Offentlig urinal – 2. del

3
(3)

Dette er en til dels sand fortælling omkring nogle af mine “perverse udlevelser”. Elementer i fortællingen er opdigtet for at give en bedre helhed, men ellers er det en sand beretning. Lad mig vide hvis du har specielle ønsker til hvad hovedpersonen skal gøre. Tænk på at det måske kommer til at ske i virkeligheden.

Læs forrige del…


Flere gange i løbet af natten, ovenpå min første oplevelse som offentlig urinal, vågnede jeg med stiv pik. Jeg blev ved med at drømme om det der var sket, og glædede mig til at jeg igen kunne udleve min fantasi. Jeg fortrød ingenting, og ville bare gerne have mere af samme slags.

Selvom det var en noget afbrudt søvn jeg fik, følte jeg mig ganske veludhvilet dagen efter. Dagen gik mere eller mindre som den plejede – indtil jeg kom hjem fra arbejde. Vanen tro tændte jeg min computer, og læste mails samt naturligvis beskeder modtaget på BF. Der lå en besked fra en ellers ukendt person.

Det viste sig at være en af de fyre som i går havde pisset på mig. Han skrev at han forventede at jeg sad klar igen ugen efter, til at modtage endnu mere pis. Han skrev også at det kun ville være starten på min karriere som offentlig pis-slave.

Jeg skyndte mig at skrive til ham, at jeg gerne ville sidde klar – og at jeg ville nyde at blive hans kommende pis-slave.

I løbet af aftenen fik jeg endnu en besked fra ham. Her stod der at jeg igen skulle møde op iført latex, og være klar til at modtage endnu mere pis. Hvis jeg klarede det, ville jeg modtage en gave – og invitation til at blive hans pis-slave.

Jeg skyndte mig at sende ham et svar. Jeg var klar på opgaven, og ville glæde mig til at modtage hans gave.

Dagene sneglede sig afsted. Men langt om længe blev det torsdag. Jeg gjorde mig igen klar. Denne gang måske med lidt flere sommerfugle i maven end tidligere. Jeg tog min dragt på, samme sneakers som sidste og mine maske samt poppers i hånden. Turen gik mod hegnet til rastepladsen.

Jeg sad klar foran hegnet allerede ca 15 min før jeg havde lovet at være der. Jeg hev min maske over hovedet, og sad klar til at modtage de gyldne dråber. Jeg var virkelig spændt på hvor mange som ville komme. Hvor meget pis jeg skulle modtage, og hvad der ellers ville ske.

Jeg sad noget tid og ventede. Jeg hørte skridt komme hen til hegnet. Jeg skyndte mig at åbne min poppers og tage to gode snif. Jeg satte låget på, lod rusen suse igennem kroppen. Jeg åbnede villigt munden, og var klar til at modtage. Det varede ikke længe før min maske blev ramt af en stråle. Lidt efter fandt den vej til min mund. Jeg smagte på det. lidt salt og surt, men ellers lækkert. Jeg slugte det meste. Noget røg ved siden af, men ellers tror jeg at jeg fik det meste. Han blev færdig og jeg tror han gik.

Jeg sad igen noget tid. Så skete der noget. Denne gang faktisk en helt del. En gruppe, noget støjende, kom hen mod hegnet. De snakkede internt. Jeg hørte en stemte jeg hørte sidst. Han sagde at nu skulle de bare hygge sig, og skulle de pisse eller andet – ja, så er toilettet lige der. Der blev grint en del i flokken.

Jeg tog min poppers frem, og snuste godt. Det fik ham til at sige “Se – svinet er klar”. Det gav også nogle grin. Jeg var ligeglad – jeg var i trance.

Kort efter mærkerkede jeg den første stråle. Det varede ikke længe før den ramte min mund. Det var næsten rent vand. Han havde sikkert drukket en del, og tisset allerede. Men han tissede alligevel en del – og jeg drak lystigt. Imens han tissede, kunne jeg mærke endnu en stråle ramme mig. Det giver en speciel lyd når strålen rammer min latex beklædning. Hurtigt fandt strålen vej til min mund. De tissede nu begge i min mund, mere end jeg kunne sluge. En del røg derfor ved siden af. Jeg fornemmede at den nye der kom til ikke havde drukket helt så meget væske. Det miksede sig med ham den første, og gjorde at min pik nærmest blev stiv med det samme.

Selvom jeg lidt havde mistet jordforbindelsen, fornemmede jeg at der faktisk var en del aktivitet. Der blev snakket, grin og åbnet nogle dåser. Det virkede som om at det var noget organiseret. Hvor mange der præcis var til stede var uklart for mig, men måske 10 – jeg ved det ikke.

Kort efter at den anden mand var kommet til, døde den først stråle. Lidt efter også ham den anden der kom til stoppede med at tisse. Jeg sad nu der foran hegnet, til offentligt skue. Jeg tog min poppers frem og snuste virkelig grundigt. Jeg håbede på at der snart ville komme en ny stråle.

Det varede ikke længe før mit ønske blev opfyldt. Jeg fornemmede at en gik hen foran mig, jeg åbnede derfor munden. Han ramte præcis. En markant stråle. Det smagte af tis, ikke morgenurin, men ham her havde ikke drukket helt så meget væske. Jeg forsøgte at drikke så godt jeg kunne. Jeg ville have så meget ud af det som muligt. Det varede ikke længe før strålen langsomt døde ud, og stoppede.

Sådan fortsatte det i lang tid. Jeg fornemmede at med tiden som de drak, blev deres tis mere lys og lækkert. Jeg havde det fantastisk. Jeg kunne dog godt mærke at jeg også snart skulle tisse. Der var ikke så meget at gøre, andet end bare tisse. Jeg tog hånden ned og greb nogle dråber. Jeg drak det. Det afstedkom nogle latterfyldte kommentarer fra mine tilskuere. Jeg nød det. Hele det her setup havde jeg i første omgang ikke troet muligt, men at det skulle udvikle sig sådan her – bare fantastisk!

Ham som havde talt til mig ugen forinden, sagde at nu var det sidste omgang – de skulle videre, men jeg skulle være klar igen om en uge. Han ville skrive en besked til mig, sagde han, så jeg kunne forberede mig lidt bedre. Jeg var ikke helt klar over hvad han mente, men var på en måde både glad – men også skuffet. Glad for at han ville skrive, men skuffet over at det skulle slutte nu.

Jeg sad pænt og ventede, lige så stile kom de over til hegnet, og jeg mærkede flere stråler ud over mig. De grinte lidt imens de tissede. Jeg forsøgte at tage de stråler jeg kunne, og sluge så meget som muligt. Jeg vidste at det snart ville være slut, og jeg skulle vente en helt uge igen, inden der igen kom nogle som tissede mig i munden på denne måde.

Lidt efter lidt stoppede strålerne, og de forlod området. Jeg hørte nu ingen aktivitet. Jeg tog igen en ordentlig omgang poppers, og begyndte at spille min pik. Jeg var sindsyg liderlig. Det varede lidt, hvor jeg sad og drømte om al den pis jeg havde fået, så skød jeg min ladning. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så liderlig – og skudt så stor en ladning. Men hold da op hvor havde jeg det fedt!

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Offentlig urinal - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*