Nye tider (2)

4.9
(9)

Det blev mandag. Det havde været en hård weekend, da jeg havde haft en del tømmermænd. Jeg havde tænkt meget på mit handjob til Malte. Jo mere jeg tænkte på det, des mere ville jeg bare have af det. Men hvordan kunne jeg komme til det…? Var Malte frisk på mere, eller var der andre, jeg kunne møde…?

 Jeg kom tilbage til skolen og mødtes med de andre i klassen. Jeg havde helt glemt at denne sidste uge inden ferie var temauge. Jeg var på fotolinjen, og derfor skulle jeg være sammen med dem. Der var kun en enkelt anden fra min klasse med – Nikoline. Hun var sød nok, men ellers talte vi ikke så meget sammen.

Jeg fandt lokalet, og det meste af dagen gik med oplæg fra de to lærere. Til sidst præsenterede de, at tirsdagen var hjemmearbejdsdag til et projekt, hvor vi skulle lave en digital collage med overskriften ’Hjem’. Jeg syntes lidt, det var en fjollet opgave men fint, at vi fik lov at blive hjemme. Vi skulle arbejde to og to, og lærerne satte mig sammen med Emil fra en af de andre 10. klasser. Jeg ville allerhelst arbejde alene, men når nu det skulle være, var Emil et rigtig godt valg. Vi havde lavet lidt sammen i klassen – han var god og ville gerne noget med det ligesom mig. Derudover var han ret lækker. Lidt mørklødet i huden, på min højde (ca. 1,75). Han havde helt kortklippet sort hår i siderne med en bunke krøl på toppen. Han så veltrænet ud, og jeg havde overhørt ham tale med nogle af de andre drenge om træning i fitnesscenteret.

Emil så heller ikke helt utilfreds ud, da han hørte, vi var sammen. Han smilede og kom hurtigt hen til mig, da timen sluttede. ’Hey makker’, sagde han glad. Hans smil smittede, og jeg smilede igen. ’Skal vi lave noget hjemme hos mig?’, spurgte jeg hurtigt. Den var Emil helt med på, og vi aftalte kl. 9 næste dag.

På vej ud af skolen forsøgte jeg at finde Malte. Jeg kunne ikke finde ham i frikvarterne men heller ikke nu. Det endda selv om jeg luskede forbi hans klasselokale. Det var jeg lidt ærgerlig over.

Næste dag kom Emil præcis klokken 9. Mine forældre var taget på arbejde, så det var ham og mig. Han smed jakken, og så havde han nogle grå træningsbukser på og en kort sort t-shirt.

Jeg startede med at vise ham lidt rundt. Vi startede nedenunder, og Emil var imponeret over vores hus. Det var også ret lækkert.

Vi stoppede ved indgangen til min fars kontor. Her havde min far hængt en træningsbøjle op i dørkarmen. Emil smilede og greb fat i den. Han begyndte at lave nogle armhævninger. Hver gang han hev sig op, flyttede hans t-shirt sig lidt op og blottede noget af hans mave. Jeg kiggede nysgerrigt på den glatte mave. Den var uden tvivl veltrænet, kunne jeg se i de små kig jeg fik. Jeg lod også mit blik hurtigt falde til hans bule i de grå træningsbukser. Den så flot og tiltalende ud. Det så ud som om, hans pik lå lidt til siden.

Efter en 7-8 stykker trykkede jeg ham roligt på maven. Det føltes virkelig lækkert at røre ham, og det gav et sæt i mig i det splitsekund. ’Hey…!’, sagde Emil lettere irriteret men smilende, da han slap stangen og røg ned på gulvet igen. ’Så er det dig’, kommanderede han. Det var ikke lige min stærke side, men et par stykker kunne jeg da godt tage. Jeg hev mig op og kæmpede lidt med det. Ved min fjerde hævning tog Emil lynhurtigt sin hånd frem og trykkede på min bule i mine sorte træningsbukser. Hvad fanden tænkte jeg, slap stangen og faldt ned. Emil grinede drillende. Jeg tog chancen og prøvede at gribe ud efter hans bule. Desværre var han for hurtig, og jeg nåede det ikke. ’Så så…’, sagde Emil forsvarende. ’Vi må vist hellere komme i gang og være seriøse’, fortsatte han. ’Jeg tager revanche’, lovede jeg. ’Du kommer bare’, grinede Emil. Jeg grinede med, men tænkte på om der mon lå mere i det.

Vi gik ovenpå, hvor mit værelse lå. Vi brainstormede og kom med ideer til vores collage. Vi arbejde godt og fik taget en masse billeder på vores telefoner. Efter et par timer spiste vi lidt frokost, hvor vi snakkede om løst og fast. Vi klikkede godt og lavede sjov og hyggede os.

Efter frokosten foreslog jeg, at jeg kunne gå i gang i computerprogrammet og prøve at lave et udkast til en collage. Så kunne han komme med rettelser bagefter. Den var Emil med på.

Han lagde sig på min seng på mit værelse. Jeg gik i gang og koncentrerede mig. Efter et kvarter kiggede jeg over på sengen. Emil surfede på sin telefon. Han så ikke, jeg kiggede, og jeg lod blikket gå mod hans bule igen. Den tiltalte mig vildt. Jeg havde lyst til at tage chancen på en eller anden måde, men ville heller ikke risikere at ødelægge det gode humør og den gode stemning imellem os. Jeg valgte at arbejde lidt videre.

Efter endnu et kvarter havde jeg et forslag. ’Så, nu må du gerne lige se det og komme med din holdning’, sagde jeg. ’Cool’, sagde Emil og rejste sig fra sengen. ’Ryk dig lidt’, sagde han og tog fat på mit lår og skubbede lidt til det. Det føltes dejligt. Jeg rykkede mig, og Emil kunne være der også. Han lod sin hånd blive på mit lår, kiggede på mig og smilede. Jeg smilede igen men kunne fornemme min puls stige. Så slap han mit lår og kiggede på computerskærmen.

Emil kiggede lidt. ’Hmm…., det er sgu da noget crap det der…’, sagde han så. What?, tænkte jeg. Jeg syntes egentlig, det så ret godt ud, og normalt var jeg ret god til den slags. ’Okay…’, svarede jeg stille og skuffet. Så drejede Emil sig mod mig. Han kiggede alvorligt på mig. Så bredte der sig et stort smil på hans ansigt, og så skraldgrinede han. ’Hahahaha…. Nej, det ser da megafedt ud!’, sagde han så. Jeg grinede lidt. ’Din lort’, sagde jeg, og i det samme uden at jeg tænkte meget over det, fløj min hånd mod hans skridt og hev ham i hans bule. Det føltes helt fantastisk i det korte øjeblik, og en særlig fornemmelse røg igennem mig.

’Arh hahaha…’, grinede Emil videre og kort efter kom hans modtræk. Jeg vidste, det ville komme, men han var alligevel hurtigere end mig og fik fat i min bule. Det føltes nu dejligt, og jeg lunede mig ved, at han blev ved med at røre mig der. Men var det bare leg, eller var det mere…?

Jeg prøvede igen at gribe ud efter hans pik i bukserne, men han fløj op af stolen og flygtede mod sengen. Jeg var hurtigt henne ved ham og greb om ham bagfra og fik fat i hans bule igen. Igen fik jeg en dejlig behagelig fornemmelse i kroppen.

Vi tumlede rundt og moslede ned i sengen. Det blev lidt en tumlekamp, og indimellem fik vi fat hinandens pikke. Vores vejrtrækning steg på grund af kampen. Efter lidt tumlen havnede vi på knæ foran hinanden, og jeg fik et godt tag i Emils pik. Den var anderledes nu. Den var blevet halvhård. Jeg kunne mærke, at min også nu havde rejst sig lidt. Skulle vi stoppe…?

Emil gjorde eller sagde ikke noget. I stedet greb han hurtigt ud efter min og fik fat. Han fik et lidt andet udtryk, da han mærkede min halvhårde pik. ’Måske vi skal stoppe?’, sagde han så let pustende. Jeg kiggede på ham, mens jeg trak vejret lettere hurtigt. ’Vi behøver ikke for min skyld’, sagde jeg så og satsede på, at det var mere end bare sjov og ballade. Emil så lidt udtryksløs ud og var svær at tyde. Jeg førte min hånd roligt frem mod hans bule og i stedet for at hive i den, rørte jeg den roligt og kærtegnede den lidt i det bløde stof. Det føltes helt fantastisk, og jeg kunne mærke, at Emils pik nu voksede til i hvert fald halvstiv.

Så stoppede jeg op. Hvad nu hvis det bare var min liderlighed, der tvang ham ud i noget, han ikke ville…? ’Nej, ok, vi må nok hellere stoppe’, sagde jeg så lidt ærgerligt. Jeg slap hans lækre bule. ’Nej, vent…’, sagde Emil så. ’Det er okay’, fortsatte han. Jeg kunne mærke en varme brede sig i mig, og et stort smil kom frem. Så førte jeg min hånd hen til hans bule igen og fortsatte.

Den voksede hurtigt nu, og jeg blev ved med at kærtegne bulen. Hans pik var stiv nu. Jeg kiggede på bulen. Det var et flot syn. Hans pik så klart ud til at være større end Maltes men ikke kæmpestor – den så faktisk helt perfekt ud, som den strittede i hans træningsbukser.

Jeg kiggede ned på min egen strittende bule i mine sorte træningsbukser. Inden jeg nåede at flytte mit blik, så jeg Emils hånd komme frem og roligt røre min stive pik. Han gjorde det kærligt og forsigtigt, og det føltes helt perfekt. Jeg løftede blikket og det mødte hans. Jeg smilede, og han smilede lidt nervøst igen.

Vi stod sådan lidt på knæ, indtil jeg flyttede mine hænder ud til Emils hofter og tog fat i kanten på hans træningsbukser. Jeg kiggede på ham. ’Okay?’, spurgte jeg stille. Han nikkede, og jeg trak forsigtigt hans bukser ned over hans røv og strittende pik til hans knæ, der hvilede på sengen.

Han havde et par hvide Calvin Klein trunks på, og hans pik strittede vildt i dem til den ene side. Det var et flot syn, og jeg mærkede det gibbe i min egen pik, som Emil stadig havde fat i. ’Wow… Det ser frækt ud…’, røg det stille ud af mig. Emil smilede ved mit lille udbrud. Så tog også han fat i mine træningsbukser og trak dem ned på samme måde. Jeg havde et par lysegrønne Boss trunks på, og en lille prik kunne anes i dem, hvor min pik mødte stoffet. Jeg var temmelig tændt nu. Emil førte en finger hen til prikken og trykkede og masserede stedet lidt. Prikken voksede og jeg kom med et lille pust. ’Frækt…’, hviskede Emil.

Jeg kærtegnede hans pik i det hvide stof, men jeg kunne ikke vente længe med at lade min hånd glide ind over stoffet og ned til hans pik. Det var så dejligt at røre ved den. Jeg kørte min hånd lidt rundt på den og hev forsigtigt i den. Emil pustede lidt højere ved mine bevægelser.

Så tog jeg fat i kanten på underbukserne og førte dem ud over hans pik og ned under hans klunker. Synet af hans pik tændte mig vildt. Det var en flot pik. Ikke så tyk men med en flot længde, måske 17-18 cm. Lidt mere end min. Der var en lille smule sort hår ved enden af skaftet og et par små strittende på hans boller. Jeg tænkte, at jeg godt gad se den helt glat. Men anyways var det helt uimodståeligt. Jeg tog fat i den og kørte den lidt af. Emil trak vejret hurtigere og kom med små støn. Så fulgte han trop og hev mine trunks ned til mine kugler og kælede min pik lidt inden han kørte den af. Min pik var en anelse tykkere men lidt kortere end Emils. Jeg nød at holde både min pik og boller glatte og med Emils hænder på pikken, var det en perfekt kombination.

Vi stod lidt på denne måde, mens vores vejrtrækninger steg med små støn indimellem. ’Fuck, mand’, udbrød Emil. ’Det føles dejligt’, fortsatte han. Jeg øgede tempoet en smule, og det samme gjorde han på mig. Han nød det uden tvivl, og han begyndte at lave små grimasser i sit ansigt. Jeg kunne mærke, at jeg ikke havde langt igen. ’Hvis du ikke stopper’, pustede Emil, ’så kommer jeg…’, sagde han nærmest febrilsk. ’Så kom’, pustede jeg med uden at tænke over, at spermen bare ville flyve ud i min seng.

Da jeg sagde det, gik en utrolig tænding igennem min krop, og jeg kunne ikke holde mig tilbage mere. Emil fornemmede det og øgede sin håndbevægelser en anelse. Jeg spændte totalt i min krop. ’Fuuuckk…’, stønnede jeg, og et skud sperm fløj ud af min pik og ramte både Emil på armen og ned i min seng. Min hånd arbejdede stadig med Emils pik, men jeg nåede kun et ryk mere, og så fløj der et flot skud af Emils sperm ud i sengen. ’Arh….’, nærmest råbte han, og vi skød begge endnu et skud ud. Vi pustede højlydt, mens vores hænder aftog deres tempo. Alligevel skød Emil endnu et men dog mindre skud. Spermen flød bare nu fra min pik ud i Emils hånd.

Vi holdt stadig hinandens pikke, indtil det lod til, at der ikke flød mere ud for alvor. Vi kiggede på hinanden. ’Fuck, mand’, pustede Emil. Jeg smilede. Hold nu kæft, hvor havde det været lækkert og fuck, hvor var han lækker. Vi slap vores pikke. Jeg kiggede ned i sengen, hvor der lå store klatter sperm. Jeg kiggede rundt men det bedste, jeg kunne finde, var min hovedpude. Jeg rev betrækket af og gav det til Emil. ’Jeg tror, jeg skal vaske sengetøj alligevel’, sagde jeg og grinede. Emil tog betrækket og tørrede sin pik. Jeg kiggede med og nød det flotte syn af hans indsmurte nu halvstive pik. Jeg fulgte efter og lånte betrækket til min pik.

Emil rykkede på sig og satte sig på sengekanten, stadig med trunks og bukser nede. Jeg fulgte efter. Vi sad lidt stille. ’Jeg vidste ikke, du var til…’, sagde Emil så og brød tavsheden. ’Jeg tænker, du ved det nu…’, svarede jeg. ’Og dig…?’, spurgte jeg. Han kiggede lidt på mig og så derefter ned. Han rystede lidt på hovedet. ’Jeg ved det ikke… Jeg har været sammen med et par piger, men det er som om, jeg mangler noget…. Og her… manglede jeg ikke noget…’, sagde Emil. Han lød lidt frustreret og usikker. ’Du finder nok ud af det’, svarede jeg beroligende. ’Du er fandme sød, fræk og lækker til gengæld’, sagde jeg så og smilede. ’Jeg tror vist kun, jeg kan sige i lige måde’, sagde Emil og smilede.

Vi sad lidt uden rigtigt at sige noget, inden Emil besluttede sig for at gå ud på toilettet. Efter lidt tid byttede vi. Vi blev enige om at gøre projektet færdigt. Det blev ret fint, og Emil pakkede sine ting. Klokken var blevet fem, og jeg fulgte Emil ud. Han skulle videre til lidt træning i fitness. Vi kiggede lidt på hinanden i døren. ’Jeg håber, vi ses igen, udenfor skolen’, sagde jeg så og smilede og håbede, at han vidste, hvad jeg mente. Emil smilede tilbage. ’Det håber jeg også’, sagde han så og gav mig et kram. Så gik han.

Jeg gik tilbage på mit værelse og lagde mig i sengen. Jeg havde fjernet dynebetrækket med spermen. Først Malte og nu Emil. Fuck, begge havde været dejligt. Det var nye tider for mig. Det skulle både nydes og udnyttes.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*