i hans revne, og Malte rystede lidt. Anton greb min pik og kørte den af.

Jeg tog fat i Maltes hofter, så han kom op på knæ i sengen. Malte spredte sine knæ lidt mere, og hans hul blottede sig endnu mere. Et fantastisk syn. Jeg lod min tommelfinger glide oppefra og ned over det glatte hul. Jeg stoppede den ved hullet og pressede lidt. Den røg lidt ind, og Malte stønnede vildt. Jeg flyttede fingeren væk igen.

Jeg flyttede mig væk og fandt min hoodie. Hurtigt greb jeg i lommerne og fandt tuben med glidecreme og et kondom. Anton flyttede sig op til Maltes ansigt og gik på knæ, så hans dejlige pik strittede ud for Malte. Jeg gik om bag Malte igen og lagde noget creme mod hans hul. Malte pustede, og i det samme førte Anton sin pik ind i munden på ham. Jeg pakkede hurtigt kondomet ud og satte det på min bankende pik. Jeg gav min pik lidt creme og rykkede tæt på Maltes røv. Jeg var top liderlig nu.

Jeg satte min pik mod hullet og pressede. Det var svært, men langsomt kom min pik længere ind i Maltes stramme hul. Malte kom med nogle lyde med Antons pik i munden, men han gjorde ikke mine til, at jeg skulle stoppe. Mit pikhoved var kommet ind, men jeg var svær at stoppe. Jeg pustede hårdt. Den stramme varme følelse omkring min pik var helt uimodståelig.

Jeg pressede derfor mere, og min pik gled yderligere ind i Malte. Det strammede vildt om min pik, og jeg pressede endnu et stykke ind. Malte slap Antons pik. ’Arghhh…!! FUCK…!’, stønnede han vildt. Jeg tog det, som om han kunne lide det, og Anton førte hurtigt sin pik tilbage i munden på Malte. Så begyndte jeg at kneppe ham. Jeg startede langsomt, og det føltes vidunderligt. For hvert stød jeg førte ind i Malte, blev min følelse mere og mere ekstrem, og det føltes som jeg skulle sprænge. Mit tempo i ham øgede jeg. Jeg gik ikke amok, men mit tempo var højt. Jeg gik ikke helt dybt i ham, men det var tæt på. Malte tog bare imod og pustede vildt med Antons pik i munden. Anton stønnede vildt med og var tydeligt revet med.

Jeg sagtnede tempoet lidt, da jeg følte, at jeg næsten var der og gerne ville holde bare lidt endnu. Anton tog sin pik ud af munden på Malte og rejste sig op i sengen. Han gik frem mod mig med sine ben på hver side af Malte. Antons pik strittede vildt ud foran mig. Anton førte selv sin pik mod min mund, og jeg åbnede og tog imod. Den smagte meget salt nu, og jeg blev voldsomt tændt, og mit tempo øgedes igen.

Malte havde taget sin hånd hen til sin stive pik og kørte den af. Jeg førte min hånd rundt om ham og tog over. Jeg havde Antons pik i munden, mens jeg både kneppede Malte og kørte hans pik af. Det var ekstremt, og jeg måtte komme snart.

Malte spændte nu vildt i sin krop. ’Århhh, shit mand… Jeg fucking kommer…’, stønnede han vildt. Jeg kneppede ham endnu mere. Så spændte det helt vildt og også i Maltes røv og om min pik. ’Arghhh….’, stønnede jeg ved den følelse. Malte greb febrilsk ud efter en t-shirt, men nåede det ikke. En voldsom stramning kom om min pik i hans hul, og så stod Maltes sperm ud af hans pik og ud i sengen på hans dyne. Han fortsatte sine vilde spændinger og flere sprøjt stod ud i sengen. ’Kom med det’, stønnede Anton, og Malte pustede vildt i sin orgasme, inden spændingerne aftog.

’Så… Knep ham til du kommer’, pustede Anton stadig med sin pik i min mund. Det krævede ikke meget. Jeg nåede kun at give et par ekstra stød, og så var det min krop, der spændte vildt. Antons pik røg ud af min mund, og jeg nærmest brølede. Mine skud stod ud i kondomet, og jeg fortsatte med at kneppe med min pik bankende sine skud ud. Det var ubeskriveligt dejligt.

Jeg slappede lidt af med min pik, der stoppede sine skud. Så greb Anton mit hoved og førte det hen til hans pik igen. Jeg måtte sutte igen. ’Sut mig færdig’, stønnede Anton, mens han også selv bevægede sit underliv lidt.

Jeg suttede godt til, og den salte smag forstærkedes. ’Fuck ja! Lidt mere…’, stønnede Anton, og jeg kiggede op på hans ansigt. Han spændte vildt i ansigtet og pustede voldsomt. Jeg forsøgte at trække mit hoved væk, så han kunne komme ud på mig, men Anton holdt det fast og trykkede sin en anelse længere ind i min mund. Så stønnede han vildt, og så kunne jeg mærke hans første skud, der røg ned i min hals. Hans pik røg lidt tilbage, og så mærkede jeg hans næste skud i min mund. Konsistensen var ikke lige så tyk som Emils. Han kom en del, så jeg havde ikke andet valg end at sluge hans skud, inden han skød flere afsted. ’Fuck ja, sut mig ren…’, stønnede han i sin liderlighed. Jeg gjorde som han sagde, mest fordi han stadig holdt mit hoved fast. Der kom meget sperm, så der var en del, der blev slugt. Til sidst holdt han dog inde, og Anton trak langsomt sin pik ud af min mund efterladende de sidste dråber på min tunge.

Anton flyttede sig og faldt tilbage og ned i sengen. Jeg trak min pik ud af Malte, der måtte komme med en anspændt lyd. Der lå en stor klat af sperm i kondomet. Malte skubbede den tilspermede dybe væk, vendte sig om og lagde sig på ryggen. Jeg tog kondomet af, slog en knude og smed det på gulvet, inden jeg fandt plads imellem dem og lagde mig ned.

’Fuck mand….’, hviskede jeg. ’Er du ok?’, spurgte jeg henvendt til Malte. Han sukkede. ’Det gør lidt ondt nu, men fuck hvor var det crazy lækkert…’, sagde han stille og udmattet. Anton havde lukkede øjne. ’Du var vild… Fucking vild… Du var fandme fræk’, sagde han. ’I er fucking dejlige – det var sgu jer, der gjorde det…’, fik jeg svaret. De smilede og grinede lidt udmattet.

Vi lå lidt og pustede. En vild følelse gik igennem mig, og den salte smag i min mund gjorde den blot mere vild. Det her ville ikke blive sidste gang, tænkte jeg.

…………….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*