Sugar Boy – Del 4

4.8
(10)

Læs forrige del af den udviklende fortælling om en voksen mand og en ung dreng som finder sammen i de samme lyster.


Det var dagen derpå. Jeg havde stadig sommerfugle i maven. Det var nærmest som en forelskelse. Jeg sendte en besked til Niklas og takkede for i går. Jeg var lidt nysgerrig på hvad mon hans mor havde sagt efter de var kørt. Det skrev jeg dog ikke noget om til at starte med.

Der gik et par timer inden jeg fik svar fra Niklas. antog at han var i skole, og derfor ikke lige kunne svare mig. Han skrev høfligt tilbage og takkede for aftenen. Han skrev at han glædede sig til at vi igen kunne være sammen – alene. Jeg skyndte mig at skrive til ham at det gjorde jeg også. Jeg spurgte også ind til hvad hans mor havde sagt da de kørte hjem.

Niklas skrev hurtigt tilbage, at hun havde været meget positiv stemt. Hun havde endog sagt at jeg var god for Niklas. Niklas skrev at han havde det lidt underligt da hun sagde det, men at det gav ham en tryg følelse omkring det hele. Niklas skrev også og spurgte mig hvornår han igen kunne komme forbi. Jeg skyndte mig at svare ham at han altid er velkommen – og at han meget gerne må komme når han har muligheden for det.

Vi skrev lidt frem og tilbage. Han spurgte mig om vi måske kunne tage en tur i svømmehallen. Det forsikrede jeg ham om at vi naturligvis kunne. Jeg blev nærmest liderlig bare ved tanken om at jeg skulle se ham i badet. Jeg havde det fantastisk i kroppen. Alt føltes så let og enkelt. Det til trods for at der faktisk var ualmindelig mange udfordringer på jobbet i dag.

Da jeg kom hjem, kom der en besked fra Niklas. Han skrev og spurgte om han måtte komme i weekenden – og sove hos mig fra lørdag til søndag. Han skrev at han havde fået lov af sin mor.

Jeg skyndte mig at svare at han naturligvis gerne måtte komme. Jeg skrev til ham at vi kunne tage i svømmehal lørdag når han kom, og så lige så stille finde ud af hvad vi ellers skulle lave. Vi aftalte at jeg bare skulle hente ham ved toget.

Endelig blev det lørdag. Jeg hentede ham til aftalt tid på stationen. Jeg havde sommerfugle i maven. Vi kørte hjem til mig. Klokken var tæt ved 11 da vi holdt i indkørslen.

Vi gik indenfor. Jeg gav ham et kæmpe kram. Det var heldigvis gengældt. Jeg kiggede ham i øjnene og sagde til ham at jeg virkelig havde set frem til denne dag. Han smilte og sagde at han også havde glæder sig.

Vi fik lidt frokost, og pakkede badetøj så vi kunne komme i svømmehallen.

Der var en god stemning i bilen på vej hen til svømmehallen. Jeg spurgte Niklas hvad han havde lyst til. Han ville gerne svømme nogle baner. Jeg havde ellers forventet han bare ville pjatte rundt, men det passede mig rigtig fint. Jeg kunne ikke lade være med at forestille mig hvordan han ville tage sig ud i sine lækre badebukser.

Endelig var vi fremme. Der var ikke så mange mennesker, hvilket var rigtig dejlig. Langsomt tog Niklas tøjet af. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvordan han så ud uden tøj på. Jeg havde trods alt kun set ham i prøverummet da vi købte tøj.

Han tog ret hurtigt tøjet af, og stod nu kun iført sine underbukser. Damn han så sgu ret godt ud. Let markeret, men en pæn bule. Jeg smilte til ham. Jeg havde nu fået alt tøjet af. Jeg fornemmede at han kiggede på min krop, men jeg gjorde ingen notits af det. Han trak nu sine underbukser ned. Han havde ikke den største pik, men han er nok heller ikke helt udvokset endnu, tænkte jeg. Let behåret lige over pikken.

Vi gik ind i badet, og vaskede os. Jeg var spændt på at se hvordan han gjorde sig ud i sine badebukser. Han havde taget de røde speedos med. Jeg selv havde et par fra Addicted. Blå med rød kant. Jeg kunne se at han kiggede på dem da jeg tog dem på. Han så fantastisk ud i sine røde badebukser. Puha, håber jeg en dag kan få lov at trække dem af ham.

Vi gik ind i selve svømmehallen, og hoppede i bassinet. Vi blev enige om at svømme i hvert fald 40 baner. Det var en fantastisk følelse at svømme med Niklas. Jeg fornemmede at han nød det. Han svømmede lidt hurtigere end jeg. Efter omkring 20 min havde han tilbagelagt 40 baner. Jeg manglede stadig et par stykker. Jeg kunne dog ikke lade være med lige at udfordre ham. Jeg foreslog derfor at han lige tog 20 baner mere. Den var han med på uden de store indvendinger. Jeg tror han ville vise sig. Han svømmede faktisk hurtigere end ved de første 40 baner. Da han var færdig, ikke lang tid efter jeg havde taget mine 40 baner, var han også godt forpustet.

Jeg foreslog at vi gik op i boblebadet, for lige at slappe lidt af. Det var vildt lækkert at sidde i det varme vand, og lade boblerne massere en. Det tror jeg også Niklas syntes. Vi snakkede ikke vandvittig meget i boblebadet. Dog talte vi lidt om hvad vi skulle senere i løbet af dagen. Jeg foreslog “hjemlig” hygge. Det var Niklas med på.

Efter at være blevet varmet godt igennem, gik vi ud i badet og sluttede af med en tur i sauna. Vi var dog ikke alene, så det blev ikke til så megen snak. Niklas var utrolig lækker som han sad der. Slank, let trænet krop. Kun behåret over hans dejlige pik. Måske jeg en dag kunne få lov at røre – måske endda mere end bare det.

Eftersom vi ikke var alene, mistede jeg hurtigt interessen for at sidde i saunaen sammen med disse halvgamle mænd som snakkede om alt og ingenting. Jeg fornemmede at Niklas havde det på samme måde. Vi blev derfor enige om at tage hjem igen.

Vi snakkede en del på vej hjem i bilen. Jeg roste ham for hans præstation. Han rødmede lidt. Jeg spurgte ham om ikke det var hårdt? – og ikke han var øm i kroppen. Det svarede han delvist ja på. Vi talte lidt videre ud fra det. Jeg spurgte om der var noget han havde lyst til når vi kom hjem. Han vidste det ikke rigtigt. Jeg spurgte ham om han havde lyst til at prøve en gang massage?

Der gik lidt tid før han svarede. Han sagde at det kunne han måske nok. Han spurgte også om han skulle være nøgen. Jeg sagde at det ville være op til ham. Han spurgte om han måtte have underbukser på. Jeg sagde at det måtte han naturligvis gerne, men at jeg ville foreslå ham et par tætsiddende badebukser. Det var han med på.

Da vi kom hjem spurgte jeg ham om han ville have noget. Vi fik lidt koldt at drikke. Han spurgte lidt ind til massagen. Hvor det skulle foregå. Jeg sagde til ham at vi enten kunne gøre det i hans, eller måske min seng. Min er trods alt noget bredere. Vi blev enige om min seng.

Jeg sagde til ham at han kunne skifte til badebukser, og ligge sig ind på min seng. Maven nedad til at starte med. Så ville jeg finde lidt massageolie, sagde jeg til ham.

Jeg skyndte mig at rulle gardinerne ned i mit soveværelse, så der var lidt mørkere belysning. Jeg tændte et par stearinlys og gik ned efter massageolien. Da jeg kom tilbage lå Niklas på sengen. Han lå på maven, og hovedet hvilene på hans arme.

Jeg sagde stille til ham at han bare skulle nyde det. At han ikke skulle synes det var mærkeligt, eller være flov over noget ved hans krop. Bare slap af og lad tingene udfolde sig. Jeg så dette som min gyldne chance for at tage næste skridt i vores, i nogens øjne, lidt bizarre forhold.

Jeg satte mig over ham, med et ben på hver side. Jeg tog en del massageolie på hænderne, og begyndte langsomt men bestemt at smøre hans skuldre og nakke ind. Jeg tog mig god tid, og bruge en god mængde olie. Jeg bevægede mig langsom ned ad ryggen, indtil jeg var lige over badebukserne. Jeg masserede ned langs siden af ham, og var forsigtig med lige netop at massere ind til buksekanten.

Derefter startede jeg med benene. Jeg begyndte med hans lægge, og masserede også hans føder. Han virkede til at nyde det. Jeg talte samtidig stille til ham, og mindede ham om at slappe af, og lade tingene ske. Han skulle ikke være flov over noget som helst.

Jeg bevægede mig længere op ad hans ben, og nåede nu lige under hans badebukser. Jeg masserede op så jeg netop ramte. Jeg bevægede mig ned mellem hans ben, så jeg ramte hans pung. Kun lige så jeg strejfede badebukserne. Det fik han til at sprede benene endnu mere. Jeg valgte at massere lidt længere tid på hans inderlår, men strejfede helt bevist sjældent hans badebukser.

Efter måske 10 minutter med at massere ham bagpå, bad jeg ham vende sig om. Igen sagde jeg til ham at han ikke skulle bekymre sig om noget. Bare lade tingene ske. Jeg tror han forstod budskabet, men var ikke helt sikker. Han vendte sig om.

I forhold til i svømmehallen, var hans bule nu markant mere markeret. Jeg tog dog ingen yderligere notits af det. Jeg startede igen oppefra. Først hans bryst, her brugte jeg megen tid på at massere især brystvorterne. De var små, men bestemt stimulerede. Jeg tog herefter armene, og også hans hænder og fingre. Jeg bevægede mig ned over maven. Langsomt masserede jeg. Jeg sad så jeg samtidig kunne se hans bule. Den var ikke blevet mindre. Jeg masserede tæt ved hans badebukser. Han stønnede let, mere end han ellers havde gjort. Jeg havde ham som i et skruestik.

Jeg gik nu ned til hans skinneben og masserede dem. Også hans fødder fik igen tur. Han havde nogle dejlige fødder, og tæer. Nu bevægede jeg mig op til hans lår. Han spredte sine ben lidt. Jeg tror han forsøgte at gøre det, så jeg ikke bemærkede det, men det gjorde jeg. Det var helt efter min plan. Jeg masserede hans lår. Mine tommelfingre bevægede sig i cirkler. De nærmede sig hans badebuksers kant.

Jeg tog endnu mere olie på hænderne, og masserede videre. Jeg tog mig god tid. Ned ved lårene, så jeg nu ramte hans bule. Lod tommelfingrene glide ind under kanten på badebukserne så de også her ramte hans bule. Han havde nu helt stiv pik. Det var så tydelig gennem badebukserne.

Jeg fortsatte med at massere hans lår på denne måde noget tid endnu. Jeg bevægede mig tættere og tættere på hans kæreste ejendom. Jeg selv var helt stiv og liderlig, men jeg havde besluttet mig for at han ikke skulle få det så let.

Jeg trak nu mine hænder ud og lagde min ene hånd på hans bule. Jeg masserede den let. Jeg smilte til ham og spurgte om den også skulle have massage. Han nikkede med et “hhmmm”. Jeg spurgte igen om det skulle være med hænderne eller en “special edition” han valgte naturligvis det sidste.

Jeg trak hans badebukser ned. Frem kom hans fantastisk lækre pik. Måske 16 unge cm poppede op og ramte hans mave. Han gav et støn fra sig.

Jeg slikkede hans kugler, og videre op ad hans pik. Da jeg kom op kyssede jeg pikhovedet og tog hele pikken i munden. Langsomt masserede jeg hans pik med tungen. Jeg ved ikke om det var indbildning, men det føltes som om pikken voksede yderligere.

Det varede ikke længe før han vred sig, han stønnede at det ville ske. Jeg fortsatte med at holde hans pik i min mund. Han sprøjtede nu sine ret store, men ikke særlig tykke ladning i min mund. Jeg slugte med velbehag og slikkede hans nu kun halvstive pik ren. Jeg kyssede igen pikhovedet og spurgte om han kunne lide det.

Han takkede mig og sagde at det var det mest fantastiske han nogensinde havde oplevet.


Det var det for denne episode. Kan du lide at læse om Niklas, så vend tilbage igen på et senere tidspunkt. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet til højre, så får du mails engang imellem med nyheder herfra.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Sugar Boy - Del 3 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*