Sugar Boy – Del 2

3.8
(6)

Læs første del…


Dagene sneglede sig afsted. Selvom der kun var ganske få dage til Niklas skulle komme, havde jeg svært ved at vente. Selvom jeg vidste at der sikkert ikke ville ske noget som helst frækt, havde jeg sommerfugle i maven. Jeg ønskede at gøre besøget så godt som overhovedet muligt.

Jeg besluttede mig for torsdag at købe lidt ind, så jeg kunne lave et af gæsteværelserne om til hans værelse. Jeg fik købt et lille klædeskab, vasketøjskurv, et skrivebord og en kontorstol. Ikke fordi jeg tænkte at han skulle sidde selv på værelset, men fordi jeg ønskede at han skulle have sit ”eget”.

Jeg ville også finde en rigtig ”velkomstgave” til ham. Jeg havde dog svært ved at finde på hvad jeg skulle købe. Jeg ville gerne at det skulle være noget personligt, men kunne ikke helt finde på hvad. Jeg var ikke helt sikker på hans størrelser i tøj og sko, og de ting tænkte jeg at vi skulle handle sammen. Dog slog det mig pludselig at jeg kunne købe et par rulleskøjter til ham. Han var jo vild med at skøjte, så måske det var løsningen. Jeg skyndte mig at skrive til ham, og spørge hvilke størrelser han bruge i tøj. Han skrev at han brugte voksen størrelse small, og størrelse 41/42 i sko. 

Jeg gik ind til den lokale skater-butik, og spurgte ind til lidt forskelligt med rulleskøjter. Jeg fortalte at det var til en gave, og at det skulle være nogle virkelig gode nogle. Valget faldt på et par lækre K2 rulleskøjter. Jeg synes selv de var ret fede. Nu var jeg spændt på hvad Niklas vil synes om dem…

Jeg brugte torsdag aften på at samle klædeskab, og blev næste færdig med skrivebord. Jeg havde besluttet mig for at tage fri fredag, så jeg kunne få gjort det hele klar til at Niklas skulle komme.

Fredagen gik med at samle de sidste ting, og få indrettet hans værelse. Jeg fik ordnet en masse småting, og handlet lidt ind til lørdag. Jeg havde besluttet mig for at vi kunne spise ude, hvis han ønskede det, så det var mere at sørge for at der var fyldt op med sodavand, og hvad jeg ellers lige kunne tænke vi fik brug for.

Endelig var det lørdag. Jeg vågnede tidligt, med sommerfugle i maven. Jeg var lige dele spændt på at møde Niklas, men også spændt på om han rent faktisk ville komme. Jeg skyndte mig at skrive til ham, og spørge om han havde sovet godt. 

Der gik længe inden der kom svar på min besked. Jeg var meget nervøs. Gad vide om han slet ikke kom? – var det bare en ung fyr som syntes det var sjovt at skrive med mig? – Hmmm… Tankerne for gennem hovedet på mig. Dog endelig, næsten 8:30 kom der svar fra ham. Han bekalgede det sene svar. Han skrev at han havde sovet lidt længere end han forventede, men at han var ved at gøre sig klar til at tage af sted. Han ville få sin mor til at køre ham til stationen.

Jeg åndede lettet op. Puha – så ville det måske lykkes?

Da toget kørte ind, stod jeg klar på perronen. Jeg var lige ved at gå til. Det føltes så underligt i kroppen. Jeg var glad og spændt. Men hvorfor, tænkte jeg pludseligt. Jeg havde jo aldrig mødt drengen før. Måske var han helt forfærdelig at være sammen med. Tanker for rundt i hovedet på mig. Endelig kom toget. Så kunne jeg få tankerne væk.

Der kom en del mennesker ud af toget. En god blandet af unge og gamle. Pludselig fik jeg øje på Niklas. Jeg smilte, og gik ham i møde. Han var iført lyse jeans, en sweatshirt og et par lidt slidte converse-sko. Over skulderen havde han en rygsæk.

Da jeg stod foran ham, gav jeg ham et kram. Han gengældte det, om end det var en lille smule kunstigt. Jeg var glad indeni. Jeg sagde til ham at vi kunne køre hjem til mig først, og så planlægge dagen.

Vi gik ud til min bil. Vi sagde ikke så meget til hindanden. Jeg spurgte ind til om det havde været en fin togtur – og det havde det. Jeg tror han blev lidt imponeret over min bil – en BMW X5. Godt nok 4 år gammel, men stadig nok til at imponere en ung dreng som Niklas. Hop ind sagde jeg til ham. Han gav udtryk for at det var en fed bil jeg havde. 

Jeg spurgte ind til om han interesserede sig for biler. Ikke specielt sagde han, men han syntes min var fed. Han fortalte at hans mor bare havde en lille Peugeot, hvor han og hans søskende dårligt nok kunne være i. Jeg fik indtrykket af at hans mors økonomi måske var presset, men at hun dog forsøgte at få det hele til at fungere.

Efter godt 10 minutters kørsel holdt vi i min indkørsel. Niklas spurgte om jeg virkelig boede her – og det kunne jeg kun bekræfte. Vi gik ind, og jeg viste ham rundt i huset. Vi endte i køkkenet. Jeg spurgte om han ville have noget at drikke. Da han ikke var så god til kaffe endnu, valgte han en cola. Jeg tog også en, og vi begyndte at tale lidt mere omkring mangt og meget. Han virkede super sød, dog lidt nervøs for det hele.

Jeg forsøgte så godt jeg kunne at få ham til at slappe af. Jeg fortalte ham at jeg havde en ting til ham. Jeg fandt pakken frem. Han skyndte sig at pakke den op, og sikke et smil han fik. Han takkede mig, og strålede over hele hovedet. Jeg bad ham prøve dem på. Han skyndte sig at tage dem på. De passede fint. Jeg spurgte om han kunne lide dem, for ellers kunne vi jo sagtens bytte dem. Det forsikrede han mig dog om at vi ikke behøvede.

Jeg bad ham tage skøjterne af, og følge med. Jeg havde endnu ikke vist ham hans værelse, så det tænkte jeg at jeg ville. Jeg bad ham åbne døren ind til værelset. Han smilte lidt spændt til mig. Da han havde åbnet værelset, sagde jeg at det kunne blive hans, hvis han ønskede det. Han blev så glad. Han fik nærmest tårer i øjnene af glæde. 

Jeg forsøgte at berolige ham lidt, og sagde til ham at vi nok skulle få det godt sammen. Han fortalte at han så længe havde ønsket en finde en som mig, men at det ikke var lykkedes ham før nu, og han havde været så spændt på at møde mig. Jeg fortalte ham at det var gensidigt.

Vi gik tilbage i køkkenet. Han sagde ikke så meget til at starte med, så jeg spurgte ind til om han havde lyst til at tage ind til byen, og shoppe lidt tøj – eller om han ikke var til den slags. Det ville han virkelig gerne. Men han sagde også at han ikke havde så mange penge. Jeg beroligede ham med at jeg gerne ville give ham lidt, og hygge om ham.

Vi drak vores colaer, og snakkede en del omkring hvilke mærker han kunne lide. Han vidste det ikke helt, men han kunne godt lide Calvin Klein, Adidas, Nike, og lign. Men at han ikke var helt så velbevandret i hvilke mærker der var.

Vi tog ind til byen, parkerede bilen og gik lige så stille i gang. Vi startede for enden af gå-gaden, og gik i den tøjforretning som jeg normalt handlede i. Der findes en teenage-afdeling bagtil, som vi gik ind i. Her kiggede vi rundt, og fandt en masse forskelligt. Jeg bad Niklas prøve en masse han kunne lide. Først prøvede han nogle sweatshirts, og vi fandt et par stykker. Herefter skulle han prøve lidt bukser, sweatpants og jenas. Jeg spurgte om jeg måtte kigge ind i prøverummet mens han skiftede, og det sagde han at jeg godt måtte. 

På et tidspunkt mens hans skiftede bukser, kiggede jeg ind. Han havde nogle lækre let trænede ben. Mine øjne faldt med det samme på hans underbukser. De var sorte, og med en dejlig bule. Den var ikke vandvittig stor, men stor nok til at det gibbede i mig. Han stod med fronten til mig. Jeg smilte til ham. Han smilte igen. Jeg ved ikke om jeg så rigtig, men da han vendte sig med siden til mig igen, virkede det som om bulen var vokset en smule.

Vi fandt en hel masse, og jeg lod virkelig mit hjerte løbe af med mig. Vi fandt nærmest en hel garderobe til ham; forskellige t-shirts, sweatshirts, bukser, underbukser, strømper og en fed sommerjakke fra Champions.

Han kiggede på mig, og sagde til mig at det kunne han jo ikke tage med hjem. Hans mor ville måske undre sig. Jeg fortalte at jeg havde forestillet mig at han kunne have det hos mig.

Vi fortsatte vores indkøbstur. Vi gik i yderligere et par butikker, inden vi endte i Intersport. Her kiggede vi en del, og jeg spurgte om der var noget han manglede. Han fandt lidt træningstøj, som jeg syntes var mega frækt, faktisk. Jeg spurgte om han ville have nogle sneakers måske, og det ville han naturligvis gerne. Valget faldt på Nike Air force. 

Jeg foreslog ham at prøve at basketball-sæt, rødt og sort. Det sad helt fantastisk på ham. Måske burde vi have valgt en lidt større størrelse, men jeg tænkte at det godt måtte sidde lidt tæt.

Sidst spurgte jeg ham om der var andet han kunne tænke sig. Han foreslog noget badetøj. Han spurgte om vi måske kunne tage ud at svømme en dag. Vi gik over til afdelingen for badetøj. Jeg kiggede på lidt forskellige shorts. Han var dog ikke helt vild med dem jeg foreslog. Han stod lidt og jeg kunne mærke at han var lidt klemt. Jeg spurgte ham hvilke han kunne tænke sig. Han spurgte mig, lidt stille, om jeg kunne lidt Speedos? Naturligvis sagde jeg. Jeg blev varm i maven. Det rykkede lidt for neden. Jeg foreslog ham at han fandt nogle par han kunne lidt. 

Han fandt et par røde Speedos, som havde gul skrift på siden. Wow, tænkte jeg. Sikke et modigt valg. Ydermere fandt han et par Adidas, mørkeblå/lilla med orange kontrast. De føltes helt fantastisk at røre ved. Nærmest silkebløde. Han valgte størrelse small.

Da vi havde betalt i sportsforretningen, spurgte jeg om ikke snart det var tid til lidt frokost. Det var han helt enig i. Jeg spurgte hvad han kunne lide, og vi endte på en lokal burgerbar, som lavede nogle lidt bedre burgere end de typiske fastfood-kæder.

Vi bestilte, og brugte ventetiden på at tale sammen omkring hvad der indtil nu var sket. Vi har begge enige om at det havde været godt indtil nu. Jeg sagde til ham at jeg glædede mig til at vi kom hjem, og han måske kunne prøve noget af tøjet igen. Klokken var næsten 14 da vi var færdige med at spise.

Eftersom Niklas havde lovet at være hjemme senest kl 19, besluttede vi os for at tage hjem til mig igen. Der var en del poser at være ind. Vi placerede dem på hans værelse, og jeg spurgte om han ikke havde lyst til at prøve badebukserne, eftersom han ikke havde prøvet dem i butikken. Jeg sagde til ham at han kunne skifte til dem, og så kunne han bare komme ind i stuen til mig.

Det varede ikke længe før han kom ind, iført det røde Speedos. Han bevægede sig lidt rundt, og kom hen foran mig. Jeg var ikke i tvivl om at hans bule foran var større end det jeg havde set i prøverummet i butikken. Jeg komplimenterede hans udseende, og det fantastiske valg af badebukser. Jeg spurgte om ikke jeg måtte se de andre.

Han skyndte sig ind og skiftede. De var endnu frækkere til ham end de første. Igen komplimenterede jeg ham, og sagde hvor helt fantastisk han så ud. Jeg spurgte ham hvordan de føltes at have på. Han sagde at det var en helt fantastisk følelse. Han havde altid ønsket sig det, men aldrig rigtig haft modet til at bede sin mor købe dem til ham. Han spurgte mig om jeg havde lyst til at mærke stoffet. 

Det skulle han ikke spørge mig om yderligere. Jeg følte på siden af dem, og mærkede hvor utroligt bløde de var. Jeg førte hånden bagud, og mærkede på hans balder. Jeg gav dem et lille klem. De virkede faktisk ret faste, og jeg havde lyst til at gøre mere, men valgte at beherske mig.

Jeg takkede ham for synet, og sagde til ham at jeg glædede mig til at se ham svømme i dem. Klokken var nu over 15, og jeg spurgte ham hvad vi skulle. Han spurgte om vi måske kunne se en film. Det syntes jeg var en god ide, så det gjorde vi.

Jeg spurgte ham om ikke han ville skifte til basketball-sættet mens vi så film. Det var okay for ham. Han skiftede hurtigt, og kom ind og havde de lækre shorts og tank-top på. Jeg spurgte om ikke han ville sidde i sofaen ved siden af mig, og det ville han gerne.

Vi blev enige om at se en nyere adventure-film. Det varede ikke længere før at vi sad helt tætte. Jeg lænede mig tilbage, og han lå sådan lidt op ad mig. Det var vildt hyggeligt. Vi lå sådan lidt tid, og så filmen. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans shorts. Der var en fin lille bule. Jeg tænkte – gad vide hvordan hans pik så ud? – Jeg ville dog vente til en anden dag. Jeg masserede hans bryst en smule, og mærkede at han havde stive brystvorter. 

Jeg holdt mig dog i skindet, og da filmen var slut spurgte jeg om han var sulten. Det var han ikke, og vi blev enige om at få lagt hans nye tøj på plads, og sørge for at han havde tøjet på hjemme fra hans mor. Vi pakkede hans rygsæk og gjorde klar til at køre til stationen. 

Da vi stod i entreen kunne jeg ikke lade være med at give ham et kram – og derefter et kys på munden. Han rødmede.

Vi gik ud i bilen, og kørte til stationen. Det var et vemodigt farvel, men han lovede at spørge sin mor om han ikke måtte komme snart igen. Inden han tog med toget, gav jeg ham 200,- og sagde at så havde han til den næste billet. Han smilte og sagde pænt farvel med et kraftigt kram.


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sugar Boy - Del 1 - GaySite.dk
  2. Sugar Boy - Del 3 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*