Pervers slave for to unge drenge, 2. del

5
(5)

Dette er fortsættelsen til “Pervers slave for to unge drenge“. Har du ikke allerede læst 1. del, anbefaler jeg at du gør det.


Jeg vågnede omkring kl 7 om morgenen. Jeg lå lidt i sengen, og kunne på ingen måde slippe tankerne fra i går. Jeg tog min telefon, og kiggede forbi Grindr. Der lå en besked fra Rasmus. Han skrev at jeg skulle være hos dem kl 8 – senest. Han skrev også at jeg skulle skriv før jeg kom.

Min pik var stiv med det samme. Jeg havde lyst til at spille min pik, men skyndte mig i stedet at blive vasket, få lidt tøj på, og skrive til Rasmus at jeg ville være hos dem om 15 min. Han skrev tilbage at jeg bare skulle gå ind, og anviste mig hvor jeg skulle gå hen.

Jeg kom til huset, og gik ind som anvist. Det var selvfølgelig Rasmus´s værelse han havde anvist mig vejen til. Jeg bankede på. Der kom et resolut svar “kom ind!”. Jeg åbnede døren, og sagde høfligt “Godmorgen, Master”.

Rasmus på på sengen, kun iført underbukser. Jeg fornemmede lugten af teenager i værelset. Han bad mig sutte hans pik. Jeg satte mig ved siden af sengen, og kyssede først hans bule, udenpå underbukserne. Dernæst slikkede jeg på dem. Jeg kunne mærke at hans bule voksede.

Han spredte sine ben, og bad mig sætte mig op i sengen, mellem benene. Han tog sin telefon frem. Han bad mig trække hans underbukser af. Hans dejlige pik væltede frem, og klaskede op mod hans bare mave. Jeg kunne mærke at de rykkede i min egen pik.

Jeg tog hans nu stive pik i munden, og begyndte at sutte. Jeg fornemmede at Rasmus filmede, men det bekymrede jeg mig ikke så meget over lige nu. Hans pik smagte dejlig salt, han havde vist haft det lidt varmt i nat.

Han bad mig slikke hans kugler. Hvilket jeg naturligvis gjorde. Han var ikke helt så behåret, måske han barberede sine kugler. Jeg tog dem i munden, og legede med tungen omkring dem. Han stønnede let. Jeg fortsatte det bedste jeg havde lært.

Han løftede benene, og hævede sig lidt. Han bad mig slikke længere ned. Jeg slikkede nu hans mellemkøb. Det var noget der tændte ham. Han stønnede, og der virkede som om hans pik blev endnu mere stiv. Det resulterede også i at han bad mig tage hans pik i munden igen.

Jeg suttede blidt, men vådt hans pik. Det var åbenbart ikke godt nok. Han greb fat om mit hoved, og pressede hans pik ned i hilsen på mig. Jeg følte det som om jeg skulle kvæles, og begyndte så småt at få en gag-refleks. Rasmus grinte af det, og sagde til mig at jeg bare skulle sutte hans store pik.

Han begyndte at mundkneppe mig, alt imens han pressede mit hoved ned over sin pik. Det var på én og samme tid både skræmmende og frækt. Det varede ikke længe før jeg fornemmede at han ville komme. I et brøl pressede han sin pik ned i min hals, og holdt mit hoved fast. Jeg følte det som om jeg skulle besvime. Han skød sin ladning ned i min hals. Jeg var ved at kaste det om, men det lykkedes mig dog at holde hans sperm inde, som jeg naturligvis slugte.

Jeg følte mig noget afkræftet. Hans pik blev slap igen. Jeg hev lidt efter vejret. Han grinte af mig, og sagde til mig at jeg skulle banke på ved siden af, og tilbyde mig til Mathias.

Jeg takkede for at få lov til at sutte hans dejlige pik. Rasmus grinte, og sagde at jeg godt kunne skride.

Som anvist, bankede jeg på ved siden af. Jeg hørte Mathias mumle at jeg kunne komme ind. Jeg åbnede døren. Han lå og småsov under dynen. Han så virkelig sød ud. Ung, uskyldig – og alligevel vidste jeg at han nød at jeg var en del af hans liderlighed.

Jeg sagde pænt godmorgen, og spurgte, en anelse tøvende, om han havde brug for et morgen blowjob. Han nikkede, og hev din pik frem. Den var allerede stiv. Jeg satte mig på knæ ved siden af hans seng, og tog hans lækre pik i munden. Jeg fornemmede indtørret sperm. Måske han havde spillet pik tidligere. Måske han var liderlig aftenen før.

Jeg suttede løs, hans pik smagte ikke helt så voldsomt som hans bror, men alligevel af svedig teenager. Jeg kunne mærke at jeg var en smule øm i kæberne, derfor gjorde det heller ikke så meget, at hans pik ikke var helt så stor som hans bror.

Han lagde sin hånd på mit hoved. Han var noget mere kærlig i hans håndtering, end hans bror. Han stønnede meget stille. Jeg fornemmede dog hurtigt at han var ved at komme. Jeg slikkede derfor på hans pikhoved. Han vred sig let i sengen. Jeg fortsatte. Han gispede. Jeg tog nu igen hans pik i munden, helt til roden, alt imens jeg masserede hans kugler blidt.

Efter ganske få minutter, sprøjtede han sin sperm ned i munden på mig. Jeg suttede ham ren, imens hans pik blev slap.

Jeg rejste mig, takkede, og gik igen.

Det var en lidt anerledes oplevelse end aftenen før, men ligeså frækt. Fantastisk afslutning på en hed aften. Gad vide om de snart vil skrive igen…?


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pervers slave for to unge drenge - GaySite.dk
  2. Pervers slave for to unge drenge, 3. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*